Tamam canım.Arkadaşlar için 2.,5.,13. takımlara bi soralım.bizim takimda yer yok canim malesef,geri dönecekler var
Canımsınnnnn,biz de seni çok özledik ciğerimin köşesi,bayramlık kardeşimben ona başka bi yerimi çıkarıcam da nesssseee...konuşturmayın lann beniii
yaa kızlar malum ablam yeni doğum yaptı bizim tosun boyna uyuyo alıyorum bende anasını 2 saat yürüyoruz hergün çok iyi geliooo...
özledim sizzziiiii....ziyaretçilerimizden bir belli olmuşnasıl bir takımdır ki böle takipçileri vardırr....helal olsun size kızlarrrrr....
ben arada uğrarım gene öpüyorum herkeşleriiii
Çok özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihuhuuuuu kizlaaaaaaaaarr ben geldiiiiiiiimmmmmmmmm
netim baglandi veeeee artik burdayim.eeee anlatayim kizlar neler yaptim diye.
geldik buraya.görseniz bir telas bir telas.yani telasimiz hala bitmedi.tam yerlesemedik vallahi.daha kornejlerim takilmadi,canak takilmadi.koltuk bulamadim.yeni esya arayisina gidiyorum her gün.sükür yatak odasi dolabi ve vitrin buldum.ama koltukta almam lazim.bulamiyorum dostlarim bulamiyorum.birde Almanya'da koltuk aldinmi 8 hafta sürüyor gelmesi.ne gicik demi yaa.annem dedi Türkiyede 1 hafta bile sürmüyormus,ne güzel.cocuklarim okula basladilar.kizim dün,oglumda bugün basladi.simdilik cok sevdiler okullarini.gerci oglumun okulu icin cok agladim.yakinlardaki orta okullar hepsi dolu diye uzak bir yere verdiler.bugün gittik,birkac gün oglumla gidicem,sonra kendisi gidip gelicek.kizlar is ariycam,calismayi cok istiyorum.cok güzel bir tekstil dükkani eleman ariyor ve kapali aliyorlar.iki tane kapali calisan gördüm.süper bu.oraya basvurucam.full time calismayi cok istiyorum.cok özledim vallahi.
kardesime kavustum.simdilik hemen hergün görüsüyoruz.akrabalarimizla kardesimle iftar sofralarindada oturduk.cok güzel.kizlar iftar demisken Ramazan nasil gidiyor bakalim?ben cok zorlanmiyorum,habire ordan oraya kosturdugum icin.bizim iftarimiz 21,30 da biliyormusunuz.herkesten daha gec.Ama Allah sabrini veriyor.
kilomu soracak olursanizzzzzz,söylesemmmmiiiii söylemesemmmiiiiii:18:61 oldum:26:
$akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,$aka $aka kizlar.diyet yapmadim hic,sinirsiz yedim,ama kilo alacagim yerde kilo vermisim yuppiiiiii.55,5 geldim dün.aslinda sinirsiz yiyorum diyorum ama yediklerime bakinca cok fazla bisey yiyemedigimi görüyorum.SIKca giremem belki ama firsat buldukca size bakmaya gelicem canlarim.
huhuuuuu kizlaaaaaaaaarr ben geldiiiiiiiimmmmmmmmm
netim baglandi veeeee artik burdayim.eeee anlatayim kizlar neler yaptim diye.
geldik buraya.görseniz bir telas bir telas.yani telasimiz hala bitmedi.tam yerlesemedik vallahi.daha kornejlerim takilmadi,canak takilmadi.koltuk bulamadim.yeni esya arayisina gidiyorum her gün.sükür yatak odasi dolabi ve vitrin buldum.ama koltukta almam lazim.bulamiyorum dostlarim bulamiyorum.birde Almanya'da koltuk aldinmi 8 hafta sürüyor gelmesi.ne gicik demi yaa.annem dedi Türkiyede 1 hafta bile sürmüyormus,ne güzel.cocuklarim okula basladilar.kizim dün,oglumda bugün basladi.simdilik cok sevdiler okullarini.gerci oglumun okulu icin cok agladim.yakinlardaki orta okullar hepsi dolu diye uzak bir yere verdiler.bugün gittik,birkac gün oglumla gidicem,sonra kendisi gidip gelicek.kizlar is ariycam,calismayi cok istiyorum.cok güzel bir tekstil dükkani eleman ariyor ve kapali aliyorlar.iki tane kapali calisan gördüm.süper bu.oraya basvurucam.full time calismayi cok istiyorum.cok özledim vallahi.
kardesime kavustum.simdilik hemen hergün görüsüyoruz.akrabalarimizla kardesimle iftar sofralarindada oturduk.cok güzel.kizlar iftar demisken Ramazan nasil gidiyor bakalim?ben cok zorlanmiyorum,habire ordan oraya kosturdugum icin.bizim iftarimiz 21,30 da biliyormusunuz.herkesten daha gec.Ama Allah sabrini veriyor.
kilomu soracak olursanizzzzzz,söylesemmmmiiiii söylemesemmmiiiiii:18:61 oldum:26:
$akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,$aka $aka kizlar.diyet yapmadim hic,sinirsiz yedim,ama kilo alacagim yerde kilo vermisim yuppiiiiii.55,5 geldim dün.aslinda sinirsiz yiyorum diyorum ama yediklerime bakinca cok fazla bisey yiyemedigimi görüyorum.SIKca giremem belki ama firsat buldukca size bakmaya gelicem canlarim.
anşşşaa nabersin kzı. teyze olmuşsun hayırlı olsuun..ben hiç olamacam maalesef.
Neeeeeeeeeeev Allah tuttugunu altın etsin senin :)) Bugün 77 leri gördüm inanamıyorum
Şu ödem skökücü kürü yazacaktın abna unutma :)) birde şey dicektim,çay tarifi verdin ya, ben onu yarın yapmak istiyorum ama balım yok.Koymasak olmazmı? Ahh motive kaynagım benim
Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNeeeeeeeeeeev Allah tuttugunu altın etsin senin :)) Bugün 77 leri gördüm inanamıyorum
Şu ödem skökücü kürü yazacaktın abna unutma :)) birde şey dicektim,çay tarifi verdin ya, ben onu yarın yapmak istiyorum ama balım yok.Koymasak olmazmı? Ahh motive kaynagım benim
Beni deeeeeeeson altı ay içersinde ne kadar çok değişiklik oldu ama bu isimler beni her zaman mutlu ediyoooo....
Ayşeeeeeeee,yine gözümden yaş geldi,babam içerden geldi kime gülüyosun diye sesimi duyupnev milli eğitimden istifa edip diyetisyenliğe başlaaaaa....valla acayip para kırarsın bacımmm
nev milli eğitimden istifa edip diyetisyenliğe başlaaaaa....valla acayip para kırarsın bacımmm
iyiyiiimmm kuzummm sen nasılsın adını görmek yetti yüzümün gülmesi içinnn...yeni takımın hayırlı olsun tatlımm...
Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÇokkkkkkkk Balsız da olur hiç merak etme,çarşamba gecesi yazıcam kürünü,en az 500 gr da onla atacaksınnnnnnnn inşallahhhh
Beni deeeeeeeAyşeeeeeeee,yine gözümden yaş geldi,babam içerden geldi kime gülüyosun diye sesimi duyup
Neeeeeeeeeeev Allah tuttugunu altın etsin senin :)) Bugün 77 leri gördüm inanamıyorum
sağol canım öle olur inşallah. zaten benim kaptanımda burda biz size misafirliğe geldik.
bende takımda menüme yorum yazsın diye mute bekliyom. mute baktım ki burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?