bugün beni yine zorlu bir gün bekliyor.kizima ilk defa ev anahtarini vericem.bugün okula kendi gidip kendi gelicek.aklim yine onda kalicak.ama oglum yeni okulunun yolunu ezberleyene kadar onu götürüp getirmem lazim.gerci bugün ögrenir artik.pazartesi kendi gider.ilk defa cocuklarimi okullara yalniz baslarina gönderiyorum.ama ögrenmek zorundalar.yakinda calisirsam,ki calismak icin deliriyorum,insallah calisirim,o zaman hep sorumluluk sahibi olacaklar.Allah'im onlarin okul yolunu su yolu etsin insallah,sag salim gidip gelsinler insallah.Allah herkesin evladini korusun
azei kızı sende çalışıyorsun herhalde.bu saatte bizden başka kimse yok çünkü günaydın bu arada
ay kıyamam yaaa çok güldüm o günler çok uzakda deilll**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/)
nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/)
rana able(66.6)
PABYA(79/)
hulyaeyup(69.6/)
Doga3(92.9/)
7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)
Oyyyyy,kıyamam.Ailemiz küçücük kalmış bu hafta,2 hafta sonra yer gök inleyecek canlarımız sağ salim dönünce inşaallahGeçen haftaki 2.7 kg lık gidişten sonra canım metabolizmam 0.3 kg atmayı uygun görmüş,canı sağolsun Nev81 artık 81 kilo.Çok şiirsel olmuş Keşke nikimi Nev50 diye alsaymışım
ravbbim bir çıkar yol verir sana inş kızlarda demiş o da babası iyi bakar üzülme belki aklını başına getirir çocuk inşALLAH razı olsun canım,ama bu işin sonu ne olacak bilmiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.
oğluma çok üzülüyorum buraya geliyor baba yok,oraya gediyor anne yok psikolojisi ne durumda yavrumun...
nev canım çok yanıyor.
bugün beni yine zorlu bir gün bekliyor.kizima ilk defa ev anahtarini vericem.bugün okula kendi gidip kendi gelicek.aklim yine onda kalicak.ama oglum yeni okulunun yolunu ezberleyene kadar onu götürüp getirmem lazim.gerci bugün ögrenir artik.pazartesi kendi gider.ilk defa cocuklarimi okullara yalniz baslarina gönderiyorum.ama ögrenmek zorundalar.yakinda calisirsam,ki calismak icin deliriyorum,insallah calisirim,o zaman hep sorumluluk sahibi olacaklar.Allah'im onlarin okul yolunu su yolu etsin insallah,sag salim gidip gelsinler insallah.Allah herkesin evladini korusun
çok teşekkür ederim... çok mutlu oldum... birileri tarafından desteklenmek çooookkkk güzellll... bu kez çoook azimliyim kurtulmak istiyorum bu kilolardan... imkanım kısıtlı derken yeme içme konusunda.... burada her şeyi bulamıyoruz.... zaten kasımda kar yağar taki nisana kadar karlar içindeyiz... dışarda çıkıp yürüme imkanım yada spor salonlarına gitme gibi bi lüksüm yok... okula servisle gidip geliyorum... evim küçücük ev işiylede çok kalori yakamıyorummmm.... yazında 20 gün tatilimiz var... (eşim okul müdürü((() mecburen çooookkk çooookkkk az yemeye çalışıyorum.... bide leslie.nin programına başladım hergün onu yapmaya çalışıyorum... bi de hergün 25 mekik çekiyorum... ayrıca evde yürüyüş bandım olmasına rağmen yürüyemiyorum hem çok sıkılıyorum hem de burda elektirik çok kesiliyor... belli bi sire yürüyorum birden elektrik kesiliyo ne kaç km yürüdüğümü nede kaç kalori yaktığımı göremiyorum...
