Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ben zaten bildirim yapmadim izin talebinden sonra.hatirlarsan izin talebimden sonraozelden bildirim yapmami istemistin bende sadece onu yaptim gitmeden once.Ondan haric yapmadim.izinliyken bildirim yapilmayacagindan haberim yoktu.Bugunde yazdiginiz mesajlarda bildirim yapmami istediginiz icin yaptim.Onuda duzelteyim.Bundan sonra pek takima ugrama sansim olmaz zaten.Eylulde arkadaslarda dondugunde gorusmek uzere...

Tamam bitanem,Allah kabul etsin.Kuzumu koklayarak öpüyorum
tamam canim öpücügünü iletecegim pasaya
bilgisayarda fazla duramayacagim
usutmusum sanirim basimda coook agriyor
kendimi iyi hissedersem tekrar girmeye calisirim
sizlere guzel bir gun diliyorum..
gecmis olsun canim sen yat dinlen gecer insallah
ne yani dogru degilmi senin o neseli halini ozledik valla .insallah darisi diger izinli arkadaslarin basina gelinartik bizi cok yalniz birakmayin
amin canim rabbim olmayanlarada en kisa surede cok tatli ayni benim pasam gibi pasalar versin
kiz listeyi darma duman eden ben degilmisim hulya yapmis bak nevim .sahurda herhal az yemis o yuzden takimmmin basini sonunu yemis kizcagaz

hayir canim calismiyorum maalesef,ama cok istiyorum insallah.canim ben gittikten sonrami sen geldin?hatirlayamadim.ayrica hosgeldin safalar getirdin
senin gittigin hafta geldi oda azericim . cok tatli bir arkadasimiz oda
evet insan tasinma esnasinda cok stresli oluyor insallah cabuk atlatirsin.ayricada sanada gunaydin canim
evet ben geldiğimde sen yoktun.1 ay felan oldu ben başlayalı :) erken kalkıyorsun ya iştesin sandım inş snede başlarsın çalışmaya.
istedigin yerde istedigin saatlerde olur insallah
ben öğlen eve gittiğimde tartılıcam nasıl olsa 4 e kadar süresi var
tamam dogacim .cok gec kalma ama
canim takim dolu ama sohbet icin herzaman yerimiz var buyur gel .sohbetinden zevk duyacagiz
beraber kurtuluruz inş fazlalıklarımızdan her zaman bekleriz canım sohbete
aynen katiliyorum dediklerine balim
kesin strestendir ama yindede tedbir icin dr. gorun derim canim hemsom
geçen haftadaya göre bu hafta baya düşüş yaşamışız,ama durması normal,haftaya tekrar güzel bi atak yaparız.
bence bu haftada mukemmeliz hic kiloyu geri alanimiz yok masallah

Hatirlatmak icin bu da 2 agustostaki mesajlarimiz...

gerekenleri nevcigim soylemis bana bisey kalmamis. seni tabiki aramizda gormekten zevk duyariz .birazcik dikkat etsen hersey duzelecektir tatlim

**7.TAKIM ** 219. ETAP**[/COLOR]

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/79.7/0.3/%0.37)
rana able(66.6/66.5/0.1/%0.15)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/69.4/0.2/%0.29)
Doga3(92.9/91.9/1/%1.08)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)[/B]215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo ()
[/QUOTE]

neviiimm kilomu yazdımm

kendine iyi bak tatlim .eylulde bomba gibi don aramiza

Açıkçası ben ve diğer arkadaşlar da artık sen ne zaman izinlisin ne zaman değilsin şaşırdık,o yüzden izinli olup olmadığını anlayamadığım için bildirim istemişim.Neyse artık eylülde bir şekilde kaptanla halledersiniz.

neviiimm kilomu yazdımm
[/QUOTE]

dogam harikasin .seninle gurur duyuyoruz

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
Doga3(92.9/91.9/1/%1.07)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)
215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo ()

az sabirli olun kizlar eylul kapida herkes duzene girecektir.zaten kaptaniminda son 10 gunu sonrasinda burda olacaktir

bence bu haftada mukemmeliz hic kiloyu geri alanimiz yok masallahgerekenleri nevcigim soylemis bana bisey kalmamis. seni tabiki aramizda gormekten zevk duyariz .birazcik dikkat etsen hersey duzelecektir tatlim
Atar yapıca kilolar,ertesi hafta artıya çıkma ya da duraklama olur ki takıma bak hala ya,ertesi hafta bile kıpırdanma var,bin maşallah size Ramazanda herkes akın akın kilo alırken,2 haftada takımca neredeyse 15 kilo attık ramazan başından beri,siz nasıl bir takımsınız yaaaaaaaaaaa

neviiimm kilomu yazdımm
Tebrik ederim ablacımmmm Bu hafta takımımızın 1.siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Doğa'mızzzzzzzzz Tebrik ederiz güzel ablam benimmmmmmmmmmmm

**7.TAKIM ** 219. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
Doga3(92.9/91.9/1/%1.07)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.

7.Takım Toplam Kilo ( % 0.46 )

Listenizin yeni hali..buyrun

Son düzenleme:
Hay Allah razı olsun senden ciğerim.1 saat 45 dakikadır bekliyorum;ne 2. takımdan ne 4. takımdan kaptanlarım gelmedi,bildirime geç kalıcam diye korktum,çok teşekkür ederim canım

Hay Allah razı olsun senden ciğerim.1 saat 45 dakikadır bekliyorum;ne 2. takımdan ne 4. takımdan kaptanlarım gelmedi,bildirime geç kalıcam diye korktum,çok teşekkür ederim canım

nev nasılsın şekerimm.seninde az kaldı işe başlamana tatil bitiyor artık.ne güzel bizim gibi degilsiniz biz yaz kış demeden çalışıyozzz

en buyuk takim bizim takim !

kizlar yeni tickerim nasil ama tamda beni anlatiyor artik salyangoz hiziyla gidiyor kilom
Senin kilonda bir insanın verdiği 100 gr bile büyük bir gidiştir.Maşallah canım sana yaaa

bende bayramda izin alacm canlar.hemide 2 haftaaaa
Tamam canım,sorun olmaz Ben de 1-8 eylül arası izinli olucam ama o zaman zaten Gülüm ya da Saferan'ım gelmiş olur,emaneti teslim eder 1 hafta soluklanırım.Zaten ertesi hafta herkes dönüyor,kıyametler kopacak topikte

Rica ederim canım :))

nev nasılsın şekerimm.seninde az kaldı işe başlamana tatil bitiyor artık.ne güzel bizim gibi degilsiniz biz yaz kış demeden çalışıyozzz
Evet bitanem,20 gün kaldı seminerlere çocuklar 18'inde gelecek ama biz de ancak o arada erken uyumaya,erken uyanmaya alışıp,sınıf temizliği düzenlemesi yapıyoruz kuzucuklar gelmeye hazır olsun herşey diye.Okul başlayınca benim sistem belli;akşam 10:30 yatış,sabah 6 kalkış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…