Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrrr
Günaydın ablacımmmmmmmmmmm

gunaydin fistiklar sanirim hepiniz uyuyorsunuz bende kalktim oglumu anaokulunda emekleme grubuna goturecegim dondugumde sizleri burda bulmak isterim.dinc ve aktif olarak
Oyyyy büyümüş de emekleme grubuna katılırmış,yerin Onu

canim ya bende iftarda fazla kacirdim
canim cok kumpir istedi yaptim yedim ama pismanim
bu sebeple kendime ceza sahurda sadece 1 seftali ve 2 catal karpuz yedim
Telafi ettiğimiz sürece kaçamaklarımız masumdur canlarım,ki en güzel şekilde etmişsin Rana'cım,rahat olun

kizlar bugun aksam muhabetine gelebilirmiyim bilmiyorum
iftarda buyuk bir davet veriyoruz disarida
onun hazirliklariyla ugrasacagim

herkeze hayirli bir gun olsun ins.
Allah kabul etsin canım benim

Bitanem nasılsın?Tam ben Hülya'nın mesaisi bitmeden giriyim daha 1.5 saat var kaynatalım dedim,girdim sen çıkmışsın :13: Şimdi hafta sonunda çıktığın için ramazanın ilk günü gibi geldi sana,yarına çok daha rahat olur Hülya'cım.Hergün misafir maşallah canım ya;hem çalışarak hem bebekle iyi altından kalkıyorsun,ne mutlu sana,ramazanda misafirin bereketini alıyorsun

Son düzenleme:
kizlar bugun aksam muhabetine gelebilirmiyim bilmiyorum
iftarda buyuk bir davet veriyoruz disarida
onun hazirliklariyla ugrasacagim

herkeze hayirli bir gun olsun ins.

Masallah size.Ramazani misafirlerle geciriyorsunuz.Evimde olsaydim bende misafirle gecirirdim ama simdi misafir olarak geciriyorum.

nev81 merhaba oncelikle tebrik ederim masallah baya kilo vermissin
bi sorum olackti cevaplamak zrunda degilsin ama cevaplarsan sevinirim
sarkma oldumu sende kilo verirken ne gibi sporlar yaptin bende kilo verdikçe seviniyorum ama sarkma olur diye korkuyorum simdilik bende fazla yok ama yolum uzun benimde acaba sarkma olurmu?

bende iyiyim,nev bana yaptığın sebze yemeklerinin haşlamaların tarifini verirmisin.
Tabi bitanem.Şimdi Pabya'm bunları suya atıp öylesine de haşlarız ama,lezzetten yoksun her tattan çabuk vazgeçilir biliyorsun ya,şimdi ana odağımız hem 0 kalori neredeyse,hem 0 yağ,hem de maximum lezzet.Diyelim bu yemek kabak,patlıcan,taze fasulye ya da tavuk.Önce büyük bir baş soğanı rendeleyip düdüklü tencerede çeviriyorum yağsız bir şekilde.Sonra üzerine 1 büyük domatesi rendeliyorum.Sonra 2 diş sarımsak.Sonra seçtiğim sebzeyi mümkün olduğunca nasıl keyif alıyorsam o şekilde doğruyorum.Üzerini geçmeyecek kadar su kouyorum ve 15 dakika düdüklüde pişiriyorum.İnan ki aile fertlerimin tabağında bulunan yağ ile pişmiş yemekten bile daha lezzetli oluyor garip bir şekilde,babam dün benim yemekten yemek istedi mesela Bir de bu haşlanmış yemekleri,yanında küçük bir kase cacıkla tüketiyorum,daha bir ayrı tat veriyor Pabya'm.Yemeklerde tavuk ya da kırmızı eti seviyorsan,onu da soğandan sonra atıp çevirirsin canım.Afiyet şeker olsun Pabya'ma :13:

Çok teşekkür ederim canım,cevaplamaz olur muyum hiç.Öncelikle şaşırdım başlangıç kilolarımız ve şu anki kilolarımız neredeyse aynı,maşallah sen de çok güzel atmışsın.Benim garip bir şekilde 6 kilo verdikten sonra sırtımda sarkmalar olmaya başlamıştı omuz altında,sonra baktım kol altı yağlarımda,göbekte derkennnnnnnn panik başladı canım bende de.Birkaç yöntem denedim,şimdi kilo verdiğimi görenler sarkmadan şekilli ve sıkı verdiğimi söylüyorlar.Öncelikle canım,günde 15 dakika da olsa düzenli spor yaptım.Hiçbirşey mi yapamadım 100 kere kollarımı sırta doğru açtım kapadım,100 kere kollarımı salladım,100 kere kalçamı çevirdim.Yani 5 dakika bile olsa o bölgedeki kasları hergün düzenli hareket ettirdim 6 aydır.Bazen biberiye yağı sürerek yürüdüm.Sonra aslında en büyük tüyom duştu.Her duşa girdiğimde çıkmadan başta göğüs,kalça,sırt,kol altı ve baldırlarımı soğuk suya tuttum.Her birinde içimden 100 e kadar sayarak.Ve size şöyle söyleyim ki;benim göğüslerim lisede bile bu kadar dik ve sert değildi.Yani nerenin sarkmasından korkuyorsak o bölgeyi 2 dk da olsa hergün düzenli çalıştırıyor ve soğuk su komleksi yapıyoruz.Böyle canım,ama elbette bu kadar çok kiloyu veren bizlerde sarkma çok normal,sen bilinçli olduktan sonra taş gibi olursun Sen şu an hangi diyeti yapıyorsun?Kaç ay oldu başlayalı diyete?

selam kızlar,sabahtan beri koşuşturuyorum 12.katta oturuyorum çamaşırlarım hemen kurumuyor çünkü balkonum kapalı 5 makina çamaşırım bitti kurudukça ütüleyip çantaya koyuyorum çocuk olunca eşya fazla oluyor,yarın oruç tutamıycam uçak başıma çok ağrı yapıyor izmirdende 4 saat yolumuz var allah affetsin sonra kazasını tutucam....

