Bitanem kolanı gazazunu light iç,ayranını light yoğurtla yap.Hem serinle,hem de 0 kalori aliftardan sonra bende aynı oluyorum su içtiğim an başım agırmaya başlıyor.
ama bu gün dayanamadım götürdüm koca bir bardak soğuk cola ve yarım dilim güllaç.
Yarım güllaç nedir ki,etkilemez rahat ol canım.Haaa kesin bir garantör istiyorsan yarın akşam iftarda haşlanmış tavuk göğsü ye balıminşallah yarın tartıyı etkilemez.........
Bu ne güzel müjde Ayşemmmm,gözünüz aydın olsun.Rabbim kolaylıkla kurtarsınnevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....
Bu ne güzel müjde Ayşemmmm,gözünüz aydın olsun.Rabbim kolaylıkla kurtarsınEymen nasıl güzel bir isimdir,bu mübarek günlerde geliyor kutlu bebeğimiz,günün en güzel haberi buuuuuu
inşallaaahh rabbim acısız sancısız sağlıkla versin kuzumuzuuu....oyoyoyoyoyyy teyzesi yer onu yerrr...
Arşın sahibi Yüce Mevla'm,hiçbir yuvayı meyvesiz bırakmasın.Hayırlı evlat olsun anasına babasına,dinine vatanına inşallahinşallaaahh rabbim acısız sancısız sağlıkla versin kuzumuzuuu....oyoyoyoyoyyy teyzesi yer onu yerrr...
gözünüz aydın canım,rabbim ana babalı büyütsün.
gözünüz aydın canım,rabbim ana babalı büyütsün.
sağolcanıım........
juli de ganfed diyip duruyodu ..sözleştiniz mi kııııı...
hoşgeldin gülüüüüüüüüm...canııım..................tatilden olur o kadar canıım...lokman var mı lokman......
Kısmetse döner gelir Yemen'den,kısmet değilse ne gelir elden...demişler Gülüm,sen Allah'a bırak.O herşeyi kusursuz düzenleyendir.Hosbulduk safisimmmm... Lokman ayni safisim ya.. Bir hafta baya yakinlastik sonra camde goremeyince geri uzaklasti.. Slm veriyor hal hatir soruyor okadar.. Baskada birsey yok( bende trdeki aldigim cep numarasini msnine yazdimki arayacakmi diye.. Ama aramazsa bu konuyu kapaticam (( gercekten birseyler istiyorsa enazibdan trdeyim diye arar... Kontoru yoksada soylemesini bekliyorum.. Bakalim artik Alkahim en hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah.. Sen nasilsin cnm oruc nasil gidiyor??
sağolcanıım........
juli de ganfed diyip duruyodu ..sözleştiniz mi kııııı...
hoşgeldin gülüüüüüüüüm...canııım..................tatilden olur o kadar canıım...lokman var mı lokman......
inşallaaahh rabbim acısız sancısız sağlıkla versin kuzumuzuuu....oyoyoyoyoyyy teyzesi yer onu yerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?