Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar pazar günü istediğimiz gibi bir ev bulup tuttku....anahtarı almayı bekliyorum..sonra toplanıcam temizliğe kadın alcam yarım gün cam kapı yer sadece..banyo mutfak sıfır oraları ben yaparım boya da yeni....hafta sonu taşınabilirim..cuma ya belli olur..taşınınca net kesilcek haliyle ..tekrar bağlanana kadar takımı gülüm gelene kadar...burda her zaman ilgilenecek arkadaşlara emanet ederim.....
dün de hiç uğrayamadım sabah eşimle çıktık kızımın lise kaydına gittik..hallettik ablama uğradım dönerken çok trafik vardı iftara 20 dk. kala yetiştik eve az kızartma yaptım kavun peynir yedik...sonraaa ahmet özhan konseri vardı bize çok yakın açıkhavada 22.30 gibi oraya gittik yarıda döndük..1.30 da yattım maalesef sahuru kaçırdık tabii....

Canim sen nerelisin yaaaa.Meyan serbeti falan kan cekti birden
yeme içme diyarından antepliyim canım
kıyamam yaa inşallah bulursun bulamazsan kökünden sana gönderirim yaparsın sanada kolay gelsin ev taşıycan zor valla

evet canım çok faydalıdır

kızlar telefon bağlanmış intde gelir inşallah ben çıkıyorum iyi akşamlar hayırlı iftarlarrrr sizlere

Canim sen nerelisin yaaaa.Meyan serbeti falan kan cekti birden
yeme içme diyarından antepliyim canım
kıyamam yaa inşallah bulursun bulamazsan kökünden sana gönderirim yaparsın sanada kolay gelsin ev taşıycan zor valla

evet canım çok faydalıdır

kızlar telefon bağlanmış intde gelir inşallah ben çıkıyorum iyi akşamlar hayırlı iftarlarrrr sizlere

kızımın lise o dükkanlara çok yakın sıksık gidicem heralde alırım ordan canım sağolasın düşünmen yeter.......izinden döndün artık dimii...

Açık havada Ahmet Özhan'ın kadife sesi Harika olurdu

Sağol ablacımmmmm,sana da hayırlı iftarlar

Açık havada Ahmet Özhan'ın kadife sesi Harika olurdu

Sağol ablacımmmmm,sana da hayırlı iftarlar

gerçekten çok güzeldi maşallah hiçbirşey kaybetmemiş sesinden öyle coşkuluyduki hep ilahi okudu biraz tsm de iyi olurdu ama çok güzeldi ..sanki oruç tutmamış gibi güçlüydü...

gerçekten çok güzeldi maşallah hiçbirşey kaybetmemiş sesinden öyle coşkuluyduki hep ilahi okudu biraz tsm de iyi olurdu ama çok güzeldi ..sanki oruç tutmamış gibi güçlüydü...
MAŞALLAH.Saferan'ım,kılıç kesmezmiş himmet diyeni.Rabbim ayrı bir güç,kuvvet,kudret veriyor yönünü kendisine dönen kullarına.Yine dikkat ediyorum Dursun Ali Erzincan'lı;iftar ayrı sahur ayrı koşturuyor.Yine de o 20 sayfa şiirin tek harfini unutmuyor.Bunun sırrını yalnızca hafıza olarak açıklamak Rabbimiz'in merhametine haksızlık olur.Yüce Mevla,bizleri de kendisinin yolunda çırpınanlardan eylesin.

Ve Nev'in bugünkü iftar menüsü
*30 gr müsli+100 ml light süt
*Yarım kase domates çorbası
*3 yemek kaşığı yağsız domates,soğan ve dereotu ile haşlanmış kabak
*2 kaşık cacık.
Ekmek yemeyi düşünmüyorum canlarım,zaten yeterince doyuruyor.Böyle işte son hali

bütün alıntılarım gittiii yaaa....
kızlar oruc beni çarptı malum sıcaklarla birleşince ben cöktüm dün akşam serum falan yedim iyiyim çok şükür şimdi bi orucumuz var onuda tutucam bırakmam allahın izniyle onun için gelemedimm dün akşamm...iftara davetliyim arkaadaşıma o na gecicem az sonra çoook kaynatıyonuz yaa oku oku bitiremiyorummm
bugün az içicem iftarda suyu mahvoldum valla dün gece...ben hazırlanıyım çıkıyım kızlar iyce trafiğie kalmıyım öpüldünüzxzz..

geçmiş olsun canıım..allah yardımcuın olsun..ben de dün dışarda mahvoldum yaa...çalışanların işi çok zorr canlarım ya...

akşama yoğurtlu tarhanam var ondan bi kase yerim..köfte 2-3 tane salata...ayran bu da yeter zaten ..........

ablam sen taşınırken tutucan mı orucunu...zor olur tabii ama sen tutarsın gibime gelioo

napiim canım tutarım evim serin evde zorlanmıyorum...taşınıncada yavaş yavaş yaparım kızlarda yardım eder.....acelemiz yok..bide eşyalarımıda yeniliyorum fazla eşya götürmücem anlıcan salon çocuk odası alıyorum...

hayirli olsun canim gule gule oturursun insalllah

amin insallah canim dualarin kabul olsun

ayyy aynı benim ailem geldi aklıma safişim benim babam asker 2 senede bir taşınırdık hep annem ve 3 kızı evtoplar evi tekrar acar yerleştirirdik...ama eşyaların yeni olması çooookk güzel güzel günlerde huzurla oturursunuz inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…