Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah benim takımıma Bu saate kadar olan paylaşımları okuyup cevap yazmam 45 dakikamı aldı Seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hayatta en sevdiğim şey,sevdiğim sohbetinden keyif aldığım arkadaşlarımla;açık havada önce Allah ne verdiyse yiyip,sonra çay sigara eşliğinde muhabbet etmektir.İnan Hülya'cım Çırağan Sarayı'nda yemek yemektense o anlattığın açık hava sofralarında ekmek peynir yemek bile bin kat daha lezzetli olur,özledim ve imrendim sanaaaaa;afiyet olsun canım benim Bu arada hergün senin mesain bitmeden geliyorum 2 lafın belini kırarız diye ama Hülya Hanım'ı bulamıyorummmmm 4 den sonraaaa

nevcim bende onerinin kabul edilmesinden yanayim.
Oyunuz için teşekkür ederim Rana'cım,ve Ganfed'im.Daha 2 kişi oylama yapmış canlar,herkes söylesin de oraya kararımızı bildirelim

var canim azeriyle frangipani var daha izinli onlar gelince tam olacak takim
rangipanide var canim oda islerinin yogunlugundan dolayi ayrilmisti donecek
Bitanem Frangipani,Ceyce,Tutku ve Cemre 10. takımdalar.Sanırım yerimiz olmadığından dolayı öyle oldu.Zaten takımlar maximum 13 kişi olabiliyorlar ya,Püsküüt geçen gün bir daha hatırlattı topikte.İnşallah çok mutlu olurlar arkadaşlar ben tanışma şansı elde edemedim ama,10. takıma gidip iyi şanslar diledim hepsine geçenlerde :13:

günaydın kızlarrrrr geçmişi okuyordum sen nasılsın canımm yatıcan galiba iyi uykular diyelim o zaman
Ablacım görüşemedik bugün canım benim Nasılsın

ceyce
cemre
tutku
frangi
jüliyet 7. takımdan izinli ayrılmışlardı
Hepsi şu an 10. takımdalar ablacım.

günaydın iyiyim sağol canım.sen nasılsın
sağolsun nev soruma cevap vermiş ama benim öğrenmek istediğim 21 gün süreli yaptığı müsli diyeti.Senin bilgin varmı doğa ?
Canım merhaba.Evet ben nisan ayında 21 gün süre ile yapmış,3 kilo vermiş ve 7'şer cm incelmiştim.Ama o zaman seçtiğimiz herhangi 2 öğünde,müsli harici birşey yemiyorduk.gramajı da 40 gr oluyordu.Ama şu an canım sahur ve iftarda 30 gr tüketip,arkasından çorba ya da sebze de tüketiyoruz.Malum ramazan olunca güçsüz kalmayalım diye.Bu diyet müslili ramazan diyeti.Ramazan olmasaydı seçtiğimiz herhangi 2 öğünde;
*40 gr müsli+100 ml süt+yarım muz(herhangi 2 öğün)
*Ara öğün:1 adet meyve+1 galeta
*Serbest öğün1 porsiyon sebze,1 porsiyon et,1 porsiyon çorba,1 yağsız tost,1 simit)şeklinde yapacaktık canım;ve mutlaka 3 lt su

Amin Ganfed'immmmmm,Allah o gülleri cennette de nasip eylesin sanaaaa

Eki Görüntüle 238455

bu gulleride biricik takim arkadaslarima gönderiyorum ve ben hepinizi cok seviyorum.ganfediniz takim arkadasi oldugunuz icin cok mutlu
Biz de seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iimm canım sen nasılsınn zayıflamaya uğrasıyorum allahım ben ne cok kilo alıyorum böyleee
bayrama kadar bi 3 kilo versem die ac ac dolasıyorum iştee
Vereceksinnnnnnnnnn :13: Canım neden açsın,müslinin üzerine birşeyler yemiyor musun,aman güçsüz düşme,enerji verici birşeyler tüket mutlaka canım sahurda

gecmişi okudum biraz akşama uğruycam şekerlerr.....bu arada sağınızı solunuzu kaşıyınnn bak takımımız takip edilen sevilen bi takımmm
Ayşem güzel bakanların nazarı değmez,zaten kötü bakanların hırslarından da,kendilerinden başka kimseye zarar gelmez.Yaşadık,gördük;bir insanda idrak yoksa hiçbirşey etki etmiyor,Allah yardımcısı olsun.Gel balımmmmmm,izinde bile yanımızdasın vefalı canım ciğerim arkadaşım benimmmmmm

