Canımsın,sakın üzülme,art niyetle sormamıştır.Senin onunla meşgul olduğunu bildiği için,fikren de sana dahil olmak istemiştir.Ama hırslanman güzel,çünkü bazen bu hırs başarıyı getiren yegane güçtür.Önemli olan öfkeyi ve kırgınlığı doğru yere kanalize etmek ki sen bunu başarmışsın İpeğim :13:Yarin eve gidecegim birkac gunlugune ordan gunduz vaktide yazabilirim belki size.
Bugun esime cok kizdim.Su an misirda.Gercekten cok ozledim onu.Oyle romantik romantik msn de konusurken kilon ne durumda diye yazdi.Muhabbeti mahvetti.Bende tek tek yaptiklarimi yazdim,Sonrada ben gayret ediyorum ins kilolarim gider ve sana soracak soru kalmaz dedim.Ozur diledi falan ama uzuldum.Aksam aradi ama kizim uyudugu icin yanimda yuksek sesle konusamadim.O da sonra arayayim dedi.
Cok hirslandim gercekten pcoluyum kilo vermem zor ama zorda olsa ben su 60lari gorecegim.
Canımsın,sakın üzülme,art niyetle sormamıştır.Senin onunla meşgul olduğunu bildiği için,fikren de sana dahil olmak istemiştir.Ama hırslanman güzel,çünkü bazen bu hırs başarıyı getiren yegane güçtür.Önemli olan öfkeyi ve kırgınlığı doğru yere kanalize etmek ki sen bunu başarmışsın İpeğim :13:
İnararak söyledim canım benim.Ahhh kuzum 4 çocuk fazla değil mi canım ya,bedenini çok yoracaksın.Yaşın daha küçük,sen daha iyi bilirsin ama 35 gibi yapsan olmaz mı miniklerin yükü biraz azalınca,hem tekne kazıntısı daha tatlı olur.Ben de çocuklara çok düşkünüm ama bu geç kalmışlıkla birini elime zor alırım tahminim
tesekkur ederim valla çok buyuk moral oldu bana yazdiklarin insallah dedigin gibi olur hersey elimden geleni yapiyorum kizim emmeyi biraktigi zaman daha da dikkat etmeyi dusunuyorum çitir anne olmak istiyorum oglumda anne zayiflayinca dahada guzellesiyorsun diyor guzel bi duygu aslinda yas gunume kadar 60 olmam lazim...Ilk çocugumu 20de dogurdum ikinciyi 24de uçuncuyu 27de dogurdum 28 e yeni girdim zayiflarsam (4.çocuk istiyorum) insallah ALLAH nasip ederse
boy 1.61
kiloda 105.5 hatta 107 oldugu zaman çok komiktim (kendi adima konusuyorum)
idealim 60 insallah olurum soylediklerin çok hosuma gitti(hiç çocuk dogurmamis bir genç kiz kadar saglikli ve sekilli olacaksin)ayyyyy insalllahhhh amiiiinnnn amiiiinnnnn
Kendini üzme,elbette ki vereceksin.Sağlam bir diyetle hem tıka basa doyabilir,hem de sağlıklı ve istikrarlı kilo verebilirsin canım.Ben sana güveniyorum,ama en büyük kozumuz moral diyette,onu kaybetmememiz lazım İpeğimValla yok canim boyle olmuyor.Baksana konustugumuz konuya.Allah`im yaa 40 yil dusunsem kocamla kilomu konusacagim aklima gelmezdi ama oluyor.Hemde kac defa konustuk.Kizimda buyudu artik bugun 11 aylik.Son bir ayi kaldi.1 yasina gelince oyle sut azalmis falan bakmayacagim adam akilli diyet yapacagim.Zaten hazirandan bu yana su 80 e talikdim kaldim.Bu 1 ayda burda ne verirsem kar.Zaten 1 ay sonra yani bayramdan sonraya kaldi donusumuz.Evime donunce iyi bir diyetle basayacagim artik
Amin canım benim,Allah bağışlasın.Harflerinden akıyor Onlara olan sevgin,ne mutluALLAH sanada nasip etsin oyle soyleme eminim sende evlenip çoluk çucuga karisacaksin geç kalmis sayilmazsin belki ben erkenciyim 4.gelince 30yasinda olsa iyi olur çunku esim benden 9yas buyuk ben 35ken esim 44oluyo oyasta istemez simdi bile yeter diyor ama ben istiyorum 4.çocugu kizim buyusun biraz kilolarida veriyimde esim kirkini geçmeden kismet olursa dogurayim yoksa hayatta istemez daha çocuklara acayip duskunum ben oyle boyle degil(aslinda esimde sever ama ona kalsa 2tane yeter diyordu)ben kalabalik aileyi severim ilgileniyorumda herseylerine yetisiyorum sikayetim yok çok sukur esimde destek veriyo saolsun
3melegim var ALLAH im onlari bana nasip etti çok sukur yaradana (ogullarim ve kizim benim dunyam onlar)esimde oyle
