Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin,şükür kavuşturana mı desek artık,temelli geldin mi?

Canimmm.Cok ozledim sizi valla.Ama ne yazik ki temelli eylulde donecegim.Eylule kadar izin istiyorum.Cunku burasi cok sicak kimse merkezde kalmayacak.Yarin yazliga gidiyoruz ramazani orda gecirecegiz.26 agustosta misira donecegim.tekrar sahalara donmem eylul basini bulacak.Merkeze gelince nete girerim ama yazlikta net yok ne yazik ki..Bu arada diyete devam tabiki.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
nev81 ipekyol51+ hulyaeyup
Yarabbimm sen büyüksün,sen akıl fikir ver kullarına.
Canlarım,dün orucumu tarçınlı karanfilli bir bardak ılık su ile açtım,kendimi çok iyi hissettim.Hem de aç karnına içince tokluk hissini arttırıyormuş,haberiniz olsunnn :118:

Çok iyi düşünmüşsün,eylülde bomba gibi dönersin.

iyiyizz şekerim biraz oruç yorucu ama

Evet Allah yardimcin olsun.bende 2 gundur tutuyorum ama sanirim yarindan sonra tutmayacagim.Cunku kizim hicbirsey yemiyor.Sadece emiyor.Ama sutumde cok azaldi.Sut gelmeyincede agliyor kiziyor bana.Hayirlisi bakalim.Ramazan icersinde tutmayi cok istiyordum aslinda ama nasip olmayacak galiba

Canım fazlasıyla doyuruyor müsliyi tek başına almadığımız için,merak etme.

Hoşgeldin Doğa'mmmm,canım ablam

hoşbuldum canımmmm sana bişeyler sorucam müsliyi yemekde deilde daha sonra yesem olurmu sahurda sorun yok iftar için sorum pişen yemekden az yeyip vaya kahvaltı yapıp 1-2 dilim tb ekmekle nasıl olur olmazmı yoksa ki yaaaaa

Canlarım,dün orucumu tarçınlı karanfilli bir bardak ılık su ile açtım,kendimi çok iyi hissettim.Hem de aç karnına içince tokluk hissini arttırıyormuş,haberiniz olsunnn :118:[/B]

hahhhh sorumun biride limonlu su içemem mideme gelmiyor alternetif ne dersin

Ablam iftarda da,sahurda da müsli ile başlıyoruz ama sonra dediğin gibi azar azar diğer yiyeceklerden yiyoruz.Mesela dün akşam iftarımı açtım,müslimi yedim,sonra üzerine azar azar çorba,bamya ve cacık yedim ama hepsinden 2 şer kaşık.

hahhhh sorumun biride limonlu su içemem mideme gelmiyor alternetif ne dersin
Ablam limonun en güzel ve en etkili alternatifi 1 su bardağı ile kaynatacağın 2-3 karanfil ve 1 kabuk tarçın.Kabuk tarçın yoksa 1 çay kaşığı tarçın.Hem de yağ yakar bu karışım.

tamam canım bunu yapıym ben müsliyide açken daha iyi yenilir doğru diosun

müsli bulamadım malesef evde yulaf ezmem var ona muz şeftali vs katıp yemeği düşünüyorum olurmu ki

hahhhhh bi soru daha geliyorum nevimmmmüsliyi ben 2.5 ay önce falan aldım kavanoza koyup buzdolabında saklıyorum bozulurmu kii

müsli bulamadım malesef evde yulaf ezmem var ona muz şeftali vs katıp yemeği düşünüyorum olurmu ki
Alternatifimiz yoksa olur meyvem,zaten bizim mucizemiz yulaf

tamam canım bunu yapıym ben müsliyide açken daha iyi yenilir doğru diosun
Sonra üzerine tuzlu tuzlu yemeklerin geleceği bilinince daha bi tatlı yeniliyor ablam

hahhhhh bi soru daha geliyorum nevimmmmüsliyi ben 2.5 ay önce falan aldım kavanoza koyup buzdolabında saklıyorum bozulurmu kii
İçin rahat olsun,ben de 3 ay önce aldığım ama kullanmayıp buzdolabına attığım müsliyi yiyorum şu an ablacım.Yine de kokusuna filan bi bakarsın tedbiren,sen anlarsın zaten,annelerin burnu alır her türlü kokuyu

