Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nev'cim bundan sonra yapilacak bir i$im oldumu sana sorucam vallahi.$u an o kadar hallolmasi gereken i$ler varki,yani basini cok agriticam hemde cok
Canımsın.Estağfurullah bitanem,çok sevindim oğlumuzun okuluna.Bu arada hayatım sen kaç kiloyla geri döndün,yarın bildirim günümüz ya işleyim listeye
Nev kilomu ekliyorum demi bu hafta canim?
Evet bitanem Tam ben de onu yazmıştım

Son düzenleme:
canim sende 81 olmussun yaaa,süpersin.cok cok tebrik ederim.ben seni 89 la falan birakmamismiydim kiz.valla harikasin:129::130:

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)

Son düzenleme:
Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:

Canımsınnnnnn,çok teşekkür ederim,dua et ciğerim 7'leri de sağlıkla göreyim inşallahhhhh

tamam canim dua etmezmiyim.bu Ramazanda dua edicem 50 li kilolara erisesin diye ve daima hayatin boyunca ,bebek bile dogursan 50 li kilolarda kalasin diye

tamam canim dua etmezmiyim.bu Ramazanda dua edicem 50 li kilolara erisesin diye ve daima hayatin boyunca ,bebek bile dogursan 50 li kilolarda kalasin diye
Aminnnnnnnnn,siz canlarımla ve 7. takımla bunu başaracağıma ben de inanıyorum,seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gitti 24,kaldı 26

canlar o kadar kötü günler geçiriyorum ki,pazartesi oğlumun canı sıkılıyor diye,amcasına telefon açtım gelin biraz götürün çocuklarla oynasın ama akşam getirirsiniz dedim.gelip götürdüler babası almış götürmüş eve,kaynanamıda yanında götürmüş oğluma baksın diye kafayı yiyecem.kaynıma telefon açtım o kadar ağladım ki gidin getirin diye ama babası vermem bu hafta bende kalsın demiş,benim telefonlarıma da cevap vermiyor.biliyorum babası o da özlüyor ama paşam daha 3yaşında bakamazlar bide zaten hastaydı,iştahsız bir çocuk öyle her şeyi yiyen çocukda değil.onu çok özledim ya o benim her şeyim.
kilomda 78.500

Ah ciğerim,ah güzel arkadaşım;için nasıl yanmışsa,harfleri de yakmışsın okurken ciğerim yandı.Seni bir anne olmadığım halde,içim yanarak anlıyorum.Ama ne olursun soğukkanlı ol.Eğer seni acıttığı belli edersen,eşin sırf seni acıtmak için çocuğunu kullanma yoluna gidebilir.İmtihanın çok ağır ama,sen çok güçlü erdemli bir kadınsın,ne olur içini ferahlatmaya çalış.Belki de eşinin bu bir haftada çocuğunu ne kadar özlediğini anlaması,sizin için bambaşka hikmetleri beraberinde getirecektir.Bizler acziyetten görüneni yorumluyoruz ama hakikati yalnızca Rabb biliyor,dua dua dua,herşey çok güzel olacak,hissediyorum Pabya'm.Dualarımdasın canım arkadaşım

ALLAH razı olsun canım,ama bu işin sonu ne olacak bilmiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.
oğluma çok üzülüyorum buraya geliyor baba yok,oraya gediyor anne yok psikolojisi ne durumda yavrumun...
nev canım çok yanıyor.

Hz.Mevlana ''Bulutlar ağlamazsa,yeşillikler nasıl güler''demiş ciğerim.Gönlünün bulutları,yaşamının yeşilliğine vesile olacak biliyorum.İçini ferah tutmaya çalış,bi duş al,Kuran oku türkçesi de olur,bak nasıl rahatlayacaksın.Göreceksin bu şer,tahmin edemeyeceğin hayırlar getirecek sana.

amin inşallah,yaradan dualarımızı kabul etsin.
Iyi geceler canım benim.

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)

canim ne oldu ben yokken.olaylardan uzak kaldim.esindenmi ayrildin canim ne oldu?
eger öyleyse üzülme canim.oda babasi,ona kötü bakmazki.onun cani o.insallah iyi bir sekilde getirecek sana.hatta sen yaninda yoksun diye simdiye kadar baktigindan dahada iyi bakacak ona.canim.Allah sabir versin.annelik böyle iste.dünyanin en zor görevi

kızlarr boynumun başımla birleştiği sağ tarafı tutulmuş yaa off ilaçdanmı acaba bu gün yutmuycam bakalım
canim buyuk ihtimalle kotu yatmissin yastikta .havluyu isit boynuna sar insallah cabuk gecer tatlim

yasemincigim ben almanyada yasiyorum ama bende hersey yapamiyorum .kapali oldugum icin spor salonlarina gidemiyorum .yuruyus desen yuruyus parkurlari insandan cok kopeklerle dolu .bide oyle serbest birakiyorlar kopekler insanin kucagina girmek istiyor sen istemiyorum desen sahipleri korkma bisey yapmaz diyorlar.yahu anlamiyorlar ki korktugumdan degil sevmedigimdendir cekingenliyimyani anlayacagin durumumuz ayni.oyuzden sende evde tek basina yap bak sana spor adresleri vereyim bende oyle yapiyorum cunku .burdaki bir cok arkadasla aynisini yapiyor[video=youtube;G8b4P57jNsQ]http://www.youtube.com/watch?v=G8b4P57jNsQ[/video][video=youtube;ZI_enPdeq5M]http://www.youtube.com/watch?v=ZI_enPdeq5M&feature=related[/video]bu videolari istersen kaydet hergun duzenli olarak yapabilirsin ben su anda yapamiyorum ramazandan dolayi halim kalmiyor ama ramazandan sonra burcu ile plates yapacagim yani ikinci videodakini bu kizin bir cok videosu car hergun birini yapiyorum sende benimle birlikte yapabilirsin hatta istersen yaris bile yapabiliriz kendi aramizda kim daha cok spor yapacak diye

Sahurumu yaptım,niyetlendim,bi takımıma bakıyım dedim veeeee;Ganfed'im de burdaymış Seher vaktin hayırlı olsun ,için huzurla dolsun Ganfed'immmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…