Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kizlar
sizlere gunaydin demeliyim

ben simdi sahur yapiyorum
hemde dinleniyorum canlarim yaa
kalabalik misafirim var demistim ya
acayip yorulmusum

benim basküll şaşırdı galibaaaharika seyler görüyorummm nevimmmm....

Ben deeeeeeeeeeeee Ayaklarım yere basmıyor 2 gündür :124:

benimde baskülde yanlışlık var deyip yeni pil bile taktım,ama sonuç aynı

ya kizlar o zaman benim baskul hatali hic bir degisme yok ilk gun azcik oynamisti ama bugunn daha fazla gosteriyor ya:84::84::84::84:
iftardan sonra bende aynı oluyorum su içtiğim an başım agırmaya başlıyor.
ama bu gün dayanamadım götürdüm koca bir bardak soğuk cola ve yarım dilim güllaç.
afiyet olsun ben iftardan sonra resmen bayiliyorum gozumu sahurda anca acabiliyom cok tuaf sey resmen iftardan sonra ayaga kalkarken uyumus oluyorum
nevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....
gozun aydin olsun tatlim oldu demi eymen pasa. gittin mi yanina
Unutmadan sahur menümü yazıyım ciğerimin köşeleri:
*30 gr müsli+100 ml light süt
*Sebzeli yağsız omlet
*Domates-salatalık

bende sahur menumu yazayim bari
30 gr musliile 100ml süt
1 dilim tam bugday ekmeyi
1 tatli kasigi kadar az yagli surme peynir
1 tatli kasigi kadar az yagli cokelek
1 domates
yarim salatalik
1 litre limon damlatilmis su
dunku iftar menumde soyleydi
1 kepce corba
1 tabak salata yagsiz ve limonsuz
kucuk bir dilimdekiymali borek
900ml limon damlatilmis su
bir fincan tatlandiriciyla siyah cay
aksam meyvede yiyecektim ama oglumu uyuturken bende uyuyup kalmisim

kiz lokman kurban olsun sana .arar o arar senin facedeki resimlerinidemi gormuyor bu uyuz ne bu israr .meraklansin az gosterme kendini zor olan kolay birakilmaz ceksin azcik ne var:123:koluna taktigionda kiymetini bilir senin

slm kizlar
sizlere gunaydin demeliyim

ben simdi sahur yapiyorum
hemde dinleniyorum canlarim yaa
kalabalik misafirim var demistim ya
acayip yorulmusum

a.s canim hg kiz biz burda nerdeyse ogleni ettik sende sahur yeni mi oldu . hem sahurdan sonra git yat iyice dinlen o yorgunlugun ustune iyi gider.bizim geleneklerimizdendir misafir dendimi kendimizi paralariz

a.s canim hg kiz biz burda nerdeyse ogleni ettik sende sahur yeni mi oldu . hem sahurdan sonra git yat iyice dinlen o yorgunlugun ustune iyi gider.bizim geleneklerimizdendir misafir dendimi kendimizi paralariz

aynen dedigin gibi canim
paraladim kendimi
yarim saat icinde esimi uyandiracagim ve yatacagim
gozlerim kapandi iyice
size bol muhabbetler olsun

iyi günler hekese dün biraz rahatsızlandım çok şükür iyiyim şimdi,sahurda 1 dilim k.ekmeği 1 yumurta 15gr peynir 30.gr müsli bir çay bardağı süt ve yeşil elma yedim tabi bunları biranda yemedim biraz başım ağrıyor bugün ama günün yarısını bitirdik zaten birazdan öğlen ezan okunacak...

az önce doğum resimlerime baktım yusufcuk kuşum ne kadar tatlıymış yaaa iyi ki rabbim bana nasip etmiş anneliği iyi ki oğlum için almışım kilolarımı ...

geçmiş olsun canımcım.daha 8 saat var ya bitermi bugunde
canım sen suan tamolrak kaç kilosun ben 63 diye biliyorum ama tickerin degişmemiş

nevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....

teyzesi allah analı babalı hayırlı,sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah .....

Maşallah canım ya.Suyun mu yetersiz kalıyor acaba?En az 1.5 litreyi iftar ile sahur arası tamamlıyorsun değil mi ara ara?

geçiyordue bile nevim sabah uyandığımda ellerim şiş oluyor neden acaba ilerleyen saatlerde iniyor,orucumu açarken 1 litreye yakın limonlu su içiyorum çünkü ben suya aşığım ...

gecmis olsun canim bence yediklerin cok az biraz dikkat et canim zayiflayacam diye sagligimizdan olmayalim

canım o kadar doyuyorum ki taş gibi oluyor midem,dün akşam oğluma mama yaparken kendime de yaptım yarım su bardağı light süt yarım tatlı kaşığı un ve pirinç unu tatlandırıcı olarak 2 tablet splenda koydum yarım kase muhallebi çıktı soğuttum yedim sonra pişman oldum ....

geçmiş olsun canımcım.daha 8 saat var ya bitermi bugunde
canım sen suan tamolrak kaç kilosun ben 63 diye biliyorum ama tickerin degişmemiş

sağol hülyacım,8 saat çabucak geçer ne kaldı şu anda ya ben ramazanın bitmesini hiç istemiyorum hele o son günler çok buruk oluyor içim hiçbir ay kendimi bu kadar mutlu hissetmiyorum sağlık,sıhhat huzur bereketle geçirelim inşallah hepimiz ramazan-ı şerifimizi.....

evet canım geçen hafta 63 tüm bu hafta sürpriz ben sticker yapmayı bilmiyorum ilk çizelgemi nev'cim yapmıştı bu hafta yapar bana güzel nevim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…