basla baslada aclıkdan gözlerin kaysın
nys sen alıstın bu hafat yiyememeye
ne mümkün ya o ya ben di ben kazandım zafer benim
kacırmadın kacırmadın biz onları msn den konustuk arada bi oraya geciyoruz
inşallah alışmışımdır
ne bulundu kaçak demek of 5 olsada gitsekkızımın deyimiyle çıkıııdımm (sıkıldım)
çok heyecanlısın kilo verme düşüncesi bile insanı böle yapıyor düşünsene zayıflasak ne kadr mutlu oluruz :)
naparsınızzzz güzellerrrr....özledim valla yaa...misafirlikteyim şimdi malum memlekette iftar davetleri bitmezz...
arife gününe kadar annemlerdeyimmm
bayramın birinci günü kaynanamlara gecicezz
naparsınızzzz güzellerrrr....özledim valla yaa...misafirlikteyim şimdi malum memlekette iftar davetleri bitmezz...
arife gününe kadar annemlerdeyimmm
bayramın birinci günü kaynanamlara gecicezz
Alacaksınnnnnnninş. canım ya :)) eşim böyle giderse 70 e bile inersin dedi.Azıcık incelmişsin diyor.Görsen ne iltifatlar
Sahurda yedim müslimi yanınada yarım dilim kepekli ekmekyten peynirli yagsız bir tost yaptım yedim.Akşamada inş. Leslie 3 mil yaparım.. Of cok umutluyum inş. iyi birsonuç alırım
Hadi inşallah,beraber yaparsak daha da verimli oluruz :13:hadi bakalım
allahın iniyle ramazan bitince başlayalım canım.
Zaferin kokusu,her zaman muzaffer olacakların burnuna erken ulaşırmış.Fatih Sultan Mehmet de daha 13 yaşında sabahlara kadar uyumadan İstanbul'a bakar,''Ya sen beni alaaksın,ya ben seni''dermiş,o misal.Allah'ın izniyle zaferin kokusunu aldık beraberce,coşkumuz bundançok heyecanlısın kilo verme düşüncesi bile insanı böle yapıyor düşünsene zayıflasak ne kadr mutlu oluruz :)
Canım 6 gün yapmış ve 3 kg atmıştım ama sonra hemen özel günüme girdim afedersin,sonra baktım ramazana da 3 gün var,oruçluyken böbreklerimi yeterince koruyamam ürik asitten diye eylüle bıraktım.Eylülde başlıycam kısmet olursa tekrar Dukan diyetime.Bu atak evresinde 6 gün boyu yalnızca protein aldım canım,saf protein.Dukan diyeti oldukça uzun süreçli bir diyet.Müsliye gelince müsli kabaca yulaf,fındık,badem,kara üzüm,dut vesaire karışımı.Tok tutuyor,hazmı kolaylaştırıyor,kansere karşı en kuvvetli antioksidan,alzeimere karşı savaşçı vb.bir sürü mucizesi var.Marketlerde bulunuyor ama bulamayanlar için Ender Saraç'ın evde müsli yapımı tarifi de var.Canım takım yarışmalarına gelince,mutlaka katılmanı isterim.Gerçekten takım yarışmaları motiveyi sürekli canlı tutuyor.Ben bu takım olmasa başaramazdım.Bizim takımımızda yer yok şu an ama,kardeş takımlarımız 4. takım ve 2. takımda yer var diye biliyorum.Ayrıca ne zaman istersen muhabbete gelebilirsin,kardeş takımlarımız iyidir.4. takımın topiğine yazarsan mutlaka cevap verir kaptanımız Hasretim34atak evresinde verdigim kilo demissin merak ettim nasil bir diyet uyguladin ve kaç kilo verdin nekadar surede?bende yapsam diye dusundum biran için yazarsan sevinirim bide musli dediginiz sey nedir beni mazur gorun bilmiyorumda
ve takim yarismalarina bende katilabilirmiyim? cevabin için gelicem buraya
Hoşgeldin,ne diyeceğimi bilemedim sessiz arkadaşımız,1 yıldır beraberiz öyle mi,duygulandım ya gerçekten7.takım sizi cânı gönülden tebrik ederim, takım ruhunuz harika.... Şu altda gördüğünüz ziyaretçilerden biri benim.sürekli takip ediyorum sizi..
inşallah hepiniz hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız.Ben sizinle aynı maratondayım 3 ayda 8 kilo verdim diyetisyen kontrolü ile.Takımınız da olmayı çok isterdim ama biliyorum ki izinli olan kızlar dönünce sorun olucak.Napalım bende ziyaretçi olarak takip etmeye devam ederim.
