akşam yemeği olarak tavuk haşlama düşünüyorum suyuna oğlana çorba biraz da pilav yaparım olur biter....
benim basküll şaşırdı galibaaaharika seyler görüyorummm nevimmmm....
nevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....
amaan o da buldu da bunuyoor.....senin ne kısmetlerin çıkar gülüm hiiç dert etme....ben iyiyim istediğim gibi bi eve çıkıyorum salon ytakımlarını yeniliyorum....keyfim yerinde allah a şükür....Hosbulduk safisimmmm... Lokman ayni safisim ya.. Bir hafta baya yakinlastik sonra camde goremeyince geri uzaklasti.. Slm veriyor hal hatir soruyor okadar.. Baskada birsey yok( bende trdeki aldigim cep numarasini msnine yazdimki arayacakmi diye.. Ama aramazsa bu konuyu kapaticam (( gercekten birseyler istiyorsa enazibdan trdeyim diye arar... Kontoru yoksada soylemesini bekliyorum.. Bakalim artik Alkahim en hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah.. Sen nasilsin cnm oruc nasil gidiyor??
slm kizlar
sizlere gunaydin demeliyim
ben simdi sahur yapiyorum
hemde dinleniyorum canlarim yaa
kalabalik misafirim var demistim ya
acayip yorulmusum
77 kilodan 60kiloya nasıl ulaştın anlat bana bakalım.bende 75 le başladım suanki kilom 69 ama hep ben 69-68 de takılıyorum malesef.
verirsin inş. canım moralini bozma....
Canım sabırla tutulan orucun mükafatı her zaman daha büyük olur,Rabbim kolaylaştırsın inşallah Hülya'm...eminim herkes yatıyor el insaf 5 de 6 da yatmışsınız kızlar.ben 12 de yattım 3 de kalktım 4 de geri yattım 7 de kalktım şimdi işyerindeyim
Hadi geçmiş olsun Rana'cım.slm kizlar
sizlere gunaydin demeliyim
ben simdi sahur yapiyorum
hemde dinleniyorum canlarim yaa
kalabalik misafirim var demistim ya
acayip yorulmusum
Sağlıklı netice için daha çok erken Ganfed'im,şişliğin iner cumaya kadar rahat ol canım.ya kizlar o zaman benim baskul hatali hic bir degisme yok ilk gun azcik oynamisti ama bugunn daha fazla gosteriyor ya:84::84::84::84:
afiyet olsun ben iftardan sonra resmen bayiliyorum gozumu sahurda anca acabiliyom cok tuaf sey resmen iftardan sonra ayaga kalkarken uyumus oluyorum
gozun aydin olsun tatlim oldu demi eymen pasa. gittin mi yanina
bende sahur menumu yazayim bari
30 gr musliile 100ml süt
1 dilim tam bugday ekmeyi
1 tatli kasigi kadar az yagli surme peynir
1 tatli kasigi kadar az yagli cokelek
1 domates
yarim salatalik
1 litre limon damlatilmis su
dunku iftar menumde soyleydi
1 kepce corba
1 tabak salata yagsiz ve limonsuz
kucuk bir dilimdekiymali borek
900ml limon damlatilmis su
bir fincan tatlandiriciyla siyah cay
aksam meyvede yiyecektim ama oglumu uyuturken bende uyuyup kalmisim
Amaaaaa senin Yusuf'un da çok tatlıııııııı Esra'm yaaaaaaaaaaiyi günler hekese dün biraz rahatsızlandım çok şükür iyiyim şimdi,sahurda 1 dilim k.ekmeği 1 yumurta 15gr peynir 30.gr müsli bir çay bardağı süt ve yeşil elma yedim tabi bunları biranda yemedim biraz başım ağrıyor bugün ama günün yarısını bitirdik zaten birazdan öğlen ezan okunacak...
az önce doğum resimlerime baktım yusufcuk kuşum ne kadar tatlıymış yaaa iyi ki rabbim bana nasip etmiş anneliği iyi ki oğlum için almışım kilolarımı ...
