Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm canlar bu gün çok kötü oldum,ramazan ilk günleri böyle oluyorum.
iftarda hiç bir şey yiyemedim az önce biraz haşlanmış tavuk,yarım kase cacık içtim.

slm canlar bu gün çok kötü oldum,ramazan ilk günleri böyle oluyorum.
iftarda hiç bir şey yiyemedim az önce biraz haşlanmış tavuk,yarım kase cacık içtim.
Afiyet olsun bitanem,kan şekerin düşmüştür,şimdi daha iyi misin?

canım müsli için herhangi bi ceşit varmı yoksa herhangi biri olurmu burda ceşit bulmam zor çünkü..
Hepsi olur Meyve'cim,o konuda sınırlama yok.

ii canım hersey şükür bi aksilik yok kilom konusunda sadece acilen 5 kilo vermem sart bayrama tekrar 59 olmalıyım..sende ne var ne yok masallahın var bu hırsla seni yıl basında mezun görürüz

elhamdulillah yok olmasinda canim bir aksilik sen nevimizin bize yaptirdigi ramazan diyetini yap kesin verirsin 5 kilo.bak ilk gunden hepimizin tartisi farkli gosterdi

ben bu yaşa geldim ilk defa ığdırda böyle sıcak gördüm,yanıyoruz ya oturduğum yerde terler boşalıyor resmen.

rabbim sanada en guzelini verir insallah bide kapi gibi bir es nasip eder tam istedigin gibi
Aminnnn,bastığı zaman yeri de titretsin demi Ganfed'immm
elhamdulillah yok olmasinda canim bir aksilik sen nevimizin bize yaptirdigi ramazan diyetini yap kesin verirsin 5 kilo.bak ilk gunden hepimizin tartisi farkli gosterdi
Daha asıl fark ölçülerimizde olacak ramazan sonu.Kızlar komik gelecek ama herkes bileğinin ölçüsünü yazabilir mi,merak ettim :26:Ben hep kilo ölçümü kol bileğimden bilirim de.Benim bileğim 17 cm

Son düzenleme:
ben bu yaşa geldim ilk defa ığdırda böyle sıcak gördüm,yanıyoruz ya oturduğum yerde terler boşalıyor resmen.
Bitanem burası da çok nemli ama iyi tarafından bakalım diyette bizim için bulunmaz nimet terlemek.Sosyete akın akın saunaya koşuyor

titretsin elbet hatta deprem oluyor sansin millet soyle boylu poslu gelisinde asalet olan biri olsun insalah
dur ben yarin olceyim simdi halim yok kalkip yatmaya gidecegim yarin kesin verecegim olcuyu

Bitanem burası da çok nemli ama iyi tarafından bakalım diyette bizim için bulunmaz nimet terlemek.Sosyete akın akın saunaya koşuyor
yemişim onların saunasını gelsinler oturduğum odaya görsünler terlemeyi.
azbirazdan bana gonder canim ya o sicaktan ben burda donuyorum
sende biraz soğuk göndersene hemşerine.............

titretsin elbet hatta deprem oluyor sansin millet soyle boylu poslu gelisinde asalet olan biri olsun insalah
dur ben yarin olceyim simdi halim yok kalkip yatmaya gidecegim yarin kesin verecegim olcuyu
Vayyyy,vayyy,vayyyy;olmuş kadar oldu valla ne güzel anlattın Ganfedimmmm

yemişim onların saunasını gelsinler oturduğum odaya görsünler terlemeyi.

sende biraz soğuk göndersene hemşerine.............
Toksin atıyoruz Pabyammmm
kizlar ben uyuyayim hic dayanacak gucum kalmadi sonra pasa uyanir uyutmaz beni perisan olurum
Tamam bitanem,Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…