Slm kizlar dun gece donduk istanbuldan.Cok yogun bir hafta gecirdim.Bacaklarimdaki kaslar hala agriyor tam dinlenemedim.Yaklasik 100 sayfa var biraz okumaya calistim ama bitiremedim bitmezde galiba.Sizlerde iyisinizdir umarim
Hoşgeldin,şükür kavuşturana mı desek artık,temelli geldin mi?
Çok iyi düşünmüşsün,eylülde bomba gibi dönersin.Canimmm.Cok ozledim sizi valla.Ama ne yazik ki temelli eylulde donecegim.Eylule kadar izin istiyorum.Cunku burasi cok sicak kimse merkezde kalmayacak.Yarin yazliga gidiyoruz ramazani orda gecirecegiz.26 agustosta misira donecegim.tekrar sahalara donmem eylul basini bulacak.Merkeze gelince nete girerim ama yazlikta net yok ne yazik ki..Bu arada diyete devam tabiki.
iyiyizz şekerim biraz oruç yorucu ama
Canım fazlasıyla doyuruyor müsliyi tek başına almadığımız için,merak etme.
Hoşgeldin Doğa'mmmm,canım ablam
Canlarım,dün orucumu tarçınlı karanfilli bir bardak ılık su ile açtım,kendimi çok iyi hissettim.Hem de aç karnına içince tokluk hissini arttırıyormuş,haberiniz olsunnn :118:[/B]
Ablam iftarda da,sahurda da müsli ile başlıyoruz ama sonra dediğin gibi azar azar diğer yiyeceklerden yiyoruz.Mesela dün akşam iftarımı açtım,müslimi yedim,sonra üzerine azar azar çorba,bamya ve cacık yedim ama hepsinden 2 şer kaşık.hoşbuldum canımmmmsana bişeyler sorucam müsliyi yemekde deilde daha sonra yesem olurmu sahurda sorun yok iftar için sorum pişen yemekden az yeyip vaya kahvaltı yapıp 1-2 dilim tb ekmekle nasıl olur olmazmı yoksa ki yaaaaa
Ablam limonun en güzel ve en etkili alternatifi 1 su bardağı ile kaynatacağın 2-3 karanfil ve 1 kabuk tarçın.Kabuk tarçın yoksa 1 çay kaşığı tarçın.Hem de yağ yakar bu karışım.hahhhh sorumun biride limonlu su içemem mideme gelmiyor alternetif ne dersin
Ablam iftarda da,sahurda da müsli ile başlıyoruz ama sonra dediğin gibi azar azar diğer yiyeceklerden yiyoruz.Mesela dün akşam iftarımı açtım,müslimi yedim,sonra üzerine azar azar çorba,bamya ve cacık yedim ama hepsinden 2 şer kaşık.
Ablam limonun en güzel ve en etkili alternatifi 1 su bardağı ile kaynatacağın 2-3 karanfil ve 1 kabuk tarçın.Kabuk tarçın yoksa 1 çay kaşığı tarçın.Hem de yağ yakar bu karışım.