Amin bitanem,bildiği ile amel eden kullardan olmayı nasip eylesin Yüce Mevla :!6:
Ayyyyy,o salyaları akar ağızlarının kenarı parlar ya ışıl ışıl,Allah'ım napıyım ben seni,uçağa atlayıp gelirim bak yemeye Onu,aha bindim geliyorum
Hislerim yine yanılmamış sanırsamRabbim merhametlilerin en büyüğü Azerim,şükür namazını unutmaaaa
Hayatım menün harika olmuş.Börek filan girmediği sürece hiç problem yok.Yaklaşık 350 kalori ile sahuru kapatmızsın,ki zaten biz 350+350 beslendik ramazan başından beri,bence çok güzel,Harikasın
Canlarım az sabır.Ramazan boyu birbirimizi böyle idare edicez.Ben de sahura kadar netteyim.Saatlerimiz eylülde uyuşacaktır rahat olun
:13: Gözün aydın olsun
Hislerim birtek kendime olmuyorne hikmetse
Hülya'm eylülden sonra gün içi sayfalara yetişemiyoruz.Ben okuldan geldikten sonra çok zaman 30-40 sayfa paylaşımı okuyamayıp,kızlardan özet isterim mesela vakit kaybetmemek için.Ramazana ve izinlilerimize rağmen yine de çok iyiyiz.Kaldı 10-15 gün.Ben de akşamları tekim ama alıntılarımı paylaşımlarımı yapıyorum Hülya'm.Siz alıntınızı yapın,gelen gelince cevabını veriri ciğerim.Özledim seni
Ablammmmm
Hiç kullanılmamasından yana olsam da,maximum 3 gün içinde sağlık ve neşene kavuşacaksın güzel ablam benim
Vücudun müsliye alıştı bitanem.Müsli ile ilgili iddiam şuydu:Kullanırken de bıraktıktan sonra da açlık duygumuz kaybolacak.Müsliyi +20 gün kulllanan biri,bir daha aylarca deli bir açlık duygusu duymuyor içinde.Garip bir şekilde acıksan da ellerin titremiyor.Seviyorum müsliyi,ve seviniyorum kullanılmasına,Meyvem bu hafta kilon harika gitti maşallah
Kızlar bu arada arannızda facebooka girebilen var mı?Ben dün akşamdan beri giriş yapamıyorum.Sürekli Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor yazısı çıkıyor ne alaka ise
nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)
81 yazacagına 80 yazmıssın
sen eşinden ayrımısın canım.çpcugun anneye ihtiyacı vr hemen getirmeye bak bebeyicanlar o kadar kötü günler geçiriyorum ki,pazartesi oğlumun canı sıkılıyor diye,amcasına telefon açtım gelin biraz götürün çocuklarla oynasın ama akşam getirirsiniz dedim.gelip götürdüler babası almış götürmüş eve,kaynanamıda yanında götürmüş oğluma baksın diye kafayı yiyecem.kaynıma telefon açtım o kadar ağladım ki gidin getirin diye ama babası vermem bu hafta bende kalsın demiş,benim telefonlarıma da cevap vermiyor.biliyorum babası o da özlüyor ama paşam daha 3yaşında bakamazlar bide zaten hastaydı,iştahsız bir çocuk öyle her şeyi yiyen çocukda değil.onu çok özledim ya o benim her şeyim.
kilomda 78.500
hayir canim calismiyorum maalesef,ama cok istiyorum insallah.canim ben gittikten sonrami sen geldin?hatirlayamadim.ayrica hosgeldin safalar getirdin
slm kızlar nasılsınız ? ben aldığım kilolarla diyet grubuna geri dönmüş bulunuyorum veremeden verdiklerimi aldım ve geldimm.. hem 10.takımda hemde 7. takımla kaldığım yerden devam etmek istiyorum.siz neler yapıyorsunuz takım dolmuş
Canımmmm,ağzından bal damlıyor inşallah bitanemHayatım geçen hafta takımca verdiğimiz 11.5 kilodan sonra bu hafta duraklamamız ya da az vermemiz diyetin en normal sonucu.Sevindiğim artıya geçenimiz yok,demek ki geçen hafta sudan değil yağdan kaybetmişizzzzzzzzzzzzzzz Yalnız şaka maka İpeğim de kırılmasın ama,takımın da bazı kuralları var.Artık bu bildirim işine bir istikrar getirmesi gerekiyor.5 haftada yalnızca 1 kere bildirim yaptı.Geçen hafta yaptı 2 haftadan sonra,bu hafta yine yok.Umarım her cuma düzenli olarak bildirim yapması gerektiğini biliyordur,yani neticede kendimize özel kurallar koymuyoruz burası bir takımsa,umarım İpeğim bu haklı sitemimi görür ve durumu düzeltir
evet canim zaten 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye oluyor bildigim kadar.umarim gelir kaybetmek istemeyiz onu
Hoşgeldin,şükür kavuşturana mı desek artık,temelli geldin mi?
Canimmm.Cok ozledim sizi valla.Ama ne yazik ki temelli eylulde donecegim.Eylule kadar izin istiyorum.Cunku burasi cok sicak kimse merkezde kalmayacak.Yarin yazliga gidiyoruz ramazani orda gecirecegiz.26 agustosta misira donecegim.tekrar sahalara donmem eylul basini bulacak.Merkeze gelince nete girerim ama yazlikta net yok ne yazik ki..Bu arada diyete devam tabiki.
Çok iyi düşünmüşsün,eylülde bomba gibi dönersin.
**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/79.7/0.3/%0.37)
rana able(66.6/66.5/0.1/%0.15)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/69.4/0.2/%0.29)
Doga3(92.9/92.9/0/%0)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.
