Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah alışmışımdır

ne bulundu kaçak demek of 5 olsada gitsek kızımın deyimiyle çıkıııdımm (sıkıldım)

Alacaksınnnnnnn Ekmekleri azalt bitanem,müsli seni tıka basa tok tutacak akşama kadar
hadi bakalım
allahın iniyle ramazan bitince başlayalım canım.
Hadi inşallah,beraber yaparsak daha da verimli oluruz :13:

çok heyecanlısın kilo verme düşüncesi bile insanı böle yapıyor düşünsene zayıflasak ne kadr mutlu oluruz :)
Zaferin kokusu,her zaman muzaffer olacakların burnuna erken ulaşırmış.Fatih Sultan Mehmet de daha 13 yaşında sabahlara kadar uyumadan İstanbul'a bakar,''Ya sen beni alaaksın,ya ben seni''dermiş,o misal.Allah'ın izniyle zaferin kokusunu aldık beraberce,coşkumuz bundan

Canım 6 gün yapmış ve 3 kg atmıştım ama sonra hemen özel günüme girdim afedersin,sonra baktım ramazana da 3 gün var,oruçluyken böbreklerimi yeterince koruyamam ürik asitten diye eylüle bıraktım.Eylülde başlıycam kısmet olursa tekrar Dukan diyetime.Bu atak evresinde 6 gün boyu yalnızca protein aldım canım,saf protein.Dukan diyeti oldukça uzun süreçli bir diyet.Müsliye gelince müsli kabaca yulaf,fındık,badem,kara üzüm,dut vesaire karışımı.Tok tutuyor,hazmı kolaylaştırıyor,kansere karşı en kuvvetli antioksidan,alzeimere karşı savaşçı vb.bir sürü mucizesi var.Marketlerde bulunuyor ama bulamayanlar için Ender Saraç'ın evde müsli yapımı tarifi de var.Canım takım yarışmalarına gelince,mutlaka katılmanı isterim.Gerçekten takım yarışmaları motiveyi sürekli canlı tutuyor.Ben bu takım olmasa başaramazdım.Bizim takımımızda yer yok şu an ama,kardeş takımlarımız 4. takım ve 2. takımda yer var diye biliyorum.Ayrıca ne zaman istersen muhabbete gelebilirsin,kardeş takımlarımız iyidir.4. takımın topiğine yazarsan mutlaka cevap verir kaptanımız Hasretim34

Hoşgeldin,ne diyeceğimi bilemedim sessiz arkadaşımız,1 yıldır beraberiz öyle mi,duygulandım ya gerçekten Güzel ve içten sözlerin için hem kendi adıma,hem de takımım adına çok teşekkür ederim.Müsli diyetimiz şöyleydi:
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*
Domates,salatalık
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Tabi bu diyet,ramazana özel hazırladığım.Asıl müsli diyeti 21 gün sürer,hergün kendi seçeceğimiz rastgele 2 öğünde müsli tek başına tüketilir,40 gr tüketilir 100 ml süt ya da 100 gr yoğurtla karıştırılır ve yarım muzla tüketilir.21 günlük müsli programının aslı budur.Ama ben biraz ramazan diyetine uygun olsun diye müslinin miktarını azaltıp,yanına ek gıda ekledim canım.Müsli bütün büyük marketlerde var.Ama eğer marka istersen;son kullandığım Doğa prebiyotik müsliyi şiddetle öneriyorum.Çünkü hem prebiyotik,hem de kalori açısından cimri.Çünkü müsli öyle az kalorili birşey değil aslında,içeriğinin besin değeri çok yüksek.Yine de marketlerde bulamazasan tarif veririm,evde rondo ile öğüterek yaparsın,zaten un gibi olmuyor,badem fındık üzüm görünüyor içine bakınca iri iri,evde de rahatça hazırlanabilir.Canım sık sık gel ya,zaten hepimizi tanıyormuşsun 1 yıldır Biz de seni tanıyalım.Dediğin gibi bizim takımımızda yer yok ama istersen kardeş takımlarımız 4. ve 2. takıma sorabilirsin.Yine de istemezsen her zaman başımızın üzerinde yerin var,gel ne yedin ne içtin yaz,her zaman canla başla yanında oluruz,ne diyelim o zaman,hoşgeldin

Ohhhhhhhh,şifa olsun canım ablama Ablam şöyle minik minik de Doğamızın ağzına ver,biliyorsun tam bir mucize.Ben geçen akşam çaktırmadan aile fertlerime hazırladığım dondurmanın üzerine serptim,içinde fındık var ya çok hoşlarına gitti

