kızlar pazar günü istediğimiz gibi bir ev bulup tuttku....anahtarı almayı bekliyorum..sonra toplanıcam temizliğe kadın alcam yarım gün cam kapı yer sadece..banyo mutfak sıfır oraları ben yaparım boya da yeni....hafta sonu taşınabilirim..cuma ya belli olur..taşınınca net kesilcek haliyle ..tekrar bağlanana kadar takımı gülüm gelene kadar...burda her zaman ilgilenecek arkadaşlara emanet ederim.....
dün de hiç uğrayamadım sabah eşimle çıktık kızımın lise kaydına gittik..hallettik ablama uğradım dönerken çok trafik vardı iftara 20 dk. kala yetiştik eve az kızartma yaptım kavun peynir yedik...sonraaa ahmet özhan konseri vardı bize çok yakın açıkhavada 22.30 gibi oraya gittik yarıda döndük..1.30 da yattım maalesef sahuru kaçırdık tabii....
Amin Ganfed'immmm,ecmain Eki Görüntüle 233793amin insallah canim dualarin kabul olsun
Biz senle yanyana bi gelsek vururuz beline çayın da,sigaranın da,muhabbetin deeeeebacım arkadaştayım şimdi bidahakine söööööööööööööözzzzzzzzz
Canını yerim senin,Ganfedimiz değil Saferanımız taşınanganfedcim güle güle otrun evinizde nşallah allah güç kuvvet versin ....
fiziğe gidiyorum saat 16-00 da evden çıkıyorum eşimle beraber dönüyoruz,çok şükür henüz bir açlık ve susuzluk yok birazdan kalkıp kendime tarhana çorbası yapıcam,taze fasulye var 1 dilim ekmek ve yoğurt yicem
ganfedcim güle güle otrun evinizde nşallah allah güç kuvvet versin ....
fiziğe gidiyorum saat 16-00 da evden çıkıyorum eşimle beraber dönüyoruz,çok şükür henüz bir açlık ve susuzluk yok birazdan kalkıp kendime tarhana çorbası yapıcam,taze fasulye var 1 dilim ekmek ve yoğurt yicem
Demek yakında sen de tutucan,Esram'ın kalbi temizdir,Ona önceden gelebilir haber Ganfed'immmmmmmrosbery oructan dir oructan gecer gecer bisey olmaz amam evi tutan ben degilim saferan canimin ici
Amin Ganfed'immmm,ecmain Eki Görüntüle 233793
Biz senle yanyana bi gelsek vururuz beline çayın da,sigaranın da,muhabbetin deeeee
Canını yerim senin,Ganfedimiz değil Saferanımız taşınanBu arada menün yine kusursuz Esra Hanım'cım
Demek yakında sen de tutucan,Esram'ın kalbi temizdir,Ona önceden gelebilir haber Ganfed'immmmmmm
Çatıya değil,başıma in.Başımın üzerinde yerin varkiz ben geleyim o mesgulmus
ne olacak
parasutle inerim catiya
Çatıya değil,başıma in.Başımın üzerinde yerin var
ohh bu ne guzel davet hey masallah basin varolsun her daim balli kurabiyem
Canımsın,Allah kabul etsin ciğerimiftar vakti geldi kizlar ben cikip sofra hazirliyacam
Canımsın,Allah kabul etsin ciğerim
Offf,kıyamam ya.Ben de orucu açınca kötü oluyorum ama muhtemelen sigaradan diye düşünüyorumiyi akşamlar hatunlar,iftar menüm
1 kepçe yağsız tarhana
2 kaşık zaytinyağlı taze fasulye
2 kaşık yağsız makarna yoğurtlu
1 bardak şekersiz limonata
ve ara ara su,orucu açıncaya kadar gayet sağlıklıyım orucu açtıktan sonra çok fena oluyorum tansiyonum düştü mü yükseldi mi anlayamadım baygınlık geçirdim ...
rosbery oructan dir oructan gecer gecer bisey olmaz amam evi tutan ben degilim saferan canimin ici
İddia ediyorum Ganfed'in de taşınması yakın,Allah söylettihay allah saferan taşınmış oruç vurmuş gözlerime ......
Offf,kıyamam ya.Ben de orucu açınca kötü oluyorum ama muhtemelen sigaradan diye düşünüyorumCanım ne olur bi doktorunla görüş,sağlığını etkileyecekse tutma lütfen,dinimiz sağlık konusunda hoşgörülü biliyorsun.
Maşallah canım ya.Suyun mu yetersiz kalıyor acaba?En az 1.5 litreyi iftar ile sahur arası tamamlıyorsun değil mi ara ara?canım ilk on gün falan böyle sarsıyor sonra alışıyor bünyem çok şükür ne açlık nede susuzluk kuş gibiyim oruçluyken hamdolsun...
iyi akşamlar hatunlar,iftar menüm
1 kepçe yağsız tarhana
2 kaşık zaytinyağlı taze fasulye
2 kaşık yağsız makarna yoğurtlu
1 bardak şekersiz limonata
ve ara ara su,orucu açıncaya kadar gayet sağlıklıyım orucu açtıktan sonra çok fena oluyorum tansiyonum düştü mü yükseldi mi anlayamadım baygınlık geçirdim ...
Maşallah canım ya.Suyun mu yetersiz kalıyor acaba?En az 1.5 litreyi iftar ile sahur arası tamamlıyorsun değil mi ara ara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?