Amin bitanem,bildiği ile amel eden kullardan olmayı nasip eylesin Yüce Mevla :!6:
Ayyyyy,o salyaları akar ağızlarının kenarı parlar ya ışıl ışıl,Allah'ım napıyım ben seni,uçağa atlayıp gelirim bak yemeye Onu,aha bindim geliyorum
Hislerim yine yanılmamış sanırsamRabbim merhametlilerin en büyüğü Azerim,şükür namazını unutmaaaa
Hayatım menün harika olmuş.Börek filan girmediği sürece hiç problem yok.Yaklaşık 350 kalori ile sahuru kapatmızsın,ki zaten biz 350+350 beslendik ramazan başından beri,bence çok güzel,Harikasın
Canlarım az sabır.Ramazan boyu birbirimizi böyle idare edicez.Ben de sahura kadar netteyim.Saatlerimiz eylülde uyuşacaktır rahat olun
:13: Gözün aydın olsun
Hislerim birtek kendime olmuyorne hikmetse
Hülya'm eylülden sonra gün içi sayfalara yetişemiyoruz.Ben okuldan geldikten sonra çok zaman 30-40 sayfa paylaşımı okuyamayıp,kızlardan özet isterim mesela vakit kaybetmemek için.Ramazana ve izinlilerimize rağmen yine de çok iyiyiz.Kaldı 10-15 gün.Ben de akşamları tekim ama alıntılarımı paylaşımlarımı yapıyorum Hülya'm.Siz alıntınızı yapın,gelen gelince cevabını veriri ciğerim.Özledim seni
Ablammmmm
Hiç kullanılmamasından yana olsam da,maximum 3 gün içinde sağlık ve neşene kavuşacaksın güzel ablam benim
Vücudun müsliye alıştı bitanem.Müsli ile ilgili iddiam şuydu:Kullanırken de bıraktıktan sonra da açlık duygumuz kaybolacak.Müsliyi +20 gün kulllanan biri,bir daha aylarca deli bir açlık duygusu duymuyor içinde.Garip bir şekilde acıksan da ellerin titremiyor.Seviyorum müsliyi,ve seviniyorum kullanılmasına,Meyvem bu hafta kilon harika gitti maşallah
Kızlar bu arada arannızda facebooka girebilen var mı?Ben dün akşamdan beri giriş yapamıyorum.Sürekli Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor yazısı çıkıyor ne alaka ise
selam kızlaar...eve epey yerleştim net hala yok kafeden işlerimi halletmeye geld,im size bakmadan geçemediim.....nasılsınız canlarımm...yeniliklerden beni haberdar ediin..siz özet geçin bi daha gelişte okuruuum.....nee başvurdum artık n zaman bağlanırsaaa......
hepinizi öpüyorruuuuuuuuum...
Oyyyy yerim Onu ben ya,mis gibi kokusu da siniyordur koynuna yerim onuuuuuuuuvalla muslidenmidir nedir artik cok yiyemiyom .ben dun aksam girdim sorun yoktu ama malum ben yurt disindayim engelin tr ikle alakasi olabilir.sorma nevim ya acaip maymunluklar yapiyor bi gorsen.bide yeni huy cikarmis sahurdan sonra kucagima giriyor bidaha kendi yatagina gitmiyor .keretayi uyutuyom yatagina koyar koymaz uyanip agliyor al diye artik hersabah beraber uyuyoruz oglumla .babasini boyadim artik onu koynuma aliyorum
bencede herkes yazsin zaman bulup giren cevap yazacaktir geldiginde aynen benim su anda firsat bulup yazmam gibi su anda saat04 ve ben internetteyim cetteyim(buda ismail yk nin sarkisina benzedi amam neyse)
amin canim amin cumlemizi hayirli kulardan etsin cenneti alada peygamberimize komsu eylesin.
nevcim bilirsin da terzi kendi sokugunu dikemezmis senin ongounde o misal kendinde calismiyor
ay ne cok yazdim ben ya bi sus ganfed bi sus bune cenen dustu gene
yine cok iyisin balim bide bana baksana hic gitmedi bende hala ayni**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)
Oyyyyy,kıyamam.Ailemiz küçücük kalmış bu hafta,2 hafta sonra yer gök inleyecek canlarımız sağ salim dönünce inşaallahGeçen haftaki 2.7 kg lık gidişten sonra canım metabolizmam 0.3 kg atmayı uygun görmüş,canı sağolsun Nev81 artık 81 kilo.Çok şiirsel olmuş Keşke nikimi Nev50 diye alsaymışım
Arkadaşlar bu hafta 1.2 kilo verdim.Ve nevime çooooooook teşekkür ederim... Bunu söylemeden geçemezdim.Sağol canım arkadaşım benim...
