Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın iyiyim sağol canım.sen nasılsın

sağolsun nev soruma cevap vermiş ama benim öğrenmek istediğim 21 gün süreli yaptığı müsli diyeti.Senin bilgin varmı doğa ?

nevciim bi kaç sayfa geride yazmış canım bi bak istersen

Topikde ikimiz kaldık buraya gelelim dedik :))
hosgeldiniz fistiklar sefalar getirdiniz gelin tabi kalabalik sohbet daha neseli olur
bende gül toplayanım ya iyi geldi.yaa kocam istemeye geldiğinden beri bana böle çiçekler vermedi ya duygulandım bak şimdi.
sen iste biz hep gul veririz sana balim
Eşin diyomuş ki Gülçin,çiçeklerin en güzeli olan karıma hiçbir çiçeği yakıştıramam,nasıl
nevcim aynen dusuncene katiliyorum ama arada o yakismayan gullerde pek guzel oluyor canim be
hahahahahahahahakiz ne guzelpisir ye onada verme bana aldin ya de
Deme öyleeee,benim eşim olacak nerde olduğu bilinmeyen yiğidim,bana hediye olarak light süt getirse çok sevinirdim
ay ne guzel biz bekarlarimizin dugununde iyice kurtlarimizi dokecegiz
mute hadi geç oldu biz evimize gidelim. edaa gelmiş zaten..12 olmadan gidelimde balkabağına dönüşmeyelimm. zaten ben seni bırakım 9 a bende spor yapmaya gidecem. hadi gir koluma gidekkk
gule gule gidin ama yine bekleriz bunu saymayiz bildirimlewri ayri yapariz ama sohbeti beraber yapalim demi ama
heyt be savulun 7 takim geliyooooooor
amin guzelim amin rabbim takimimiza ikilik dusurmesin

kabul ediyorum ama nasil yapilmasi gerektigini bilmiyorum ki

bu gulleride biricik takim arkadaslarima gönderiyorum ve ben hepinizi cok seviyorum.ganfediniz takim arkadasi oldugunuz icin cok mutlu

dogacim simdi farkettim
bizim takimda yer yok diyemi acaba bilemiyorum
yeni kurulan 10. takimdalar hepsi
frangi demi orda tatlim haberim yok malesefcunku frangiyle ben ayni gun baslamistik buraya
ben yatayim artik kizlar
herkeze bol muhabbetli bir gun diliyorum

iyi uykular canim git yat tabi kizcen uyanirsa seni yorar.ama cok tatlilar ya

cevap biraz geç oldu kusura bakma .16 :30 paydos ediyorum evde de net yok.

evet artvinliyim

benim eşim dolayısıyla kızımda artvinli :)

ceyce
cemre
tutku
frangi
jüliyet 7. takımdan izinli ayrılmışlardı

onlar 2010 ocak anneleri beraber 10 takımı kurdular.bende 2010 ocak annesiydimde oradan biliyorum

eski takım arkadaşınız ve yeni çıtırınız geldi

Hoşgeldin canım nasılsın

gecmişi okudum biraz akşama uğruycam şekerlerr.....bu arada sağınızı solunuzu kaşıyınnn bak takımımız takip edilen sevilen bi takımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…