Canımsın.Estağfurullah bitanem,çok sevindim oğlumuzun okuluna.Bu arada hayatım sen kaç kiloyla geri döndün,yarın bildirim günümüz ya işleyim listeyeNev'cim bundan sonra yapilacak bir i$im oldumu sana sorucam vallahi.$u an o kadar hallolmasi gereken i$ler varki,yani basini cok agriticam hemde cok
Evet bitanemNev kilomu ekliyorum demi bu hafta canim?
Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:Nev iftardan önce tartildim veeeeeeee 54,7 ümmmmmmmmmmmmmmmm
Canımsınnnnnn,çok teşekkür ederim,dua et ciğerim 7'leri de sağlıkla göreyim inşallahhhhhcanim sende 81 olmussun yaaa,süpersin.cok cok tebrik ederim.ben seni 89 la falan birakmamismiydim kiz.valla harikasin:129::130:
Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:
Canımsınnnnnn,çok teşekkür ederim,dua et ciğerim 7'leri de sağlıkla göreyim inşallahhhhh
Aminnnnnnnnn,siz canlarımla ve 7. takımla bunu başaracağıma ben de inanıyorum,seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitamam canim dua etmezmiyim.bu Ramazanda dua edicem 50 li kilolara erisesin diye ve daima hayatin boyunca ,bebek bile dogursan 50 li kilolarda kalasin diye
Ah ciğerim,ah güzel arkadaşım;için nasıl yanmışsa,harfleri de yakmışsın okurken ciğerim yandı.Seni bir anne olmadığım halde,içim yanarak anlıyorum.Ama ne olursun soğukkanlı ol.Eğer seni acıttığı belli edersen,eşin sırf seni acıtmak için çocuğunu kullanma yoluna gidebilir.İmtihanın çok ağır ama,sen çok güçlü erdemli bir kadınsın,ne olur içini ferahlatmaya çalış.Belki de eşinin bu bir haftada çocuğunu ne kadar özlediğini anlaması,sizin için bambaşka hikmetleri beraberinde getirecektir.Bizler acziyetten görüneni yorumluyoruz ama hakikati yalnızca Rabb biliyor,dua dua dua,herşey çok güzel olacak,hissediyorum Pabya'm.Dualarımdasın canım arkadaşımcanlar o kadar kötü günler geçiriyorum ki,pazartesi oğlumun canı sıkılıyor diye,amcasına telefon açtım gelin biraz götürün çocuklarla oynasın ama akşam getirirsiniz dedim.gelip götürdüler babası almış götürmüş eve,kaynanamıda yanında götürmüş oğluma baksın diye kafayı yiyecem.kaynıma telefon açtım o kadar ağladım ki gidin getirin diye ama babası vermem bu hafta bende kalsın demiş,benim telefonlarıma da cevap vermiyor.biliyorum babası o da özlüyor ama paşam daha 3yaşında bakamazlar bide zaten hastaydı,iştahsız bir çocuk öyle her şeyi yiyen çocukda değil.onu çok özledim ya o benim her şeyim.
kilomda 78.500
Hz.Mevlana ''Bulutlar ağlamazsa,yeşillikler nasıl güler''demiş ciğerim.Gönlünün bulutları,yaşamının yeşilliğine vesile olacak biliyorum.İçini ferah tutmaya çalış,bi duş al,Kuran oku türkçesi de olur,bak nasıl rahatlayacaksın.Göreceksin bu şer,tahmin edemeyeceğin hayırlar getirecek sana.ALLAH razı olsun canım,ama bu işin sonu ne olacak bilmiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.
oğluma çok üzülüyorum buraya geliyor baba yok,oraya gediyor anne yok psikolojisi ne durumda yavrumun...
nev canım çok yanıyor.
hz.mevlana ''bulutlar ağlamazsa,yeşillikler nasıl güler''demiş ciğerim.gönlünün bulutları,yaşamının yeşilliğine vesile olacak biliyorum.içini ferah tutmaya çalış,bi duş al,kuran oku türkçesi de olur,bak nasıl rahatlayacaksın.göreceksin bu şer,tahmin edemeyeceğin hayırlar getirecek sana.
İyi geceler bitanem,dualarımdasın.amin inşallah,yaradan dualarımızı kabul etsin.
Iyi geceler canım benim.
canlar o kadar kötü günler geçiriyorum ki,pazartesi oğlumun canı sıkılıyor diye,amcasına telefon açtım gelin biraz götürün çocuklarla oynasın ama akşam getirirsiniz dedim.gelip götürdüler babası almış götürmüş eve,kaynanamıda yanında götürmüş oğluma baksın diye kafayı yiyecem.kaynıma telefon açtım o kadar ağladım ki gidin getirin diye ama babası vermem bu hafta bende kalsın demiş,benim telefonlarıma da cevap vermiyor.biliyorum babası o da özlüyor ama paşam daha 3yaşında bakamazlar bide zaten hastaydı,iştahsız bir çocuk öyle her şeyi yiyen çocukda değil.onu çok özledim ya o benim her şeyim.
kilomda 78.500
azeri hoşgeldin canım,oğlunun okul işi olmuş hayırlı olsun.
canim buyuk ihtimalle kotu yatmissin yastikta .havluyu isit boynuna sar insallah cabuk gecer tatlimkızlarr boynumun başımla birleştiği sağ tarafı tutulmuş yaa off ilaçdanmı acaba bu gün yutmuycam bakalım
çok teşekkür ederim... çok mutlu oldum... birileri tarafından desteklenmek çooookkkk güzellll... bu kez çoook azimliyim kurtulmak istiyorum bu kilolardan... imkanım kısıtlı derken yeme içme konusunda.... burada her şeyi bulamıyoruz.... zaten kasımda kar yağar taki nisana kadar karlar içindeyiz... dışarda çıkıp yürüme imkanım yada spor salonlarına gitme gibi bi lüksüm yok... okula servisle gidip geliyorum... evim küçücük ev işiylede çok kalori yakamıyorummmm.... yazında 20 gün tatilimiz var... (eşim okul müdürü((() mecburen çooookkk çooookkkk az yemeye çalışıyorum.... bide leslie.nin programına başladım hergün onu yapmaya çalışıyorum... bi de hergün 25 mekik çekiyorum... ayrıca evde yürüyüş bandım olmasına rağmen yürüyemiyorum hem çok sıkılıyorum hem de burda elektirik çok kesiliyor... belli bi sire yürüyorum birden elektrik kesiliyo ne kaç km yürüdüğümü nede kaç kalori yaktığımı göremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?