Misafirin böylesine can kurbannnnnnnn Eki Görüntüle 238166
Çok sevindim ya,içim kıpır kıpır oldu,maşallah sana canımEki Görüntüle 238165
Yehuuuuuuu ... yarın bu çayı yapıcam... iki gün içerim. birde kürü yaptım oh... yandanEki Görüntüle 238165
bende takımda menüme yorum yazsın diye mute bekliyom. mute baktım ki burda.
Eşin diyomuş ki Gülçin,çiçeklerin en güzeli olan karıma hiçbir çiçeği yakıştıramam,nasılbende gül toplayanım ya iyi geldi.yaa kocam istemeye geldiğinden beri bana böle çiçekler vermedi ya duygulandım bak şimdi.
Eşin diyomuş ki Gülçin,çiçeklerin en güzeli olan karıma hiçbir çiçeği yakıştıramam,nasıl
odundur yaa. bikere demişim ki canlı çiçeklere bakamıyorum soluyo. bizimkide işine gelince genllemiş. ama sen çiçek sevmiyorsun sanıyordum bende demezmii. gelde dövme. bizimkinin hediyeleri genelde market alışverişi. bak sana ne aldımm deyip sucuk çıkardı poşettten geçen. reklamında canımın çektiğini sölediydim de. resmen odun yaa.
mute hadi geç oldu biz evimize gidelim. edaa gelmiş zaten..12 olmadan gidelimde balkabağına dönüşmeyelimm. zaten ben seni bırakım 9 a bende spor yapmaya gidecem. hadi gir koluma gidekkk
Deme öyleeee,benim eşim olacak nerde olduğu bilinmeyen yiğidim,bana hediye olarak light süt getirse çok sevinirdim
Harikasın sen ya.Sen beni güldürdün.Allah da seni güldürsün,yine beklerizzzz
Yalnız uyusun da mesele yokbende bizimki yokken derdim acaba şu an napıyo. nerde vs.napacak uyuyo zahar seninkide.
Canımmmmm,hoşgeldin.Sana da iyi geceler.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz,sizlerin bizi bu kadar içtenlikle kucaklamanız hem duygulandırıyor takımca bizi,hem de daha sıkı sarılmamıza vesile oluyor,iyi ki varsın canım,iyi ki varsınız.Çok isabetli bir seçim,uzmanların 8 müsli markası arasında içeriği yönünden ilk sırada Nestle-üzümlü fındıklı geliyor.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimnev iyi geceler canımRamazanın mübarek olsun fırsat buldukça gündüz okuyorum çok güzel paylaşımlarınız var ramazandaki müsli harekatınızda süper hatta bende nestlenin üzümlü fındıklısını aldım bilmeden burda bi okudumki en iyilerinden birisiymiş .sizin topicin enerjisi çok güzel samimiyetiniz harika Rabbim muhabbetinizi arttırsın nazarlardan korusun inşallah
Canımmmmm,ben de seni tanıdığım için çok mutluyumcanım sende iyiki varsın.iyiki seninle tanıştım.tam olarak nasıl bişey uyguladıgınızı bilmiyorum ben sadece sahurda 2 yemek kaşıgı müsliyi sütle karıştırıp yiyorum sonra haşlanmış yumurta ve domates salatalık yiyorum iftarda ne uyguluyorsunuz canım daha dogrusu ramazanda tam anlamıyla nasıl bi düzeniniz var ben sadece müsli yediğinizi anladım başka neler yapıyorsunuz ayyy çok soru sordum nev helal et hakkını canım yaaa
Amin canımmmm,cümlemizden razı olsun inşallah.Hem bedenini,hem ruhunu güzelleştiren kullarından eylesin bizleri;inşallah çoookkkk güzel sonuçlar alırsın :13:Allah razı olsun nevcim hemen kaydediyorum ve uygulamaya geçiyoruminşallah bayrama hepbirlikte Rabbimizin rızasını kazanmış ve hayalimizdeki rakama ulaşmış bi şekilde kavuşuruz.bende kalkıyorum canım görüşme üzere Allah kabul etsin orucunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?