Kıyamam ya,sabır bitanem,Mevla kerimdir.Akan suyu tersine çeviren,dilediği zaman senin de sıkıntını alacaktır inşallah.var aslında gitmek istediğim ablan gibi sevdiğim biri,ama imkansız beni anlamazlar başta evdekiler sonra çevre.
herkes başlar konuşmaya o yüzden hiç dile bile getirmiyorum böyle bir şeyi.
Olduuuuuuuuu,hayırlı olsun yeni tickerin,65 kilo tickerini da ben yapıcam inşallah güzel arkadaşım benimPabyam tickerini yeniden yaptım.Şimdi bu mesajıma alıntı ile cevapla dedikten sonra ticker kodunu kopyala olur mu.Başı http,sonu png olacak.Önce eski çizelgeni silersin,sonra bunu yapıştırırsın.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkHJuvr/weight.png
Rica ederim ciğerimkilo çizelğemde oldu bu arada çok teşekkür ederim canım.
Afiyet olsun canım,ben de sahurumu yaptım niyetlendim Rabbim kabul ederse.Ezanla birlikte de niyet edip 4444 salat-ı tefriciye duasına başladım muradım için,lütufkar Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşallah canlarımhayırlı sahurlar hanımlar,ben muslimi yedim suyumu içtim ezanı bekliyorum namazı kılıp yatıcam ....
Canım daha önce hiç duymadım ama bünyeden bünyeye değişebiliyor.Mesela çok afedersin ben dışarda lokantada ne yersem yiyim,akşamına afedersin ishal olurum.Vücudun tanımadığı bu yiyeceğe karşı tepki geliştirmiştir,alışacaktır.Bir de bağırsakların temizlenir bu da avantaj ama bol su al,ishalle birlikte kaybettiğin suyu telafi et canım.Yarın iftardan önce tartılınca farkı göreceksinNev bişi sorucam.Bu spacial k ishal falan yapar mı acaba? yada boşaltım sistemine iyi gelirmi :))
Dün afedersin ishal yapacak bişi yemedim ama dünden beri bu spacial k yı yedikten sonra, karnımda bir burkulma inan 4 defa girdim cıktım tuvalateacaba etksi varmıdırki
hayırlı sahurlar hanımlar,ben muslimi yedim suyumu içtim ezanı bekliyorum namazı kılıp yatıcam ....
sahurda muslimi yedim ,birelin yarisi kadar pideyle haslanmis yumurtamida yedim .birtanede domates yedim .ne yapayim canim cok istedi pideyi .bir parca kacamak yaptim iste.insallah yol su elektirik olarak bana geri donmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?