Canım ben aslında bulunduğum yerde diğer müsli markalarını bulamadığım için başlamıştım.Aslında 10 müsli markasını inceleyen uzmanların içeriğini en zengin ve etkili buldukları Doğa prebiyotik müsli ile Nestle üzümlü-fındıklı müsli imiş.Canım Dukan diyetinden çok memnun kaldım ama ramazanda böbreklerimin susuz kalmasından korktuğum için eylüle bıraktım.anladım canım....bı ara arkadaşlar doga markanın keten tohumlu muslısıyle çok kılo vermişlerdi de....akşam yemegı yerıne tuketıyolardı ramazandan çok önce....onun karbonh. yuzde 8 ama tadı hoş degıl ...o yuzden sordum du....
bırde senı dukan topıgınde göruyodum....bende dukan yapıyorumda sen devam edıyomusun nasıl ....yarı dukan mı yapıyosun...bıraktın mı?
Canım müslinin içeriğinde muhteşem zenginlik ve çeşitlikte tahıl ve karar üzüm ayrıca mucizenin büyüğü yulaf içeriği bulunuyor.Special k ise bu içeriklerin hiçbirine sahip değil.Yani müslinin hem şifasını hem zayıflatma yönünü,şifasını kenara bırakırsan specia k ile de zayıflamayı yakalarsın.Ama bölgesel incelme ile,antioksidan ve yulafın alzeimere karşı savaşçılığı etkilerini kapının dışında bırakmış oluruz.İstersen gürme-netten bakabilirsin canım.Ya kzılar nev yok size sorayım,nev gelince sende cevaplarsın :))
Ben bu müsli yi bulamadım. Spacial K var, o olurmu? aynı işi görüyormu acaba?
Çok sevindim Ganfed'im,hoşgeldinnnnnnnnnnnnkizlar ben geldim ve bugun yine harikayim dunku yorgunlugum halsizligim kaybolup gitti .bende kosa kosa sizinle sohbete geldim .
Aralarında uçurumlar var fikrimce ama bulunamıyorsa o da kilo attırır diye düşünüyorum canım.Special k müslinin sahip olduğu bölgesel incelme ve antioksiden özelliklere sahip değil.Spacial K olur yani ? Hemen gidip aldırayım :)))
Canın sağolsun Esra'cım,uyuyunca uğramaya çalışırsın canım.Diş çıkarıyor Yusuf'umuz,Allah şifasını versin.selam kızlar oğlan çok mız mız giremiyorum ne olur kusuruma bakmayın kızlar....
Canım ben aslında bulunduğum yerde diğer müsli markalarını bulamadığım için başlamıştım.Aslında 10 müsli markasını inceleyen uzmanların içeriğini en zengin ve etkili buldukları Doğa prebiyotik müsli ile Nestle üzümlü-fındıklı müsli imiş.Canım Dukan diyetinden çok memnun kaldım ama ramazanda böbreklerimin susuz kalmasından korktuğum için eylüle bıraktım.
Canım müslinin içeriğinde muhteşem zenginlik ve çeşitlikte tahıl ve karar üzüm ayrıca mucizenin büyüğü yulaf içeriği bulunuyor.Special k ise bu içeriklerin hiçbirine sahip değil.Yani müslinin hem şifasını hem zayıflatma yönünü,şifasını kenara bırakırsan specia k ile de zayıflamayı yakalarsın.Ama bölgesel incelme ile,antioksidan ve yulafın alzeimere karşı savaşçılığı etkilerini kapının dışında bırakmış oluruz.İstersen gürme-netten bakabilirsin canım.
Çok sevindim Ganfed'im,hoşgeldinnnnnnnnnnnn
Aralarında uçurumlar var fikrimce ama bulunamıyorsa o da kilo attırır diye düşünüyorum canım.Special k müslinin sahip olduğu bölgesel incelme ve antioksiden özelliklere sahip değil.
Canın sağolsun Esra'cım,uyuyunca uğramaya çalışırsın canım.Diş çıkarıyor Yusuf'umuz,Allah şifasını versin.
