Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaçamak yapmamaya calışırım.Ya iftarda peki ekmek yok mu? Birde ödem atıcı su tarifi verirmisin?Ben kaydederim pc,ye
Canım iftarda da sahurda da 1'er dilim ekmek hakkın var.Ama ben ilk 2 gün tükettikten sonra,midemde ekmeğe yer kalmamaya başladı ve bıraktım.Zaten önce müsli,sonra yarım kase çorba,sonra haşlanmış etim ya da tavuğumdan 2 yemek kaşığı derken,tıkanmış oluyorum ve ekmeğe yer bulamıyorum.2 gün sonra inan senin de böyle olacak.Cacık mutlaka tüketiyorum iftarda light yoğurtla yaptığım,yine yarım kase.Derken tıka basa doyduğun ama kalori bakımından fakir bir tablo çıkıyor ortaya.Canım bir de oraya da yazmıştım,ne yesem haşlıyorum,biraz da atılan kilonun hızının sebebi bu diye düşünüyorum.Mesela bu akşamki menüm müsliden sonra;şu anda düdüklüye koyduğum ve aynı anda haşladığım 1 orta boy patlıcan,1 orta boy soğan,2 diş sarımsak,1 büyük domates,3-4 parça tavuk.Bunların hepsini aynı anda düdüklüde 20 dakika haşlıyorum,inan tadı muazzam oluyor,her sebzeyi aynı şekilde soğanı ve domatesiyle haşlıyorum,1 damla bile yağ kullanmıyorum.Ödem atıcı çayın tarifini veriyim canım,çarşamba akşamı da mesaj atarım sana ödem söktürücü kür için.Bu tarifini vereceğim çay karaciğer temizleyici ve ödem söktürücü.İnan çaydanlığın içini bile pırıl pırıl yapıyor kaynarken öyle etkili Bu sebeple bunu 15 günde 1 uygulayabiliyorsun.3 yeşil elma,yarım çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı bal,5-6 karanfil,1 tam limonun suyu,2 litre su.Bunları düdüklüde 7 dk haşlıyor,süzüp 2 güne bölerek istediğin zaman ve istediğin sıcaklıkta içiyorsun.Afiyet olsun

Son düzenleme:

sahurda birdilim ekmegimi bende yiyorum ama aksama gitmiyor dedigin gibi agir gekliyor sonra .yemegimi yaptim aksamada baligimi yapip iftara oturacagiz insallah

selam kızlar nasılsınız bakalım bugun benim iftarda misafirim var 14 kişi allahım sabahtan beri temizlik ve yemek yapıyoruz kardeşimle.bugun başka uğraamamda yarın görüşürüz inş

sekerler merhaba
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diyetler valla benim harika gidiyor simdiden 1200 eksideyim bu hafta dereceye oynicam inş..

nev cim canım benim dün gece rüyamda seni gördüm yüzünü değil tabi üzerine elbise giymişssin etrafında dönüyordun biz sana bakıyorduk bakın ne kadar zayıfladım diyordun hep birlikte seviniyorduk falan
beyaz siyah ve gri tonlarında bi elbiseydi uzun üzerine tam oturmustu öyle işte seni gördüm canım

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
Merhaba bitanemmm,iyiyiz bomba gibiyiz,sen nasılsın

sahurda birdilim ekmegimi bende yiyorum ama aksama gitmiyor dedigin gibi agir gekliyor sonra .yemegimi yaptim aksamada baligimi yapip iftara oturacagiz insallah
Ohhhhh,afiyet olsun.Balığa bayılırım,denizden babam çıksa yerim Şifası nasip olsun Ganfed'im

selam kızlar nasılsınız bakalım bugun benim iftarda misafirim var 14 kişi allahım sabahtan beri temizlik ve yemek yapıyoruz kardeşimle.bugun başka uğraamamda yarın görüşürüz inş
14 kişi miiiiii Hey maşallah bebekli halinle Hülya'm,Allah kolaylık versin,misafiri çok seven bir peygamberin ümmeleriyiz,biz de bu yakışır

meyveee fc ye gel bekliyrummmmm
Ben de gelirsem görürüsün ablammmmmmmmmmmmmm

1200 gr mıııııııııııııııııııııı,harikasınnnnnnnnnn Müsliye devam mı canım,ay payım varsa öyle mutlu olurum kiiiii Aaaaaaaaaaa,hayırlara çıksın canım ya,içimi ılık ılık gıdıkladı bu rüya,hayır olacak inşallah.İşin garibi biliyor musun siyah-füme-beyaz karışık asimetrik çizgili bir elbise beğendim geçenlerde,kalbin ne kadar temiz maşallah Rabbim hepimize muratlarımızı nasip etsin Meyve'cim,hep gülelim inşallah huzurla