Nev ; öncelikle azmine hayranım sonra da bilgilerine.Senden bi ricam olucak.Yaptığın müsli diyetini tam detaylı olarak bi anlata bilirmisin? Ödem atıcı çayını biliyorum bende içiyorumArkadaşlar birde bolca salatalık tüketmeye çalışın benim diyetisyenim ara öğünlerde mutlaka yememi söylüyor.
Ben artık ziyaretçi konumuma döneyim, sizlere de hayırlı ramazanlar diliyorum.Umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara erişiriz.
NOt: uzun oldu biraz ama sizi nerdeyse 1 yıldır takip ediyorum artık yazmadan duramadım...
Ohhhhhhhh,şifa olsun canım ablamabende perşembe günü müsliye başlarım yarına misafirim var çünküyurt dışında yaşayan eski komşularımız gelmiş yarın onları iftara çağırıcam kısmetse of bu günde pek bişey yemedim ama sabah 1 parça ekmek az peynir öğlen 2 şeftali ama çok acıkdımmmmmm
Her zaman başımızın üzerinde yerin var,ziyaretçinin iyi niyetli temiz yürekli olanını ciğerimize basarız,okudun,bilirsin bizi1 yıl oldu sanırım ,fena dikizciyimdir
sohbete dahil olmayı isterim elbette...Meyve bu kadar dikizci olmama rağmen senin minik ziyaretçi olayını atlamışımm.
Eşit bölmüşler ya günü,Ona heraldehahahahaha allah seni ne etmesin kiz kaynanaya niye dil cikariyorsun
Ayşemmmmm,sen bir de onu benim üstümde gör.Kumaş değil,buziden üretilmiş.Siyahı gece karası ve çok hoş bir parlaklığı var.Buziden olduğu için üste yapışmıyor ve dökümlü duruyor.Bitanem o ürün Japonya'dan ithal.Fiyatı da çok uygun 29 dan başlıyor,40 liraya kadar var.Gitti gidiyordan aldım ben,Japon style markası,link atıyım dur:JAPON STYLE ÇOK ŞIK TULUM HEMEN TESLİM GittiGidiyor.com'da #43243955
Ben siyahını aldım,grisi de var fotodaki gibi.Eki Görüntüle 237447 Bu resimdekinin ücreti 32 lira.Eminim sana muhteşem yakışır,Nev şişkosuna bile çok yakıştı
Canım abartmadan,makul oranlarda dilediğini yiebilirsin ama etkisi daha net olsun dersen,protein ağırlıklı destek yapmanı karbonhidrattan kaçınmanı öneririm.Zaten müsli tatlı ihtiyacını ve enerjini fazlası ile karşılayacak.Bir de ben ekmek yemiyorum,müsli açlık duygusunu öldüren bir mucize çünkü canım,ölçülerini almayı unutmaaaa
Sen de harikasın Gönlümün çıtırı
O senin emekleme kursuna giden oğlunu çıtırrrr çıtııııırrrr yerim ben
nev cok guldum ya neden diye soracak olursan aldigin firmayla senin kilolar arasinda baglanti kurdum da ondan
simdi senin vucut diyorki gitti gidiyor kilolar vah basimiza gelenler
Oyyyy,Onu bir kere öpmek için var ya 20 saat yol tepmeye hazırım,paşam o benim,yerimmmmmmmmmmmmmmmmkiz sana kalirmi ki yiyeyin zavalliyi isiraisira perisan ettim
Allah kabul etsin canimbende kalkip kuranimi okuyayim sonrada sofra kurmaya gecerim sizi seviyorum iftradan sonra gelmeye celisacam
haklisin canim5 kisiyiz ama masallah doldurmussunuz okuoku bitiremedim
Azerikızı'mız var canım bir de,o da gurbetçi.Yeni bir şehre taşındığı için henüz net bağlatamadı.Onunla birlikte tam 12 kişiyiz.Hatta o doluluktan 7. takımdan geri dönmek üzere ayrılanlar başta Meyve'miz,yeni yakımlara geçmek durumunda kaldılar.haklisin canim
bu 5 kisi nev,doga, ganfed, hulya ve ben olsak,
digerleri kirmizi, saferan, papya, ipekyol, ansa, esra ile birlikte 11 kisiyiz
bu sekilde takimda yer var gibi gorunuyor yeni arkadas icin..
