Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azericim oglun icin bende dua edicem canim..

birazdan kizimla hazirlanip iftara bir arkadasa gidecegiz
donuste ugrarim kizlar

ay masallah ne kadar dogru bi soz zaten o rahmet pinarindan da bu sozleri duyup amel etmemek mumkun degil .paylastigin icin tsk canim

oy oy oy canimizsin sen bizim ya .oglumda bende seni opuyoruz ama oglum tam bilemedigi icin yalap sap opuyor salyalarini akita akita yani

sende azim olduktan sonra istersen bi mezrada yasa.sen o kilolari verirsin canim.allah basari versin yuruyecegin yolda.sanirim gerekli bilgiyi nevimiz verdi.eger soracak baska seyin olursa seve seve cevaplariz.illaki takimimizda olmak zorululugu yok herzaman sohbet etmeye gelebilirsin.elimizden gelen herturlu destegi veririz sana

bir duada ganfed teyzesinden bende iftarimi ettim namazimi kildim sizede bir baktim benimkiler asagida bekliyor hemen yanlarina gidiyorum.öpüldünüz
ay caniiiiiim cok sagol tatlim.agzina saglik.stresten uyuyamadim.ne zamandir uyanigim.
Amiiiiiiiinnnnn insallah o kullardan olalim.
azericim oglun icin bende dua edicem canim..

birazdan kizimla hazirlanip iftara bir arkadasa gidecegiz
donuste ugrarim kizlar

sagol canim beniiiiiim,agzina saglik.insallah hayirli haberlerle gelirim.

günaydın sekerlerimmm

canım benim sahurda bu sabah o kadar cok sey yedim ki ac değilim
müsli 1 pors.
2 dlm ekmek
bol bol peynir cok fazla
domate salatalık
bi kac sucuk
1 has. yumurta

nev im ancak doydum ben valla regl falan yeni bitti ama kan ilacı kullanıyorum onunla alakalı olabilir .
napim artık sahurlar fazla iftarlar az ayarlıcam bi şekilde..

benim minnos iyi alisti gec uyumaya
yine 2 de zor yatirdim yavyuyuu illa oynasacakmis boyle

sahurumu zeytin peynir ve ekmekle yaptim
cok az yedim cunku iftarda baya kacirdim :78:

yavrilerrrrrrrrrrrrrrrrolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oglumu istedigimiz okula yazdirdim,aldilar.hatta direkt orda biraktim 12.30 da cikiyor.gidip alicam.yani hemen derslere katildi,yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizin agzina saglik canlarim.cok sevincliyim.ve ayni zamanda ne oldu biliyormusunuz.bize 7.30 da randevu vermislrdi.kiziminda oulu 8 de basliyacakti.ilk defa kizim kendisi kapiyi cekip okula yalniz gitti.biz erkenden cikmak zorundaydik cünkü.ama aklim hep ondaydi.valla ödüm kopa kopa geldim.direkt gittim okuluna.gelip gelmediginden emin olmasaydim kalp krizi gecirirdim.oyyyyy canim gittim baktim sinifin önünde ceketi duruyor.bebegimmmm,kurban olurum ilk defa okula yalniz gitti bebegim.yaa görüyormusunz teyzeleri.benim kizim büyümüste benim haberim yokmus.oy oy oy

benim minnos iyi alisti gec uyumaya
yine 2 de zor yatirdim yavyuyuu illa oynasacakmis boyle

sahurumu zeytin peynir ve ekmekle yaptim
cok az yedim cunku iftarda baya kacirdim :78:

ranacim ben hic sahurda bisey yiyemiyorum yaa.cok gec aciyoruz ya biz burda,acikmiyorum bu yüzden.ama iftarda iyi götürüyorum

gozun aydin azeri
hersey dularla oluyor yeterki istemesini bilelim
senin ve cocuklarinin adina sevindim canimcim

gozun aydin azeri
hersey dularla oluyor yeterki istemesini bilelim
senin ve cocuklarinin adina sevindim canimcim

cok sagol canim.gercekten yer gök dualarla ayakta duruyor.Rabbim hayirlisini verdi.cünkü diger okul hem cok uzakti50 dakika yolda geciyordu.hemde asosyal bir okuldu.cok aglamistim oras olmasin diye.dünde bir kiz demesinmi o okulda herkes sigara iciyormus,gecen senede 7. siniftan Türk bir cocuk uyusturucu satiyormus orda.ay kafayi yedim.
ama bu yeni okul tertemiz.herkes cok tavsiye ettiler burayi.zaten demin müdürde dedi,herkesi almiyoruz dedi.seciyoruz aralarindan dedi.Allah'im cocuklarimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah.Rabbim kötü insanlardan uzak etsin onlari

Son düzenleme:

masallah masallah aferin ona öp yerime .gozunde aydin olsun oglunu almislar bak nevin ongorusu cikmisne guzel

amin amin canim cocuklarimiz bizim goz bebegimiz onlra bisey olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…