ALLAH im acilarini gostermesin amiiiiinnnnnn
ALLAH sanada nasip etsin oyle soyleme eminim sende evlenip çoluk çucuga karisacaksin geç kalmis sayilmazsin belki ben erkenciyim 4.gelince 30yasinda olsa iyi olur çunku esim benden 9yas buyuk ben 35ken esim 44oluyo oyasta istemez simdi bile yeter diyor ama ben istiyorum 4.çocugu kizim buyusun biraz kilolarida veriyimde esim kirkini geçmeden kismet olursa dogurayim yoksa hayatta istemez daha çocuklara acayip duskunum ben oyle boyle degil(aslinda esimde sever ama ona kalsa 2tane yeter diyordu)ben kalabalik aileyi severim ilgileniyorumda herseylerine yetisiyorum sikayetim yok çok sukur esimde destek veriyo saolsun
3melegim var ALLAH im onlari bana nasip etti çok sukur yaradana (ogullarim ve kizim benim dunyam onlar)esimde oyle
ALLAH im acilarini gostermesin amiiiiinnnnnn
Kendini üzme,elbette ki vereceksin.Sağlam bir diyetle hem tıka basa doyabilir,hem de sağlıklı ve istikrarlı kilo verebilirsin canım.Ben sana güveniyorum,ama en büyük kozumuz moral diyette,onu kaybetmememiz lazım İpeğim
AMiiiiinnnnnnn darisi sana canimKendini üzme,elbette ki vereceksin.Sağlam bir diyetle hem tıka basa doyabilir,hem de sağlıklı ve istikrarlı kilo verebilirsin canım.Ben sana güveniyorum,ama en büyük kozumuz moral diyette,onu kaybetmememiz lazım İpeğim
Amin canım benim,Allah bağışlasın.Harflerinden akıyor Onlara olan sevgin,ne mutluAllah evlatlarından güldürsün seni
Anacim bi masallah daha.Bir ampul daha yandi kafamda.Bende bir gun boyle hevesle 4 cocugumu dogurmak istiyorum dermiyim acaba.Bir tane bebisim olsun diye 1 yil hastanelerde gezdim.Allah hayirlisini nasip etsin
günaydın kızlarrr...
bende bu sabah müsliye basladım...
menümü yazayım
0.5 l limonlu su 2 kasık nestle fındıklı üzümlü müstli 1 cay bardağı süt domates salatalık peynir meyve suyu 2 sıvı yağ ile yapılmıs poğca...
dün kardeşim geldi annem poğca göndermiş 2 tane yedim gerisini buzluğa attım aksama daha ii olucak menüm inş işe yarar.
kardeimede yaptırıyorum
günaydın canım nasılsın.
bende ramazandan önce müsli yiyordum ama artık yiyemiyorum gün boyu açlıktan sonra müsli yemek zor geliyor.ramazandan onr bende bşlıcam inş.
önce müsli 21 gün
sonrada dukan inş.
olsun canim misafir almak yada misafir olmak onemli olan o birliktligin verdigi huzur degil mi ..Masallah size.Ramazani misafirlerle geciriyorsunuz.Evimde olsaydim bende misafirle gecirirdim ama simdi misafir olarak geciriyorum.
Günaydın ablacımmmmmmmmmmm
Oyyyy büyümüş de emekleme grubuna katılırmış,yerin Onu
Telafi ettiğimiz sürece kaçamaklarımız masumdur canlarım,ki en güzel şekilde etmişsin Rana'cım,rahat olun
Allah kabul etsin canım benim
Bitanem nasılsın?Tam ben Hülya'nın mesaisi bitmeden giriyim daha 1.5 saat var kaynatalım dedim,girdim sen çıkmışsın :13: Şimdi hafta sonunda çıktığın için ramazanın ilk günü gibi geldi sana,yarına çok daha rahat olur Hülya'cım.Hergün misafir maşallah canım ya;hem çalışarak hem bebekle iyi altından kalkıyorsun,ne mutlu sana,ramazanda misafirin bereketini alıyorsun
afiyet olsun o zaman sekerhafta da birgun kacamak hakkimiz olsun canim bosver baksana bende kacirdim sahurda pide yedim dayanamayip.pismanmiyim yok vala degilim ne yapayim cok ozlenmistim
sagol ganfedim herkez icin dua ediyorum canimcimallah kabul etsin canim toplulugun duasi daha cok kabul olurmus orda bizim icinde dua et
Gunaydin canlarim
musli bulabilirsem sahurda baslarim diyordum ama vakit yoktu alisverise cikamadim
bende klasik kahvalti seklinde sahurumu yaptim simdi
cayimi yudumlarken sizlere bakayim dedim
ohh biz susuz susuz sende orada çay yudumla :)
hulyacim sende iftar davetleri veriyorsun
misafirlerin yaninda diyetini nasil dengeliyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?