Bitanem bu müslinin ana malzemesi,Allahın sayısız mucizesinden biri olan yulaf.Yulaf sütü arttırır,bağırsakları çalıştırır,sindirimi kolaylaştırır,tokluk verir.Alzeimer,kanser ve epilepsiye karşı en güçlü antioksidandır.Geriye ne kalıyor enerji.O enerjiyi de müslinin içindeki başta fındık,badem ve kara üzüm olmak üzere 8 ayrı tahıl veriyor,orada bulamazsan tarifini veririm evde kendin yaparsınnevcim bu musli nasil birsey bende denemek istiyorum acaba burada varmidir
special k corn flakes gibi birsuru marka cereal turleri var ama
supermarkete bakmam lazim
Bitanem bu müslinin ana malzemesi,Allahın sayısız mucizesinden biri olan yulaf.Yulaf sütü arttırır,bağırsakları çalıştırır,sindirimi kolaylaştırır,tokluk verir.Alzeimer,kanser ve epilepsiye karşı en güçlü antioksidandır.Geriye ne kalıyor enerji.O enerjiyi de müslinin içindeki başta fındık,badem ve kara üzüm olmak üzere 8 ayrı tahıl veriyor,orada bulamazsan tarifini veririm evde kendin yaparsın
aynen oyle ganfedim
ama benim bicirik kizimi uyutmam lazimki mutfaga gecebileyim
izin vermiyor bana elimden tutuyor hooop oyuna
Amin canim sagolasinkiz kizin cok tatli masallah bayildim resmen allah anali babali buyutsun insallah..cokda dilli biseye benziyor bicirik
nevcim bu musli nasil birsey bende denemek istiyorum acaba burada varmidir
special k corn flakes gibi birsuru marka cereal turleri var ama
supermarkete bakmam lazim
Amin canim sagolasin
acayip dillidir kendisi
19 aylik ama kendini asmis durumda
Hiç üşenir miyim ciğerim,emeğinize bi katkım olabilirse ne mutlu banacok tesekkur ederim nevcim
usenmeyip resimlemissin canim ya
en kisa zamanda markete bakacagim
degmez degmez iyi baktiktan sonra birseycik olmaz dimi amakiz bir yerlerini kasi nazarimiz degmesin cok balli masallah
hayirlara cikar insalah meyvemin ruyasi .gordugu ruya gerceklessin en kisa zamanda amin amin
İyi geceler canım,yarın -2 kg ı göreceksin kesinnnnnnnnnii geceler güzelerrim benimm yarına eksilmiş uyanın inş
İyi geceler canım,yarın -2 kg ı göreceksin kesinnnnnnnnn
İyi geceler canım,yarın -2 kg ı göreceksin kesinnnnnnnnn
İyi geceler bitanemcanlarim kizimi uyutmam lazim
bugun muhabbet guzeldi
kendinize iyi bakin
Göreceğinden hiç şüphem yok Meyvemyok canım yaa o kadar değil ben yarın bu günle sabit cıkayım yeter. fazlasında gözüm yok yavas yavas bayramda 59 u göreyim yeter.
Şifa olsun canım,önemli olan sahuru kontrollü alabilmek ki sen bunu gayet muazzam başarıyorsun,maşallahkadın olmak ne zor bu saat olmuş hala koşuşturuyorum makinadan çamaşırların çıkmasını bekliyorum bırakırsam kırışıyor ütü zor oluyor.....
iftar menüm
1 kepçe mercimek çorbası
4 y.k menemen
2 kaşık makarna
1 bardak şekersiz limonata
ama az önce canım çok tatlı istedi bende 2 yemek kaşığı pekmeze tahin karıştırıp yedim regl dönemim yaklaşıyor sanırım,sahurda 30 gr.müsli ve yeşil elma yicem inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?