Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende gül toplayanım ya iyi geldi.yaa kocam istemeye geldiğinden beri bana böle çiçekler vermedi ya duygulandım bak şimdi.
Eşin diyomuş ki Gülçin,çiçeklerin en güzeli olan karıma hiçbir çiçeği yakıştıramam,nasıl

Son düzenleme:
Eşin diyomuş ki Gülçin,çiçeklerin en güzeli olan karıma hiçbir çiçeği yakıştıramam,nasıl

odundur yaa. bikere demişim ki canlı çiçeklere bakamıyorum soluyo. bizimkide işine gelince genllemiş. ama sen çiçek sevmiyorsun sanıyordum bende demezmii. gelde dövme. bizimkinin hediyeleri genelde market alışverişi. bak sana ne aldımm deyip sucuk çıkardı poşettten geçen. reklamında canımın çektiğini sölediydim de. resmen odun yaa.

Deme öyleeee,benim eşim olacak nerde olduğu bilinmeyen yiğidim,bana hediye olarak light süt getirse çok sevinirdim

mute hadi geç oldu biz evimize gidelim. edaa gelmiş zaten..12 olmadan gidelimde balkabağına dönüşmeyelimm. zaten ben seni bırakım 9 a bende spor yapmaya gidecem. hadi gir koluma gidekkk

mute hadi geç oldu biz evimize gidelim. edaa gelmiş zaten..12 olmadan gidelimde balkabağına dönüşmeyelimm. zaten ben seni bırakım 9 a bende spor yapmaya gidecem. hadi gir koluma gidekkk
Harikasın sen ya.Sen beni güldürdün.Allah da seni güldürsün,yine beklerizzzz

Canlarım kadromuzun son durumu şöyle:
1-KIRMIZIGÜL-İzinli
2-SAFERAN-İzinli
3-DOĞA3-Aktif
4-PABYA-Aktif
5-RANAABLE-Aktif
6-AZERİKIZI-Aktif
7-GANFED-Aktif
8-NEV81-Aktif
9-İPEKYOL51-Aktif
10-ANŞAA-İzinli
11-ROSEBERRY-İzinli
12-HULYAEYUP-Aktif
Kadroya bak beeee,12 tane aslan parçası

Canlarım kadromuzun son durumu şöyle:
1-KIRMIZIGÜL-İzinli
2-SAFERAN-İzinli
3-DOĞA3-Aktif
4-PABYA-Aktif
5-RANAABLE-Aktif
6-AZERİKIZI-Aktif
7-GANFED-Aktif
8-NEV81-Aktif
9-İPEKYOL51-Aktif
10-ANŞAA-İzinli
11-ROSEBERRY-İzinli
12-HULYAEYUP-Aktif
13-MİNNOSPRENSES-İzinli

Kadroya bak beeee,13 tane aslan parçası

Minnoşumu unutmuşum,güzel kaptanım hatırlattı Oyyyyy,kuzusu izinli olsa da kaptanlığından ödün vermezmiş,ben yerim Onuuuuu :13:

Son düzenleme:
Canlarım aşağıdaki oylamanın cevabını aramızda oylayıp,paylaşım topiğine eklememiz gerekiyor.Sizden ricam yarına kadar oyunuzu bildirir misiniz?Ben kabul ediyorum kendi adıma.
Mailbeyaz'ın önerisi:Arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post20372298 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Son düzenleme:
nev iyi geceler canım Ramazanın mübarek olsun fırsat buldukça gündüz okuyorum çok güzel paylaşımlarınız var ramazandaki müsli harekatınızda süper hatta bende nestlenin üzümlü fındıklısını aldım bilmeden burda bi okudumki en iyilerinden birisiymiş .sizin topicin enerjisi çok güzel samimiyetiniz harika Rabbim muhabbetinizi arttırsın nazarlardan korusun inşallah

Canımmmmm,hoşgeldin.Sana da iyi geceler.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz,sizlerin bizi bu kadar içtenlikle kucaklamanız hem duygulandırıyor takımca bizi,hem de daha sıkı sarılmamıza vesile oluyor,iyi ki varsın canım,iyi ki varsınız.Çok isabetli bir seçim,uzmanların 8 müsli markası arasında içeriği yönünden ilk sırada Nestle-üzümlü fındıklı geliyor.İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim

canım sende iyiki varsın.iyiki seninle tanıştım.tam olarak nasıl bişey uyguladıgınızı bilmiyorum ben sadece sahurda 2 yemek kaşıgı müsliyi sütle karıştırıp yiyorum sonra haşlanmış yumurta ve domates salatalık yiyorum iftarda ne uyguluyorsunuz canım daha dogrusu ramazanda tam anlamıyla nasıl bi düzeniniz var ben sadece müsli yediğinizi anladım başka neler yapıyorsunuz ayyy çok soru sordum nev helal et hakkını canım yaaa

Canımmmmm,ben de seni tanıdığım için çok mutluyum Estağfurullah,seve seve cevap veririm.Tıpkı bizim gibi uyguluyomuşsun ama bak ben sana yine de kopyalayım canım,sonra sahur hazırlıycam aklına takılan birşey olursa yarın görüşelim olur mu.Çok öpüyorum canım benim
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.

Allah razı olsun nevcim hemen kaydediyorum ve uygulamaya geçiyorum inşallah bayrama hepbirlikte Rabbimizin rızasını kazanmış ve hayalimizdeki rakama ulaşmış bi şekilde kavuşuruz.bende kalkıyorum canım görüşme üzere Allah kabul etsin orucunu canım

Amin canımmmm,cümlemizden razı olsun inşallah.Hem bedenini,hem ruhunu güzelleştiren kullarından eylesin bizleri;inşallah çoookkkk güzel sonuçlar alırsın :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…