Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla muslidenmidir nedir artik cok yiyemiyom .ben dun aksam girdim sorun yoktu ama malum ben yurt disindayim engelin tr ikle alakasi olabilir.sorma nevim ya acaip maymunluklar yapiyor bi gorsen.bide yeni huy cikarmis sahurdan sonra kucagima giriyor bidaha kendi yatagina gitmiyor .keretayi uyutuyom yatagina koyar koymaz uyanip agliyor al diye artik hersabah beraber uyuyoruz oglumla .babasini boyadim artik onu koynuma aliyorum
bencede herkes yazsin zaman bulup giren cevap yazacaktir geldiginde aynen benim su anda firsat bulup yazmam gibi su anda saat04 ve ben internetteyim cetteyim(buda ismail yk nin sarkisina benzedi amam neyse)
amin canim amin cumlemizi hayirli kulardan etsin cenneti alada peygamberimize komsu eylesin.
nevcim bilirsin da terzi kendi sokugunu dikemezmis senin ongounde o misal kendinde calismiyor
ay ne cok yazdim ben ya bi sus ganfed bi sus bune cenen dustu gene

hayirli olsun tatlim sevindik adina insallah netinde en kisa surede baglanir aramiza donersin sende su anda en onemli sey azerimiz dondu sira sende senide en kisa surede bekliyoruz canim

Oyyyy yerim Onu ben ya,mis gibi kokusu da siniyordur koynuna yerim onuuuuuuuu Ganfed'im dediğin gibi senin de,söz konusu kendimse objektif olmamı engelliyor his konusunda.Ama genelde başkalarına hislerim neredeyse birebir tutuyor.Eeee siz de Nev'inizi hissedin yaaaaaaaaaaa,ben konusunda kimsenin bi öngörüsü yok bakıyorum da

Son düzenleme:
yine cok iyisin balim bide bana baksana hic gitmedi bende hala ayni

Canımsınnnnn,o senin azmin bitanemmmmmm,tebrik ederimmmm

Allah söyletti belki de,demek ki haftaya 80 olacak
ooo 80 neki sen daha 50 leri goreceksin canim yolu yarilamissin gerisi daha kolay gelir ve azmini artirir bu yolda verdiklerine bakinca
canim sende 81 olmussun yaaa,süpersin.cok cok tebrik ederim.ben seni 89 la falan birakmamismiydim kiz.valla harikasin:129::130:

tamam canim dua etmezmiyim.bu Ramazanda dua edicem 50 li kilolara erisesin diye ve daima hayatin boyunca ,bebek bile dogursan 50 li kilolarda kalasin diye
bende isterimdua bende . istedigim kiloda olayim ya.benimde kalan kilolar gitsin artik .yerinde saymasin ya
Aminnnnnnnnn,siz canlarımla ve 7. takımla bunu başaracağıma ben de inanıyorum,seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gitti 24,kaldı 26
bizde seni seviyoruz canim

sabirli ol tatlim .dedigin gibi oda babasi sen icini ferah tut emin ol iyi bakacaklardir.hele sen yoksun sana mahcup olmamak icin elbebek gul bebek yapacak o cadi kaynanan.sirf sana inat senden daha iyi bakiyoruz demek icin .rabim sikintilarini bertaraf eyler insalla guzel hemserim.bunlari bizim oralari iyi bildigimden soyledim .cocugu sevdiginden degil kesin sana olan inadindan iyi bakacaktir o kaynar kazana dusesice kaynanan

Canımmmm,ağzından bal damlıyor inşallah bitanem Hayatım geçen hafta takımca verdiğimiz 11.5 kilodan sonra bu hafta duraklamamız ya da az vermemiz diyetin en normal sonucu.Sevindiğim artıya geçenimiz yok,demek ki geçen hafta sudan değil yağdan kaybetmişizzzzzzzzzzzzzzz Yalnız şaka maka İpeğim de kırılmasın ama,takımın da bazı kuralları var.Artık bu bildirim işine bir istikrar getirmesi gerekiyor.5 haftada yalnızca 1 kere bildirim yaptı.Geçen hafta yaptı 2 haftadan sonra,bu hafta yine yok.Umarım her cuma düzenli olarak bildirim yapması gerektiğini biliyordur,yani neticede kendimize özel kurallar koymuyoruz burası bir takımsa,umarım İpeğim bu haklı sitemimi görür ve durumu düzeltir

Son düzenleme:

inaniyorum canim ya cocukda olsa birseylerin ters gittiginin farkinda .insallah sorunlariniz cozulur yavriunuzla mutlu mesut yasarsiniz guzelimo yavruda arada kalmaz insallah.canim ya kiyamam .her cocuk anneyle babayla birlikte buyusun ya rabbim ne olur .yuvalarin dagilmasina ancak sen engel olabilirsin .sen hayirlisiyla papyamizin da islerini hallet allahim sikintilarini gideramin amin insallah