7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)
Günaydın canım,geçen haftadan sonra 100 gr bile harika,tebrik ederimslm kizlaar
kilom ayni sayilir
66.5
Harfi harfine anlatırım o gün geldiğinde söz :123:ayyyyyy caniiimmmm bu cümleye bayildim yaaa, su anda en onemli sey azerimiz dondu.tatlim benimmm
canim insallah evlenme olaylarini bize adim adim anlatirsin gün gelince.bak tüm detaylari isteriz haaaa.Allah kabul etsin canimgecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin
Ayakları üzerinde durmaya başlıyorlar Azerim;hem çok zor,hem çok gurur verici bir süreç.Anaların hakkı ödenmez ya,duygulandım yine :2:bugün beni yine zorlu bir gün bekliyor.kizima ilk defa ev anahtarini vericem.bugün okula kendi gidip kendi gelicek.aklim yine onda kalicak.ama oglum yeni okulunun yolunu ezberleyene kadar onu götürüp getirmem lazim.gerci bugün ögrenir artik.pazartesi kendi gider.ilk defa cocuklarimi okullara yalniz baslarina gönderiyorum.ama ögrenmek zorundalar.yakinda calisirsam,ki calismak icin deliriyorum,insallah calisirim,o zaman hep sorumluluk sahibi olacaklar.Allah'im onlarin okul yolunu su yolu etsin insallah,sag salim gidip gelsinler insallah.Allah herkesin evladini korusun
Geçen haftaki takımca attığımız 11.5 kilodan sonra bu halimiz inanın bir 11.5 kilo vermek kadar başarı.Genelde hızlı alınan kiloları takip eden hafta mutalaka kilo verme durur ya da üzerine alınır,şu halimiz bile büyük basarı,maşallah canlarımabende aynen gecen haftaki 2,3 kg kayıptan sonra bu hafta ancak 0,2 kybedebildim fkt birde malum günümdeyim haftaya daha iyi olacağından eminim inşllahh
İnşallah canım ablam,beraberceay kıyamam yaaa çok güldüm o günler çok uzakda deilll
azeri hülya günaydın canlarımmmmm
Sizin işler de eylülde coşacak,çok haklısın.bende seni özledim şekerim.işte eylülden sonrada bizim iş yerinde işler acayip togun oluyor anlatamam.
Strestendir ciğerim muhakkak,ama bi şüphen ya da tedirginliğin varsa yarın bi doktora gidip kan ver Pabya'm.günaydın kızlar,bende bu gün çok kötü bir sançı ile uyandım hastananmışım,ama çok erken daha yeni 12 gün olmuştu biteni alnamadım.ben hiç sancılanmazdım şimdi ayakda duramıyorum,acaba stresten olabilirmi.
Çok normal bitanem,normalde atarı takip eden hafta kilo durur ya alınır.Bizse takımca 100 gr bile almamışız,yine harikayızgeçen haftadaya göre bu hafta baya düşüş yaşamışız,ama durması normal,haftaya tekrar güzel bi atak yaparız.
Artık eylüle kadar böyle idare edelim canım benim ama,eylülde günde en az 5 paylaşım ve cumaları kati olarak bildirim yapmazsan sanırım olmayacak.Yani muhakakk gelemeyeceğimiz günler için izin alıyoruz önceden,habersiz gelmemek bildirim yapmamak bunlar hep diskalifiye sebebi.Artık eylülden sonra düzene girecektir diye umalım canım.Bu arada kilonu aynı geçmiştim,değişme var mıydı?Canlarim izin talebim gorulmedimi bilmiyorum ama ben yazliga gitmeden once izin taleb etmistim eylulde geri donecegimi ifade etmistim.Oyuzden nete firsatim oldukca gelebiliyorum.Normalde net yoktu burda ablam vinn getirdi oda her zaman olmuyor.Bunlari daha oncede ifade etmistim.Yinede diskalifiye konusunda takdir takimin.
MaşallahBu hafta baskul surekli farkli gosterdi.79.2 bile gordum.Ama 80.4u de gosterdi.Bende ortalama olarak yazdim,bugun cikan sonuc buydu.Sonunda 3 aylik 80 barajini gectim
Canım mesajları hatırlıyorum ama takdir edersin ki önce eylüle kadar izin isteyip,sonra arada gelip bildirim yapınca ben iznin bitti sanmışım normal olarak.İzinliyken bildirim yapmıyoruz aklında bulunsun.O zaman izinli isen eylüle kadar bildirim yapma bu haftadan itibaren,değilsen paylaşım ve bildirimine itina gösterirsin canım.Zaten eylülde Kırmızıgül tekrar kuralları hatırlatır sana,bu konuda prensiplidir.O zaman yoluna girer inşallah.Yani izinli değilsek kurallara uyuyoruz,bir haftadan fazla izinli isek cumaları bildirim yapmıyoruz.Hatirlatmak icin bu da 2 agustostaki mesajlarimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?