Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gecmis olsun canim bence yediklerin cok az biraz dikkat et canim zayiflayacam diye sagligimizdan olmayalim
Ganfed'im iftar ve sahur menüleri çok güzel bence,çok sağlıklı.Esra çok badereler atlattı sağlık konusunda,tansiyon gibi geliyor bana

Hayirli aksamlar kizlar..nasilsiniz??

Ben dun iftardan sonra regl oldum.. Ama kendiliginden degil bir hafta ilac almistim..
Ama belim kopuyor resmen...

Burda baskul yok oyuzden kac kiloyum bilmiyorum ama sanki iki kilo almis gibi hissediyprum kendimi..

Canimsin yaaa.. Bayiliyorum senin konusmalarinaaa
Sen nasilsin cnm nasil gidiyor oruc?
Gülüm oruçla aramız çok iyi elhamdüllillah.Bu hafta güzel kilo attım ramazan diyetimle.Kendim tasarladığım için bu diyeti ayrı bir keyif veriyor aldığım güzel sonuç Gülüm kilo aldım hissin psikolojiktir.İnan misafirlik psikolojisi bile o kiloları depolatmıyor insana bana güven.Taş gibi oldun Gülüm zaten sennnn

Masallah canim super gidiyorsunn... 84 kiloya dusmussunn superr nevim yaaa.. Bu sefer atacagiz biz bu kilolari ama sen sahane gidiyorsunnnn bende 84dum kesin simdi sislikte var tabi ama hava degisikliginden bor haftada anca kendime geldim ilac almama ragmen wc cikamadim hic.. Ins regldan sonra duzene gireri
... Ama sen sahane gidiyorsunnn tuh tuh tuh masallahhhhh

sağolcanıım........

juli de ganfed diyip duruyodu ..sözleştiniz mi kııııı...

hoşgeldin gülüüüüüüüüm...canııım..................tatilden olur o kadar canıım...lokman var mı lokman......

Canımsın,sağol Gülüm.Bu hafta çok güzel attım elhamdülillah.Okul açılmadan 79'a düşmeye çalışıyorum iş işyeri stresi başlamadan inşallah.Regl bitince inanılmaz ödem atılıyor Gülüm rahat ol,senin azminden ne kurtulmuş ki

ben geldimmm ama gidicem menümü arzediyorum şekerler
2 kepçe çorba
1 kase cacık
3-5 kavun 1 bardak sekersi limonata
2 çatal turşu
veeeeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuuuuu
5 bardak şekersiz cay içtim az öncede kayısı ve form cay içtim ...
yaaa su cok zorluyo ama ite kaka gidiyoz iştee...ben orucu acıyom siz 1 saat nasıl sabrediyonuz yaa maşallahhh....ben yatıyomkızlarr sahurada kalkınca dengem sarsılıyo sabah öpüyorum herkeşii allaha emanetttt...

Kusursuz bir menüüüüüüüüüüü İyi geceler balım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…