yeme içme diyarından antepliyim canımCanim sen nerelisin yaaaa.Meyan serbeti falan kan cekti birden
kıyamam yaa inşallah bulursun bulamazsan kökünden sana gönderirim yaparsın sanada kolay gelsin ev taşıycan zor vallabayılırım meyanaa..benim içinde iiç..ben de vardı bitti..ist.da güngören de kilis dükkanları var dün ordaydım aklımdaydı unuttum yaa..isot pul biber döğme taze kilis patlıcanı biber aldım ..dükkanlar ki
lis gibi kokuyordu burnum sızlaadı...
Ayyyy,hiç içmedim ama canım çekti bak.İnşallah nasip olur ablacım,çok şifalıymış adını çok duydum
Aminnnn,bütün müslüman kardeşlerime inşallah
Aynen Hülyam ben de.Çok çabuk kesiliyorum ama,sonra atıştırma yapmayım diye 2 şer kaşık yiyorum yine de.300 kaloriye tamamlıyorum mutlaka
Sağol Saferan'ımmmmmmmmmmmmMaşallah ne güzel atmışsın sen de,harikasınnnn :124:
yeme içme diyarından antepliyim canımCanim sen nerelisin yaaaa.Meyan serbeti falan kan cekti birden
kıyamam yaa inşallah bulursun bulamazsan kökünden sana gönderirim yaparsın sanada kolay gelsin ev taşıycan zor vallabayılırım meyanaa..benim içinde iiç..ben de vardı bitti..ist.da güngören de kilis dükkanları var dün ordaydım aklımdaydı unuttum yaa..isot pul biber döğme taze kilis patlıcanı biber aldım ..dükkanlar ki
lis gibi kokuyordu burnum sızlaadı...
Ayyyy,hiç içmedim ama canım çekti bak.İnşallah nasip olur ablacım,çok şifalıymış adını çok duydum
Aminnnn,bütün müslüman kardeşlerime inşallah
Aynen Hülyam ben de.Çok çabuk kesiliyorum ama,sonra atıştırma yapmayım diye 2 şer kaşık yiyorum yine de.300 kaloriye tamamlıyorum mutlaka
Sağol Saferan'ımmmmmmmmmmmmMaşallah ne güzel atmışsın sen de,harikasınnnn :124:
yeme içme diyarından antepliyim canım
kıyamam yaa inşallah bulursun bulamazsan kökünden sana gönderirim yaparsın sanada kolay gelsin ev taşıycan zor valla
evet canım çok faydalıdır
kızlar telefon bağlanmış intde gelir inşallah ben çıkıyorum iyi akşamlar hayırlı iftarlarrrr sizlere
yeme içme diyarından antepliyim canım
kıyamam yaa inşallah bulursun bulamazsan kökünden sana gönderirim yaparsın sanada kolay gelsin ev taşıycan zor valla
kızlar telefon bağlanmış intde gelir inşallah ben çıkıyorum iyi akşamlar hayırlı iftarlarrrr sizlere
Açık havada Ahmet Özhan'ın kadife sesikızlar pazar günü istediğimiz gibi bir ev bulup tuttku....anahtarı almayı bekliyorum..sonra toplanıcam temizliğe kadın alcam yarım gün cam kapı yer sadece..banyo mutfak sıfır oraları ben yaparım boya da yeni....hafta sonu taşınabilirim..cuma ya belli olur..taşınınca net kesilcek haliyle ..tekrar bağlanana kadar takımı gülüm gelene kadar...burda her zaman ilgilenecek arkadaşlara emanet ederim.....
dün de hiç uğrayamadım sabah eşimle çıktık kızımın lise kaydına gittik..hallettik ablama uğradım dönerken çok trafik vardı iftara 20 dk. kala yetiştik eve az kızartma yaptım kavun peynir yedik...sonraaa ahmet özhan konseri vardı bize çok yakın açıkhavada 22.30 gibi oraya gittik yarıda döndük..1.30 da yattım maalesef sahuru kaçırdık tabii....
Sağol ablacımmmmm,sana da hayırlı iftarlaryeme içme diyarından antepliyim canım
Açık havada Ahmet Özhan'ın kadife sesiHarika olurdu
Sağol ablacımmmmm,sana da hayırlı iftarlar
MAŞALLAH.Saferan'ım,kılıç kesmezmiş himmet diyeni.Rabbim ayrı bir güç,kuvvet,kudret veriyor yönünü kendisine dönen kullarına.Yine dikkat ediyorum Dursun Ali Erzincan'lı;iftar ayrı sahur ayrı koşturuyor.Yine de o 20 sayfa şiirin tek harfini unutmuyor.Bunun sırrını yalnızca hafıza olarak açıklamak Rabbimiz'in merhametine haksızlık olur.Yüce Mevla,bizleri de kendisinin yolunda çırpınanlardan eylesin.gerçekten çok güzeldi maşallah hiçbirşey kaybetmemiş sesinden öyle coşkuluyduki hep ilahi okudu biraz tsm de iyi olurdu ama çok güzeldi ..sanki oruç tutmamış gibi güçlüydü...
bütün alıntılarım gittiii yaaa....
kızlar oruc beni çarptı malum sıcaklarla birleşince ben cöktüm dün akşam serum falan yedim iyiyim çok şükür şimdi bi orucumuz var onuda tutucam bırakmam allahın izniyle onun için gelemedimm dün akşamm...iftara davetliyim arkaadaşıma o na gecicem az sonra çoook kaynatıyonuz yaa oku oku bitiremiyorummm
bugün az içicem iftarda suyu mahvoldum valla dün gece...ben hazırlanıyım çıkıyım kızlar iyce trafiğie kalmıyım öpüldünüzxzz..
geçmiş olsun canıım..allah yardımcuın olsun..ben de dün dışarda mahvoldum yaa...çalışanların işi çok zorr canlarım ya...
ablam sen taşınırken tutucan mı orucunu...zor olur tabii ama sen tutarsın gibime gelioo
napiim canım tutarım evim serin evde zorlanmıyorum...taşınıncada yavaş yavaş yaparım kızlarda yardım eder.....acelemiz yok..bide eşyalarımıda yeniliyorum fazla eşya götürmücem anlıcan salon çocuk odası alıyorum...
MAŞALLAH.Saferan'ım,kılıç kesmezmiş himmet diyeni.Rabbim ayrı bir güç,kuvvet,kudret veriyor yönünü kendisine dönen kullarına.Yine dikkat ediyorum Dursun Ali Erzincan'lı;iftar ayrı sahur ayrı koşturuyor.Yine de o 20 sayfa şiirin tek harfini unutmuyor.Bunun sırrını yalnızca hafıza olarak açıklamak Rabbimiz'in merhametine haksızlık olur.Yüce Mevla,bizleri de kendisinin yolunda çırpınanlardan eylesin.
napiim canım tutarım evim serin evde zorlanmıyorum...taşınıncada yavaş yavaş yaparım kızlarda yardım eder.....acelemiz yok..bide eşyalarımıda yeniliyorum fazla eşya götürmücem anlıcan salon çocuk odası alıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?