Canlarım ben iftar soframızın son rütuşlarını yapıyım,yine gelirim,seviyorum sizleriii asaletini edebinden,edebini asaletinden alan takımımmmmmmm

tamam canım sen yediysen sorun yok bende bakarım tedbiren yaaa nevim bizim meyan şerbetimiz var ramazanda muhakkak olur sofrada açarken onu 2 bardak içerim ben nerdeyse faydalı meyan ağacı kökü 2-3 damla gül suyu karanfil tarçınla yapılıyor evde de yapılır satında alınır çok güzeldir tadı keşke taddıra bilsem sana bayaa faydası var böbrekleri falan çalıştırır çok severiz

iftar menüm mercimek çorbası,
bulgur pilavı
, yeşil fasulye
ama ben su ve çorbadan sonra tıkanıyorum bişe yiyemiyorum
paso bişeler içiyorum light kola sade soda limonata felan başka türlü dinmiyor susuzluğum.

ben bi
raz baktım ama göremedim o sayfaları neyse olan olmuş.......

allah korusun canım..sen daha lazımsın bizeeeeee.........

bugun ramazan beni çok yordu açlık hissetmiyorrum alıştım açlığada susuluk beni mahvetti.diyette sürekli su içince alıştım su içmeyede şimdi

1-2 gün sonra alışıcaaz canım ..az sabır.....

bravooo canım benim süpersiin...ben de az önce bi tartıldım...geçen cuma tartılamamıştım hafta içi 1.5 kilo fazlam vardı nerdeyse bu gün sadece 600 gram kalmış..1 günlük oruyç bile işe yaradıı...

ah gülüüm nasılsın ...keyfin yerinde olsun da biz yokluğuna katlanırız.....

hoşgeldiiin doğam..döndünmü artık izindeeen......çok özledik seniiii..evin hayırlı olsun canııım.ç..ben de taşınıyoruum...geniş sıfır bi ev buldum kendimeee..kirası burayla aynı..3+1 ...3 çocukla sığamıyorduk artık buraya bi de giriş olunca çok soğuk oluyordu kışın doğalgaz çok geliyordu..bu ev hem büyük hemde nerdeyse daha ucuz ..çok mutluyuuum...

herkese selam bizim personel işleri şefi gitti tayini çıktı adamın bütün işler en kıdemli olduğum için bana kaldı çıldırmak üzereyim

allah kolayk,lık versin hülyaam....

Slm kizlar dun gece donduk istanbuldan.Cok yogun bir hafta gecirdim.Bacaklarimdaki kaslar hala agriyor tam dinlenemedim.Yaklasik 100 sayfa var biraz okumaya calistim ama bitiremedim bitmezde galiba.Sizlerde iyisinizdir umarim

seni izinli sayalım o zaman ipek....

Canim sen nerelisin yaaaa.Meyan serbeti falan kan cekti birden

bayılırım meyanaa..benim içinde iiç..ben de vardı bitti..ist.da güngören de kilis dükkanları var dün ordaydım aklımdaydı unuttum yaa..isot pul biber döğme taze kilis patlıcanı biber aldım ..dükkanlar ki
lis gibi kokuyordu burnum sızlaadı...

Ayyyy,hiç içmedim ama canım çekti bak.İnşallah nasip olur ablacım,çok şifalıymış adını çok duydum

tamam canım ağız tadıyla yemegi nasip etsin rabbim
Aminnnn,bütün müslüman kardeşlerime inşallah

Aynen Hülyam ben de.Çok çabuk kesiliyorum ama,sonra atıştırma yapmayım diye 2 şer kaşık yiyorum yine de.300 kaloriye tamamlıyorum mutlaka

Sağol Saferan'ımmmmmmmmmmmm Maşallah ne güzel atmışsın sen de,harikasınnnn :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…