Son düzenleme:
nev cim tatlım ben sahurda mislinin üzerine 2 dlm börek ve bol domates salatalık yeşillik yedim ama inan doymuyorum yaa 4:30 da yatıyorum sabah 7:30 da kalkıyorum ve ac uyanıyorum olucak işmi ama işte ben açım neden böyle anlamadım bak cumadan beri oruc tutyorum ama alısamadım müsliyle daha da cok zorlanıyorum ...

of ya bende dr a gittim antidepresan yazdı kullanmam lazım inş iyi gelir

Ooooooo,hayatım kıyamam sana ben hiçççç,ama börek çözüm değil sorun olacak şimdi.Regl günün mü yaklaşıyor Meyvem senin?Şimdi sahur ve iftarda müsli ile destek besinlerle birlikte günde toplam maximum 1000 kalori alıyoruz bitanem biz,şimdi işin içine börek girince otomatikman zaten +400-500 börekten geliyor.Bu kez 1500 kaloriye çıkıyor ki;bir insanın kilosunun sabit kalması için her kilosu için 20 kal alması gerek,yani sen 60.20=1200 kalori alırsan kilon oynamaz,1100,1000 şeklinde gidersen ve biraz da hareket derken haftada 0.5 ila 1 kg atmaya başlıyorsun bitanem.Ama üstüne çıkarsan her olasılıkta kilo alırsın.Şimdi Meyvem iftarla sahur arasında mutlaka meyveni,light dondurmanı tüketmeye çalış ki sahura açlık birikmesin midende,bir de sahurda protein ağırlıklı yersen ertesi gün acıkmazsın.Mesela müsliden sonra 1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,50 gr tavuk göğsü yesen 1 dilim ekmekle;2 gün iftarsız oruç tutabilecek kadar tok olursun.Bir de inan canım,3 lt suyu içsen çok farklı olacak açlık durumun da

Son düzenleme:
Canım ablam kullanma ya,inan bak o aspirin yazar gibi antidepresan yazan psikayatrların hiçbiri antidepresan kullanmıyor.İç dünyanı muhakkak bilemem ama;inan senin dünyalar güzeli kızın,güzel yüreğin inancın,dünyanın tüm antideprasanlarından daha güzel dik tutar seni

oyy kıyamam ben ablammaaa kim üzdüde seni içerledin böyle ilac verdi dr kullan bakalım ilacları ama dikkat et iştah acar onlar..

nevim canım kilom suanda 62.800 yaa ama inan sahurda doyuyorum suyuda cok içiyorum zaten bak şimdi aksam patlıcan yemeği yapcam müslimin arkasından onu yicem bi-iki kasıkda pilav alıcam bol cacık içicem . sahurdada tamam bu gece yumurta haslıyayım peynir sebze o sekilde yiyeyim .
aksam yemeğim 500 kalori etmez bile ama işte ben meyve arasını yapamıyorum tek eksik orda. ayy ac da gezsem müsliyi bırakmıcam. 1 hafta denicem..

