Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım iftar menümü yazıyım kaçıyım,iftardan sonra yine gelirim:
*30 gr müsli+100 ml light süt
*Yarım kase merimek çorbası
*2 yemek kaşığı yağsız patlıcan yemeği
*2 yemek kaşığı cacık

hayırlı akşamlar kızlar.....

dün sultanahmete gittik gece 2 de evdeydik,çok güzelgeçti kalabalık her milletten insan sıkalası gece 2 de eve döndük yediklerimi yazayım

evde hazırladım 3 köfte
fırında elma dilim çok az yağlı patates 2 dilim ,
fırında közlenmiş biber

ara olarak kavun yedim

gece 2 de sadece müsli ve yeşil elma ve su...

bugün biraz alışveriş yaptık oğlana kendime eşime bişeyler aldık,salı günü allah nasip ederse tatildeyim ....

tatile pc götürcem duruma göre izin olayını görüşürüz ama ben izin almayı düşünmüyorum sürüden ayrılanı kurt kaparmış ....

eve 17.00de girdim menemen,mercimek çorbası ve mkarna yaptım kalçamçok ağrıyor uzandım oğlanda uyuyor...

tmm kardeşimi aradım yarın getirirm abla dedi :)) yarın başlayayım bende bari :))

bomba gibiyim .sabah sebepsiz asiri asabiydim ama sukur gecti o neydi oyle onume kim ciksa paralardim alim allah .baligi bende severimde temizlemesini degil allahtan hazir baliklar var kolayca hallediyom

hayirlara cikar insalah meyvemin ruyasi .gordugu ruya gerceklessin en kisa zamanda amin amin

oy oy kiyamam yavruya canim ya cocuklar cok uzuluyor anne haslataninca.ne oldugunu anlamasalarda kotu bisey oldugunu anliyorlar melekmerim ya

Ne olur canlarım,Sultanahmet'e giden,Eyüp Sultana giden,Hacı Bayram'a giden;gitmeyip de,el açışındaki samimiyetle o azizlerin duası gibi dua eden canlarım,ne olur Nevinizi de dualarınızda unutmayın

Sürüden ayrılanı kurt kaparmış sözünü ben de çok severim Esra'm,pc yi götür mutlaka,özleriz seni bizzzzzz Bu arada sahur menün harika,söylemeden geçemiycem

tmm kardeşimi aradım yarın getirirm abla dedi :)) yarın başlayayım bende bari :))
Hadi hayırlı olsun,ben elimden geldiğince aile fertlerime de yedirmeye çalışıyorum.Geçen gün çaktırmadan dondurmalarının üzerine müsli serptim Müsli yiyen kansere,epilepsiye ve alzeimere karşı zırh kuşanıyormuş aklınızda bulunsun
bomba gibiyim .sabah sebepsiz asiri asabiydim ama sukur gecti o neydi oyle onume kim ciksa paralardim alim allah .baligi bende severimde temizlemesini degil allahtan hazir baliklar var kolayca hallediyom
Balığın olayın Ganfed'im Ben temizlemesini de çok severim,ölümü tefekkür etmek açısından çok faydalı bir etkinlik
hayirlara cikar insalah meyvemin ruyasi .gordugu ruya gerceklessin en kisa zamanda amin amin
Müjde geliyor,bu rüyanın yorumu budur,seviniyoruz hep beraberrrrrr

evet evet bende elbiseli halinle resim isterim
Bayramda size bayramlığımla resmimi koyucam.Şaka maka derken 2 aylık tatil döneminde hesaplarıma göre 7-8 kilo atmış olucam şükürler olsun,zaten 6 sı gittiiiiiiiiiiiiii

canim dualarimda hepiniz varsiniz insallah kabul olan dualardan olur insallah
valla oldujm bittim balikla tavuk temizulemekten nefret ettim
evet belki yine birinci oluruz kim bilir
tamam canim koy bakariz biz

selam kizlar
bugun nasilsiniz bakalim
İyiyiz bitanemmmmmmmmmmm,sen nasılsın prenses annesi

canim dualarimda hepiniz varsiniz insallah kabul olan dualardan olur insallah
valla oldujm bittim balikla tavuk temizulemekten nefret ettim
evet belki yine birinci oluruz kim bilir
tamam canim koy bakariz biz
Eksik olmayın canım;hem hayatımdan hem takımımdan

aynen oyle ganfedim
ama benim bicirik kizimi uyutmam lazimki mutfaga gecebileyim
izin vermiyor bana elimden tutuyor hooop oyuna

gecmisi okudum ama alinti yapamadim
dogacim gecmis olsun canim minikler bize hic kiyamiyorlar
roseberry canim yediklerin cok az geldi bana
guzel kilo verirsin keske bende az yiyebilsem ama oruc donemi cok acikiyorum
meyveeee simdiden 1200 harikasin :81:

Elhamdülillah Rana'm.Nisanda müsli kullandığımda da açlık duygumu kaybetmiştim,şimdi de açlık duygun sıfırlandı.Müsli gerçek bir mucize

nevcim bu musli nasil birsey bende denemek istiyorum acaba burada varmidir
special k corn flakes gibi birsuru marka cereal turleri var ama
supermarkete bakmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…