Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim basküll şaşırdı galibaaaharika seyler görüyorummm nevimmmm....

nevimmmmm........
ablam doğumhaneye girdi teyze olcam bikaç saat sonraaaeymenimizz yola cıktı gelio az önce aradılar heycandan yatamıyorummm....

gitsin kilolar canıım...gözünaydın ..bebiş doğdumuuu....

amaan o da buldu da bunuyoor.....senin ne kısmetlerin çıkar gülüm hiiç dert etme....ben iyiyim istediğim gibi bi eve çıkıyorum salon ytakımlarını yeniliyorum....keyfim yerinde allah a şükür....
slm kizlar
sizlere gunaydin demeliyim

ben simdi sahur yapiyorum
hemde dinleniyorum canlarim yaa
kalabalik misafirim var demistim ya
acayip yorulmusum

afiyet olsun canııım....

77 kilodan 60kiloya nasıl ulaştın anlat bana bakalım.bende 75 le başladım suanki kilom 69 ama hep ben 69-68 de takılıyorum malesef.

verirsin inş. canım moralini bozma....

eminim herkes yatıyor el insaf 5 de 6 da yatmışsınız kızlar.ben 12 de yattım 3 de kalktım 4 de geri yattım 7 de kalktım şimdi işyerindeyim
Canım sabırla tutulan orucun mükafatı her zaman daha büyük olur,Rabbim kolaylaştırsın inşallah Hülya'm...
slm kizlar
sizlere gunaydin demeliyim

ben simdi sahur yapiyorum
hemde dinleniyorum canlarim yaa
kalabalik misafirim var demistim ya
acayip yorulmusum
Hadi geçmiş olsun Rana'cım.
Sağlıklı netice için daha çok erken Ganfed'im,şişliğin iner cumaya kadar rahat ol canım.

Amaaaaa senin Yusuf'un da çok tatlıııııııı Esra'm yaaaaaaaaaa Rabbim nazarlardan saklasın,topiğimizin bebeleri bi farklı güzellikte maşallah

Pişman olma Esra'm,zaten splenda ile yapmışsın.Vücudun istedi demek ki,iyi yapmışsın canım.

Akşam en güzelinden çizelgeni yapıcam bitanem.

inşllh tem temenniim şu kilolardan kurtulmakkk
Beraberce kurtulucaz Hülya'm,aynı amacın yarenleriyiz

az az toplanmaya başladım..ayşemin oyuncaklarını koliledim .....
Oruçta da zor olacak ama ne olduğunu anlamadan da bitecek inşallah.Allah kolaylık versin Saferan'ım...

Canlarım iftar menümü arz ediyim
*30 gr müsli+100 ml light süt
*Yarım kase ezogelin çorba
*3 yemek kaşığı bezelyeli tavuk
Allah hepimizin oruçlarını makbul eylesin,iftardan sonra görüşürüz canlarımmmm

eminim herkes yatıyor el insaf 5 de 6 da yatmışsınız kızlar.ben 12 de yattım 3 de kalktım 4 de geri yattım 7 de kalktım şimdi işyerindeyim
ben hala iş yerindeyim ve sabahlıycam gibi gözüküooooo.....oofff offf ramazanda tatil olsa bütün kurumlar yazları sadece ne güzel olurrrrrrrrrrrrrr....
gozunuz aydin canim
hayirlisiyla gelsin eymen bebek..

geldi çok şükür rabbime kızlar alıntılarım gitti çok teşekkür ettim allah razı olsun iyki varsınızzz.....

şekerler daha iftar menüm falan yok çevreyolunda uygulamadaydık yeni geldim emniyetteyim ama iftardan sonra geri gitcekmişiz arkadaşlar bisküvi falan aldı markete gidip domates salatalık falan alcam bende kahvaltılık yemeyi planlıyorumm allahtan eşim evdeydi bugün yoksa kuzum açıkta kalcaktııı
erken eve dönersem burdayım hemennnnnnn

selam kızlar,ne var ne yok pazara gittim bugün evi temizledim derken tedaviye gittim birazdan yemekleri hazırlıycam,bu akşam canım dondurma istiyor emine hanımcığım vermişti zaten 2 top hakkım var diet dondurma yersem olur değil mi?

llahım benim başım nasıl dönüyorrr nedne acabaaa

geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür.....

77 kilodan 60kiloya nasıl ulaştın anlat bana bakalım.bende 75 le başladım suanki kilom 69 ama hep ben 69-68 de takılıyorum malesef.

ben 77 ile başladım ondan önce 85 tim yani doğuma girerken 95 çıktığımda 85 tim 85 den 77 ye diyetisyenle zayıfladım sonra burayı buldum sağolsun arkadaşlarımın desteği ile bu kiloya geldim en başta nevimin desteği ile allah hepinizden razı olsun,şimdi de 3 haftadır diyetisyene gidiyordum ramazan sonrasına erteledim,canım sende iyi kilo vermişsin bir dönem takılıyor ama beynini veremiyorum diye şartlama bak bi tartıya çıktığında kilolar gidecek buna inan ....

selam canim
az yedigin surece olur bence
ben bayilirim dondurmaya

Canımsın ya,Allah kolaylık versin bitanem

heeeyyyy ziyaretci merabaaa hoşgeldinnnn
7/24 burdalar,artık alıştık
Ye bitanem,light dondurma 2 top masum.Benim tatlıyla aram yoktur ama canım isterse yaz kış light dondurma yerim.Ama bir aldığım kutu 15 gün gidiyor,tatlıyı sevmiyorum,benim için büyük avantaj bu

anammmm bayıldınız mı nerdesinizz yawww....ablamın doğumu bizim izin tarihini erkene çekti şekerler...biraz önce kocişle kavga dövüş pazartesiden geçerli izne ayrılmaya karar verdik... ben ablamın yanına gitcem o da anasının koynunda uyuycakmışşş tosunnnn nolcak yaaa...bekarlar evlenmeyin bekarlık vaalahide billahide sultanlıkkk..

veeeeeeeeeeeee ramazan ramazan bu gece uygulamasını çıkartan büyüklerime saygılarımlaaaa.....................................anladınız siz onu....
sahura kadar sürcekmiş bayanlara torpil yapıyolarmış biz 3 te ayrılcakmışızz erkeklerde 4,30 daaa....bu zihniyet nasıldır cözemedik saatlerdir yorumluyoruzda...yok işim içinden çıkamadıkkk...
ihtiyac gidermeye geldim ösledim sizi bi bakıyım dedimm...ama ekip çıkıo ve beni burda bırakmak üzerelerrr....kaçıyorum canlarım öpüldünüz...

2 ziyaretciiiiiii
hoşgeldinizzz....üyeyseniz acıktan gelin bizde baştacıdır misafirr ayrıca isteyen istediği topiğe girer çıkarrr....tekrar hoşgeldinizzz sefalar getirdiniz....seviyoruz sizideee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…