Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim minnos iyi alisti gec uyumaya
yine 2 de zor yatirdim yavyuyuu Illa oynasacakmis boyle

sahurumu zeytin peynir ve ekmekle yaptim
cok az yedim cunku iftarda baya kacirdim :78:

allah yardımcın olsun canım geç uyuyan bebe zor iş.benimkide bir ara öyleydide çok çektim birde sabah kalkıp işe gel

kızlarr boynumun başımla birleştiği sağ tarafı tutulmuş yaa off ilaçdanmı acaba bu gün yutmuycam bakalım

çok teşekkür ederim... çok mutlu oldum... birileri tarafından desteklenmek çooookkkk güzellll... bu kez çoook azimliyim kurtulmak istiyorum bu kilolardan... imkanım kısıtlı derken yeme içme konusunda.... burada her şeyi bulamıyoruz.... zaten kasımda kar yağar taki nisana kadar karlar içindeyiz... dışarda çıkıp yürüme imkanım yada spor salonlarına gitme gibi bi lüksüm yok... okula servisle gidip geliyorum... evim küçücük ev işiylede çok kalori yakamıyorummmm.... yazında 20 gün tatilimiz var... (eşim okul müdürü ((() mecburen çooookkk çooookkkk az yemeye çalışıyorum.... bide leslie.nin programına başladım hergün onu yapmaya çalışıyorum... bi de hergün 25 mekik çekiyorum... ayrıca evde yürüyüş bandım olmasına rağmen yürüyemiyorum hem çok sıkılıyorum hem de burda elektirik çok kesiliyor... belli bi sire yürüyorum birden elektrik kesiliyo ne kaç km yürüdüğümü nede kaç kalori yaktığımı göremiyorum...

kızlarr boynumun başımla birleştiği sağ tarafı tutulmuş yaa off ilaçdanmı acaba bu gün yutmuycam bakalım

ilacla alakası olması mümkün değil sen o ilacı ne olursa olsun bırakmadan devam et rahatlıcaksın gör bak71 yasındaki anneannem kullanmaya basladı 3 ay önce kadının senelerdir biriktirdiği sıkıntıları huzur buldu valla yüzü güler oldu

ay öylemi inşallah meyvemm çok sinirliyim evde terör esiyor sanki çocuklar için kullanmak istiyorum ilacı

işin çok zor ya orda yaşayanlara allah yardım etsin

ay masallah ne kadar dogru bi soz zaten o rahmet pinarindan da bu sozleri duyup amel etmemek mumkun degil .paylastigin icin tsk canim
Amin bitanem,bildiği ile amel eden kullardan olmayı nasip eylesin Yüce Mevla :!6:

oy oy oy canimizsin sen bizim ya .oglumda bende seni opuyoruz ama oglum tam bilemedigi icin yalap sap opuyor salyalarini akita akita yani
Ayyyyy,o salyaları akar ağızlarının kenarı parlar ya ışıl ışıl,Allah'ım napıyım ben seni,uçağa atlayıp gelirim bak yemeye Onu,aha bindim geliyorum

ay caniiiiiim cok sagol tatlim.agzina saglik.stresten uyuyamadim.ne zamandir uyanigim.

Amiiiiiiiinnnnn insallah o kullardan olalim.

sagol canim beniiiiiim,agzina saglik.insallah hayirli haberlerle gelirim.
Hislerim yine yanılmamış sanırsam Rabbim merhametlilerin en büyüğü Azerim,şükür namazını unutmaaaa

Hayatım menün harika olmuş.Börek filan girmediği sürece hiç problem yok.Yaklaşık 350 kalori ile sahuru kapatmızsın,ki zaten biz 350+350 beslendik ramazan başından beri,bence çok güzel,Harikasın

ay meyvem ben uyumadan gelselerde iki muhabbet etsek diye bakiyorum
bugun aksamda tartilma gunu
kimseden ses cikmadi kilo durumuyla ilgili
ben hic tartilmadim bu hafta insallah artida cikmam cunku hic spor yapamadim gezmekten :82:
Canlarım az sabır.Ramazan boyu birbirimizi böyle idare edicez.Ben de sahura kadar netteyim.Saatlerimiz eylülde uyuşacaktır rahat olun

:13: Gözün aydın olsun

masallah masallah aferin ona öp yerime .gozunde aydin olsun oglunu almislar bak nevin ongorusu cikmisne guzel
Hislerim birtek kendime olmuyorne hikmetse

çok sıkıldım 1 allahın kulu gelmedi
Hülya'm eylülden sonra gün içi sayfalara yetişemiyoruz.Ben okuldan geldikten sonra çok zaman 30-40 sayfa paylaşımı okuyamayıp,kızlardan özet isterim mesela vakit kaybetmemek için.Ramazana ve izinlilerimize rağmen yine de çok iyiyiz.Kaldı 10-15 gün.Ben de akşamları tekim ama alıntılarımı paylaşımlarımı yapıyorum Hülya'm.Siz alıntınızı yapın,gelen gelince cevabını veriri ciğerim.Özledim seni

Ablammmmm

ay öylemi inşallah meyvemm çok sinirliyim evde terör esiyor sanki çocuklar için kullanmak istiyorum ilacı
Hiç kullanılmamasından yana olsam da,maximum 3 gün içinde sağlık ve neşene kavuşacaksın güzel ablam benim

fazlası olmaz yaa sahurda ve dün iftarda cok yedim :26:
Ama bu saat oldu aclığım yok dün ve önceki gün aclıktan bayılıcam sanmıstım..
Vücudun müsliye alıştı bitanem.Müsli ile ilgili iddiam şuydu:Kullanırken de bıraktıktan sonra da açlık duygumuz kaybolacak.Müsliyi +20 gün kulllanan biri,bir daha aylarca deli bir açlık duygusu duymuyor içinde.Garip bir şekilde acıksan da ellerin titremiyor.Seviyorum müsliyi,ve seviniyorum kullanılmasına,Meyvem bu hafta kilon harika gitti maşallah
Kızlar bu arada arannızda facebooka girebilen var mı?Ben dün akşamdan beri giriş yapamıyorum.Sürekli Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor yazısı çıkıyor ne alaka ise

Son düzenleme:
selam kızlaar...eve epey yerleştim net hala yok kafeden işlerimi halletmeye geld,im size bakmadan geçemediim.....nasılsınız canlarımm...yeniliklerden beni haberdar ediin..siz özet geçin bi daha gelişte okuruuum.....nee başvurdum artık n zaman bağlanırsaaa......

hepinizi öpüyorruuuuuuuuum...

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)

7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)

Oyyyyy,kıyamam.Ailemiz küçücük kalmış bu hafta,2 hafta sonra yer gök inleyecek canlarımız sağ salim dönünce inşaallah Geçen haftaki 2.7 kg lık gidişten sonra canım metabolizmam 0.3 kg atmayı uygun görmüş,canı sağolsun Nev81 artık 81 kilo.Çok şiirsel olmuş Keşke nikimi Nev50 diye alsaymışım

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu hafta 1.2 kilo verdim.Ve nevime çooooooook teşekkür ederim... Bunu söylemeden geçemezdim.Sağol canım arkadaşım benim...

nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)

81 yazacagına 80 yazmıssın

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.

7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)

Son düzenleme:
Nev'cim bundan sonra yapilacak bir i$im oldumu sana sorucam vallahi.$u an o kadar hallolmasi gereken i$ler varki,yani basini cok agriticam hemde cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…