Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımsın,sakın üzülme,art niyetle sormamıştır.Senin onunla meşgul olduğunu bildiği için,fikren de sana dahil olmak istemiştir.Ama hırslanman güzel,çünkü bazen bu hırs başarıyı getiren yegane güçtür.Önemli olan öfkeyi ve kırgınlığı doğru yere kanalize etmek ki sen bunu başarmışsın İpeğim :13:

Valla yok canim boyle olmuyor.Baksana konustugumuz konuya.Allah`im yaa 40 yil dusunsem kocamla kilomu konusacagim aklima gelmezdi ama oluyor.Hemde kac defa konustuk.Kizimda buyudu artik bugun 11 aylik.Son bir ayi kaldi.1 yasina gelince oyle sut azalmis falan bakmayacagim adam akilli diyet yapacagim.Zaten hazirandan bu yana su 80 e talikdim kaldim.Bu 1 ayda burda ne verirsem kar.Zaten 1 ay sonra yani bayramdan sonraya kaldi donusumuz.Evime donunce iyi bir diyetle basayacagim artik

ALLAH sanada nasip etsin oyle soyleme eminim sende evlenip çoluk çucuga karisacaksin geç kalmis sayilmazsin belki ben erkenciyim 4.gelince 30yasinda olsa iyi olur çunku esim benden 9yas buyuk ben 35ken esim 44oluyo oyasta istemez simdi bile yeter diyor ama ben istiyorum 4.çocugu kizim buyusun biraz kilolarida veriyimde esim kirkini geçmeden kismet olursa dogurayim yoksa hayatta istemez daha çocuklara acayip duskunum ben oyle boyle degil(aslinda esimde sever ama ona kalsa 2tane yeter diyordu)ben kalabalik aileyi severim ilgileniyorumda herseylerine yetisiyorum sikayetim yok çok sukur esimde destek veriyo saolsun
3melegim var ALLAH im onlari bana nasip etti çok sukur yaradana (ogullarim ve kizim benim dunyam onlar)esimde oyle
ALLAH im acilarini gostermesin amiiiiinnnnnn

Ayy masallah azmine.Yasitiz bu arada seninle ama sen 3 cocuk annesisin.Ilk hamileligimde bu kadar kilo alip sorun yasadiktan sonra hamilelikten korktum.Esim (her ne kadar gurultuye tahammul edemesede)4 cocuk istiyor.Seni gorunce kafamda ampul yandi ve soru isareti olustu

Kendini üzme,elbette ki vereceksin.Sağlam bir diyetle hem tıka basa doyabilir,hem de sağlıklı ve istikrarlı kilo verebilirsin canım.Ben sana güveniyorum,ama en büyük kozumuz moral diyette,onu kaybetmememiz lazım İpeğim

Amin canım benim,Allah bağışlasın.Harflerinden akıyor Onlara olan sevgin,ne mutlu Allah evlatlarından güldürsün seni

Son düzenleme:

Anacim bi masallah daha.Bir ampul daha yandi kafamda.Bende bir gun boyle hevesle 4 cocugumu dogurmak istiyorum dermiyim acaba.Bir tane bebisim olsun diye 1 yil hastanelerde gezdim.Allah hayirlisini nasip etsin

Insallah nevim insallah.Allah`in izniyle sizin desteginizle bende basaracagima inaniyorum

AMiiiiinnnnnnn darisi sana canim

Anacim bi masallah daha.Bir ampul daha yandi kafamda.Bende bir gun boyle hevesle 4 cocugumu dogurmak istiyorum dermiyim acaba.Bir tane bebisim olsun diye 1 yil hastanelerde gezdim.Allah hayirlisini nasip etsin

AMiiiinnnn insallah canim ALLAH gonlune gore versin çocuklar evin nesesi ben bayiliyorum çocuklara

Hem şifalı, hem de zayıflamaya yardımcı temel besinler:
Başta su ve yeşil çay;
YULAF VE KURU ÜZÜM KARIŞIMI (Müsli):Enerji sağlar, tok tutan yulafın içeriğindeki maddeler yağ yakımında etkilidir.
ELMA : Kolestrolü düşürür, sindirimi güçlendirir, cilde güzellik ve pürüzsüzlük verir. Uzun süreli yenirse zayıflama rejimlerinde etkilidir.
MARUL : Yağ metabolizmasını dengeye sokar. Fazla yağın vücuttan atılmasına yardımcıdır.
YOĞURT : Bağırsak kanserine iyi gelir. İçindeki bakteriler kadınlar için çok faydalıdır. İltihabı olan kadınlar günde 3 öğün tüketmelidir.

KURU FASULYE : Protein açısından oldukça zengin olan kuru fasulyenin tek kötü yanı gaz yapması.
ANANAS : Sindirim sistemini güçlendiriyor.
KARPUZ : Kalori açısından oldukça fakir bir meyve. Vücuttaki fazla suyun dışarıya atılmasını sağlıyor.
ENGİNAR : Vücuttaki fazla suyu dışarıya atıyor ve tuzun olumsuz etkilerini en aza indiriyor.
DOMATES :İçeriğindeki C vitamini cildi sıkıştırıcı etki gösteriyor.
KEREVİZ : Böbreklerin işlevini güçlendiriyor ve toksik maddelerin dışarıya atılmasını sağlıyor.

günaydın kızlarrr...
bende bu sabah müsliye basladım...

menümü yazayım

0.5 l limonlu su 2 kasık nestle fındıklı üzümlü müstli 1 cay bardağı süt domates salatalık peynir meyve suyu 2 sıvı yağ ile yapılmıs poğca...

dün kardeşim geldi annem poğca göndermiş 2 tane yedim gerisini buzluğa attım aksama daha ii olucak menüm inş işe yarar.

kardeimede yaptırıyorum

günaydın canım nasılsın.
bende ramazandan önce müsli yiyordum ama artık yiyemiyorum gün boyu açlıktan sonra müsli yemek zor geliyor.ramazandan onr bende bşlıcam inş.
önce müsli 21 gün
sonrada dukan inş.

iimm hülyacım sen nasılsın..
ayy tatlım benim müsliye baslamamın bir sebebide barsaklarım yavasladı wc sorunu yasıyorum 2 gündür belki işe yarar.
inş ben yiyebilirim ramazandan sonra cok yoğun bi döneme giricem malesef ki o sıra hiç yapamam . dukkan desen onuda yapamıyorum protein mideme ağır geliyor.ayy ayyy inş veririm fazlalıklarımı bu sekilde..

Masallah size.Ramazani misafirlerle geciriyorsunuz.Evimde olsaydim bende misafirle gecirirdim ama simdi misafir olarak geciriyorum.
olsun canim misafir almak yada misafir olmak onemli olan o birliktligin verdigi huzur degil mi ..

nevcim gun icinde dengeliyorum ama her gun kucuk bir kacamagim var malesef
ya iftara gidiyoruz ya iftar veriyoruz toplulukta yemenin cilveleri..

hafta da birgun kacamak hakkimiz olsun canim bosver baksana bende kacirdim sahurda pide yedim dayanamayip.pismanmiyim yok vala degilim ne yapayim cok ozlenmistim
afiyet olsun o zaman seker

allah kabul etsin canim toplulugun duasi daha cok kabul olurmus orda bizim icinde dua et
sagol ganfedim herkez icin dua ediyorum canimcim

Gunaydin canlarim
musli bulabilirsem sahurda baslarim diyordum ama vakit yoktu alisverise cikamadim
bende klasik kahvalti seklinde sahurumu yaptim simdi
cayimi yudumlarken sizlere bakayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…