Şifa olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsıngünaydın kızlarrr...
bende bu sabah müsliye basladım...
menümü yazayım
0.5 l limonlu su 2 kasık nestle fındıklı üzümlü müstli 1 cay bardağı süt domates salatalık peynir meyve suyu 2 sıvı yağ ile yapılmıs poğca...
dün kardeşim geldi annem poğca göndermiş 2 tane yedim gerisini buzluğa attım aksama daha ii olucak menüm inş işe yarar.
kardeimede yaptırıyorum
Ramazan biter bitmez,yeni programımız başlıyor o zamangünaydın canım nasılsın.
bende ramazandan önce müsli yiyordum ama artık yiyemiyorum gün boyu açlıktan sonra müsli yemek zor geliyor.ramazandan onr bende bşlıcam inş.
önce müsli 21 gün
sonrada dukan inş.
Ohhhhh,afiyet şeker olsun.Müsli bulamazsan tarfi veririm canım benimGunaydin canlarim
musli bulabilirsem sahurda baslarim diyordum ama vakit yoktu alisverise cikamadim
bende klasik kahvalti seklinde sahurumu yaptim simdi
cayimi yudumlarken sizlere bakayim dedim
Aynen canım,ben de yarım kase çorba 2 yemek kaşığı sebzeyi zor yiyorum müsliden sonra.amazanda mide iyice küçülüyor :13:su ve çorbadan sonra tıkanıyorum zaten diger yemeklerinde ancak tadına bakbiliyorum kendimi zorlayarak vitamin olsun diye canım.
Ramazan biter bitmez,yeni programımız başlıyor o zamanBen 2 eylülde görev yaptığım yere dönüyorum.5 eylülde de dukan diyetine başlıyorum Hülya'm,inşallah sağlıkla maratonun sonuna gideriz beraberce :70
Canım geçen hafta 2 kilonun üstünde attığımız için bu hafta 100-200 gr bile çok iyi sayılacak bizim için,hatta geçen haftayı korumak bile.Neredeyse insanların 1 ayda attığı kiloyu attık,kolay değil,vücut bu hafta illa ki kendini kitleyecektir.Almayalım o bile yeter.Haftaya yeniden canlanır.Canım evet,atak evresinde verdiğim kilonun 6 gün sonra diyeti bırakıp serbestçe ve bolca yememe rağmen, gramını bile geri almadı.Gerçekten etkili bir diyet,hakkında çok konuşuluyor medyada,umarım sağlıklıdır daevet canım başlıyor inş.
ben başta 2.3 kg verince ramazanda süper kilo verecem sandım ama yediklerim aynı olmasına ragmen kilo vemem ççççççççoooooooooooooook yavaşladı artık ramazandan umudum kalmadı yani ramazan beni zayıflatmıcak onun için ramazan sonu inş işi daha sıkıya almam lazım.bende seninle başlasammı ki canım sen şu atak evresinde verdiğin kiloyu almadın degilmi devam etmemiş olmana ragmen.
İnşallah yarayacak canım,ama kalben ve fikren de buna inan.Ramazan sonuna kadar müsli benden 4 kilo götürecek diye telkin et kendini,beynin ikna olsun.Müsli gerçek bir antioksidan ve bölgesel incelme mucizesiiiii :13:
Canım geçen hafta 2 kilonun üstünde attığımız için bu hafta 100-200 gr bile çok iyi sayılacak bizim için,hatta geçen haftayı korumak bile.Neredeyse insanların 1 ayda attığı kiloyu attık,kolay değil,vücut bu hafta illa ki kendini kitleyecektir.Almayalım o bile yeter.Haftaya yeniden canlanır.Canım evet,atak evresinde verdiğim kilonun 6 gün sonra diyeti bırakıp serbestçe ve bolca yememe rağmen, gramını bile geri almadı.Gerçekten etkili bir diyet,hakkında çok konuşuluyor medyada,umarım sağlıklıdır da
inş. canım ya :)) eşim böyle giderse 70 e bile inersin dedi.Azıcık incelmişsin diyor.Görsen ne iltifatlar
Sahurda yedim müslimi yanınada yarım dilim kepekli ekmekyten peynirli yagsız bir tost yaptım yedim.Akşamada inş. Leslie 3 mil yaparım.. Of cok umutluyum inş. iyi birsonuç alırım
Canım geçen hafta 2 kilonun üstünde attığımız için bu hafta 100-200 gr bile çok iyi sayılacak bizim için,hatta geçen haftayı korumak bile.Neredeyse insanların 1 ayda attığı kiloyu attık,kolay değil,vücut bu hafta illa ki kendini kitleyecektir.Almayalım o bile yeter.Haftaya yeniden canlanır.Canım evet,atak evresinde verdiğim kilonun 6 gün sonra diyeti bırakıp serbestçe ve bolca yememe rağmen, gramını bile geri almadı.Gerçekten etkili bir diyet,hakkında çok konuşuluyor medyada,umarım sağlıklıdır da
7.takım sizi cânı gönülden tebrik ederim, takım ruhunuz harika.... Şu altda gördüğünüz ziyaretçilerden biri benim.sürekli takip ediyorum sizi..
inşallah hepiniz hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız.Ben sizinle aynı maratondayım 3 ayda 8 kilo verdim diyetisyen kontrolü ile.Takımınız da olmayı çok isterdim ama biliyorum ki izinli olan kızlar dönünce sorun olucak.Napalım bende ziyaretçi olarak takip etmeye devam ederim.
Nev ; öncelikle azmine hayranım sonra da bilgilerine.Senden bi ricam olucak.Yaptığın müsli diyetini tam detaylı olarak bi anlata bilirmisin? Ödem atıcı çayını biliyorum bende içiyorumArkadaşlar birde bolca salatalık tüketmeye çalışın benim diyetisyenim ara öğünlerde mutlaka yememi söylüyor.
Ben artık ziyaretçi konumuma döneyim, sizlere de hayırlı ramazanlar diliyorum.Umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara erişiriz.
NOt: uzun oldu biraz ama sizi nerdeyse 1 yıldır takip ediyorum artık yazmadan duramadım...
1 yıl mııı herseyimizi bilen bir ziyaretciii
tatlım sen gel takıl burda listede yer acılınca girersin ziyaretciliği atla artık
meyvee napıyosunnn
aman napım kös kös oturuom.
bu müsli ben cok acıktırdı aclık basıma vurdu
tatlım sen gel takıl burda listede yer acılınca girersin ziyaretciliği atla artık
1 yıl oldu sanırım ,fena dikizciyimdir
sohbete dahil olmayı isterim elbette...Meyve bu kadar dikizci olmama rağmen senin minik ziyaretçi olayını atlamışımm.
bende perşembe günü müsliye başlarım yarına misafirim var çünküyurt dışında yaşayan eski komşularımız gelmiş yarın onları iftara çağırıcam kısmetse of bu günde pek bişey yemedim ama sabah 1 parça ekmek az peynir öğlen 2 şeftali ama çok acıkdımmmmmm
meyvee minik misafirin nooldu hala duruyormu odanda ..:) bak ne güzel birlikde yaşamayı ögrendiniz
sohbete dahil olmayı isterim elbette...Meyve bu kadar dikizci olmama rağmen senin minik ziyaretçi olayını atlamışımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?