müsli bulamadım malesef evde yulaf ezmem var ona muz şeftali vs katıp yemeği düşünüyorum olurmu ki
Alternatifimiz yoksa olur meyvem,zaten bizim mucizemiz yulafmüsli bulamadım malesef evde yulaf ezmem var ona muz şeftali vs katıp yemeği düşünüyorum olurmu ki
Sonra üzerine tuzlu tuzlu yemeklerin geleceği bilinince daha bi tatlı yeniliyor ablamtamam canım bunu yapıym ben müsliyide açken daha iyi yenilir doğru diosun
İçin rahat olsun,ben de 3 ay önce aldığım ama kullanmayıp buzdolabına attığım müsliyi yiyorum şu an ablacım.Yine de kokusuna filan bi bakarsın tedbiren,sen anlarsın zaten,annelerin burnu alır her türlü kokuyuhahhhhh bi soru daha geliyorum nevimmmmüsliyi ben 2.5 ay önce falan aldım kavanoza koyup buzdolabında saklıyorum bozulurmu kii
Alternatifimiz yoksa olur meyvem,zaten bizim mucizemiz yulaf
Sonra üzerine tuzlu tuzlu yemeklerin geleceği bilinince daha bi tatlı yeniliyor ablam
İçin rahat olsun,ben de 3 ay önce aldığım ama kullanmayıp buzdolabına attığım müsliyi yiyorum şu an ablacım.Yine de kokusuna filan bi bakarsın tedbiren,sen anlarsın zaten,annelerin burnu alır her türlü kokuyu
Canlarım ben iftar soframızın son rütuşlarını yapıyım,yine gelirim,seviyorum sizleriii asaletini edebinden,edebini asaletinden alan takımımmmmmmm
ben biİyi ki uyuyamadın,özledim seni
Şimdi sensin ah canım,topiğe sinsi sinsi girip mesajları ezberleyip aklı sıra koz yapıp takıma atıp tutanlar da var,hepsi Allah'a havale,doğru anlasalar içim yanmaz...Paylaşım yokmuş,bugün 12 sayfayı havayla doldurduk bizde napalım
vallaha da yatıyoommmm billahada yatıyommm sabah sürünerek kalkıyom bu sefer lafa tutmayın beniiii:)saat 3 te kalkıyorum yuğurtla yulaf yiyip yatıyorumm yarın akşam gelmezsem ya nikotin krizinden yada susuzluktan gitmişimdirrrr haberiniz olsunnn....seviliyosunuz unutmayın şekerler iyi gecelerrrr
bugun ramazan beni çok yordu açlık hissetmiyorrum alıştım açlığada susuluk beni mahvetti.diyette sürekli su içince alıştım su içmeyede şimdi
bravooo canım benim süpersiin...ben de az önce bi tartıldım...geçen cuma tartılamamıştım hafta içi 1.5 kilo fazlam vardı nerdeyse bu gün sadece 600 gram kalmış..1 günlük oruyç bile işe yaradıı...Hayır Ganfedddddddddddddddd Hanımmmmmmmmmmmmmmmm,biz o mükellef sofranın toklarıyız artık,önce müsli zaten o kesecek sonra günün yemeğinden ve çorbadan 2'şer kaşık.Akşamları ekmek yok canlar,zaten hemen tıkanıyor insan.İftarı da suyla açın,göreceksiniz bayramda 5 kilo atınca o mutluluğu
Tatlım Uludağ'ın light gazozlarından al.Hem inanılmaz lezzetli,hem 0 kalori.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,sabah tartıda öyle bir rakam gördüm ki çığlık atmışım,ya nasıl şükredeceğimi bilemedim,sizle de paylaşıyım istedim canlarımmmmmm.
Sekerlerr ben geldimmm nasilsinizz??? Tatil simdilik iyi geciyor.. Stresli basladim ama gunlerdir geziyor alis veris yapiyorumm.. Dun genclik parkindaydik kuzenlerLe ama ne eglendikk.. Birtane makina vardi boyle tabak gibi sadece oturacak bir yer var koltuk gibi ve kenarlari demurlu tek tutunabileceginiz yer sizi atip duruyor.. Arkadada ankara havasi makina attikca biz 4 kiz sag ayak havaya kalkiyot sankki halay crkiyotuz, butun park bizi seyretti resmen bizden sonra mikana icin millet siraya girdi ama benim canak catladi o ayri
Kizlar tesadufen gruplara katilmak isteyenler topigine girdim ve meyvisin 4. Takima gectigini gordum ... Bundan haberi olan varmi ???? Ben bize geri donecek biliyordum !!!
