Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iftardan sonra bende aynı oluyorum su içtiğim an başım agırmaya başlıyor.
ama bu gün dayanamadım götürdüm koca bir bardak soğuk cola ve yarım dilim güllaç.

iftardan sonra bende aynı oluyorum su içtiğim an başım agırmaya başlıyor.
ama bu gün dayanamadım götürdüm koca bir bardak soğuk cola ve yarım dilim güllaç.
Bitanem kolanı gazazunu light iç,ayranını light yoğurtla yap.Hem serinle,hem de 0 kalori al

nevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....

Unutmadan sahur menümü yazıyım ciğerimin köşeleri:
*30 gr müsli+100 ml light süt
*Sebzeli yağsız omlet
*Domates-salatalık

nevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....
Bu ne güzel müjde Ayşemmmm,gözünüz aydın olsun.Rabbim kolaylıkla kurtarsın Eymen nasıl güzel bir isimdir,bu mübarek günlerde geliyor kutlu bebeğimiz,günün en güzel haberi buuuuuu

Bu ne güzel müjde Ayşemmmm,gözünüz aydın olsun.Rabbim kolaylıkla kurtarsın Eymen nasıl güzel bir isimdir,bu mübarek günlerde geliyor kutlu bebeğimiz,günün en güzel haberi buuuuuu

inşallaaahh rabbim acısız sancısız sağlıkla versin kuzumuzuuu....oyoyoyoyoyyy teyzesi yer onu yerrr...

inşallaaahh rabbim acısız sancısız sağlıkla versin kuzumuzuuu....oyoyoyoyoyyy teyzesi yer onu yerrr...
Arşın sahibi Yüce Mevla'm,hiçbir yuvayı meyvesiz bırakmasın.Hayırlı evlat olsun anasına babasına,dinine vatanına inşallah

Canlarım ben sahur hazırlamaya geçiyorum.Malum ev ahalisine ayrı menü,şişkoya ayrı menü Sahurdan sonra gelirim,seviyorum siziiiiiii

Hosbulduk safisimmmm... Lokman ayni safisim ya.. Bir hafta baya yakinlastik sonra camde goremeyince geri uzaklasti.. Slm veriyor hal hatir soruyor okadar.. Baskada birsey yok ( bende trdeki aldigim cep numarasini msnine yazdimki arayacakmi diye.. Ama aramazsa bu konuyu kapaticam (( gercekten birseyler istiyorsa enazibdan trdeyim diye arar... Kontoru yoksada soylemesini bekliyorum.. Bakalim artik Alkahim en hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah.. Sen nasilsin cnm oruc nasil gidiyor??

Kısmetse döner gelir Yemen'den,kısmet değilse ne gelir elden...demişler Gülüm,sen Allah'a bırak.O herşeyi kusursuz düzenleyendir.
Canlarım sahurumuzu hazırladım,topladım,niyetlendim geldim.Yarın sağlıkla görüşürüz inşallah.Allah'a emanet olun canlarım

eminim herkes yatıyor el insaf 5 de 6 da yatmışsınız kızlar.ben 12 de yattım 3 de kalktım 4 de geri yattım 7 de kalktım şimdi işyerindeyim

eminim herkes yatıyor el insaf 5 de 6 da yatmışsınız kızlar.ben 12 de yattım 3 de kalktım 4 de geri yattım 7 de kalktım şimdi işyerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…