nevimiz bitanedir canim onun kiymetini biz cok iyibiliyoruz .o takimimizin degerlisidir.canim sende harika vermissin balim tebrik ederim
Eki Görüntüle 239382
ooo 80 neki sen daha 50 leri goreceksin canim yolu yarilamissin gerisi daha kolay gelir ve azmini artirir bu yolda verdiklerine bakincaCanımsınnnnn,o senin azmin bitanemmmmmm,tebrik ederimmmm
Allah söyletti belki de,demek ki haftaya 80 olacak
canim sende 81 olmussun yaaa,süpersin.cok cok tebrik ederim.ben seni 89 la falan birakmamismiydim kiz.valla harikasin:129::130:
bende isterimdua bende . istedigim kiloda olayim ya.benimde kalan kilolar gitsin artik .yerinde saymasin yatamam canim dua etmezmiyim.bu Ramazanda dua edicem 50 li kilolara erisesin diye ve daima hayatin boyunca ,bebek bile dogursan 50 li kilolarda kalasin diye
bizde seni seviyoruz canimAminnnnnnnnn,siz canlarımla ve 7. takımla bunu başaracağıma ben de inanıyorum,seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGitti 24,kaldı 26
canlar o kadar kötü günler geçiriyorum ki,pazartesi oğlumun canı sıkılıyor diye,amcasına telefon açtım gelin biraz götürün çocuklarla oynasın ama akşam getirirsiniz dedim.gelip götürdüler babası almış götürmüş eve,kaynanamıda yanında götürmüş oğluma baksın diye kafayı yiyecem.kaynıma telefon açtım o kadar ağladım ki gidin getirin diye ama babası vermem bu hafta bende kalsın demiş,benim telefonlarıma da cevap vermiyor.biliyorum babası o da özlüyor ama paşam daha 3yaşında bakamazlar bide zaten hastaydı,iştahsız bir çocuk öyle her şeyi yiyen çocukda değil.onu çok özledim ya o benim her şeyim.
kilomda 78.500
Canımmmm,ağzından bal damlıyor inşallah bitanemyine cok iyisin balim bide bana baksana hic gitmedi bende hala ayni
ooo 80 neki sen daha 50 leri goreceksin canim yolu yarilamissin gerisi daha kolay gelir ve azmini artirir bu yolda verdiklerine bakinca
bende isterimdua bende . istedigim kiloda olayim ya.benimde kalan kilolar gitsin artik .yerinde saymasin ya
bizde seni seviyoruz canim
ALLAH razı olsun canım,ama bu işin sonu ne olacak bilmiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.
oğluma çok üzülüyorum buraya geliyor baba yok,oraya gediyor anne yok psikolojisi ne durumda yavrumun...
nev canım çok yanıyor.
sagol balli kurabiyem seninde sahurun hayirli olsun rabbbim emeklerimizi bosa cikarmasin .orucumuzu ackalmaktan ,namazimizi egilip kalkmaktan ibaret etmesin insallah!Sahurumu yaptım,niyetlendim,bi takımıma bakıyım dedim veeeee;Ganfed'im de burdaymışSeher vaktin hayırlı olsun ,için huzurla dolsun Ganfed'immmmmmmmmmmmmmmmm
olmaz olurmu senin icin ongorum sanki bu yil evlecekmissin gibi geliyor banada .senin o guzel yuzunu gordukten sonra buna daha cok inanir oldum tatlim ya.hayirlisiyla istedigin babayigit karsina cikar sende cok mutlu bir hayata adim atarsin. bilmiyorum ama bana oyle geliyor insallahta dogru olurOyyyy yerim Onu ben ya,mis gibi kokusu da siniyordur koynuna yerim onuuuuuuuuGanfed'im dediğin gibi senin de,söz konusu kendimse objektif olmamı engelliyor his konusunda.Ama genelde başkalarına hislerim neredeyse birebir tutuyor.Eeee siz de Nev'inizi hissedin yaaaaaaaaaaa,ben konusunda kimsenin bi öngörüsü yok bakıyorum da
Canımmmm,ağzından bal damlıyor inşallah bitanemHayatım geçen hafta takımca verdiğimiz 11.5 kilodan sonra bu hafta duraklamamız ya da az vermemiz diyetin en normal sonucu.Sevindiğim artıya geçenimiz yok,demek ki geçen hafta sudan değil yağdan kaybetmişizzzzzzzzzzzzzzz
Cansın,canımsın;sevgi dolu baktığın için baktığın her noktada çiçekler açtırıyorsun güzel kalpli Ganfed'im,beni güzel görüşün de o güzel bakıştan,Allah razı olsun.Bence de haftaya daha sıkı bir kilo atıcaz,haftaya birtakım planlarım var hepimiz içinsagol balli kurabiyem seninde sahurun hayirli olsun rabbbim emeklerimizi bosa cikarmasin .orucumuzu ackalmaktan ,namazimizi egilip kalkmaktan ibaret etmesin insallah!
