Bu da 81.3 kg NevHalaaaaa şişko ama Bu arada ben 54 bedenden 46 bedene düştüm ama bu elbise 44 beden,biraz da sardı o yüzden
Eki Görüntüle 236126
Canımsın,teşekkür ederimmmmmmmevettt sonunda gördüm.kız renk,saçlar,sen süper ya.bende koyacam böle fotomuu.çook yakında..ama 9.takıma gelmen lazım azcık reytingimiz artsın bizimde
Şifa olsun canım,önemli olan sahuru kontrollü alabilmek ki sen bunu gayet muazzam başarıyorsun,maşallahYusuf'um nasıl oldu,azaldı mı ağrıları Bu arada kendim yaptım diye söylemiyorum tickerin harika duruyor
Allah şifasını versin sarı prensiminsağol bitanem,yusufum dişin çıkacağı yer yarılmış ama diş yok ara ara iyi bazn kötü sarı kuzum rabbim başka bişey vermesin....
yavru kuşum sen ne harika olmuşsun nevim maşallah sana elbisene bayıldım renk harika sen harika resmen yarın gitmiş gibi duruyorsun...
O zaman sen daha gelmemiştin topiğimizin çıtırıhani ben nerdeim
O zaman sen daha gelmemiştin topiğimizin çıtırı
İnşallah Juliiiiiiiiii,verdikçe daha çok heyecanlanıyorum,verdikçe bişey yiyesim kaçamak yapasım gelmiyor.İftarla sahur arası atıştırmaları da bıraktım müslinin tokluğu sayesinde.Ne diyim,hepiniz sağolun.Sizlerin desteği olmasa belki bugün 110 kiloda ve kendime küstüm hala.Öleceğim güne kadar varlığınızın hayatıma getirdiği mucizeyi unutamam,iyi ki varsınızvalllaaa resmini gördüm şöle bi 10n kg soraaa maşallah sen benden de çıtır olacaksın kuzum bnmelbisen çok yakışmış sanaaa maşallah
Allah rahatlık versin canımcanlarım ben biraz uyuyayım yarın benim için yorucu bir gün olacak bütün gün ütü yapıcam,hepinizi öpüyorum....
İnşallah Juliiiiiiiiii,verdikçe daha çok heyecanlanıyorum,verdikçe bişey yiyesim kaçamak yapasım gelmiyor.İftarla sahur arası atıştırmaları da bıraktım müslinin tokluğu sayesinde.Ne diyim,hepiniz sağolun.Sizlerin desteği olmasa belki bugün 110 kiloda ve kendime küstüm hala.Öleceğim güne kadar varlığınızın hayatıma getirdiği mucizeyi unutamam,iyi ki varsınız
İnşallah Juliiiiiiiiii,verdikçe daha çok heyecanlanıyorum,verdikçe bişey yiyesim kaçamak yapasım gelmiyor.İftarla sahur arası atıştırmaları da bıraktım müslinin tokluğu sayesinde.Ne diyim,hepiniz sağolun.Sizlerin desteği olmasa belki bugün 110 kiloda ve kendime küstüm hala.Öleceğim güne kadar varlığınızın hayatıma getirdiği mucizeyi unutamam,iyi ki varsınız
sende iyiki varsın cnm artık mezun olsakta bir gün hepimiz irtibatları koparmayız
Gittiği yere kadar,beraberizzzzzzzzzzzsende iyiki varsın cnm artık mezun olsakta bir gün hepimiz irtibatları koparmayız
Biz de seni seviyoruz canımSizlerle ayni gorusteyim iyi ki varsiniz.Sizleri seviyorum 7.takim ahalisi
Ayşemmmmmmmmm,çok özledim seni canım arkadaşım,yarenim.Allah huzurla geçirmeyi nasip etsin iznini,sık sık gelmeye çalışşşşşşşşşşalıntılarım gitttiii yaaaa....
arkadaşlar bu ne paylaşımdır yaaa oku oku bitiremedimm maşallaaaaaahhh süphanallahhh...
iznimin ilk günü bitti ama çok özledim sizii...
Pabyam,teşekkür ederim ciğerim.Sen nasılsın,daha iyi misin canım?nev resmini gördüm çok hoş çıkmışsın.
Kıyamam sana,yok mu birkaç gün gidebileceğin başka şehirde akraba filan,şöyle seni anlayacak,üstüne gelmeyecek birileri,kafanı toplayabileceğin?görünürde çok iyiyim canım,ama bende bilmiyor nasılım,neler istediğim kafafım işi kazan gibi.
en çok istediğim şey yanlız kalmak buna çok ihtiyaçım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?