Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol bitanem,yusufum dişin çıkacağı yer yarılmış ama diş yok ara ara iyi bazn kötü sarı kuzum rabbim başka bişey vermesin....

yavru kuşum sen ne harika olmuşsun nevim maşallah sana elbisene bayıldım renk harika sen harika resmen yarın gitmiş gibi duruyorsun...

triptofan beni hatırladın mı kuzum

gerçi unutulacak gacı değilim ama

Allah şifasını versin sarı prensimin Ayyyy,canım siz böyle söyleyince içim bi tuhaf oluyor ya,Rabbimize şükürler olsun başarıyoruz galiba;sağlıkla ve kalıcı olsun inşallah

Son düzenleme:
valllaaa resmini gördüm şöle bi 10n kg soraaa maşallah sen benden de çıtır olacaksın kuzum bnm elbisen çok yakışmış sanaaa maşallah
İnşallah Juliiiiiiiiii,verdikçe daha çok heyecanlanıyorum,verdikçe bişey yiyesim kaçamak yapasım gelmiyor.İftarla sahur arası atıştırmaları da bıraktım müslinin tokluğu sayesinde.Ne diyim,hepiniz sağolun.Sizlerin desteği olmasa belki bugün 110 kiloda ve kendime küstüm hala.Öleceğim güne kadar varlığınızın hayatıma getirdiği mucizeyi unutamam,iyi ki varsınız

sende iyiki varsın cnm artık mezun olsakta bir gün hepimiz irtibatları koparmayız

sende iyiki varsın cnm artık mezun olsakta bir gün hepimiz irtibatları koparmayız

Sizlerle ayni gorusteyim iyi ki varsiniz.Sizleri seviyorum 7.takim ahalisi

alıntılarım gitttiii yaaaa....
arkadaşlar bu ne paylaşımdır yaaa oku oku bitiremedimm maşallaaaaaahhh süphanallahhh...
iznimin ilk günü bitti ama çok özledim sizii...

Gittiği yere kadar,beraberizzzzzzzzzzz
Sizlerle ayni gorusteyim iyi ki varsiniz.Sizleri seviyorum 7.takim ahalisi
Biz de seni seviyoruz canım
alıntılarım gitttiii yaaaa....
arkadaşlar bu ne paylaşımdır yaaa oku oku bitiremedimm maşallaaaaaahhh süphanallahhh...
iznimin ilk günü bitti ama çok özledim sizii...
Ayşemmmmmmmmm,çok özledim seni canım arkadaşım,yarenim.Allah huzurla geçirmeyi nasip etsin iznini,sık sık gelmeye çalışşşşşşşşşş
nev resmini gördüm çok hoş çıkmışsın.
Pabyam,teşekkür ederim ciğerim.Sen nasılsın,daha iyi misin canım?

görünürde çok iyiyim canım,ama bende bilmiyor nasılım,neler istediğim kafafım işi kazan gibi.
en çok istediğim şey yanlız kalmak buna çok ihtiyaçım.

görünürde çok iyiyim canım,ama bende bilmiyor nasılım,neler istediğim kafafım işi kazan gibi.
en çok istediğim şey yanlız kalmak buna çok ihtiyaçım.
Kıyamam sana,yok mu birkaç gün gidebileceğin başka şehirde akraba filan,şöyle seni anlayacak,üstüne gelmeyecek birileri,kafanı toplayabileceğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…