hoşgeldiiin doğam..döndünmü artık izindeeen......çok özledik seniiii..evin hayırlı olsun canııım.ç..ben de taşınıyoruum...geniş sıfır bi ev buldum kendimeee..kirası burayla aynı..3+1 ...3 çocukla sığamıyorduk artık buraya bi de giriş olunca çok soğuk oluyordu kışın doğalgaz çok geliyordu..bu ev hem büyük hemde nerdeyse daha ucuz ..çok mutluyuuum...günaydın canlarımmm hayırlı ramazanlarrr ben geldimm ama dürüm yemekden dürüm gibi oldum nerdeysene güzel kilo verip süpriz yapacaktım size ama çok sıkıcı şeyler oldu = yemek olarak bana döndü geçti şimdi çok şükür artık biraz dikkat etmenin zamanı geldi heralde ya benim en küçük sıkıntıda bile yemekle kanka oluyorum neyseee sonunda taşındım 100 de 90 yerleştim sayılır dinlenemeden ramazan geldi 4-5 saat uykuyla geçiyor şimdilikde bakalım rabbim kolaylığını verir inşallah
herkese selam bizim personel işleri şefi gitti tayini çıktı adamın bütün işler en kıdemli olduğum için bana kaldı çıldırmak üzereyim
Slm kizlar dun gece donduk istanbuldan.Cok yogun bir hafta gecirdim.Bacaklarimdaki kaslar hala agriyor tam dinlenemedim.Yaklasik 100 sayfa var biraz okumaya calistim ama bitiremedim bitmezde galiba.Sizlerde iyisinizdir umarim
Canimmm.Cok ozledim sizi valla.Ama ne yazik ki temelli eylulde donecegim.Eylule kadar izin istiyorum.Cunku burasi cok sicak kimse merkezde kalmayacak.Yarin yazliga gidiyoruz ramazani orda gecirecegiz.26 agustosta misira donecegim.tekrar sahalara donmem eylul basini bulacak.Merkeze gelince nete girerim ama yazlikta net yok ne yazik ki..Bu arada diyete devam tabiki.
tamam canım sen yediysen sorun yok bende bakarım tedbiren yaaa nevim bizim meyan şerbetimiz var ramazanda muhakkak olur sofrada açarken onu 2 bardak içerim ben nerdeyse faydalı meyan ağacı kökü 2-3 damla gül suyu karanfil tarçınla yapılıyor evde de yapılır satında alınır çok güzeldir tadı keşke taddıra bilsem sana bayaa faydası var böbrekleri falan çalıştırır çok severiz
tamam canım sen yediysen sorun yok bende bakarım tedbiren yaaa nevim bizim meyan şerbetimiz var ramazanda muhakkak olur sofrada açarken onu 2 bardak içerim ben nerdeyse faydalı meyan ağacı kökü 2-3 damla gül suyu karanfil tarçınla yapılıyor evde de yapılır satında alınır çok güzeldir tadı keşke taddıra bilsem sana bayaa faydası var böbrekleri falan çalıştırır çok severiz
Ayyyy,hiç içmedim ama canım çekti bak.İnşallah nasip olur ablacım,çok şifalıymış adını çok duydumtamam canım sen yediysen sorun yok bende bakarım tedbiren yaaa nevim bizim meyan şerbetimiz var ramazanda muhakkak olur sofrada açarken onu 2 bardak içerim ben nerdeyse faydalı meyan ağacı kökü 2-3 damla gül suyu karanfil tarçınla yapılıyor evde de yapılır satında alınır çok güzeldir tadı keşke taddıra bilsem sana bayaa faydası var böbrekleri falan çalıştırır çok severiz
Aminnnn,bütün müslüman kardeşlerime inşallahtamam canım ağız tadıyla yemegi nasip etsin rabbim
Aynen Hülyam ben de.Çok çabuk kesiliyorum ama,sonra atıştırma yapmayım diye 2 şer kaşık yiyorum yine de.300 kaloriye tamamlıyorum mutlakaiftar menüm mercimek çorbası,
bulgur pilavı
, yeşil fasulye
ama ben su ve çorbadan sonra tıkanıyorum bişe yiyemiyorum
paso bişeler içiyorum light kola sade soda limonata felan başka türlü dinmiyor susuzluğum.
Sağol Saferan'ımmmmmmmmmmmmbravooo canım benim süpersiin...ben de az önce bi tartıldım...geçen cuma tartılamamıştım hafta içi 1.5 kilo fazlam vardı nerdeyse bu gün sadece 600 gram kalmış..1 günlük oruyç bile işe yaradıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?