Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dogaaaaaaaaaa kiz tatlim geldinmiiiiii.özledim sizleri yaaaaa.ne yaptin canim,ev buldunmu.hem antidepresana baslamissin.ne olduki canim?

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/66,4/%0,29)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

bende aynen gecen haftaki 2,3 kg kayıptan sonra bu hafta ancak 0,2 kybedebildim fkt birde malum günümdeyim haftaya daha iyi olacağından eminim inşllahh

Son düzenleme:

azei kızı sende çalışıyorsun herhalde.bu saatte bizden başka kimse yok çünkü günaydın bu arada

ay kıyamam yaaa çok güldüm o günler çok uzakda deilll
ravbbim bir çıkar yol verir sana inş kızlarda demiş o da babası iyi bakar üzülme belki aklını başına getirir çocuk inş

canım allahın izniyle bişey olmaz aklıllı çocuklar bunlar

azerim taşındım ramazan öncesi çok sinirliyim yaa onun için verdi dr

azeri hülya günaydın canlarımmmmm

neredesiniz siz güzelim

bende seni özledim şekerim.işte eylülden sonrada bizim iş yerinde işler acayip togun oluyor anlatamam.

nev81 (81.3/80/0.3/%0.37)

81 yazacagına 80 yazmıssın

oda olurrrr sen bu hırsla gidersen 55 leri bile görürsün :)

sen eşinden ayrımısın canım.çpcugun anneye ihtiyacı vr hemen getirmeye bak bebeyi

ben öğlen eve gittiğimde tartılıcam nasıl olsa 4 e kadar süresi var

slm kızlar nasılsınız ? ben aldığım kilolarla diyet grubuna geri dönmüş bulunuyorum veremeden verdiklerimi aldım ve geldimm.. hem 10.takımda hemde 7. takımla kaldığım yerden devam etmek istiyorum.siz neler yapıyorsunuz takım dolmuş

beraber kurtuluruz inş fazlalıklarımızdan her zaman bekleriz canım sohbete

günaydın kızlar,bende bu gün çok kötü bir sançı ile uyandım hastananmışım,ama çok erken daha yeni 12 gün olmuştu biteni alnamadım.ben hiç sancılanmazdım şimdi ayakda duramıyorum,acaba stresten olabilirmi.

geçen haftadaya göre bu hafta baya düşüş yaşamışız,ama durması normal,haftaya tekrar güzel bi atak yaparız.

evet canim zaten 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye oluyor bildigim kadar.umarim gelir kaybetmek istemeyiz onu

Canlarim izin talebim gorulmedimi bilmiyorum ama ben yazliga gitmeden once izin taleb etmistim eylulde geri donecegimi ifade etmistim.Oyuzden nete firsatim oldukca gelebiliyorum.Normalde net yoktu burda ablam vinn getirdi oda her zaman olmuyor.Bunlari daha oncede ifade etmistim.Yinede diskalifiye konusunda takdir takimin.

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6/66.5/0.1/%0.15)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/69.4/0.2/%0.29)
Doga3(92.9/92.9/0/%0)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)
215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo (783.7//%)

Son düzenleme:
Hoşgeldin,şükür kavuşturana mı desek artık,temelli geldin mi?

Çok iyi düşünmüşsün,eylülde bomba gibi dönersin.

Hatirlatmak icin bu da 2 agustostaki mesajlarimiz...

Bu hafta baskul surekli farkli gosterdi.79.2 bile gordum.Ama 80.4u de gosterdi.Bende ortalama olarak yazdim,bugun cikan sonuc buydu.Sonunda 3 aylik 80 barajini gectim

slm kizlaar
kilom ayni sayilir
66.5
Günaydın canım,geçen haftadan sonra 100 gr bile harika,tebrik ederim

Harfi harfine anlatırım o gün geldiğinde söz :123:

Ayakları üzerinde durmaya başlıyorlar Azerim;hem çok zor,hem çok gurur verici bir süreç.Anaların hakkı ödenmez ya,duygulandım yine :2:

bende aynen gecen haftaki 2,3 kg kayıptan sonra bu hafta ancak 0,2 kybedebildim fkt birde malum günümdeyim haftaya daha iyi olacağından eminim inşllahh
Geçen haftaki takımca attığımız 11.5 kilodan sonra bu halimiz inanın bir 11.5 kilo vermek kadar başarı.Genelde hızlı alınan kiloları takip eden hafta mutalaka kilo verme durur ya da üzerine alınır,şu halimiz bile büyük basarı,maşallah canlarıma

ay kıyamam yaaa çok güldüm o günler çok uzakda deilll
azeri hülya günaydın canlarımmmmm
İnşallah canım ablam,beraberce

bende seni özledim şekerim.işte eylülden sonrada bizim iş yerinde işler acayip togun oluyor anlatamam.
Sizin işler de eylülde coşacak,çok haklısın.

Strestendir ciğerim muhakkak,ama bi şüphen ya da tedirginliğin varsa yarın bi doktora gidip kan ver Pabya'm.

geçen haftadaya göre bu hafta baya düşüş yaşamışız,ama durması normal,haftaya tekrar güzel bi atak yaparız.
Çok normal bitanem,normalde atarı takip eden hafta kilo durur ya alınır.Bizse takımca 100 gr bile almamışız,yine harikayız

Artık eylüle kadar böyle idare edelim canım benim ama,eylülde günde en az 5 paylaşım ve cumaları kati olarak bildirim yapmazsan sanırım olmayacak.Yani muhakakk gelemeyeceğimiz günler için izin alıyoruz önceden,habersiz gelmemek bildirim yapmamak bunlar hep diskalifiye sebebi.Artık eylülden sonra düzene girecektir diye umalım canım.Bu arada kilonu aynı geçmiştim,değişme var mıydı?

Bu hafta baskul surekli farkli gosterdi.79.2 bile gordum.Ama 80.4u de gosterdi.Bende ortalama olarak yazdim,bugun cikan sonuc buydu.Sonunda 3 aylik 80 barajini gectim
Maşallah 7 leri görmek benim de en büyük hayalim bu ara

Hatirlatmak icin bu da 2 agustostaki mesajlarimiz...
Canım mesajları hatırlıyorum ama takdir edersin ki önce eylüle kadar izin isteyip,sonra arada gelip bildirim yapınca ben iznin bitti sanmışım normal olarak.İzinliyken bildirim yapmıyoruz aklında bulunsun.O zaman izinli isen eylüle kadar bildirim yapma bu haftadan itibaren,değilsen paylaşım ve bildirimine itina gösterirsin canım.Zaten eylülde Kırmızıgül tekrar kuralları hatırlatır sana,bu konuda prensiplidir.O zaman yoluna girer inşallah.Yani izinli değilsek kurallara uyuyoruz,bir haftadan fazla izinli isek cumaları bildirim yapmıyoruz.

Son düzenleme:
**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(80/79.7/0.3/%0.37)
rana able(66.6/66.5/0.1/%0.15)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/69.4/0.2/%0.29)
Doga3(92.9/92.9/0/%0)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)
215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo ()

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…