- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
ay evet ya :)) sende bu müsliyi yapmıştın di mi?
Canlarım aşağıdaki oylamanın cevabını aramızda oylayıp,paylaşım topiğine eklememiz gerekiyor.Sizden ricam yarına kadar oyunuzu bildirir misiniz?Ben kabul ediyorum kendi adıma.
Mailbeyaz'ın önerisi:Arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post20372298 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
gunaydiiiiiiin
doga hulya nasilsiniz kizlar
evet güzelim yapıyordum ramaza girince bıraktım bayramdan sonra tekrar başlıcam nasipse.
Günaydın canlar.dün pikniğe gittik iftarda herşey çok güzeldi.ışıklandırmalı felan bir pknik alanımız varda :d
günaydın canım ben çokiyiyim sen nasılsın.sahurmu :)
sagol tatlim simdide sen uyuyorsun galiba iyi uykular tatli ruyalar balim.selam kizlar
herkez iftarda yada iftar hazirligi surmekte
afiyet olsun sekerler
sagol guzelim .cumlemizin ibadetleri kabul olur insallahAllah kabul etsin canim
var canim azeriyle frangipani var daha izinli onlar gelince tam olacak takimhaklisin canim
bu 5 kisi nev,doga, ganfed, hulya ve ben olsak,
digerleri kirmizi, saferan, papya, ipekyol, ansa, esra ile birlikte 11 kisiyiz
bu sekilde takimda yer var gibi gorunuyor yeni arkadas icin..
bilmedigim baska izinlimi var :44:
frangipanide var canim oda islerinin yogunlugundan dolayi ayrilmisti donecekAzerikızı'mız var canım bir de,o da gurbetçi.Yeni bir şehre taşındığı için henüz net bağlatamadı.Onunla birlikte tam 12 kişiyiz.Hatta o doluluktan 7. takımdan geri dönmek üzere ayrılanlar başta Meyve'miz,yeni yakımlara geçmek durumunda kaldılar.
ohh ohh gitsin kilolar .ne guzel kiz kardesinle cikabilmen adina cok sevindim .o kucuk tosunuda op yerime ansacmben ona başka bi yerimi çıkarıcam da nesssseee...konuşturmayın lann beniii
yaa kızlar malum ablam yeni doğum yaptı bizim tosun boyna uyuyo alıyorum bende anasını 2 saat yürüyoruz hergün çok iyi geliooo...
özledim sizzziiiii....ziyaretçilerimizden bir belli olmuşnasıl bir takımdır ki böle takipçileri vardırr....helal olsun size kızlarrrrr....
ben arada uğrarım gene öpüyorum herkeşleriiii
yupiiiiiiiiiiiii azerim gelmis kiz cabuk tel ver baglandiysa .nekadar mutlusun canim rabbim herdaim oyle mutlu etsin yuzun hep gulsun arkadasim.kilonun gitmesinede cok sevindim.oglunun okulu icinde uzulme alisinca kendi gider gelir akilli cocuktur benim yigenim.o stresle yediginide eritirsin tatlim insallagh hersey istedigin gibi gider.öptüm seni sekerhuhuuuuu kizlaaaaaaaaarr ben geldiiiiiiiimmmmmmmmm
netim baglandi veeeee artik burdayim.eeee anlatayim kizlar neler yaptim diye.
geldik buraya.görseniz bir telas bir telas.yani telasimiz hala bitmedi.tam yerlesemedik vallahi.daha kornejlerim takilmadi,canak takilmadi.koltuk bulamadim.yeni esya arayisina gidiyorum her gün.sükür yatak odasi dolabi ve vitrin buldum.ama koltukta almam lazim.bulamiyorum dostlarim bulamiyorum.birde Almanya'da koltuk aldinmi 8 hafta sürüyor gelmesi.ne gicik demi yaa.annem dedi Türkiyede 1 hafta bile sürmüyormus,ne güzel.cocuklarim okula basladilar.kizim dün,oglumda bugün basladi.simdilik cok sevdiler okullarini.gerci oglumun okulu icin cok agladim.yakinlardaki orta okullar hepsi dolu diye uzak bir yere verdiler.bugün gittik,birkac gün oglumla gidicem,sonra kendisi gidip gelicek.kizlar is ariycam,calismayi cok istiyorum.cok güzel bir tekstil dükkani eleman ariyor ve kapali aliyorlar.iki tane kapali calisan gördüm.süper bu.oraya basvurucam.full time calismayi cok istiyorum.cok özledim vallahi.
kardesime kavustum.simdilik hemen hergün görüsüyoruz.akrabalarimizla kardesimle iftar sofralarindada oturduk.cok güzel.kizlar iftar demisken Ramazan nasil gidiyor bakalim?ben cok zorlanmiyorum,habire ordan oraya kosturdugum icin.bizim iftarimiz 21,30 da biliyormusunuz.herkesten daha gec.Ama Allah sabrini veriyor.
kilomu soracak olursanizzzzzz,söylesemmmmiiiii söylemesemmmiiiiii:18:61 oldum:26:
$akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,$aka $aka kizlar.diyet yapmadim hic,sinirsiz yedim,ama kilo alacagim yerde kilo vermisim yuppiiiiii.55,5 geldim dün.aslinda sinirsiz yiyorum diyorum ama yediklerime bakinca cok fazla bisey yiyemedigimi görüyorum.SIKca giremem belki ama firsat buldukca size bakmaya gelicem canlarim.
sanırsam geldiğimde herkeşler burda olcaaaakkkk
o zamannnnn gelsin
gunaydiiiiiiin
doga hulya nasilsiniz kizlar
Allah daha iyi etsin canimcim
aynen sahur sonrasi size bakim dedim
cok yorgunum ama :78:
Azerikızı'mız var canım bir de,o da gurbetçi.Yeni bir şehre taşındığı için henüz net bağlatamadı.Onunla birlikte tam 12 kişiyiz.Hatta o doluluktan 7. takımdan geri dönmek üzere ayrılanlar başta Meyve'miz,yeni yakımlara geçmek durumunda kaldılar.
günaydın kızlarrrrr geçmişi okuyordum sen nasılsın canımm yatıcan galiba iyi uykular diyelim o zaman
hemen yat o zaman güzelim.biz burdayız nasılsa hep görüşürüz
naber meyveeeehuuu huuuuuu :79::79::79::79::79::79:
artvinlimisin şekerim
ganfedim frangi bu takimdamiydi :44:
ceyce ve tutku vardi ama onun oldugunu bilmiyordum
doğam nasılsın bakalım basladınmı sen orucakilon ne durumda anlat bakayımm cumaya senden atak bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?