benim minnos iyi alisti gec uyumaya
yine 2 de zor yatirdim yavyuyuuIlla oynasacakmis boyle
sahurumu zeytin peynir ve ekmekle yaptim
cok az yedim cunku iftarda baya kacirdim :78:
sende azim olduktan sonra istersen bi mezrada yasa.sen o kilolari verirsin canim.allah basari versin yuruyecegin yolda.sanirim gerekli bilgiyi nevimiz verdi.eger soracak baska seyin olursa seve seve cevaplariz.illaki takimimizda olmak zorululugu yok herzaman sohbet etmeye gelebilirsin.elimizden gelen herturlu destegi veririz sana
kızlarr boynumun başımla birleştiği sağ tarafı tutulmuş yaa off ilaçdanmı acaba bu gün yutmuycam bakalım
ilacla alakası olması mümkün değil sen o ilacı ne olursa olsun bırakmadan devam et rahatlıcaksın gör bak71 yasındaki anneannem kullanmaya basladı 3 ay önce kadının senelerdir biriktirdiği sıkıntıları huzur buldu valla yüzü güler oldu
çok teşekkür ederim... çok mutlu oldum... birileri tarafından desteklenmek çooookkkk güzellll... bu kez çoook azimliyim kurtulmak istiyorum bu kilolardan... imkanım kısıtlı derken yeme içme konusunda.... burada her şeyi bulamıyoruz.... zaten kasımda kar yağar taki nisana kadar karlar içindeyiz... dışarda çıkıp yürüme imkanım yada spor salonlarına gitme gibi bi lüksüm yok... okula servisle gidip geliyorum... evim küçücük ev işiylede çok kalori yakamıyorummmm.... yazında 20 gün tatilimiz var... (eşim okul müdürü((() mecburen çooookkk çooookkkk az yemeye çalışıyorum.... bide leslie.nin programına başladım hergün onu yapmaya çalışıyorum... bi de hergün 25 mekik çekiyorum... ayrıca evde yürüyüş bandım olmasına rağmen yürüyemiyorum hem çok sıkılıyorum hem de burda elektirik çok kesiliyor... belli bi sire yürüyorum birden elektrik kesiliyo ne kaç km yürüdüğümü nede kaç kalori yaktığımı göremiyorum...
işin çok zor ya orda yaşayanlara allah yardım etsin
meyveeeeee 1500 müYarını merakla bekliyorum
Amin bitanem,bildiği ile amel eden kullardan olmayı nasip eylesin Yüce Mevla :!6:ay masallah ne kadar dogru bi soz zaten o rahmet pinarindan da bu sozleri duyup amel etmemek mumkun degil .paylastigin icin tsk canim
Ayyyyy,o salyaları akar ağızlarının kenarı parlar ya ışıl ışıl,Allah'ım napıyım ben seni,uçağa atlayıp gelirim bak yemeye Onu,aha bindim geliyorumoy oy oy canimizsin sen bizim ya .oglumda bende seni opuyoruz ama oglum tam bilemedigi icin yalap sap opuyorsalyalarini akita akita yani
Hislerim yine yanılmamış sanırsamay caniiiiiim cok sagol tatlim.agzina saglik.stresten uyuyamadim.ne zamandir uyanigim.
Amiiiiiiiinnnnn insallah o kullardan olalim.
sagol canim beniiiiiim,agzina saglik.insallah hayirli haberlerle gelirim.
Hayatım menün harika olmuş.Börek filan girmediği sürece hiç problem yok.Yaklaşık 350 kalori ile sahuru kapatmızsın,ki zaten biz 350+350 beslendik ramazan başından beri,bence çok güzel,Harikasın
günaydın sekerlerimmm
canım benim sahurda bu sabah o kadar cok sey yedim ki ac değilim
müsli 1 pors.
2 dlm ekmek
bol bol peynir cok fazla
domate salatalık
bi kac sucuk
1 has. yumurta
nev im ancak doydum ben valla regl falan yeni bitti ama kan ilacı kullanıyorum onunla alakalı olabilir .
napim artık sahurlar fazla iftarlar az ayarlıcam bi şekilde..
