çizelgelerimiz bzi terketmiş ben cumaya güncellerim heralde artık
kırmızım seni görüyorum ama geçmişi okuyorsun heralde
ben uzun süre cizelge yapmıcam 60 olsam belki yaparım :96:
meyveeee dünkü dolmalar vardı yaaa şu anda midem bulanıyor sahurda da yedim oh iyi oluyor bana bi da da o kadar yemem bu gün çorba + kahvaltı düşünüyorum aç olmak ne rahat yaaaaa :84:
kızlarrrr nerdesiniz saat 10 oldu uyanın artıkkkk bak ben ne güzel 7 de kalkdım :86:
[SUB][/SUB]
bende 7 de kalktım üstelik hiç uykumuda alamadım .
herkese ramazan rehaveti cokmüş sanırım
tamam tatlimsen misafirinle ilgilen biz burdayiz ama yarin insallah aramizda ve bol paylasimla doneceksinselam canlarim
beni 2 gun hos gorun lutfen
misafir agirliyorum ve erken geliyorlar
giremiyorum nete
yarinda kalabalik misafirim var
onuda atlatayim aranizda olacagim insallah
insallah canim bu hafta kizlar mukemmel valla herkes verecek gibi gozukuyormasallah ramazan menuleriniz harika
herkes cok iyi gidiyor
benim ozel gunum nedeniyle carsamba baslayacagim oruc tutmaya
suana kadar meyve sebze agirlikli beslendim
birkac kacamagim oldu
ama yogunluk ve kosturmacadan cumaya eksideyim insallah..
gorursun canim garanti menuyu birebir uygula tamamdir
ganfedcimm canım bende yarın baslıyorum iftar menüsüne ayy inş bende fark görürrüm yoksa cıldırıcam kafayı yicem
tartıda 64.1 i gördüm bu sabah dünden beri 300 gr gitmiş daha kac 300 gitmesi lazım...
aman dogacimm dikkat et vermek icin o kadar emek veriyoruz bir durume feda etme emeklerinigünaydın canlarımmm hayırlı ramazanlarrr ben geldimm ama dürüm yemekden dürüm gibi oldum nerdeysene güzel kilo verip süpriz yapacaktım size ama çok sıkıcı şeyler oldu = yemek olarak bana döndü geçti şimdi çok şükür artık biraz dikkat etmenin zamanı geldi heralde ya benim en küçük sıkıntıda bile yemekle kanka oluyorum neyseee sonunda taşındım 100 de 90 yerleştim sayılır dinlenemeden ramazan geldi 4-5 saat uykuyla geçiyor şimdilikde bakalım rabbim kolaylığını verir inşallah
2 yada 3 yemek kasigi kadar canimkızlar müsliyi 30 gr olarak nasıl ayarlıyorsunuz.1 cay bardağı falanmı neyle ölçücez bEnde hassas tartı yok :26:
ohh o dolmalar seni uc gun tok tutar artikmeyveeee dünkü dolmalar vardı yaaa şu anda midem bulanıyor sahurda da yedim oh iyi oluyor bana bi da da o kadar yemem bu gün çorba + kahvaltı düşünüyorum aç olmak ne rahat yaaaaa :84:
doğam en iisini yaparsın aclık insanı gercekten cok rahatlatıyor aslında hep az yememiz lazm ama gözümüz doymuyorki bizim..
2 yada 3 yemek kasigi kadar canim
aman dogacimm dikkat et vermek icin o kadar emek veriyoruz bir durume feda etme emekleriniaz sabir hedefimize ulasalim bide koruyarak iyice otutturalim o zaman rahat rahat yeriz canimin ici
2 yada 3 yemek kasigi kadar canim
ohh o dolmalar seni uc gun tok tutar artik
günaydın canlarım..size kavuşmak istiyorum ama dışarı çıkmam lazım dönünce sizinleyiiiiiiim.............
bu akşam yemeğinde zeytiyağlı taze fasulye,haşlanmış tavuk,ve çorba var bol güzel bir salata yemeyi düşünüyorum....
Canım fazlasıyla doyuruyor müsliyi tek başına almadığımız için,merak etme.canım ben şu menüyü 3 kasıl müsliyle yapayım en iisi yoksa doymıcam biliyorum ayy daha şimdiden doymıcam diyorum
Hoşgeldin Doğa'mmmm,canım ablamoy hala midem bulanıyorrrr dün misafirim vardı arttı dolma hemen buzluğa attım gözüm görmesin seni dedim
Günaydın bitanem,bekliyoruzgünaydın canlarım..size kavuşmak istiyorum ama dışarı çıkmam lazım dönünce sizinleyiiiiiiim.............
Kıyamam ya,aksi zamana denk gelmiş.Allah kolaylık versin bitanem.herkese selam bizim personel işleri şefi gitti tayini çıktı adamın bütün işler en kıdemli olduğum için bana kaldı çıldırmak üzereyim
Kulağa çok hoş geliyor,afiyet şeker olsun şimdidenbu akşam yemeğinde zeytiyağlı taze fasulye,haşlanmış tavuk,ve çorba var bol güzel bir salata yemeyi düşünüyorum....
Geldikkkkkkkkkk :118:kızlarrrr nerdesiniz saat 10 oldu uyanın artıkkkk bak ben ne güzel 7 de kalkdım :86:
Maşallah ablam,Allah devamını da kolaylıkla getirir inşallahgünaydın canlarımmm hayırlı ramazanlarrr ben geldimm ama dürüm yemekden dürüm gibi oldum nerdeysene güzel kilo verip süpriz yapacaktım size ama çok sıkıcı şeyler oldu = yemek olarak bana döndü geçti şimdi çok şükür artık biraz dikkat etmenin zamanı geldi heralde ya benim en küçük sıkıntıda bile yemekle kanka oluyorum neyseee sonunda taşındım 100 de 90 yerleştim sayılır dinlenemeden ramazan geldi 4-5 saat uykuyla geçiyor şimdilikde bakalım rabbim kolaylığını verir inşallah
İyiyim Hülya'm,oruçla da aramız iyi çok şükür.Canım ya işlerin yoğunlkaşmış,Allah sabrını versin.Sen altından kalkarsın şüphem yok...nev nasılsın canım oruç nasıl gidiyor.
İyiyim Hülya'm,oruçla da aramız iyi çok şükür.Canım ya işlerin yoğunlkaşmış,Allah sabrını versin.Sen altından kalkarsın şüphem yok...
Hoşgeldin,şükür kavuşturana mı desek artık,temelli geldin mi?Slm kizlar dun gece donduk istanbuldan.Cok yogun bir hafta gecirdim.Bacaklarimdaki kaslar hala agriyor tam dinlenemedim.Yaklasik 100 sayfa var biraz okumaya calistim ama bitiremedim bitmezde galiba.Sizlerde iyisinizdir umarim
Birden iş artınca streslendin tabi canım ya,kıyamam sanaben iyi degilim bugun başım ağrıdı nedensedün daha iyiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?