olmaz olurmu senin icin ongorum sanki bu yil evlecekmissin gibi geliyor banada .senin o guzel yuzunu gordukten sonra buna daha cok inanir oldum tatlimya.hayirlisiyla istedigin babayigit karsina cikar sende cok mutlu bir hayata adim atarsin. bilmiyorum ama bana oyle geliyor insallahta dogru olur
bencede zaten ben sona yaklastigim icin iyice kilo kaybim yavasladi resmen duraklama noktasinda bir turlu gitmiyor o kadar emek veriyom banamisin demiyor.dur bakalim haftaya nasil olacak benim durumum .insallah gider bu hafta hic kacamak yapmayacagim.sen kesin haftaya daha fazla atarsin bu hafta durakladigin icin .
Canımmmm,ağzından bal damlıyor inşallah bitanemHayatım geçen hafta takımca verdiğimiz 11.5 kilodan sonra bu hafta duraklamamız ya da az vermemiz diyetin en normal sonucu.Sevindiğim artıya geçenimiz yok,demek ki geçen hafta sudan değil yağdan kaybetmişizzzzzzzzzzzzzzz Yalnız şaka maka İpeğim de kırılmasın ama,takımın da bazı kuralları var.Artık bu bildirim işine bir istikrar getirmesi gerekiyor.5 haftada yalnızca 1 kere bildirim yaptı.Geçen hafta yaptı 2 haftadan sonra,bu hafta yine yok.Umarım her cuma düzenli olarak bildirim yapması gerektiğini biliyordur,yani neticede kendimize özel kurallar koymuyoruz burası bir takımsa,umarım İpeğim bu haklı sitemimi görür ve durumu düzeltir
Cansın,canımsın;sevgi dolu baktığın için baktığın her noktada çiçekler açtırıyorsun güzel kalpli Ganfed'im,beni güzel görüşün de o güzel bakıştan,Allah razı olsun.Bence de haftaya daha sıkı bir kilo atıcaz,haftaya birtakım planlarım var hepimiz içinBu arada Ganfed'im demişsin ya,garip bir şekilde ben de 30 yıldır ilk kez bu yıl evleneceğimi hissediyorum oysa kendim konusunda hissetmem pek,Allah hayırlısını versin.Yüce Mevla sevdiği kulunu sevdirsin inşallah,şöyle babayiğit
Sen hep konuş o tatlı dilinle,eşin ne şanslı.Tatlı bir dil,bir erkek için en büyük nimettir.Bu arada listenin rengini naptın kız**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.
7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)
hay allam ya kiz nev ne hizlisin ya bende ha bre kopyaliyorum da yazayim diye bi baktim sen yazmissin bile canimsin ya .ay benim bugun cenem iyice dustu bu ne yabiri sus desin artik
Tamam bitanem,Allah kabul etsin.Kuzumu koklayarak öpüyorumcanim ben cikayim namaz vaktidir sonrasinda kesin pasam yine kucagimi isteyecek ,o uyanmadan namazimi kilayim yoksa izin vermiyor bocuk
ayyyyyy caniiimmmm bu cümleye bayildim yaaa, su anda en onemli sey azerimiz dondu.tatlim benimmmhayirli olsun tatlim sevindik adina insallah netinde en kisa surede baglanir aramiza donersin sendesu anda en onemli sey azerimiz dondu sira sende senide en kisa surede bekliyoruz canim
canim insallah evlenme olaylarini bize adim adim anlatirsin gün gelince.bak tüm detaylari isteriz haaaa.Cansın,canımsın;sevgi dolu baktığın için baktığın her noktada çiçekler açtırıyorsun güzel kalpli Ganfed'im,beni güzel görüşün de o güzel bakıştan,Allah razı olsun.Bence de haftaya daha sıkı bir kilo atıcaz,haftaya birtakım planlarım var hepimiz içinBu arada Ganfed'im demişsin ya,garip bir şekilde ben de 30 yıldır ilk kez bu yıl evleneceğimi hissediyorum oysa kendim konusunda hissetmem pek,Allah hayırlısını versin.Yüce Mevla sevdiği kulunu sevdirsin inşallah,şöyle babayiğit
Allah kabul etsin canimcanim ben cikayim namaz vaktidir sonrasinda kesin pasam yine kucagimi isteyecek ,o uyanmadan namazimi kilayim yoksa izin vermiyor bocuk
bilgisayarda fazla duramayacagim
usutmusum sanirim basimda coook agriyor
kendimi iyi hissedersem tekrar girmeye calisirim
sizlere guzel bir gun diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?