Maşallah benim takımıma Bu saate kadar olan paylaşımları okuyup cevap yazmam 45 dakikamı aldı Seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bu arada hergün senin mesain bitmeden geliyorum 2 lafın belini kırarız diye ama Hülya Hanım'ı bulamıyorummmmm 4 den sonraaaa
Nasılsın
*40 gr müsli+100 ml süt+yarım muz(herhangi 2 öğün)
*Ara öğün:1 adet meyve+1 galeta
*Serbest öğün 1 porsiyon sebze,1 porsiyon et,1 porsiyon çorba,1 yağsız tost,1 simit)şeklinde yapacaktık canım;ve mutlaka 3 lt su
Hayatta en sevdiğim şey,sevdiğim sohbetinden keyif aldığım arkadaşlarımla;açık havada önce Allah ne verdiyse yiyip,sonra çay sigara eşliğinde muhabbet etmektir.İnan Hülya'cım Çırağan Sarayı'nda yemek yemektense o anlattığın açık hava sofralarında ekmek peynir yemek bile bin kat daha lezzetli olur,özledim ve imrendim sanaaaaa;afiyet olsun canım benimevet güzelim yapıyordum ramaza girince bıraktım bayramdan sonra tekrar başlıcam nasipse.
Günaydın canlar.dün pikniğe gittik iftarda herşey çok güzeldi.ışıklandırmalı felan bir pknik alanımız varda :d
Oyunuz için teşekkür ederim Rana'cım,ve Ganfed'im.Daha 2 kişi oylama yapmış canlar,herkes söylesin de oraya kararımızı bildirelimnevcim bende onerinin kabul edilmesinden yanayim.
Bitanem Frangipani,Ceyce,Tutku ve Cemre 10. takımdalar.Sanırım yerimiz olmadığından dolayı öyle oldu.Zaten takımlar maximum 13 kişi olabiliyorlar ya,Püsküüt geçen gün bir daha hatırlattı topikte.İnşallah çok mutlu olurlar arkadaşlar ben tanışma şansı elde edemedim ama,10. takıma gidip iyi şanslar diledim hepsine geçenlerde :13:var canim azeriyle frangipani var daha izinli onlar gelince tam olacak takim
rangipanide var canim oda islerinin yogunlugundan dolayi ayrilmisti donecek
Ablacım görüşemedik bugün canım benimgünaydın kızlarrrrr geçmişi okuyordum sen nasılsın canımm yatıcan galiba iyi uykular diyelim o zaman
Hepsi şu an 10. takımdalar ablacım.ceyce
cemre
tutku
frangi
jüliyet 7. takımdan izinli ayrılmışlardı
Canım merhaba.Evet ben nisan ayında 21 gün süre ile yapmış,3 kilo vermiş ve 7'şer cm incelmiştim.Ama o zaman seçtiğimiz herhangi 2 öğünde,müsli harici birşey yemiyorduk.gramajı da 40 gr oluyordu.Ama şu an canım sahur ve iftarda 30 gr tüketip,arkasından çorba ya da sebze de tüketiyoruz.Malum ramazan olunca güçsüz kalmayalım diye.Bu diyet müslili ramazan diyeti.Ramazan olmasaydı seçtiğimiz herhangi 2 öğünde;günaydın iyiyim sağol canım.sen nasılsın
sağolsun nev soruma cevap vermiş ama benim öğrenmek istediğim 21 gün süreli yaptığı müsli diyeti.Senin bilgin varmı doğa ?
*40 gr müsli+100 ml süt+yarım muz(herhangi 2 öğün)
*Ara öğün:1 adet meyve+1 galeta
*Serbest öğün
Amin Ganfed'immmmmm,Allah o gülleri cennette de nasip eylesin sanaaaahosgeldiniz fistiklar sefalar getirdiniz gelin tabi kalabalik sohbet daha neseli olur
sen iste biz hep gul veririz sana balimEki Görüntüle 238451
nevcim aynen dusuncene katiliyorum ama arada o yakismayan gullerde pek guzel oluyor canim beay ne guzel biz bekarlarimizin dugununde iyice kurtlarimizi dokecegiz
heyt be savulun 7 takim geliyooooooor
Amin guzelim amin rabbim takimimiza ikilik dusurmesin
Biz de seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 238455
bu gulleride biricik takim arkadaslarima gönderiyorum ve ben hepinizi cok seviyorum.ganfediniz takim arkadasi oldugunuz icin cok mutlu
Vereceksinnnnnnnnnn :13: Canım neden açsın,müslinin üzerine birşeyler yemiyor musun,aman güçsüz düşme,enerji verici birşeyler tüket mutlaka canım sahurdaiimm canım sen nasılsınn zayıflamaya uğrasıyorum allahım ben ne cok kilo alıyorum böyleee
bayrama kadar bi 3 kilo versem die ac ac dolasıyorum iştee
Ayşem güzel bakanların nazarı değmez,zaten kötü bakanların hırslarından da,kendilerinden başka kimseye zarar gelmez.Yaşadık,gördük;bir insanda idrak yoksa hiçbirşey etki etmiyor,Allah yardımcısı olsun.Gel balımmmmmm,izinde bile yanımızdasın vefalı canım ciğerim arkadaşım benimmmmmmgecmişi okudum biraz akşama uğruycam şekerlerr.....bu arada sağınızı solunuzu kaşıyınnn bak takımımız takip edilen sevilen bi takımmm
Son düzenleme: