Canım bence 2 gün içinde müsliyi eline al,neden dersen ramazanın bitmesine 21 gün kalmış oluyor.Zaten müsli programının Ender Saraç'ın kullanma önerisi tam 21 gündür.Yani 2 gün sonra başlarsan hem tam 21 gün yapmış olursun Ender Saraç'ın istediği gibi,hem de tam bayram günü sona erdirmiş olursunNestle çok önerilen zengin içerikli bir müsli markasıdır,uzmanların 8 müsli içinde yaptığı sıralamada 1. sırada geliyor.2. sırada etinin light müslisi ve 3. sırada Doğa prebiyotik müsli var,doğru seçim Ben de Doğa prebiyotik müsli aldım dün,tadıyla kendimden geçtim nasıl güzel yapmışlar ya dut bile var içinde üstelik kalorisi çok az diğer bazı müslilere göre.Bayıldım
selam kızlar nasılsınız bakalım bugun benim iftarda misafirim var 14 kişi allahım sabahtan beri temizlik ve yemek yapıyoruz kardeşimle.bugun başka uğraamamda yarın görüşürüz inş
Merhaba bitanemmm,iyiyiz bomba gibiyiz,sen nasılsın
Ohhhhh,afiyet olsun.Balığa bayılırım,denizden babam çıksa yerimŞifası nasip olsun Ganfed'im
14 kişi miiiiiiHey maşallah bebekli halinle Hülya'm,Allah kolaylık versin,misafiri çok seven bir peygamberin ümmeleriyiz,biz de bu yakışır
Ben de gelirsem görürüsün ablammmmmmmmmmmmmm
1200 gr mıııııııııııııııııııııı,harikasınnnnnnnnnnMüsliye devam mı canım,ay payım varsa öyle mutlu olurum kiiiii Aaaaaaaaaaa,hayırlara çıksın canım ya,içimi ılık ılık gıdıkladı bu rüya,hayır olacak inşallah.İşin garibi biliyor musun siyah-füme-beyaz karışık asimetrik çizgili bir elbise beğendim geçenlerde,kalbin ne kadar temiz maşallah Rabbim hepimize muratlarımızı nasip etsin Meyve'cim,hep gülelim inşallah huzurla
kızlar cuma misafirim vardı yemege gittiler yattım 2-3 saat sonra uyandım ishal başladı 2 saat falan sonra mide bulantısı ağrısı ölüyorum sabaha kadar böyle sabah evde ilaç vardı içtim 4te 1 patetes 1 bardak şeftali suyu içtim taa 3 e kadar pirinç lapası yedim bi tabak ilaçların etkisiyle biraz daha iyiydim sırtım falan çok ağrıdı sabah şükür normal uyandım sırt ağrım kaldı tek vee süpriz repl oldum şimd
i çok daha iyiyim yazık yavrumda ilgisiz kaldı gelip gelip yoooldu (noldu)diyor
ayyy canım aynı dediğin gibii asimetrik çizgili bişiydi sen al o elbiseyi en iisi benim de içim bi tuaf oldu bak şimdi..
ama resim isterim bak elbiseyle
Ne olur canlarım,Sultanahmet'e giden,Eyüp Sultana giden,Hacı Bayram'a giden;gitmeyip de,el açışındaki samimiyetle o azizlerin duası gibi dua eden canlarım,ne olur Nevinizi de dualarınızda unutmayınhayırlı akşamlar kızlar.....
dün sultanahmete gittik gece 2 de evdeydik,çok güzelgeçti kalabalık her milletten insan sıkalası gece 2 de eve döndük yediklerimi yazayım
evde hazırladım 3 köfte
fırında elma dilim çok az yağlı patates 2 dilim ,
fırında közlenmiş biber
ara olarak kavun yedim
gece 2 de sadece müsli ve yeşil elma ve su...
