Ganfed'im iftar ve sahur menüleri çok güzel bence,çok sağlıklı.Esra çok badereler atlattı sağlık konusunda,tansiyon gibi geliyor banagecmis olsun canim bence yediklerin cok az biraz dikkat et canim zayiflayacam diye sagligimizdan olmayalim
Ben de aynı Ganfed'im.1.5 litre iftarla sahur arası,1 lt de sahurda içiyorum.2.5 litre toplam.ben yaklasik iki iciyorum herhalde hic olcmedim ama 700 ml iftardan once iciyom zaten sonrasindada ara ara iciyorum
Hoşgeldin Gülümmmmmmm,gönlü güzel yüzü güzel kaptanım Eki Görüntüle 233847
Gülüm oruçla aramız çok iyi elhamdüllillah.Bu hafta güzel kilo attım ramazan diyetimle.Kendim tasarladığım için bu diyeti ayrı bir keyif veriyor aldığım güzel sonuçCanimsin yaaa.. Bayiliyorum senin konusmalarinaaa
Sen nasilsin cnm nasil gidiyor oruc?
Gülüm oruçla aramız çok iyi elhamdüllillah.Bu hafta güzel kilo attım ramazan diyetimle.Kendim tasarladığım için bu diyeti ayrı bir keyif veriyor aldığım güzel sonuçGülüm kilo aldım hissin psikolojiktir.İnan misafirlik psikolojisi bile o kiloları depolatmıyor insana bana güven.Taş gibi oldun Gülüm zaten sennnn
ayyy aynı benim ailem geldi aklıma safişim benim babam asker 2 senede bir taşınırdık hep annem ve 3 kızı evtoplar evi tekrar acar yerleştirirdik...ama eşyaların yeni olması çooookk güzel güzel günlerde huzurla oturursunuz inşallahhh...
juli de ganfed diyip duruyodu ..sözleştiniz mi kııııı...ganfedcim güle güle otrun evinizde nşallah allah güç kuvvet versin ....
fiziğe gidiyorum saat 16-00 da evden çıkıyorum eşimle beraber dönüyoruz,çok şükür henüz bir açlık ve susuzluk yok birazdan kalkıp kendime tarhana çorbası yapıcam,taze fasulye var 1 dilim ekmek ve yoğurt yicem
Hayirli aksamlar kizlar..nasilsiniz??
Ben dun iftardan sonra regl oldum.. Ama kendiliginden degil bir hafta ilac almistim..
Ama belim kopuyor resmen...
Burda baskul yok oyuzden kac kiloyum bilmiyorum ama sanki iki kilo almis gibi hissediyprum kendimi..
Canımsın,sağol Gülüm.Bu hafta çok güzel attım elhamdülillah.Okul açılmadan 79'a düşmeye çalışıyorum iş işyeri stresi başlamadan inşallah.Regl bitince inanılmaz ödem atılıyor Gülüm rahat ol,senin azminden ne kurtulmuş kiMasallah canim super gidiyorsunn... 84 kiloya dusmussunn superr nevim yaaa.. Bu sefer atacagiz biz bu kilolari ama sen sahane gidiyorsunnnn bende 84dum kesin simdi sislikte var tabi ama hava degisikliginden bor haftada anca kendime geldim ilac almama ragmen wc cikamadim hic.. Ins regldan sonra duzene gireri
... Ama sen sahane gidiyorsunnn tuh tuh tuh masallahhhhh
Julim benim bir gif dosyam var,oradan canımnevcim sen hareketli yazıları nerden yazıosun
Julim benim bir gif dosyam var,oradan canım
juli dedim geldii..hoşgeldin kızçem....
Tabi ki canımbanada öle güzel adımı yazıp özelden yollarmısın
Kusursuz bir menüüüüüüüüüüüben geldimmm ama gidicem menümü arzediyorum şekerler
2 kepçe çorba
1 kase cacık
3-5 kavun 1 bardak sekersi limonata
2 çatal turşu
veeeeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuuuuu
5 bardak şekersiz cay içtim az öncede kayısı ve form cay içtim ...
yaaa su cok zorluyo ama ite kaka gidiyoz iştee...ben orucu acıyom siz 1 saat nasıl sabrediyonuz yaa maşallahhh....ben yatıyomkızlarr sahurada kalkınca dengem sarsılıyo sabah öpüyorum herkeşii allaha emanetttt...
Kusursuz bir menüüüüüüüüüüüİyi geceler balım
benim basküll şaşırdı galibaaaharika seyler görüyorummm nevimmmm....
Ben deeeeeeeeeeeee Ayaklarım yere basmıyor 2 gündür :124:
benim basküll şaşırdı galibaaaharika seyler görüyorummm nevimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?