Sen hep konuş o tatlı dilinle,eşin ne şanslı.Tatlı bir dil,bir erkek için en büyük nimettir.Bu arada listenin rengini naptın kız
Boyayı çalıyorsun her haftaboyadim ne guzel renkli renkli oldu bayram sekeri gibi
Maşallah7 leri görmek benim de en büyük hayalim bu ara
Canım mesajları hatırlıyorum ama takdir edersin ki önce eylüle kadar izin isteyip,sonra arada gelip bildirim yapınca ben iznin bitti sanmışım normal olarak.İzinliyken bildirim yapmıyoruz aklında bulunsun.O zaman izinli isen eylüle kadar bildirim yapma bu haftadan itibaren,değilsen paylaşım ve bildirimine itina gösterirsin canım.Zaten eylülde Kırmızıgül tekrar kuralları hatırlatır sana,bu konuda prensiplidir.O zaman yoluna girer inşallah.Yani izinli değilsek kurallara uyuyoruz,bir haftadan fazla izinli isek cumaları bildirim yapmıyoruz.
tamam canim öpücügünü iletecegim pasayaTamam bitanem,Allah kabul etsin.Kuzumu koklayarak öpüyorum
gecmis olsun canim sen yat dinlen gecer insallahbilgisayarda fazla duramayacagim
usutmusum sanirim basimda coook agriyor
kendimi iyi hissedersem tekrar girmeye calisirim
sizlere guzel bir gun diliyorum..
ne yani dogru degilmi senin o neseli halini ozledik valla .insallah darisi diger izinli arkadaslarin basina gelinartik bizi cok yalniz birakmayinayyyyyy caniiimmmm bu cümleye bayildim yaaa, su anda en onemli sey azerimiz dondu.tatlim benimmm
canim insallah evlenme olaylarini bize adim adim anlatirsin gün gelince.bak tüm detaylari isteriz haaaa.
Allah kabul etsin canim
gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin
amin canim rabbim olmayanlarada en kisa surede cok tatli ayni benim pasam gibi pasalar versinbugün beni yine zorlu bir gün bekliyor.kizima ilk defa ev anahtarini vericem.bugün okula kendi gidip kendi gelicek.aklim yine onda kalicak.ama oglum yeni okulunun yolunu ezberleyene kadar onu götürüp getirmem lazim.gerci bugün ögrenir artik.pazartesi kendi gider.ilk defa cocuklarimi okullara yalniz baslarina gönderiyorum.ama ögrenmek zorundalar.yakinda calisirsam,ki calismak icin deliriyorum,insallah calisirim,o zaman hep sorumluluk sahibi olacaklar.Allah'im onlarin okul yolunu su yolu etsin insallah,sag salim gidip gelsinler insallah.Allah herkesin evladini korusun
kiz listeyi darma duman eden ben degilmisim hulya yapmis bak nevim .sahurda herhal az yemis o yuzden takimmmin basini sonunu yemis kizcagaz
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81.3/81/0.3/%0.37)
ipekyol51(80/80/0/%0)
rana able(66.6)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/66,4/%0,29)
Doga3(92.9/)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.
bende aynen gecen haftaki 2,3 kg kayıptan sonra bu hafta ancak 0,2 kybedebildim fkt birde malum günümdeyim haftaya daha iyi olacağından eminim inşllahh
senin gittigin hafta geldi oda azericim . cok tatli bir arkadasimiz odahayir canim calismiyorum maalesef,ama cok istiyorum insallah.canim ben gittikten sonrami sen geldin?hatirlayamadim.ayrica hosgeldin safalar getirdin
evet insan tasinma esnasinda cok stresli oluyor insallah cabuk atlatirsin.ayricada sanada gunaydin canimay kıyamam yaaa çok güldüm o günler çok uzakda deilll
ravbbim bir çıkar yol verir sana inş kızlarda demiş o da babası iyi bakar üzülme belki aklını başına getirir çocuk inş
canım allahın izniyle bişey olmaz aklıllı çocuklar bunlar
azerim taşındım ramazan öncesi çok sinirliyim yaa onun için verdi dr
azeri hülya günaydın canlarımmmmm
istedigin yerde istedigin saatlerde olur insallahevet ben geldiğimde sen yoktun.1 ay felan oldu ben başlayalı :) erken kalkıyorsun ya iştesin sandım inş snede başlarsın çalışmaya.
tamam dogacim .cok gec kalma amaben öğlen eve gittiğimde tartılıcam nasıl olsa 4 e kadar süresi var
canim takim dolu ama sohbet icin herzaman yerimiz var buyur gel .sohbetinden zevk duyacagizslm kızlar nasılsınız ? ben aldığım kilolarla diyet grubuna geri dönmüş bulunuyorum veremeden verdiklerimi aldım ve geldimm.. hem 10.takımda hemde 7. takımla kaldığım yerden devam etmek istiyorum.siz neler yapıyorsunuz takım dolmuş
beraber kurtuluruz inş fazlalıklarımızdan her zaman bekleriz canım sohbete
kesin strestendir ama yindede tedbir icin dr. gorun derim canim hemsomgünaydın kızlar,bende bu gün çok kötü bir sançı ile uyandım hastananmışım,ama çok erken daha yeni 12 gün olmuştu biteni alnamadım.ben hiç sancılanmazdım şimdi ayakda duramıyorum,acaba stresten olabilirmi.
bence bu haftada mukemmeliz hic kiloyu geri alanimiz yok masallahgeçen haftadaya göre bu hafta baya düşüş yaşamışız,ama durması normal,haftaya tekrar güzel bi atak yaparız.
