Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

var aslında gitmek istediğim ablan gibi sevdiğim biri,ama imkansız beni anlamazlar başta evdekiler sonra çevre.
herkes başlar konuşmaya o yüzden hiç dile bile getirmiyorum böyle bir şeyi.

var aslında gitmek istediğim ablan gibi sevdiğim biri,ama imkansız beni anlamazlar başta evdekiler sonra çevre.
herkes başlar konuşmaya o yüzden hiç dile bile getirmiyorum böyle bir şeyi.
Kıyamam ya,sabır bitanem,Mevla kerimdir.Akan suyu tersine çeviren,dilediği zaman senin de sıkıntını alacaktır inşallah.

Olduuuuuuuuu,hayırlı olsun yeni tickerin,65 kilo tickerini da ben yapıcam inşallah güzel arkadaşım benim Pabyam ben sahur hazırlamaya geçiyorum,Allah kalbine ferahlık versin ciğerim,görüşürüz yine olur mu

Son düzenleme:
canım sabır ediyorum,mevlam kimseye dayanamıyacağı dert vermez.
inşallah bu günleride atlatacağız yavrumla birlikte.ben dua ettiğim zaman paşamda benimle beraber el açar,ben amin değilce o da benle beraber amin der.

kilo çizelğemde oldu bu arada çok teşekkür ederim canım.
Rica ederim ciğerim

hayırlı sahurlar hanımlar,ben muslimi yedim suyumu içtim ezanı bekliyorum namazı kılıp yatıcam ....
Afiyet olsun canım,ben de sahurumu yaptım niyetlendim Rabbim kabul ederse.Ezanla birlikte de niyet edip 4444 salat-ı tefriciye duasına başladım muradım için,lütufkar Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşallah canlarım

Nev bişi sorucam.Bu spacial k ishal falan yapar mı acaba? yada boşaltım sistemine iyi gelirmi :))
Dün afedersin ishal yapacak bişi yemedim ama dünden beri bu spacial k yı yedikten sonra, karnımda bir burkulma inan 4 defa girdim cıktım tuvalate acaba etksi varmıdırki

Canım daha önce hiç duymadım ama bünyeden bünyeye değişebiliyor.Mesela çok afedersin ben dışarda lokantada ne yersem yiyim,akşamına afedersin ishal olurum.Vücudun tanımadığı bu yiyeceğe karşı tepki geliştirmiştir,alışacaktır.Bir de bağırsakların temizlenir bu da avantaj ama bol su al,ishalle birlikte kaybettiğin suyu telafi et canım.Yarın iftardan önce tartılınca farkı göreceksin

hayırlı sahurlar hanımlar,ben muslimi yedim suyumu içtim ezanı bekliyorum namazı kılıp yatıcam ....

tatlım şu profil resmini değiştirirmisin sana zahmet..hani oruçlu olunca farketmeden oruca pürüz gelmesin..yanlış hatırlamıyorsam daha önce ben yapmıştım bilmeden senden almıştım uyarıyı bana çok mantıklı gelmişti..şimdi o samimiyete sığınıyorum..çok da şaşırttın beni şeker

gunaydin fistiklar sanirim hepiniz uyuyorsunuz bende kalktim oglumu anaokulunda emekleme grubuna goturecegim dondugumde sizleri burda bulmak isterim.dinc ve aktif olarak

sahurda muslimi yedim ,birelin yarisi kadar pideyle haslanmis yumurtamida yedim .birtanede domates yedim .ne yapayim canim cok istedi pideyi .bir parca kacamak yaptim iste.insallah yol su elektirik olarak bana geri donmez

sahurda muslimi yedim ,birelin yarisi kadar pideyle haslanmis yumurtamida yedim .birtanede domates yedim .ne yapayim canim cok istedi pideyi .bir parca kacamak yaptim iste.insallah yol su elektirik olarak bana geri donmez

canim ya bende iftarda fazla kacirdim
canim cok kumpir istedi yaptim yedim ama pismanim
bu sebeple kendime ceza sahurda sadece 1 seftali ve 2 catal karpuz yedim

kizlar bugun aksam muhabetine gelebilirmiyim bilmiyorum
iftarda buyuk bir davet veriyoruz disarida
onun hazirliklariyla ugrasacagim

herkeze hayirli bir gun olsun ins.

selam arkdaşlar kimse yok topikte.
bende baya kötüyüm bugun sankiilk defa oruç tutuyorum.
başım dönüyor vee çok açımm.
iftarda misafirim var yine yarında var.
yarın sabah görüşmek üzere.nevv bugun görüşemedik güzelim.
yarın görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…