Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ganfedcim güle güle otrun evinizde nşallah allah güç kuvvet versin ....

fiziğe gidiyorum saat 16-00 da evden çıkıyorum eşimle beraber dönüyoruz,çok şükür henüz bir açlık ve susuzluk yok birazdan kalkıp kendime tarhana çorbası yapıcam,taze fasulye var 1 dilim ekmek ve yoğurt yicem

amin insallah canim dualarin kabul olsun
Amin Ganfed'immmm,ecmain Eki Görüntüle 233793

bacım arkadaştayım şimdi bidahakine söööööööööööööözzzzzzzzz
Biz senle yanyana bi gelsek vururuz beline çayın da,sigaranın da,muhabbetin deeeee
Canını yerim senin,Ganfedimiz değil Saferanımız taşınan Bu arada menün yine kusursuz Esra Hanım'cım

rosbery oructan dir oructan gecer gecer bisey olmaz amam evi tutan ben degilim saferan canimin ici

iyi akşamlar hatunlar,iftar menüm

1 kepçe yağsız tarhana
2 kaşık zaytinyağlı taze fasulye
2 kaşık yağsız makarna yoğurtlu
1 bardak şekersiz limonata

ve ara ara su,orucu açıncaya kadar gayet sağlıklıyım orucu açtıktan sonra çok fena oluyorum tansiyonum düştü mü yükseldi mi anlayamadım baygınlık geçirdim ...

Offf,kıyamam ya.Ben de orucu açınca kötü oluyorum ama muhtemelen sigaradan diye düşünüyorum Canım ne olur bi doktorunla görüş,sağlığını etkileyecekse tutma lütfen,dinimiz sağlık konusunda hoşgörülü biliyorsun.

Son düzenleme:

canım ilk on gün falan böyle sarsıyor sonra alışıyor bünyem çok şükür ne açlık nede susuzluk kuş gibiyim oruçluyken hamdolsun...

canım ilk on gün falan böyle sarsıyor sonra alışıyor bünyem çok şükür ne açlık nede susuzluk kuş gibiyim oruçluyken hamdolsun...
Maşallah canım ya.Suyun mu yetersiz kalıyor acaba?En az 1.5 litreyi iftar ile sahur arası tamamlıyorsun değil mi ara ara?

gecmis olsun canim bence yediklerin cok az biraz dikkat et canim zayiflayacam diye sagligimizdan olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…