Canımmmmmmmmmmmm,ay kız nasıl özledim daha 2 gün oldu,ama senin adına çok mutluyum bitanem,inşallah huzurla geçer tatilinnaparsınızzzz güzellerrrr....özledim valla yaa...misafirlikteyim şimdi malum memlekette iftar davetleri bitmezz...
arife gününe kadar annemlerdeyimmm
bayramın birinci günü kaynanamlara gecicezz
Canımmmmmmmmmmmm,ay kız nasıl özledim daha 2 gün oldu,ama senin adına çok mutluyum bitanem,inşallah huzurla geçer tatilinnaparsınızzzz güzellerrrr....özledim valla yaa...misafirlikteyim şimdi malum memlekette iftar davetleri bitmezz...
arife gününe kadar annemlerdeyimmm
bayramın birinci günü kaynanamlara gecicezz
Canım abartmadan,makul oranlarda dilediğini yiebilirsin ama etkisi daha net olsun dersen,protein ağırlıklı destek yapmanı karbonhidrattan kaçınmanı öneririm.Zaten müsli tatlı ihtiyacını ve enerjini fazlası ile karşılayacak.Bir de ben ekmek yemiyorum,müsli açlık duygusunu öldüren bir mucize çünkü canım,ölçülerini almayı unutmaaaaNev ya bişi sorucam bu müsli ile ilgili.. şimdi kesinlikle yemememiz gereken şeyler varmı bu diyette? mesela ben light kola içiyorum arada bir.. birşey olurmu?
Haa birde bu limonlu suyu böyle 500 ml. pet şişelerde hazır bulundursakda hemen içsek iftarda? illa ılık mı olacak :))
Sen de harikasın Gönlümün çıtırıiste bizim nevimiz vede pratik cozumu harikasin canim
O senin emekleme kursuna giden oğlunu çıtırrrr çıtııııırrrr yerim benkizlar simdi cikiyorum iftar icin hazirlanmadan once oglumu uyutacam sonra iftar softasi sonrasinda cok gec olacak bugun artik gelemem yarin gorusuruz insallah allah hepinizin orucunu vede dualarini kabul etsin .
Canımmmmmmmmmmmm,ay kız nasıl özledim daha 2 gün oldu,ama senin adına çok mutluyum bitanem,inşallah huzurla geçer tatilin
Ayşemmmmm,sen bir de onu benim üstümde gör.Kumaş değil,buziden üretilmiş.Siyahı gece karası ve çok hoş bir parlaklığı var.Buziden olduğu için üste yapışmıyor ve dökümlü duruyor.Bitanem o ürün Japonya'dan ithal.Fiyatı da çok uygun 29 dan başlıyor,40 liraya kadar var.Gitti gidiyordan aldım ben,Japon style markası,link atıyım dur:JAPON STYLE ÇOK ŞIK TULUM HEMEN TESLİM GittiGidiyor.com'da #43243955inşallaaaaaaaaaaahhhh kendimi bi otele atıyım başka bişeycikler istemem...sen napıyosun nasıl gidio bakıyımm...
nevimm geçen bi tulum resmi paytlaşmıştın o hangi markanın tatlım çok beğendim sorucam sorucam unutuyorum
Canım abartmadan,makul oranlarda dilediğini yiebilirsin ama etkisi daha net olsun dersen,protein ağırlıklı destek yapmanı karbonhidrattan kaçınmanı öneririm.Zaten müsli tatlı ihtiyacını ve enerjini fazlası ile karşılayacak.Bir de ben ekmek yemiyorum,müsli açlık duygusunu öldüren bir mucize çünkü canım,ölçülerini almayı unutmaaaa
Canım dilediğin gibi tüketebilirsin,zaten soğuk suyun zayıflamada çok daha etkili olduğu kanıtlandı ama iftarda vücutta şok etkisi yapmaması için oda sıcaklığında tüketiyoruz.oleyy... bugün sahurda başlıyorum.. :)) cok helecanalandıminş. iyi sonuçlar alırım :)) ılık su olayında bişi söylemedin :))
Ayşemmmmm,sen bir de onu benim üstümde gör.Kumaş değil,buziden üretilmiş.Siyahı gece karası ve çok hoş bir parlaklığı var.Buziden olduğu için üste yapışmıyor ve dökümlü duruyor.Bitanem o ürün Japonya'dan ithal.Fiyatı da çok uygun 29 dan başlıyor,40 liraya kadar var.Gitti gidiyordan aldım ben,Japon style markası,link atıyım dur:JAPON STYLE ÇOK ŞIK TULUM HEMEN TESLİM GittiGidiyor.com'da #43243955
Ben siyahını aldım,grisi de var fotodaki gibi.Eki Görüntüle 237447 Bu resimdekinin ücreti 32 lira.Eminim sana muhteşem yakışır,Nev şişkosuna bile çok yakıştı
Canım şu çizelgelerimizdeki bmı değerinden anlayabiliriz bak üstte yazan.Senin bmı 25,benimki 30.Bu da demek ki aramızda en az 2 beden oynar.Boyu konusunda birşey söyleyemiyorum ama kapri olarak giyen de çok yani kısa gelirse paran boşa gitmez canım.Ben 46 bedeni aldım,boyu eni cuk diye oturdu üzerime alınmış gibi.Boyum 163 cm,kilo 81.Demek ki sana 42 olmalı diye düşünüyorum balım ya.bacım sen kaç bedenini aldın 42 olur muki bana yaaaa....boyu nasıl bide ben 1,74 üm düdük gibi olmasınn...ayyyy çok beğendimm hemen almam lazımm...