Son düzenleme:
Harikasın.Sahurda da protein ağırlıklı beslenirsen hem çok geç acıkırsın,hem de daha az kalori alarak zayıflama etkisini arttırmış olursun canım.Karbonhidrat direk kana karıştığı için,acıkmak proteine oranla neredeyse %50 daha hızlı oluyor.Ben sahurda ekmek bile yemiyorum bu yüzden,Müsli+protein yiyorum yalnızca ve saat 17:12 şu an,inan ki sahura kadar böyle durabilirim.Sır proteinde bitanem

canım benim biliyorum protein tok tutuyorda kardeşim geldi önceki gün şimdi o et yemeği yemez yumurta yemez nasıl yapayim ki ben et tavuk off off idare edicem artık sabah kendime 1 yumurta haslım bari onadasucuk falan kızartırım onu yer napayım.. ben sucuk yiyemem dimi onlar cok yağlı oluyor çünkü.

canım benim biliyorum protein tok tutuyorda kardeşim geldi önceki gün şimdi o et yemeği yemez yumurta yemez nasıl yapayim ki ben et tavuk off off idare edicem artık sabah kendime 1 yumurta haslım bari onadasucuk falan kızartırım onu yer napayım.. ben sucuk yiyemem dimi onlar cok yağlı oluyor çünkü.

Ciğerim mecburen ayrı ayrı menüler hazırlıyacaksın.Ben ramazan başından beri kendime ayrı,aileme ayrı yemek pişiriyorum.Biraz uğraştırıyor ama Meyvem,fazlalıkları atana kadar idare edicez canım benim

Çok özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bu kadar yoluna girmiş ya Azerim,gerisi de hızla gelecek inşallah.Harflerin mutlu akıyor,çok mutlu oldum senin adına.Hoşgeldin takımınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

azeriiiiii hoş geldin canım kız daha gelmeden mezun olucan 55.5 maşallahhhh

mainin önerisi adil gözüküyor kabul derim

ya ben azerikizi nasil atladim

azerikizi canim sanada hosgeldin diyorum
yeni evinde saglik mutluluk huzur seninle ve ailenle olsun ins.

hosbulduk canlariiiiiimmm.hedefe 1,5 kala yine aranizdayim.gerci diyet miyet yapamiyorum haaa onu bilinama diyorum ya,diyetsiz veriyorum kilo nedense acaba.diyete ramazandan sonra yapicam diyet insallah.cünkü demistim ya,ben stresten karni acikan midesi kazinan biriyim.bir seye kafam takilsin o midemin acligini bir türlü bastiramam,iste bana 1 aydir böyle oluyor kizlar maalesef yaaa.ama ramazan geldiginden beri tek ögün yiyorum.dahada bisey yiyemiyorum.cünküburada iftar 21,30 da oluyor.yemegi yiyip,namazi kilip hemen uyumaya gidiyorum.sahurdada bir bardak su icip,namaz kilip yatiyorum.zaten o kadar stresim varki kizlar sormayin.

canlarim bugün umutla yarini bekliyorum.bir okul var eve cok yakin ve cok iyi bir okulmus.burdakiler öyle diyor.neyse sekreter demistiki okul basladiktan 2-3 gün sonra arayin,belki yer bosalabilir.iste bende dün hep aradim,kimse acmadi.bugün aradim,sekreter adam dediki yarin oglunla gel,bakicaz alip alamiyacagimiza.kizlar ben orayi cok istiyorum hemde cok.bugün dualar ettim.annemlere kardesime söyledim dua etsinler.canlarim ne olur benim icin hemen bi kisa dua edermisiniz oglumu bu okul alsin diye,nolursunuz.duaya cok ihtiyacimiz var.seviyorum sizleri

Canımsın,sağlıklı ol da o azimle sen her kiloyu verirsin canım benim.Rabbimiz sana çok istediğin birşey nasip etti.Her ödülün içinde bedel de vardır.Aylardır süren stresin bu lütfun bedeli oldu inşallah,bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor

Nevvv teyzesi,takımın güzel oğullarından biri için daha tüm içtenliği ile dua etti,Rabbim kabul eyler inşallah.Hissimi sorarsan oldu o iş,oğlun istediği okula kayıt olacak yarın