Son düzenleme:
kızlar cuma misafirim vardı yemege gittiler yattım 2-3 saat sonra uyandım ishal başladı 2 saat falan sonra mide bulantısı ağrısı ölüyorum sabaha kadar böyle sabah evde ilaç vardı içtim 4te 1 patetes 1 bardak şeftali suyu içtim taa 3 e kadar pirinç lapası yedim bi tabak ilaçların etkisiyle biraz daha iyiydim sırtım falan çok ağrıdı sabah şükür normal uyandım sırt ağrım kaldı tek vee süpriz repl oldum şimd
i çok daha iyiyim yazık yavrumda ilgisiz kaldı gelip gelip yoooldu (noldu)diyor

ayyy canım aynı dediğin gibii asimetrik çizgili bişiydi sen al o elbiseyi en iisi benim de içim bi tuaf oldu bak şimdi..
ama resim isterim bak elbiseyle

şimdi bu çayı iki günmü içicem?iki güne böl demişsin ya.. Birde ödem skötürücü kür ayrı herhalde.. :)) tamam bana msj atarsın çarşamba günü

nev cim ben daha müsliye baslamadım canım yarın alıcam hala merkese gidemedim burdada yok malesefki kendim düzenli beslenerek veriyorum.
ama müsliyide denicem mutlaka inş cumaya kadar 800 daha giderde 1 kilo yu tamamlarım..

Ayyyyy,ablam kıyamam sana,Allah şifa versin canım benim.Çok su kaybetmişsindir,aman suyu ne olur fazla tüket.Allah şifa versin ablacım

ayyy canım aynı dediğin gibii asimetrik çizgili bişiydi sen al o elbiseyi en iisi benim de içim bi tuaf oldu bak şimdi..
ama resim isterim bak elbiseyle
Tamam alıyım ben o elbiseyi Benim de içim bi hoş oldu valla

şimdi bu çayı iki günmü içicem?iki güne böl demişsin ya.. Birde ödem skötürücü kür ayrı herhalde.. :)) tamam bana msj atarsın çarşamba günü
Evet canım 2 gün içeceksin ve tartıda farkı göreceksin inşallah

nev cim ben daha müsliye baslamadım canım yarın alıcam hala merkese gidemedim burdada yok malesefki kendim düzenli beslenerek veriyorum.
ama müsliyide denicem mutlaka inş cumaya kadar 800 daha giderde 1 kilo yu tamamlarım..
Harika atmışsın canım ya,maşallah İşin içine müsli girince daha da hızlanacak inşallah

ay sen nasıl bir insan ya.. insanı acayip gaza getiriyorsun arada ben senden gaz almaya geleyim ya bu arada müsli buldum nestlenin tropikal meyvelisi... ama daha büyük bi markete cıkıp senin dediklerinide arastıracagım,ondan sonra almaya niyet edeceğim.. olmazsa bu hafta spacial k,haftaya da alırım müsliyi...

çok teşekkür ederim neviim şimdi daha iyiyim tartıda sabah 92 olmuştum barsak boş tabii ama hoşuma gitti

fotonu beğendim 2-3 kilo sonra tam oturur elbisen fıstık gibisin zaten

kızlar çkmalıyım beni çağırıyor eşim sonra görüşürüz

Canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.Her zaman bekleriz,başımızla beraber.Canım nestle çok önerilen bir markadır,güzel seçim olur.Specia k yı da ramazandan sonraya bırakırsın olmazsa

çok teşekkür ederim neviim şimdi daha iyiyim tartıda sabah 92 olmuştum barsak boş tabii ama hoşuma gitti

fotonu beğendim 2-3 kilo sonra tam oturur elbisen fıstık gibisin zaten
Kıyamam sana.Ablam söylemesi ayıptır ben de ramazanın ilk günü bağırsaklarımdan rahatsızlanmıştım ama,o zaman kaybettiğim kilo geri gelmedi İnşallah senin de öyle olur

Eevet bakayım ben en kısa zamanda alıcam inş.Çok çok bir hafta kullanırım spacial k'yı... çünkü çıkamam dışarıya... ya acaba kardeşime söylesemde getirsemi peki dedğim ceşit iyimi sence

Eevet bakayım ben en kısa zamanda alıcam inş.Çok çok bir hafta kullanırım spacial k'yı... çünkü çıkamam dışarıya... ya acaba kardeşime söylesemde getirsemi peki dedğim ceşit iyimi sence
Canım bence 2 gün içinde müsliyi eline al,neden dersen ramazanın bitmesine 21 gün kalmış oluyor.Zaten müsli programının Ender Saraç'ın kullanma önerisi tam 21 gündür.Yani 2 gün sonra başlarsan hem tam 21 gün yapmış olursun Ender Saraç'ın istediği gibi,hem de tam bayram günü sona erdirmiş olursun Nestle çok önerilen zengin içerikli bir müsli markasıdır,uzmanların 8 müsli içinde yaptığı sıralamada 1. sırada geliyor.2. sırada etinin light müslisi ve 3. sırada Doğa prebiyotik müsli var,doğru seçim Ben de Doğa prebiyotik müsli aldım dün,tadıyla kendimden geçtim nasıl güzel yapmışlar ya dut bile var içinde üstelik kalorisi çok az diğer bazı müslilere göre.Bayıldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…