bilmedigim baska izinlimi var :44:
AlacaksınnnnnnnEkmekleri azalt bitanem,müsli seni tıka basa tok tutacak akşama kadar
Hadi inşallah,beraber yaparsak daha da verimli oluruz :13:
Zaferin kokusu,her zaman muzaffer olacakların burnuna erken ulaşırmış.Fatih Sultan Mehmet de daha 13 yaşında sabahlara kadar uyumadan İstanbul'a bakar,''Ya sen beni alaaksın,ya ben seni''dermiş,o misal.Allah'ın izniyle zaferin kokusunu aldık beraberce,coşkumuz bundan
Canım 6 gün yapmış ve 3 kg atmıştım ama sonra hemen özel günüme girdim afedersin,sonra baktım ramazana da 3 gün var,oruçluyken böbreklerimi yeterince koruyamam ürik asitten diye eylüle bıraktım.Eylülde başlıycam kısmet olursa tekrar Dukan diyetime.Bu atak evresinde 6 gün boyu yalnızca protein aldım canım,saf protein.Dukan diyeti oldukça uzun süreçli bir diyet.Müsliye gelince müsli kabaca yulaf,fındık,badem,kara üzüm,dut vesaire karışımı.Tok tutuyor,hazmı kolaylaştırıyor,kansere karşı en kuvvetli antioksidan,alzeimere karşı savaşçı vb.bir sürü mucizesi var.Marketlerde bulunuyor ama bulamayanlar için Ender Saraç'ın evde müsli yapımı tarifi de var.Canım takım yarışmalarına gelince,mutlaka katılmanı isterim.Gerçekten takım yarışmaları motiveyi sürekli canlı tutuyor.Ben bu takım olmasa başaramazdım.Bizim takımımızda yer yok şu an ama,kardeş takımlarımız 4. takım ve 2. takımda yer var diye biliyorum.Ayrıca ne zaman istersen muhabbete gelebilirsin,kardeş takımlarımız iyidir.4. takımın topiğine yazarsan mutlaka cevap verir kaptanımız Hasretim34
Hoşgeldin,ne diyeceğimi bilemedim sessiz arkadaşımız,1 yıldır beraberiz öyle mi,duygulandım ya gerçektenGüzel ve içten sözlerin için hem kendi adıma,hem de takımım adına çok teşekkür ederim.Müsli diyetimiz şöyleydi:
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*Domates,salatalık
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Tabi bu diyet,ramazana özel hazırladığım.Asıl müsli diyeti 21 gün sürer,hergün kendi seçeceğimiz rastgele 2 öğünde müsli tek başına tüketilir,40 gr tüketilir 100 ml süt ya da 100 gr yoğurtla karıştırılır ve yarım muzla tüketilir.21 günlük müsli programının aslı budur.Ama ben biraz ramazan diyetine uygun olsun diye müslinin miktarını azaltıp,yanına ek gıda ekledim canım.Müsli bütün büyük marketlerde var.Ama eğer marka istersen;son kullandığım Doğa prebiyotik müsliyi şiddetle öneriyorum.Çünkü hem prebiyotik,hem de kalori açısından cimri.Çünkü müsli öyle az kalorili birşey değil aslında,içeriğinin besin değeri çok yüksek.Yine de marketlerde bulamazasan tarif veririm,evde rondo ile öğüterek yaparsın,zaten un gibi olmuyor,badem fındık üzüm görünüyor içine bakınca iri iri,evde de rahatça hazırlanabilir.Canım sık sık gel ya,zaten hepimizi tanıyormuşsun 1 yıldırBiz de seni tanıyalım.Dediğin gibi bizim takımımızda yer yok ama istersen kardeş takımlarımız 4. ve 2. takıma sorabilirsin.Yine de istemezsen her zaman başımızın üzerinde yerin var,gel ne yedin ne içtin yaz,her zaman canla başla yanında oluruz,ne diyelim o zaman,hoşgeldin
Ohhhhhhhh,şifa olsun canım ablamaAblam şöyle minik minik de Doğamızın ağzına ver,biliyorsun tam bir mucize.Ben geçen akşam çaktırmadan aile fertlerime hazırladığım dondurmanın üzerine serptim,içinde fındık var ya çok hoşlarına gitti
Her zaman başımızın üzerinde yerin var,ziyaretçinin iyi niyetli temiz yürekli olanını ciğerimize basarız,okudun,bilirsin biziHer zaman gel canım,beraber kilo verelim :13:
hahahahaha allah seni ne etmesin kiz kaynanaya niye dil cikariyorsun
Eşit bölmüşler ya günü,Ona heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?