Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevcim bu musli nasil birsey bende denemek istiyorum acaba burada varmidir
special k corn flakes gibi birsuru marka cereal turleri var ama
supermarkete bakmam lazim
Bitanem bu müslinin ana malzemesi,Allahın sayısız mucizesinden biri olan yulaf.Yulaf sütü arttırır,bağırsakları çalıştırır,sindirimi kolaylaştırır,tokluk verir.Alzeimer,kanser ve epilepsiye karşı en güçlü antioksidandır.Geriye ne kalıyor enerji.O enerjiyi de müslinin içindeki başta fındık,badem ve kara üzüm olmak üzere 8 ayrı tahıl veriyor,orada bulamazsan tarifini veririm evde kendin yaparsın

insallah bulurum canim ya cok ikna edici
paketi nasil birsey
bu saydiklarin icinde parca parcami mix seklindemi

kadın olmak ne zor bu saat olmuş hala koşuşturuyorum makinadan çamaşırların çıkmasını bekliyorum bırakırsam kırışıyor ütü zor oluyor.....

iftar menüm
1 kepçe mercimek çorbası
4 y.k menemen
2 kaşık makarna
1 bardak şekersiz limonata

ama az önce canım çok tatlı istedi bende 2 yemek kaşığı pekmeze tahin karıştırıp yedim regl dönemim yaklaşıyor sanırım,sahurda 30 gr.müsli ve yeşil elma yicem inşallah....

Şifa olsun canım,önemli olan sahuru kontrollü alabilmek ki sen bunu gayet muazzam başarıyorsun,maşallah Yusuf'um nasıl oldu,azaldı mı ağrılarıBu arada kendim yaptım diye söylemiyorum tickerin harika duruyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…