çok tesekkur ederim cevabin için ben baslayali 2buçuk ay oldu 8aylik bebegim var emziriyorum halen diyet olarak ozel bisey yapmiyorum(emzirdigim için) sabahlari kahvaltimi SIKI yapiyorum oglen guzel yiyorum aksamlari az yiyorum ama her seyden yiyorum yani ama turkiye saati aksam 7den sonra bisey yemiyorum ve çok yuruyus yapiyorum+leslie yapiyorum ve bugun basladim kol ve karin çalistirma egzersizleri yapiyorum arastirirken gordum yazini insallah bende senin gibi birazda olsa SIKILAstirabilirim zayifliyorum ama bi okadarda korkuyorum çunki yasim 28i bu yasta sarkmis olmak istemiyorum oyuzden çabaliyorum goguslerimin dik ve sert olmasini bende isterim emzirme yuzunden ne hale geldiler eee 3.çocuk kolay degil artik kendimede bakmak istiyorum bayrama hedefim 85 insallah olurum 80e kadar zorlanmadan verecegimi dusunuyorum çunki henuz oturmamis kilolar ama 70ler beni zorlayacak baya uzun sure 70lerde kaldim çunki ama saglik olsun bi 70lere insemmm çok super olucak sonraki hedef 60 yolum uzun oyuzden kalici ve guzel bisekilde zayiflamak istiyorum yardimlarin için tesekkur ederim bol zayiflamali gunler diliyorum

daha önce size öyle bir uyarıda bulunmadım daha önceki takımımda gayret amacıyla değiştirmiştim rahatsız olduysan tabii ki de değiştiririm....

Of of of,5 makina.Canım ya bi de dönüşü fena oluyor tatilin ama,verdiği morale ve huzura değiyor.Ben garip bir şekilde kış tatilini severim,abantta kış manzarası,offf içim gitti

3. çocuk 28 yaşında,maşallah Canım yaşın daha çok genç,eminim kilo veriş maratonunun sonunda hiç çocuk doğurmamış bir genç kız kadar sağlıklı ve şekilli olacaksın.3 çocukla ve emzirirken bu azme ve bu şuura sahip olman hissettrdi bana bunu.Ayyyy,inşallah en güzel sonuçları alırsın.30 yaşında ve bekar olarak 28 yaşında 3 çocuk annesi azimli bir genç kadını görünce,kendimi hayata çok geç kalmış hissettim birden

birazdan kalkıp son rütuşları yapıcam,yarın otele bi gideyim dinlenicem 15 gün...
Alırım anahtarını Esraaaaaaaaaaa,özendirme yaaaaa Rabbim huzurla geçimenizi nasip eylesin canım

Nev ya bişi sorucam bu müsli ile ilgili.. şimdi kesinlikle yemememiz gereken şeyler varmı bu diyette? mesela ben light kola içiyorum arada bir.. birşey olurmu?
Haa birde bu limonlu suyu böyle 500 ml. pet şişelerde hazır bulundursakda hemen içsek iftarda? illa ılık mı olacak :))

Son düzenleme:
canim ya bende iftarda fazla kacirdim
canim cok kumpir istedi yaptim yedim ama pismanim
bu sebeple kendime ceza sahurda sadece 1 seftali ve 2 catal karpuz yedim

hafta da birgun kacamak hakkimiz olsun canim bosver baksana bende kacirdim sahurda pide yedim dayanamayip.pismanmiyim yok vala degilim ne yapayim cok ozlenmistim

allah kabul etsin canim .olsun yarin gorusuruz sen misafirlerinle ilgilen biz senin yerinede yazariz

slm nasılsınız....
a.s balim iyiyiz. sadece seninde cok cok iyi olmani ve butun sorunlarindan kurtulmani diliyoruz
hemde nasil nevcim hele bir gorsen ordaki bebeklerle nasilda goztemasiyla anlasiyorla.
evet evet kacamagimiz masum bizim ayni ben gibi
yok valla esimin calismasindan dolayi kimseyi misafir alamiyorum da gidemiyorum da
Masallah size.Ramazani misafirlerle geciriyorsunuz.Evimde olsaydim bende misafirle gecirirdim ama simdi misafir olarak geciriyorum.
canim misafir almak kaddar gitmekte onemlidir sende onun sevabini aliyorsun tatlim hic uzulme
ooo bizim nevimizde sarkma olacagini sanmiyorum cunku duzenli sporunu yapiyor balim benim
ohh nefiss kesin harika olmustur .tadi kozleme gibi olur belki tatmak lazim

iste bizim nevimiz vede pratik cozumu harikasin canim

olsun canimm rabbim mazur gorur sonrasinda tutarsinn bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…