cevap biraz geç oldu kusura bakma .16 :30 paydos ediyorum evde de net yok.
evet artvinliyim
ceyce
cemre
tutku
frangi
jüliyet 7. takımdan izinli ayrılmışlardı
nasılsın canım günaydın
yok kız yarın başlıycam oruca sen naaptın müsliye devammı
günaydın iyiyim sağol canım.sen nasılsın
sağolsun nev soruma cevap vermiş ama benim öğrenmek istediğim 21 gün süreli yaptığı müsli diyeti.Senin bilgin varmı doğa ?
hosgeldiniz fistiklar sefalar getirdiniz gelin tabi kalabalik sohbet daha neseli olurTopikde ikimiz kaldık buraya gelelim dedik :))
sen iste biz hep gul veririz sana balimbende gül toplayanım ya iyi geldi.yaa kocam istemeye geldiğinden beri bana böle çiçekler vermedi ya duygulandım bak şimdi.
nevcim aynen dusuncene katiliyorum ama arada o yakismayan gullerde pek guzel oluyor canim beEşin diyomuş ki Gülçin,çiçeklerin en güzeli olan karıma hiçbir çiçeği yakıştıramam,nasıl
hahahahahahahahakiz ne guzelpisir ye onada verme bana aldin ya deodundur yaa. bikere demişim ki canlı çiçeklere bakamıyorum soluyo. bizimkide işine gelince genllemiş. ama sen çiçek sevmiyorsun sanıyordum bende demezmii. gelde dövme. bizimkinin hediyeleri genelde market alışverişi. bak sana ne aldımm deyip sucuk çıkardı poşettten geçen. reklamında canımın çektiğini sölediydim de. resmen odun yaa.
ay ne guzel biz bekarlarimizin dugununde iyice kurtlarimizi dokecegizDeme öyleeee,benim eşim olacak nerde olduğu bilinmeyen yiğidim,bana hediye olarak light süt getirse çok sevinirdim
gule gule gidin ama yine bekleriz bunu saymayizmute hadi geç oldu biz evimize gidelim. edaa gelmiş zaten..12 olmadan gidelimde balkabağına dönüşmeyelimm. zaten ben seni bırakım 9 a bende spor yapmaya gidecem. hadi gir koluma gidekkk
heyt be savulun 7 takim geliyooooooorCanlarım kadromuzun son durumu şöyle:
1-KIRMIZIGÜL-İzinli
2-SAFERAN-İzinli
3-DOĞA3-Aktif
4-PABYA-Aktif
5-RANAABLE-Aktif
6-AZERİKIZI-Aktif
7-GANFED-Aktif
8-NEV81-Aktif
9-İPEKYOL51-Aktif
10-ANŞAA-İzinli
11-ROSEBERRY-İzinli
12-HULYAEYUP-Aktif
Kadroya bak beeee,12 tane aslan parçası
amin guzelim amin rabbim takimimiza ikilik dusurmesinnev iyi geceler canımRamazanın mübarek olsun fırsat buldukça gündüz okuyorum çok güzel paylaşımlarınız var ramazandaki müsli harekatınızda süper hatta bende nestlenin üzümlü fındıklısını aldım bilmeden burda bi okudumki en iyilerinden birisiymiş .sizin topicin enerjisi çok güzel samimiyetiniz harika Rabbim muhabbetinizi arttırsın nazarlardan korusun inşallah
Canlarım aşağıdaki oylamanın cevabını aramızda oylayıp,paylaşım topiğine eklememiz gerekiyor.Sizden ricam yarına kadar oyunuzu bildirir misiniz?Ben kabul ediyorum kendi adıma.
Mailbeyaz'ın önerisi:Arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post20372298 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
frangi demi orda tatlim haberim yok malesefdogacim simdi farkettim
bizim takimda yer yok diyemi acaba bilemiyorum
yeni kurulan 10. takimdalar hepsi
ben yatayim artik kizlar
herkeze bol muhabbetli bir gun diliyorum
hu hu meyvem hosgeldin nasilsin bakalim gel herzaman sohbetinden mahrum birakma bizihuuu huuuuuu :79::79::79::79::79::79:
ama ben birakamiyorum sizi toplastiniz aklim sizde kalacak
hu hu meyvem hosgeldin nasilsin bakalim gel herzaman sohbetinden mahrum birakma bizi
iimm canım sen nasılsınn zayıflamaya uğrasıyorum allahım ben ne cok kilo alıyorum böyleee
bayrama kadar bi 3 kilo versem die ac ac dolasıyorum iştee
ohh bosver cxanim yediklerinin tadini cikar kilo nasilsa gidecek.bizim yeni sloganmimizi sende kullan canim kilolar gittigidiyor
cevap biraz geç oldu kusura bakma .16 :30 paydos ediyorum evde de net yok.
evet artvinliyim
ceyce
cemre
tutku
frangi
jüliyet 7. takımdan izinli ayrılmışlardı
eski takım arkadaşınız ve yeni çıtırınız geldi
slm eski takım arkadaşlarım nasılsınız?
slm eski takım arkadaşlarım nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?