Sürüden ayrılanı kurt kaparmış sözünü ben de çok severim Esra'm,pc yi götür mutlaka,özleriz seni bizzzzzzbugün biraz alışveriş yaptık oğlana kendime eşime bişeyler aldık,salı günü allah nasip ederse tatildeyim ....
tatile pc götürcem duruma göre izin olayını görüşürüz ama ben izin almayı düşünmüyorum sürüden ayrılanı kurt kaparmış ....
eve 17.00de girdim menemen,mercimek çorbası ve mkarna yaptım kalçamçok ağrıyor uzandım oğlanda uyuyor...
Hadi hayırlı olsun,ben elimden geldiğince aile fertlerime de yedirmeye çalışıyorum.Geçen gün çaktırmadan dondurmalarının üzerine müsli serptimtmm kardeşimi aradım yarın getirirm abla dedi :)) yarın başlayayım bende bari :))
Balığın olayın Ganfed'imbomba gibiyim .sabah sebepsiz asiri asabiydim ama sukur gecti o neydi oyle onume kim ciksa paralardim alim allah .baligi bende severimde temizlemesini degilallahtan hazir baliklar var kolayca hallediyom
Müjde geliyor,bu rüyanın yorumu budur,seviniyoruz hep beraberrrrrrhayirlara cikar insalah meyvemin ruyasi .gordugu ruya gerceklessin en kisa zamanda amin amin
Bayramda size bayramlığımla resmimi koyucam.Şaka maka derken 2 aylık tatil döneminde hesaplarıma göre 7-8 kilo atmış olucam şükürler olsun,zaten 6 sı gittiiiiiiiiiiiiiievet evet bende elbiseli halinle resim isterim
Ne olur canlarım,Sultanahmet'e giden,Eyüp Sultana giden,Hacı Bayram'a giden;gitmeyip de,el açışındaki samimiyetle o azizlerin duası gibi dua eden canlarım,ne olur Nevinizi de dualarınızda unutmayın
Sürüden ayrılanı kurt kaparmış sözünü ben de çok severim Esra'm,pc yi götür mutlaka,özleriz seni bizzzzzzBu arada sahur menün harika,söylemeden geçemiycem
Hadi hayırlı olsun,ben elimden geldiğince aile fertlerime de yedirmeye çalışıyorum.Geçen gün çaktırmadan dondurmalarının üzerine müsli serptimMüsli yiyen kansere,epilepsiye ve alzeimere karşı zırh kuşanıyormuş aklınızda bulunsun
Balığın olayın Ganfed'imBen temizlemesini de çok severim,ölümü tefekkür etmek açısından çok faydalı bir etkinlik
Müjde geliyor,bu rüyanın yorumu budur,seviniyoruz hep beraberrrrrr
Bayramda size bayramlığımla resmimi koyucam.Şaka maka derken 2 aylık tatil döneminde hesaplarıma göre 7-8 kilo atmış olucam şükürler olsun,zaten 6 sı gittiiiiiiiiiiiiii
selam kizlar
bugun nasilsiniz bakalim
İyiyiz bitanemmmmmmmmmmm,sen nasılsın prenses annesiselam kizlar
bugun nasilsiniz bakalim
Eksik olmayın canım;hem hayatımdan hem takımımdancanim dualarimda hepiniz varsiniz insallah kabul olan dualardan olur insallah
valla oldujm bittim balikla tavuk temizulemekten nefret ettim
evet belki yine birinci oluruz kim bilir
tamam canim koy bakariz biz
İyiyiz bitanemmmmmmmmmmm,sen nasılsın prenses annesi
Eksik olmayın canım;hem hayatımdan hem takımımdan
Elhamdülillah Rana'm.Nisanda müsli kullandığımda da açlık duygumu kaybetmiştim,şimdi de açlık duygun sıfırlandı.Müsli gerçek bir mucizecok iyiyim tesekkurler nevcim
sende iyi gorunuyorsun
menulerin harika
Elhamdülillah Rana'm.Nisanda müsli kullandığımda da açlık duygumu kaybetmiştim,şimdi de açlık duygun sıfırlandı.Müsli gerçek bir mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?