4-5-6;bu da sana garantiÖlçülerini de al Meyvecim,bayramda tekrar ölç farkı göreceksin.3 lt suyu ihmal etmezsen,%100 garantili.
Afiyet olsun bitanem,kan şekerin düşmüştür,şimdi daha iyi misin?slm canlar bu gün çok kötü oldum,ramazan ilk günleri böyle oluyorum.
iftarda hiç bir şey yiyemedim az önce biraz haşlanmış tavuk,yarım kase cacık içtim.
Hepsi olur Meyve'cim,o konuda sınırlama yok.canım müsli için herhangi bi ceşit varmı yoksa herhangi biri olurmu burda ceşit bulmam zor çünkü..
Oyyyyy,yerim ben onun emekleyişini,heyecanınıGanfed'im benim öyle oğlum olsa sabahlara kadar uyuyamaz kız Ona bakmaktan
ii canım hersey şükür bi aksilik yok kilom konusunda sadece acilen 5 kilo vermem sart bayrama tekrar 59 olmalıyım..sende ne var ne yok masallahın var bu hırsla seni yıl basında mezun görürüz
Aminnnn,bastığı zaman yeri de titretsin demi Ganfed'immmrabbim sanada en guzelini verir insallah bide kapi gibi bir es nasip eder tam istedigin gibi
Daha asıl fark ölçülerimizde olacak ramazan sonu.Kızlar komik gelecek ama herkes bileğinin ölçüsünü yazabilir mi,merak ettim :26:Ben hep kilo ölçümü kol bileğimden bilirim de.Benim bileğim 17 cmelhamdulillah yok olmasinda canim bir aksilik sen nevimizin bize yaptirdigi ramazan diyetini yap kesin verirsin 5 kilo.bak ilk gunden hepimizin tartisi farkli gosterdi
Bitanem burası da çok nemli ama iyi tarafından bakalım diyette bizim için bulunmaz nimet terlemek.Sosyete akın akın saunaya koşuyorben bu yaşa geldim ilk defa ığdırda böyle sıcak gördüm,yanıyoruz ya oturduğum yerde terler boşalıyor resmen.
ben bu yaşa geldim ilk defa ığdırda böyle sıcak gördüm,yanıyoruz ya oturduğum yerde terler boşalıyor resmen.
Aminnnn,bastığı zaman yeri de titretsin demi Ganfed'immm
Daha asıl fark ölçülerimizde olacak ramazan sonu.Kızlar komik gelecek ama herkes bileğinin ölçüsünü yazabilir mi,merak ettim :26:Ben hep kilo ölçümü kol bileğimden bilirim de.Benim bileğim 37 cm
yemişim onların saunasını gelsinler oturduğum odaya görsünler terlemeyi.Bitanem burası da çok nemli ama iyi tarafından bakalım diyette bizim için bulunmaz nimet terlemek.Sosyete akın akın saunaya koşuyor
sende biraz soğuk göndersene hemşerine.............azbirazdan bana gonder canim ya o sicaktan ben burda donuyorum
Bitanem burası da çok nemli ama iyi tarafından bakalım diyette bizim için bulunmaz nimet terlemek.Sosyete akın akın saunaya koşuyor
yemişim onların saunasını gelsinler oturduğum odaya görsünler terlemeyi.
sende biraz soğuk göndersene hemşerine.............
Vayyyy,vayyy,vayyyy;olmuş kadar oldu valla ne güzel anlattın Ganfedimmmmtitretsin elbet hatta deprem oluyor sansin millet soyle boylu poslu gelisinde asalet olan biri olsun insalah
dur ben yarin olceyim simdi halim yok kalkip yatmaya gidecegim yarin kesin verecegim olcuyu
Toksin atıyoruz Pabyammmmyemişim onların saunasını gelsinler oturduğum odaya görsünler terlemeyi.
sende biraz soğuk göndersene hemşerine.............
Tamam bitanem,Allah rahatlık versinkizlar ben uyuyayim hic dayanacak gucum kalmadi sonra pasa uyanir uyutmaz beni perisan olurum
Doğma büyüme Kocaeli canım.nev memleket neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?