neviiimm kilomu yazdımm
Atar yapıca kilolar,ertesi hafta artıya çıkma ya da duraklama olur ki takıma bak hala ya,ertesi hafta bile kıpırdanma var,bin maşallah sizeRamazanda herkes akın akın kilo alırken,2 haftada takımca neredeyse 15 kilo attık ramazan başından beri,siz nasıl bir takımsınız yaaaaaaaaaaa
Tebrik ederim ablacımmmm Bu hafta takımımızın 1.siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Doğa'mızzzzzzzzz Tebrik ederiz güzel ablam benimmmmmmmmmmmm
şimartmayın kız beniiidogam harikasin .seninle gurur duyuyoruz
Evet Akrebim,56.5 kg idi.Takımınıza baktım bitanem,eline emeğine sağlık.Ekledim canım benimnevcim azeri kızı 56,5 le mi ayrılmıştı..acil yazarmısın.
listen tamamdır canım
dogam harikasin .seninle gurur duyuyoruz
gecmis olsun canim.kiz demek tasindin sende.oh be sükürler olsun.peki istedigin yerdemi?ay kıyamam yaaa çok güldüm o günler çok uzakda deilll
ravbbim bir çıkar yol verir sana inş kızlarda demiş o da babası iyi bakar üzülme belki aklını başına getirir çocuk inş
canım allahın izniyle bişey olmaz aklıllı çocuklar bunlar
azerim taşındım ramazan öncesi çok sinirliyim yaa onun için verdi dr
azeri hülya günaydın canlarımmmmm
bende tam bir ay önce izine ciktim zaten.baska bir sehire tasindimda.evet ben geldiğimde sen yoktun.1 ay felan oldu ben başlayalı :) erken kalkıyorsun ya iştesin sandım inş snede başlarsın çalışmaya.
tabiiki stresten üzüntüden oldu canim.psikolojinden dolayi olmustur.günaydın kızlar,bende bu gün çok kötü bir sançı ile uyandım hastananmışım,ama çok erken daha yeni 12 gün olmuştu biteni alnamadım.ben hiç sancılanmazdım şimdi ayakda duramıyorum,acaba stresten olabilirmi.
kizlar yeni tickerim nasil ama tamda beni anlatiyor artik salyangoz hiziyla gidiyor kilom
nevcim yeni geldim listenize bakicaktim ama akrep yapmis gibi gözüküyor ama sanki eski usüle göre yamis ben yine bi bakayim canim
Çok teşekkür ederim canım benim,tebrik ederim bu haftaki 1. cimiz de kardeş takımımız olmuş kızlarrrrr.BRAVOOOOO 4. TAKIMMMMMMMMMMMMMnevcim yüzdeniz 0.33 olcak ben benim listeyi eklerken düzeltirim
gecmis olsun canim.kiz demek tasindin sende.oh be sükürler olsun.peki istedigin yerdemi?
bende tam bir ay önce izine ciktim zaten.baska bir sehire tasindimda.
tabiiki stresten üzüntüden oldu canim.psikolojinden dolayi olmustur.
aaaa abk gördünmü,yapmissin bile.yardima gerek kalmadi.affferin kissss
Kız benim mesaj sanıyorum kalemi görünce,aynı gibi olmuş çizelgemiz Ganfed'im,salyongozu başka bir yola alsak olmaz mıııı,ya da ben değiştiriyim tickerimideneme yanilma yontemiyle hallettim .nasilim ama
Çok teşekkür ederim canım benim,tebrik ederim bu haftaki 1. cimiz de kardeş takımımız olmuş kızlarrrrr.BRAVOOOOO 4. TAKIMMMMMMMMMMMMM
Bu arada hanımlar,7. takımın güzelleri,biz de beğenmediğiniz listemizle bile 4. lük almışızBiz harika bir takımızzzzzzzzz
Kız benim mesaj sanıyorum kalemi görünce,aynı gibi olmuş çizelgemiz Ganfed'im,salyongozu başka bir yola alsak olmaz mıııı,ya da ben değiştiriyim tickerimi
selam canlarim
bugun 12 ye kadar yattim guzelce dinlendim
simdi biraz daha iyiyim
takimimiza masallah ya 4. olmusuz
ayrica dogacim senide tebrik ediyorum
valla bende sadece sahurda kullaniyorum .insallah etkili olur bakacagiz artiknevcim musliyi buldum
ama ramazanda duzenli olarak sadece sahurda kullanabilirim
acaba ramazanin bitmesini mi beklesem musli diyeti icin :97:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
RANA.ABLE.
herkezler iftar keyfinde sanirim
ama sagolsun ziyaretcilerimiz beni yalniz birakmamis :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?