Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hg ipegim zaman buldukca kac gel .seni ozluyoruz kiz nasilsin isler duzeldimi tam

Yok anacim nerdeeee.Kizil kiyamet kopuyor burda.Bir yere ayrilamiyoruz o yuzden.Annem cok uzuluyor.2 gun once cok kotu kavga oldu.Allahtan burdaydik.Simdi sakinler.Ben hayatim ne ailemde ne etrafimda aile kavgasi gormedim.Cok uzuluyorum.Annem ne yapacagini sasirdi.Ablamlar geldi falan.Toparlamaya calisiyoruz bakalim nereye kadar

insallah duzelir balim uzme kendini yok eger olmuyorsada inceldigi yerden kopar .cocuklar boyle kavga ortaminda daha cok yipraniyorlar .olan cocuklara oluyor hep

bugun kizim cok huysuzluk yapti
nete simdi giriyorum daha
ocaktada yemegim var
nohut ve pilav..
yaninada salata yapacagim
iftara daha 3 saat var
Hoşgeldin canım benim,ellerine sağlık

nevciiiiiim harika gorunuyorsun
senin icin cogu gitti azi kaldi :81:
Çok teşekkür ederim canımmmmmm,daha 26 kilo var İnşallah sizlerle hepsi gidecek,yeni ve kendimize özel bir topik kurup hayatımızı beraber yaşamaya devam edicez

ranacim biz bir karar aldik sanada sunalim .diyoruzki mezuniyeti yaklasanlar bir hafta alip diger hafta verecek taaki butun takim hedefini tutturana kadar hepimiz birden mezun olacagiz aynigun .

birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin
bu kadar baglandik demek

Canım çok seviniriz girebilmene,aramızda olmana.Bu hafta kupa kaldırdık 3 haftada ikinci kez 11.5 kg verdik takımca,herkes verdi 13 kişi birden maşallah,ramazan dinamizmimiz süper
Evetttttttttttttttt

Masallah gec kalmis olsamda herkesi bir kez daha tebrik ediyorum.4 gun oruc tuttum ama sutum azaldi ve idrar yollarimda yanma baslayinca oruca ara verdim simdilik.Biraz toparlayip tekrar tutacagim.Kizim sagolsun annesi oruc tutunca kizida tutuyor.Sut disinda bisey yemiyor sut olmayincada bana kiziyor agliyor gormelisiniz tam bir komedi

Hoşgeldin canım benim,ellerine sağlık

Çok teşekkür ederim canımmmmmm,daha 26 kilo var İnşallah sizlerle hepsi gidecek,yeni ve kendimize özel bir topik kurup hayatımızı beraber yaşamaya devam edicez

tesekurler tatlim
insallah bir tanem
sen hedef kiloyu asigiya cekmistin
bunu unutmustum
hedefine ulasacagini biliyorum canimcim
cok azimlisin masallah

canlarim benim uyumam gerek.hepinizi canigoulden öpüyorum ve tatli ruyalar diliyorum
Allah rahatlık versin Ganfed'im

birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin
bu kadar baglandik demek
Benim kalbimde yerleriniz çok özel ve sıcacık

Canım sütü azalan ve hatta bittiğini söyleyen arkadaşıma yemeklerden önce 1 bardak sütle 1 kaşık yulafı karıştırıp yemesini önermiştim.Hem sütü çağlayan oldu teşbihte hata olmaz,hem de kilo verdi,denemeni tavsiye ederim.

iyi uykular canimcim
benimde kizim oglen uykusundaydi
mirin kirin ediyor uyanmak uzere
yanina gideyim kizcemin
herkescikleri opuyorummm
Biz de seni ve dünyalar güzeli kızını öpüyoruz canım

insallah duzelir balim uzme kendini yok eger olmuyorsada inceldigi yerden kopar .cocuklar boyle kavga ortaminda daha cok yipraniyorlar .olan cocuklara oluyor hep

Oyle gulumde gel birde onlara anlat.20 yillik evliler 1 defa kavga ettiklerini birbirlerini incittiklerini gormedim.Ne olduysa oldu iste 3 aydir yiyiyorlar boyle birbirlerini.Ne birlikte oluyorlar ne de ayri.Cocukta degillerki.Sastik kaldik iste...Allah sonlarini hayir etsin.Bi anneme bi cocuklara uzuluyorum

Nazar diyorum başka da birşey diyemiyorum

canlar burayı ve sizleri çok ihmal ettiğimi biliyorum,herkesten özür dilerim.
ama gerçekten çok kötü günler geçiriyorum,bana bol bol dua edin dualarınıza ihtiyacım var.

canlar burayı ve sizleri çok ihmal ettiğimi biliyorum,herkesten özür dilerim.
ama gerçekten çok kötü günler geçiriyorum,bana bol bol dua edin dualarınıza ihtiyacım var.
Pabya'm senin için rahat olsun gözümün nuru,takımca senin nasıl sancılı bir süreçten geçtiğini biliyoruz ve hep dualarımızdasın.Yaşadığın acı büyük,ama Rabbimiz en büyük dertten de büyük güzel arkadaşım.Rabbim güldürsün,dertlerini alsın götürsün inşallah

Light sütüm yoktu.Yarım yaglı sütten 30 gr.lık yaptım.Ama iftara alırım light süt.Senin gibi limonlu ılık su içtim, 30 gr spacial ke ve 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytin yedim.. bakalım ne olacak :)) Bu bitincede müsliyi arayayım :))

Güzel olacak canım,ben inanıyorum.Çarşamba akşamından hatırlatırsan sana bir tarif veriyim,ödemini atar bomba gibi tartına çıkarsın ve inşallah çok farklı bir sonuç görürüsün.Özellikle bu hafta kaçamak yapmamaya çalış ki,net sonucu görelim motiven artsın.Ben sonucu görmeyince,yaptığım diyetten sıkılıyorum.Süreci güzelleştiren neticeye olan inanç diye düşünüyorum.Ben bugün Doğa prebiyotik müsliye başladım müslim bitmişti.Kesinlikle tavsiye ediyorum,kalorisi de diğer müslilere göre yarı yarıya ve inanılmaz lezzetli,içinde dut bile var.İftarda light sütle,sahurda light yoğurtla tüketiyorum.Aslında yoğurtla sevmiyorum sütle seviyorum ama,iftara kadar yoğurt karın yağlarına bombardıman yapsın diye sahurda yoğurtla karıştırıp yiyorum.Canım müsliyi gürme.netten sipariş edebilirsin,ertesi gün elinde olur.

Son düzenleme:

Kaçamak yapmamaya calışırım.Ya iftarda peki ekmek yok mu? Birde ödem atıcı su tarifi verirmisin?Ben kaydederim pc,ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…