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)
215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)

Sahurumu yaptım,niyetlendim,bi takımıma bakıyım dedim veeeee;Ganfed'im de burdaymış Seher vaktin hayırlı olsun ,için huzurla dolsun Ganfed'immmmmmmmmmmmmmmmm
sagol balli kurabiyem seninde sahurun hayirli olsun rabbbim emeklerimizi bosa cikarmasin .orucumuzu ackalmaktan ,namazimizi egilip kalkmaktan ibaret etmesin insallah!
olmaz olurmu senin icin ongorum sanki bu yil evlecekmissin gibi geliyor banada .senin o guzel yuzunu gordukten sonra buna daha cok inanir oldum tatlim ya.hayirlisiyla istedigin babayigit karsina cikar sende cok mutlu bir hayata adim atarsin. bilmiyorum ama bana oyle geliyor insallahta dogru olur

bencede zaten ben sona yaklastigim icin iyice kilo kaybim yavasladi resmen duraklama noktasinda bir turlu gitmiyor o kadar emek veriyom banamisin demiyor.dur bakalim haftaya nasil olacak benim durumum .insallah gider bu hafta hic kacamak yapmayacagim.sen kesin haftaya daha fazla atarsin bu hafta durakladigin icin .

**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

hay allam ya kiz nev ne hizlisin ya bende ha bre kopyaliyorum da yazayim diye bi baktim sen yazmissin bile canimsin ya .ay benim bugun cenem iyice dustu bu ne ya biri sus desin artik

Cansın,canımsın;sevgi dolu baktığın için baktığın her noktada çiçekler açtırıyorsun güzel kalpli Ganfed'im,beni güzel görüşün de o güzel bakıştan,Allah razı olsun.Bence de haftaya daha sıkı bir kilo atıcaz,haftaya birtakım planlarım var hepimiz için Bu arada Ganfed'im demişsin ya,garip bir şekilde ben de 30 yıldır ilk kez bu yıl evleneceğimi hissediyorum oysa kendim konusunda hissetmem pek,Allah hayırlısını versin.Yüce Mevla sevdiği kulunu sevdirsin inşallah,şöyle babayiğit

evet canim zaten 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye oluyor bildigim kadar.umarim gelir kaybetmek istemeyiz onu

bak demekki olacak bu yil ikimizinde hisleri ayni baksana. desene dugundede bir iki kilo atariz osyle karsilikli gobecikler ataraktanevet ya yeni planlara ihtiyacim var benim acilen

canim ben cikayim namaz vaktidir sonrasinda kesin pasam yine kucagimi isteyecek ,o uyanmadan namazimi kilayim yoksa izin vermiyor bocuk

Sen hep konuş o tatlı dilinle,eşin ne şanslı.Tatlı bir dil,bir erkek için en büyük nimettir.Bu arada listenin rengini naptın kız

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)
215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

bilgisayarda fazla duramayacagim
usutmusum sanirim basimda coook agriyor
kendimi iyi hissedersem tekrar girmeye calisirim
sizlere guzel bir gun diliyorum..

hayirli olsun tatlim sevindik adina insallah netinde en kisa surede baglanir aramiza donersin sende su anda en onemli sey azerimiz dondu sira sende senide en kisa surede bekliyoruz canim
ayyyyyy caniiimmmm bu cümleye bayildim yaaa, su anda en onemli sey azerimiz dondu.tatlim benimmm
canim insallah evlenme olaylarini bize adim adim anlatirsin gün gelince.bak tüm detaylari isteriz haaaa.
canim ben cikayim namaz vaktidir sonrasinda kesin pasam yine kucagimi isteyecek ,o uyanmadan namazimi kilayim yoksa izin vermiyor bocuk
Allah kabul etsin canim
bilgisayarda fazla duramayacagim
usutmusum sanirim basimda coook agriyor
kendimi iyi hissedersem tekrar girmeye calisirim
sizlere guzel bir gun diliyorum..

gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin

bugün beni yine zorlu bir gün bekliyor.kizima ilk defa ev anahtarini vericem.bugün okula kendi gidip kendi gelicek.aklim yine onda kalicak.ama oglum yeni okulunun yolunu ezberleyene kadar onu götürüp getirmem lazim.gerci bugün ögrenir artik.pazartesi kendi gider.ilk defa cocuklarimi okullara yalniz baslarina gönderiyorum.ama ögrenmek zorundalar.yakinda calisirsam,ki calismak icin deliriyorum,insallah calisirim,o zaman hep sorumluluk sahibi olacaklar.Allah'im onlarin okul yolunu su yolu etsin insallah,sag salim gidip gelsinler insallah.Allah herkesin evladini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…