1 yıl oldu sanırım ,fena dikizciyimdir

sohbete dahil olmayı isterim elbette...Meyve bu kadar dikizci olmama rağmen senin minik ziyaretçi olayını atlamışımm.
Her zaman başımızın üzerinde yerin var,ziyaretçinin iyi niyetli temiz yürekli olanını ciğerimize basarız,okudun,bilirsin bizi Her zaman gel canım,beraber kilo verelim :13:

Son düzenleme:

nev cok guldum ya neden diye soracak olursan aldigin firmayla senin kilolar arasinda baglanti kurdum da ondan
simdi senin vucut diyorki gitti gidiyor kilolar vah basimiza gelenler

kiz sana kalirmi ki yiyeyin zavalliyi isiraisira perisan ettim

nev cok guldum ya neden diye soracak olursan aldigin firmayla senin kilolar arasinda baglanti kurdum da ondan
simdi senin vucut diyorki gitti gidiyor kilolar vah basimiza gelenler
Sloganımız bu olsun Ganfed'im cuma günleri o zaman,haydiiiiiiiiiiiiiiiiiii,gitti gidiyorrrrrrrrrrrrrr

kiz sana kalirmi ki yiyeyin zavalliyi isiraisira perisan ettim
Oyyyy,Onu bir kere öpmek için var ya 20 saat yol tepmeye hazırım,paşam o benim,yerimmmmmmmmmmmmmmmm Bu arada canlarım Esra'nın kardeşi faceden mesaj atmış bana,Esra lap topu almayı unutmuş yanına,o yüzden 15 gün izinli sayacakmışız Esra'yı.Eylül bi gelse var ya,o hepimiz toplandığımız zamanları düşünemiyorum bile.Şimdi 5 kişiyle bile maşallah,harikayız Ganfed'im ben yavaş yavaş iftar soframı hazırlamaya kaçıyım balım,1-1.5 saat kaldı.Akşam görüşürüzzzzz :13:
Gitmeden iftar menümü de yazıyım:
*30 gr müsli+100 ml süt
*Yarım kase mercimek çorbası
*50 gr yağsız kızarmış tavuk
*Light ayran Hayırlı iftarlar canlarımmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
iftar menumude yazip cikayim bari
yporut corbasi bugur pilavi bide salata digerlerine milfos hamurundan borek yaptimama ben yemiyecem

5 kisiyiz ama masallah doldurmussunuz okuoku bitiremedim
haklisin canim

bu 5 kisi nev,doga, ganfed, hulya ve ben olsak,
digerleri kirmizi, saferan, papya, ipekyol, ansa, esra ile birlikte 11 kisiyiz
bu sekilde takimda yer var gibi gorunuyor yeni arkadas icin..
bilmedigim baska izinlimi var :44:

haklisin canim

bu 5 kisi nev,doga, ganfed, hulya ve ben olsak,
digerleri kirmizi, saferan, papya, ipekyol, ansa, esra ile birlikte 11 kisiyiz
bu sekilde takimda yer var gibi gorunuyor yeni arkadas icin..
bilmedigim baska izinlimi var :44:
Azerikızı'mız var canım bir de,o da gurbetçi.Yeni bir şehre taşındığı için henüz net bağlatamadı.Onunla birlikte tam 12 kişiyiz.Hatta o doluluktan 7. takımdan geri dönmek üzere ayrılanlar başta Meyve'miz,yeni yakımlara geçmek durumunda kaldılar.

bizim takimda yer yok canim malesef,geri dönecekler var

hahahahaha allah seni ne etmesin kiz kaynanaya niye dil cikariyorsun

Eşit bölmüşler ya günü,Ona heralde

ben ona başka bi yerimi çıkarıcam da nesssseee...konuşturmayın lann beniii

yaa kızlar malum ablam yeni doğum yaptı bizim tosun boyna uyuyo alıyorum bende anasını 2 saat yürüyoruz hergün çok iyi geliooo...
özledim sizzziiiii....ziyaretçilerimizden bir belli olmuş nasıl bir takımdır ki böle takipçileri vardırr....helal olsun size kızlarrrrr....
ben arada uğrarım gene öpüyorum herkeşleriiii

Azerimmmmmmmmmmmmmmm,hoşgeldin ciğerimmmmmmmmm;çok özledik seniiiii Çok mutlu oldum yaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…