Canım dilediğin gibi tüketebilirsin,zaten soğuk suyun zayıflamada çok daha etkili olduğu kanıtlandı ama iftarda vücutta şok etkisi yapmaması için oda sıcaklığında tüketiyoruz.
İnşallah yarayacak canım,ama kalben ve fikren de buna inan.Ramazan sonuna kadar müsli benden 4 kilo götürecek diye telkin et kendini,beynin ikna olsun.Müsli gerçek bir antioksidan ve bölgesel incelme mucizesiiiii :13:Tamam inş. sorun yok o zaman.. Allahım içimde bir heyecannev bu iş işe yararsa ömür boyu dua ederim sana :)) Yaramasada ederim :))
Canım 10 dakika içinde mesajla dönerler sana,işlerini çok ciddi ve titiz yapıyorlar.Ben 42 beden olarak düşünüyorum seni model dökümlü daha hoş,ben içine bi de hakim yaka beyaz gömlek aldım,çok güzel oldum ama bennnnnnnnnnnn,bayramda koyucam fotoyu :13:bedenini secemedim canım yaaa ama çooooooooooook güzelll....bedenle ilgili giriş yapılacak yeri bulamadımmm.....yaaa msj gönderdim tükan sahibine döner inşallaaaahhhh....:84:
tesekkur ederim valla çok buyuk moral oldu bana yazdiklarin insallah dedigin gibi olur hersey elimden geleni yapiyorum kizim emmeyi biraktigi zaman daha da dikkat etmeyi dusunuyorum çitir anne olmak istiyorum oglumda anne zayiflayinca dahada guzellesiyorsun diyor guzel bi duygu aslinda yas gunume kadar 60 olmam lazim...Ilk çocugumu 20de dogurdum ikinciyi 24de uçuncuyu 27de dogurdum 28 e yeni girdim zayiflarsam (4.çocuk istiyorum) insallah ALLAH nasip ederse[/B]
3. çocuk 28 yaşında,maşallahCanım yaşın daha çok genç,eminim kilo veriş maratonunun sonunda hiç çocuk doğurmamış bir genç kız kadar sağlıklı ve şekilli olacaksın.3 çocukla ve emzirirken bu azme ve bu şuura sahip olman hissettrdi bana bunu.Ayyyy,inşallah en güzel sonuçları alırsın.30 yaşında ve bekar olarak 28 yaşında 3 çocuk annesi azimli bir genç kadını görünce,kendimi hayata çok geç kalmış hissettim birden [
İnararak söyledim canım benim.Ahhh kuzum 4 çocuk fazla değil mi canım ya,bedenini çok yoracaksın.Yaşın daha küçük,sen daha iyi bilirsin ama 35 gibi yapsan olmaz mı miniklerin yükü biraz azalınca,hem tekne kazıntısı daha tatlı olur.Ben de çocuklara çok düşkünüm ama bu geç kalmışlıkla birini elime zor alırım tahminimtesekkur ederim valla çok buyuk moral oldu bana yazdiklarin insallah dedigin gibi olur hersey elimden geleni yapiyorum kizim emmeyi biraktigi zaman daha da dikkat etmeyi dusunuyorum çitir anne olmak istiyorum oglumda anne zayiflayinca dahada guzellesiyorsun diyor guzel bi duygu aslinda yas gunume kadar 60 olmam lazim...Ilk çocugumu 20de dogurdum ikinciyi 24de uçuncuyu 27de dogurdum 28 e yeni girdim zayiflarsam (4.çocuk istiyorum) insallah ALLAH nasip ederse
boy 1.61
kiloda 105.5 hatta 107 oldugu zaman çok komiktim (kendi adima konusuyorum)
idealim 60 insallah olurum soylediklerin çok hosuma gitti(hiç çocuk dogurmamis bir genç kiz kadar saglikli ve sekilli olacaksin)ayyyyy insalllahhhh amiiiinnnn amiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?