Pişman olma Esra'm,zaten splenda ile yapmışsın.Vücudun istedi demek ki,iyi yapmışsın canım.teyzesi allah analı babalı hayırlı,sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah .....
geçiyordue bile nevim sabah uyandığımda ellerim şiş oluyor neden acaba ilerleyen saatlerde iniyor,orucumu açarken 1 litreye yakın limonlu su içiyorum çünkü ben suya aşığım ...
canım o kadar doyuyorum ki taş gibi oluyor midem,dün akşam oğluma mama yaparken kendime de yaptım yarım su bardağı light süt yarım tatlı kaşığı un ve pirinç unu tatlandırıcı olarak 2 tablet splenda koydum yarım kase muhallebi çıktı soğuttum yedim sonra pişman oldum ....
Akşam en güzelinden çizelgeni yapıcam bitanem.sağol hülyacım,8 saat çabucak geçer ne kaldı şu anda ya ben ramazanın bitmesini hiç istemiyorum hele o son günler çok buruk oluyor içim hiçbir ay kendimi bu kadar mutlu hissetmiyorum sağlık,sıhhat huzur bereketle geçirelim inşallah hepimiz ramazan-ı şerifimizi.....
evet canım geçen hafta 63 tüm bu hafta sürpriz ben sticker yapmayı bilmiyorum ilk çizelgemi nev'cim yapmıştı bu hafta yapar bana güzel nevim
Beraberce kurtulucaz Hülya'm,aynı amacın yarenleriyizinşllh tem temenniim şu kilolardan kurtulmakkk
Oruçta da zor olacak ama ne olduğunu anlamadan da bitecek inşallah.Allah kolaylık versin Saferan'ım...az az toplanmaya başladım..ayşemin oyuncaklarını koliledim .....
llahım benim başım nasıl dönüyorrr nedne acabaaa
ben hala iş yerindeyim ve sabahlıycam gibi gözüküooooo.....oofff offf ramazanda tatil olsa bütün kurumlar yazları sadece ne güzel olurrrrrrrrrrrrrr....eminim herkes yatıyor el insaf 5 de 6 da yatmışsınız kızlar.ben 12 de yattım 3 de kalktım 4 de geri yattım 7 de kalktım şimdi işyerindeyim
gozunuz aydin canim
hayirlisiyla gelsin eymen bebek..
llahım benim başım nasıl dönüyorrr nedne acabaaa
77 kilodan 60kiloya nasıl ulaştın anlat bana bakalım.bende 75 le başladım suanki kilom 69 ama hep ben 69-68 de takılıyorum malesef.
selam kızlar,ne var ne yok pazara gittim bugün evi temizledim derken tedaviye gittim birazdan yemekleri hazırlıycam,bu akşam canım dondurma istiyor emine hanımcığım vermişti zaten 2 top hakkım var diet dondurma yersem olur değil mi?
Canımsın ya,Allah kolaylık versin bitanemben hala iş yerindeyim ve sabahlıycam gibi gözüküooooo.....oofff offf ramazanda tatil olsa bütün kurumlar yazları sadece ne güzel olurrrrrrrrrrrrrr....
geldi çok şükür rabbime kızlar alıntılarım gitti çok teşekkür ettim allah razı olsun iyki varsınızzz.....
şekerler daha iftar menüm falan yok çevreyolunda uygulamadaydık yeni geldim emniyetteyim ama iftardan sonra geri gitcekmişiz arkadaşlar bisküvi falan aldı markete gidip domates salatalık falan alcam bende kahvaltılık yemeyi planlıyorumm allahtan eşim evdeydi bugün yoksa kuzum açıkta kalcaktııı
erken eve dönersem burdayım hemennnnnnn
7/24 burdalar,artık alıştıkheeeyyyy ziyaretci merabaaa hoşgeldinnnn
Ye bitanem,light dondurma 2 top masum.Benim tatlıyla aram yoktur ama canım isterse yaz kış light dondurma yerim.Ama bir aldığım kutu 15 gün gidiyor,tatlıyı sevmiyorum,benim için büyük avantaj buselam kızlar,ne var ne yok pazara gittim bugün evi temizledim derken tedaviye gittim birazdan yemekleri hazırlıycam,bu akşam canım dondurma istiyor emine hanımcığım vermişti zaten 2 top hakkım var diet dondurma yersem olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?