Canlarim izin talebim gorulmedimi bilmiyorum ama ben yazliga gitmeden once izin taleb etmistim eylulde geri donecegimi ifade etmistim.Oyuzden nete firsatim oldukca gelebiliyorum.Normalde net yoktu burda ablam vinn getirdi oda her zaman olmuyor.Bunlari daha oncede ifade etmistim.Yinede diskalifiye konusunda takdir takimin.
Hatirlatmak icin bu da 2 agustostaki mesajlarimiz...
Canim ben zaten bildirim yapmadim izin talebinden sonra.hatirlarsan izin talebimden sonraozelden bildirim yapmami istemistin bende sadece onu yaptim gitmeden once.Ondan haric yapmadim.izinliyken bildirim yapilmayacagindan haberim yoktu.Bugunde yazdiginiz mesajlarda bildirim yapmami istediginiz icin yaptim.Onuda duzelteyim.Bundan sonra pek takima ugrama sansim olmaz zaten.Eylulde arkadaslarda dondugunde gorusmek uzere...
Açıkçası ben ve diğer arkadaşlar da artık sen ne zaman izinlisin ne zaman değilsin şaşırdık,o yüzden izinli olup olmadığını anlayamadığım için bildirim istemişim.Neyse artık eylülde bir şekilde kaptanla halledersiniz.Canim ben zaten bildirim yapmadim izin talebinden sonra.hatirlarsan izin talebimden sonraozelden bildirim yapmami istemistin bende sadece onu yaptim gitmeden once.Ondan haric yapmadim.izinliyken bildirim yapilmayacagindan haberim yoktu.Bugunde yazdiginiz mesajlarda bildirim yapmami istediginiz icin yaptim.Onuda duzelteyim.Bundan sonra pek takima ugrama sansim olmaz zaten.Eylulde arkadaslarda dondugunde gorusmek uzere...
Boyayı çalıyorsun her haftaAma ben geri sürdüm,boya bolca mevcut
**7.TAKIM ** 219. ETAP**[/COLOR]
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(80/79.7/0.3/%0.37)
rana able(66.6/66.5/0.1/%0.15)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/69.4/0.2/%0.29)
Doga3(92.9/91.9/1/%1.08)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)[/B]215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.
7.Takım Toplam Kilo ()
Açıkçası ben ve diğer arkadaşlar da artık sen ne zaman izinlisin ne zaman değilsin şaşırdık,o yüzden izinli olup olmadığını anlayamadığım için bildirim istemişim.Neyse artık eylülde bir şekilde kaptanla halledersiniz.
Atar yapıca kilolar,ertesi hafta artıya çıkma ya da duraklama olur ki takıma bak hala ya,ertesi hafta bile kıpırdanma var,bin maşallah sizebence bu haftada mukemmeliz hic kiloyu geri alanimiz yok masallahgerekenleri nevcigim soylemis bana bisey kalmamis. seni tabiki aramizda gormekten zevk duyariz .birazcik dikkat etsen hersey duzelecektir tatlim
neviiimm kilomu yazdımm
Hay Allah razı olsun senden ciğerim.1 saat 45 dakikadır bekliyorum;ne 2. takımdan ne 4. takımdan kaptanlarım gelmedi,bildirime geç kalıcam diye korktum,çok teşekkür ederim canım**7.TAKIM ** 219. ETAP**
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(80/79.7/0.3/%0.37)
rana able(66.6/66.5/0.1/%0.15)
PABYA(79/78.5/0.5/%0.63)
hulyaeyup(69.6/69.4/0.2/%0.29)
Doga3(92.9/91.9/1/%1.07)
Azerikızı(56.5/54.7/0.45/%0.80)215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 4'e bölündü.Verdiği kilo 1.8 kg idi.
[/COLOR][/SIZE]7.Takım Toplam Kilo ( % 0.46 )[/B]
Listenizin yeni hali..buyrun
Hay Allah razı olsun senden ciğerim.1 saat 45 dakikadır bekliyorum;ne 2. takımdan ne 4. takımdan kaptanlarım gelmedi,bildirime geç kalıcam diye korktum,çok teşekkür ederim canım
Hay Allah razı olsun senden ciğerim.1 saat 45 dakikadır bekliyorum;ne 2. takımdan ne 4. takımdan kaptanlarım gelmedi,bildirime geç kalıcam diye korktum,çok teşekkür ederim canım
en buyuk takim bizim takim !
Senin kilonda bir insanın verdiği 100 gr bile büyük bir gidiştir.Maşallah canım sana yaaakizlar yeni tickerim nasil ama tamda beni anlatiyor artik salyangoz hiziyla gidiyor kilom
Tamam canım,sorun olmazbende bayramda izin alacm canlar.hemide 2 haftaaaa
Rica ederim canım :))
Evet bitanem,20 gün kaldı seminerlere çocuklar 18'inde gelecek ama biz de ancak o arada erken uyumaya,erken uyanmaya alışıp,sınıf temizliği düzenlemesi yapıyoruz kuzucuklar gelmeye hazır olsun herşey diye.Okul başlayınca benim sistem belli;akşam 10:30 yatış,sabah 6 kalkışnev nasılsın şekerimm.seninde az kaldı işe başlamana tatil bitiyor artık.ne güzel bizim gibi degilsiniz biz yaz kış demeden çalışıyozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?