Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu da 81.3 kg Nev Halaaaaa şişko ama Bu arada ben 54 bedenden 46 bedene düştüm ama bu elbise 44 beden,biraz da sardı o yüzden

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]

huhuhuhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

canımmmm harika gözüküyosunnnn..... hatunnn çıtır oldun haaaa....gelsin görücülerrrr modundasınnn.....
süpperrrrsin canımmm tam gaz devammmmmmmmmm döndüğümde seni 75 bulucam heraldeeee....60 lara beraber geçicez inşallllaaaahhhh

Hala görüntü beni tatmin etmese de Rabbime şükürler olsun,nerden nereye Ayşem dediğin gibi.Sen o mavi gözlerle neyi çirkin görebilirsin ki dünya güzeli,sağol bitanem.7'lere 6'lara 5'lere doğru koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaalımmmmmmmmmmmmm

inşallah canımcımmm.....
kızlarrr ben kaçıyorum artık sahurdan sonra yollara düşücem...hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın arada uğrarrım inşallahhh...
nevcimm canım yol arkadaşımm 20gün iznim var 20günde alabilirsem rapor alıcam eylülün 15-20 arası dönücemm...gene haberleşiriz uğrarım arada....allaha emanet olunnn....seviyorum seni 7. takımmmmm.....

Tamam biriciğim,Rabbim sen gitmeden gideceğin yerlere huzur mutluluk götürsün,kalbimde ve dualarımdasın.Seni seviyorum yol arkadaşım

Bu da 81.3 kg Nev Halaaaaa şişko ama Bu arada ben 54 bedenden 46 bedene düştüm ama bu elbise 44 beden,biraz da sardı o yüzden
Eki Görüntüle 236126

kiz bisey kalmamis bide sisko diyo bence cok guzel olmussun 2 kilo daha versen kesin 44 bedene rahat rahat olacaksin onuda bu hafta halledersin sen okula kadar kesin 42 bedene kadar dusersin bence

insallah tatlim hep basarili olasiniz sizinle ovunuyorum

kiz bisey kalmamis bide sisko diyo bence cok guzel olmussun 2 kilo daha versen kesin 44 bedene rahat rahat olacaksin onuda bu hafta halledersin sen okula kadar kesin 42 bedene kadar dusersin bence

Aminnn insallah 30lu bedenlere dogru ilerleriz hep birlikte..Tatil arasi kactim yaniniza.Ablam gelirken yaninda vinn getirmis.Firsat buldukca girerim nete insallah.Yazlikta biraz kalabalik olunca ancak gece girebiliyorum.Biraz once yuruyusten geldik bacaklarim agriyor.4-4,5 km yuruduk herhalde

Ganfed'im benim de içime sızı düştü biliyor musun.Sen,Esra,Hülya,Anşaa mezuniyete koştukça,ya düşünce bi 10 kilo alıp devam edelim bence

evet ya bir hafta alalim ikinci hafta verelim boyle devam edelim hepimiz ayni gunde mezun olalim puskut karne doldurmaktan yorulsun

hg ipegim zaman buldukca kac gel .seni ozluyoruz kiz nasilsin isler duzeldimi tam

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

ipekyol51,Ganfed,RANA.ABLE.+,nev81+,
Masallah cosmusuz bu saatte

Canım çok seviniriz girebilmene,aramızda olmana.Bu hafta kupa kaldırdık 3 haftada ikinci kez 11.5 kg verdik takımca,herkes verdi 13 kişi birden maşallah,ramazan dinamizmimiz süper
evet ya bir hafta alalim ikinci hafta verelim boyle devam edelim hepimiz ayni gunde mezun olalim puskut karne doldurmaktan yorulsun
Evetttttttttttttttt

bugun kizim cok huysuzluk yapti
nete simdi giriyorum daha
ocaktada yemegim var
nohut ve pilav..
yaninada salata yapacagim
iftara daha 3 saat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…