Son düzenleme:
evet canim dedigin gibi istedigim birsey oldu elhamdulillah.stresi var su an bayaa yogun bir halde.ama gecicek insallah.
ayyyyy canimsin yaaaa.sagol gülüm.dua eden agzina saglik.ayyyy demek alinacak hissettin, kiz tüylerim diken diken oldu biliyormusun.canimsin yaaaa.sen diyordun bazen hislerin kuvvetli diye.cikiyormu cogunlukla?insallah ya insallah

Son düzenleme:
Garip bir şekilde %90'ı çıkar,yani öyle diyorlar söylediklerim.Ama biz yine şartlanmayalım,hayırlısı ne ise o olsun ama ben alınacak gibi hissettim

bir duada ganfed teyzesinden bende iftarimi ettim namazimi kildim sizede bir baktim benimkiler asagida bekliyor hemen yanlarina gidiyorum.öpüldünüz

iyi akşamlar bayanlar... aranıza yeni katıldım aslında daha önceden üye olmuştum ama yeni yeni mesaj yazmaya başladım... o kadar çoook sayfa varki hepsini okuyamadım... başlığa bakarak yarışma var galiba değil mi? bilgilendirirseniz sevinirim... bende ramazanda başladım zayıflamaya... bu kez kararlıyım inşallah verecem fazlalıkları... kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum... benim imkanlarım çoookkk kısıtlı... doğuda yaşıyorum (bingölün bi ilçesi)..

bir duada ganfed teyzesinden bende iftarimi ettim namazimi kildim sizede bir baktim benimkiler asagida bekliyor hemen yanlarina gidiyorum.öpüldünüz
Ben de seni ve güzel oğlunu öpüyorum Ganfed'im Canlarım bugün bir sohbette şu cümeleri duydum,çok etkilendim sizlerle de paylaşmak istiyorum.Peygamber Efendimiz bir konuşmasında şöyle buyurmuş.Benim sözlerim yağmur gibidir.Dinleyen insan ise toprak.3 çeşit toprak vardır.Birincisi suyu emer,çiçekler açar.Yani sözlerimden hem kendi istifade eder,hem başkalarını istifade ettirir.İkinci çeşit toprak suyu tutar,ama emmez.Çevresinden geçenler üzerinde tuttuğu sudan istifade eder.Yani kendisine bir faydası yoktur ama başkalarını istifade ettirir.3. tip toprak ise eğimlidir,suyu tutamaz;yani ne kendine faydası olur,ne başkasına.Çok düşündüm üzerinde bugün,çok hoşuma gitti.Rabbim o rahmeti emip üzerinde çiçekler açtırarak başka kullarına da değen kullarından eylesin bizleri

Sevgili Yasemin,iyi akşamlar.Öncelikle niyetinin seni en kolay ve sağlıklı şekilde hedefine götürmesini diliyorum.Evet biz cuma zayıflama takımlarından biriyiz.Kendi adıma bu takımlardan birine,elbette ki doğru takımlardan birine katılmanı çok isterim.Çünkü ben 7. takımda yalnızca zayıflama ile ilgili değil,kalben de aradığım herşeyi buldum.Doğru takımda,doğru insanlarla olmak çok önemli.Diyet listelerini,sporunu vesaire paylaşıp,cumaları kilo bildirimi yapıyorsun ve takım ruhu ve destek seni kamçılıyor.Bizim takımımızda yer yok ama http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html bu linke tıklayıp takımlardan birine katılmak istediğini yazarsan,kadrosu boş olan takım kaptanlarından biri sana davet yazacaktır.Bu arada küçük bir ilçede olduğun için ümitsizliğe düşme sakın.Evde sporunu yarım saat de olsa düzenli yapar,listelerine uyar ve 3 litre suyunu hergün içersen kesinlikle başaracağına eminim.Zaten ekstra bir ürüne ihtiyaç duyarsan da sağlam diyet siteleri mevcut,istediğin zaman yardımcı olurum.Allah azmine kuvvet versin arkadaşım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…