Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben uzun süre cizelge yapmıcam 60 olsam belki yaparım :96:

meyveeee dünkü dolmalar vardı yaaa şu anda midem bulanıyor sahurda da yedim oh iyi oluyor bana bi da da o kadar yemem bu gün çorba + kahvaltı düşünüyorum aç olmak ne rahat yaaaaa :84:

meyveeee dünkü dolmalar vardı yaaa şu anda midem bulanıyor sahurda da yedim oh iyi oluyor bana bi da da o kadar yemem bu gün çorba + kahvaltı düşünüyorum aç olmak ne rahat yaaaaa :84:

doğam en iisini yaparsın aclık insanı gercekten cok rahatlatıyor aslında hep az yememiz lazm ama gözümüz doymuyorki bizim..

kızlarrrr nerdesiniz saat 10 oldu uyanın artıkkkk bak ben ne güzel 7 de kalkdım :86:

[SUB][/SUB]

bende 7 de kalktım üstelik hiç uykumuda alamadım .
herkese ramazan rehaveti cokmüş sanırım

hiç deme ya akşam misafirler 12 de gitti yarımda yattım 2,30 da geri kalk 4 de yat 7 gibi uyandım (6.45) yani 1 ay böyle napalımm

ramazanlarda ev hanımı olma istegim dahada coşuyor benim hiç bişi düzgün olmuyor yatarsın uyursun cüzüne gidersin vs eskiden yemegi bir gün önceden yapmazsam alel acewle yapılan bi kahvaltıya kalırdım yetişmezdi şimdi o yok falan iştee

Son düzenleme:
selam canlarim
beni 2 gun hos gorun lutfen
misafir agirliyorum ve erken geliyorlar
giremiyorum nete
yarinda kalabalik misafirim var
onuda atlatayim aranizda olacagim insallah
tamam tatlimsen misafirinle ilgilen biz burdayiz ama yarin insallah aramizda ve bol paylasimla doneceksin
insallah canim bu hafta kizlar mukemmel valla herkes verecek gibi gozukuyor
gorursun canim garanti menuyu birebir uygula tamamdir
aman dogacimm dikkat et vermek icin o kadar emek veriyoruz bir durume feda etme emekleriniaz sabir hedefimize ulasalim bide koruyarak iyice otutturalim o zaman rahat rahat yeriz canimin ici
kızlar müsliyi 30 gr olarak nasıl ayarlıyorsunuz.1 cay bardağı falanmı neyle ölçücez bEnde hassas tartı yok :26:
2 yada 3 yemek kasigi kadar canim
ohh o dolmalar seni uc gun tok tutar artik
doğam en iisini yaparsın aclık insanı gercekten cok rahatlatıyor aslında hep az yememiz lazm ama gözümüz doymuyorki bizim..

zaten goz doysa bu kilolari almazdik demi meyvem hep biraz daha biraz daha diye diye aliyoruz o karayaglari

oy hala midem bulanıyorrrr dün misafirim vardı arttı dolma hemen buzluğa attım gözüm görmesin seni dedim

günaydın canlarım..size kavuşmak istiyorum ama dışarı çıkmam lazım dönünce sizinleyiiiiiiim.............

selam kızlar,bu saate işlerim anca bitiyor,sahurda aynen yazdıklarımı yedim

1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
30grmüsli+100 ml süt
yeşil elma
çay

canım ben şu menüyü 3 kasıl müsliyle yapayım en iisi yoksa doymıcam biliyorum ayy daha şimdiden doymıcam diyorum
Canım fazlasıyla doyuruyor müsliyi tek başına almadığımız için,merak etme.

oy hala midem bulanıyorrrr dün misafirim vardı arttı dolma hemen buzluğa attım gözüm görmesin seni dedim
Hoşgeldin Doğa'mmmm,canım ablam

günaydın canlarım..size kavuşmak istiyorum ama dışarı çıkmam lazım dönünce sizinleyiiiiiiim.............
Günaydın bitanem,bekliyoruz

herkese selam bizim personel işleri şefi gitti tayini çıktı adamın bütün işler en kıdemli olduğum için bana kaldı çıldırmak üzereyim
Kıyamam ya,aksi zamana denk gelmiş.Allah kolaylık versin bitanem.

bu akşam yemeğinde zeytiyağlı taze fasulye,haşlanmış tavuk,ve çorba var bol güzel bir salata yemeyi düşünüyorum....
Kulağa çok hoş geliyor,afiyet şeker olsun şimdiden

kızlarrrr nerdesiniz saat 10 oldu uyanın artıkkkk bak ben ne güzel 7 de kalkdım :86:
Geldikkkkkkkkkk :118:

Maşallah ablam,Allah devamını da kolaylıkla getirir inşallah

Slm kizlar dun gece donduk istanbuldan.Cok yogun bir hafta gecirdim.Bacaklarimdaki kaslar hala agriyor tam dinlenemedim.Yaklasik 100 sayfa var biraz okumaya calistim ama bitiremedim bitmezde galiba.Sizlerde iyisinizdir umarim

Slm kizlar dun gece donduk istanbuldan.Cok yogun bir hafta gecirdim.Bacaklarimdaki kaslar hala agriyor tam dinlenemedim.Yaklasik 100 sayfa var biraz okumaya calistim ama bitiremedim bitmezde galiba.Sizlerde iyisinizdir umarim
Hoşgeldin,şükür kavuşturana mı desek artık,temelli geldin mi?
ben iyi degilim bugun başım ağrıdı nedensedün daha iyiydim
Birden iş artınca streslendin tabi canım ya,kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…