Haftaya kaçları görüyoruz Hülyaaaaaaaaam
Canım special-k da muhakkak kilo verdirme etkisine sahip.Ama dediğim gibi müslinin mucizevi bölgesel incelme,antioksidan ve tok tutma etkisi ile yarışamaz.Ama madem elimizde bu var,bunu bizi zayıflatır hale getiririz biz deOf... Bi kere almış bulundumSpecial K aldım.Bu paket bitince bakayım madem, sağda solda müsli varmı? Of.. ya.. Üzüldüm şimdi. Peki bunu nasıl kullanayım bi fikrin var mı? Spacial K zayıflatmaz mı sence?
Dur daha günlerden cumartesi kuzucuk.Tartının oynaması için kocaman 6 günün var.Ama bu hafta attığımız rakamlar yüksek olduğu için haftaya 500 ila 1000 gr arasında atmamız normalcanım ya haftaya pek iddialı degilim ben çünkü kaç gündür trtılıyorum aynıyım
Canımsın,bütün yılın yorgunluğunu huzurla atarsın inşallah bitanem,seni çok özliycemselamuunn aleykummm...
valiz hazırla alışveriş yap evi topla iftardı derkenn ancak gelebildim bi yandanda hala camasır katlıyorummm...yarın yola cıkıyoruzz... uğrıycam gene şekerler sağı solu toplamaya devam etmem lazımm..
Sen de benim bitanemsinbu arada nevimmm ticker için teşekkür ediyorummm bi bi bitanesinn arkadaşımm...
İyiyim kuzummmm,daha yeni gelebildik bitanem.İftarımı yaptım müslim bitmişti onu almaya gittim,bu kez Doğa prebiyotik müsli aldım,uzmanlar çok methetmişlerdi.Light süt,yoğurt,gazoz,limonata,dondurma,peynir doldurdum geldimnaber şekerrrrrrrrr.....
Canımsın,bütün yılın yorgunluğunu huzurla atarsın inşallah bitanem,seni çok özliycem
Sen de benim bitanemsin
İyiyim kuzummmm,daha yeni gelebildik bitanem.İftarımı yaptım müslim bitmişti onu almaya gittim,bu kez Doğa prebiyotik müsli aldım,uzmanlar çok methetmişlerdi.Light süt,yoğurt,gazoz,limonata,dondurma,peynir doldurdum geldim
Çok haklısın Ayşem,öyle çok emek verdik ki insan emeğine kıyamıyor.Ben artık-hayır-demeyi,ama sağlam bir -hayır-demeyi öğrendim diyetim konusunda,zamanla zaten herkes ne kadar kararlı olduğunu gördükçe ısrarı bırakıp saygı duymaya başlıyor.Ben sana güveniyorum balım,nerden nereye geldik bizoohhhh iyi yapmışsınn vallaa...ben şimdi kara kara düşünüyorum şimdi memlekette davetler iftar sofraları sabırla geri cevrilecek ev baklavaları
varsın olsun yemiycem yaa nerelerden geldik buralara kolay mı...
Çok haklısın Ayşem,öyle çok emek verdik ki insan emeğine kıyamıyor.Ben artık-hayır-demeyi,ama sağlam bir -hayır-demeyi öğrendim diyetim konusunda,zamanla zaten herkes ne kadar kararlı olduğunu gördükçe ısrarı bırakıp saygı duymaya başlıyor.Ben sana güveniyorum balım,nerden nereye geldik biz
Yerim senisen ne zaman döncen az kaldı okulların açılmasınada...dönünce seni görenler ciddi şaşıracak bakalım aynısın diyecek kadar gözüne otobüs kaçan kıskançlar olacak mı
Yerim seniAnladın sen Onu Prensesim ben eylül başı yani bayramdan sonra 5 eylülde seminerlere başlıyorum,çocuklarınki 18 eylülde açılıyor ama.Bi resim koycam gece,bakalım belli oluyo mu
Tamam,atıyım telefondan en fazla 15 dakikada hallederim.anlaaaaaadıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmhemen koy resmi yaaaaaaaaaa nolur yatıcam ben birazdan yarın yol var .....
Tamam,atıyım telefondan en fazla 15 dakikada hallederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?