Canlarım az sabır.Ramazan boyu birbirimizi böyle idare edicez.Ben de sahura kadar netteyim.Saatlerimiz eylülde uyuşacaktır rahat olunay meyvem ben uyumadan gelselerde iki muhabbet etsek diye bakiyorum
bugun aksamda tartilma gunu
kimseden ses cikmadi kilo durumuyla ilgili
ben hic tartilmadim bu hafta insallah artida cikmam cunku hic spor yapamadim gezmekten :82:
:13: Gözün aydın olsunyavrilerrrrrrrrrrrrrrrrolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oglumu istedigimiz okula yazdirdim,aldilar.hatta direkt orda biraktim 12.30 da cikiyor.gidip alicam.yani hemen derslere katildi,yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizin agzina saglik canlarim.cok sevincliyim.ve ayni zamanda ne oldu biliyormusunuz.bize 7.30 da randevu vermislrdi.kiziminda oulu 8 de basliyacakti.ilk defa kizim kendisi kapiyi cekip okula yalniz gitti.biz erkenden cikmak zorundaydik cünkü.ama aklim hep ondaydi.valla ödüm kopa kopa geldim.direkt gittim okuluna.gelip gelmediginden emin olmasaydim kalp krizi gecirirdim.oyyyyy canim gittim baktim sinifin önünde ceketi duruyor.bebegimmmm,kurban olurum ilk defa okula yalniz gitti bebegim.yaa görüyormusunz teyzeleri.benim kizim büyümüste benim haberim yokmus.oy oy oy
Hislerim birtek kendime olmuyorne hikmetsemasallah masallah aferin ona öp yerime .gozunde aydin olsun oglunu almislar bak nevin ongorusu cikmisne guzel
Hülya'm eylülden sonra gün içi sayfalara yetişemiyoruz.Ben okuldan geldikten sonra çok zaman 30-40 sayfa paylaşımı okuyamayıp,kızlardan özet isterim mesela vakit kaybetmemek için.Ramazana ve izinlilerimize rağmen yine de çok iyiyiz.Kaldı 10-15 gün.Ben de akşamları tekim ama alıntılarımı paylaşımlarımı yapıyorum Hülya'm.Siz alıntınızı yapın,gelen gelince cevabını veriri ciğerim.Özledim seniçok sıkıldım 1 allahın kulu gelmedi
Ablammmmmkızlarr boynumun başımla birleştiği sağ tarafı tutulmuş yaa off ilaçdanmı acaba bu gün yutmuycam bakalım
Hiç kullanılmamasından yana olsam da,maximum 3 gün içinde sağlık ve neşene kavuşacaksın güzel ablam benimay öylemi inşallah meyvemm çok sinirliyim evde terör esiyor sanki çocuklar için kullanmak istiyorum ilacı
Vücudun müsliye alıştı bitanem.Müsli ile ilgili iddiam şuydu:Kullanırken de bıraktıktan sonra da açlık duygumuz kaybolacak.Müsliyi +20 gün kulllanan biri,bir daha aylarca deli bir açlık duygusu duymuyor içinde.Garip bir şekilde acıksan da ellerin titremiyor.Seviyorum müsliyi,ve seviniyorum kullanılmasına,Meyvem bu hafta kilon harika gitti maşallahfazlası olmaz yaa sahurda ve dün iftarda cok yedim :26:
Ama bu saat oldu aclığım yok dün ve önceki gün aclıktan bayılıcam sanmıstım..
**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)
Oyyyyy,kıyamam.Ailemiz küçücük kalmış bu hafta,2 hafta sonra yer gök inleyecek canlarımız sağ salim dönünce inşaallahGeçen haftaki 2.7 kg lık gidişten sonra canım metabolizmam 0.3 kg atmayı uygun görmüş,canı sağolsun Nev81 artık 81 kilo.Çok şiirsel olmuş Keşke nikimi Nev50 diye alsaymışım
Canımsınnnnn,o senin azmin bitanemmmmmm,tebrik ederimmmmArkadaşlar bu hafta 1.2 kilo verdim.Ve nevime çooooooook teşekkür ederim... Bunu söylemeden geçemezdim.Sağol canım arkadaşım benim...
Eki Görüntüle 239382
Allah söyletti belki de,demek ki haftaya 80 olacaknev81 (81.3/80/0.3/%0.37)
81 yazacagına 80 yazmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?