super ya 4. olduk demek biraz daha zorlasak birincilik bizimdi gene desene .ay bende fena alistim birincilige ha aliskanlik yapti zaar
Harika olmuşşşşşşşş,çok tatlıııı.Ama sen o yaramaz salyangozdan etkilenip de hedefe doğru bizi bırakıp gitme.50 gr 50 gr ver ki,senden mümkün olduğunca geç ayrılalımhemen aliyorum canim sen dur biben salyangozumu cimene salayim
Gerçekten maşallah
takimimiza masallah ya 4. olmusuz
ayrica dogacim senide tebrik ediyorum
Biz özellikle çıkıyoruz Rana'cım,rahat etsinler diyeToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
RANA.ABLE.
herkezler iftar keyfinde sanirim
ama sagolsun ziyaretcilerimiz beni yalniz birakmamis :82:
Bitanem ramazan boyu yalnızca sahurda yiyerek mideni müsliye alıştırır,ramazandan sonra eksiksiz 21 günlük programını uygularsın olmaz mınevcim musliyi buldum
ama ramazanda duzenli olarak sadece sahurda kullanabilirim
acaba ramazanin bitmesini mi beklesem musli diyeti icin :97:
Tespitler çok doğruBİR KADININ BUNALIM EVRESİ:
Bunalım...Bunualım...Bunu alııım...Bunu alayım...Bun...u da alayııım...Bunu da al bunu...bunu da...bunu da........:)))
BU DA BİR ERKEĞİN BUNALIM EVRESİ:
Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunlada çıkayım, onlada çıkayım, hepsiyle çıkayım..:)))
İyi geceler canımiyi geceler arkadaşlar buugniftara davetliydik yarın ve pazarda bizimm isafirimiz var ramazan yogun vesselam.hepinize hayırlı geceler hadi ben kaçtım
süpersin güzelim sen zaten,tombis yanaklim benim.isiririm senin o yanaklariniiiiiiiiiiiiiiiiiiiideneme yanilma yontemiyle hallettim .nasilim ama
hemen aliyorum canim sen dur biben salyangozumu cimene salayim
Afiyet olsun canım,sıkma canını,insanın günü gününü tutmuyor,moralini düşürmemeye çalış bitanembende firsat buldukca aklima geldikce menümü yazacagim.ama KIZLAR ben size dedim,valla su an diyet miyet yapamam.cok stresim var.
bugün iftar menüm:
1 kase pirinc corbasi
yarim kase pilav
yarim kase kuru fasülye
cok az tursu
6 tane cevizli hurma
sahurda sudan baska bisey girmiyor zaten mideye.yemekleri bugün cok bol yapmisim.yarin ayni seyleri yiycez bu yüzden.
sagol ganfedim daha iyiyimgectimi bas agrin canim iyimisin
günaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburennevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn
Canlarım ben de ani bir kararla sahur itibariyle eylüle ertelediğim Dukan diyetime başladım.Aslında 5 eylülde başlayacaktım ama baktım yine özel günüme denk geliyor ve otomatikman sabote ediyor başlamak daha mantıklı geldi.Bir yandan da müsliye bünyem çok alıştı,artık önümüzdeki haftalarda bu kadar gitmez diye düşündüm.Ramazan başlayalı müsli ile 3 kg verdim,gitmeden sağlıkla 7'leri göreyim istiyorum kısmetse,o yüzden velhasıl başladım.Dua edin banaaaaa canlarımmmmmVe sahur menüm şöyleydi:
*2 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yulaf kepeği ile çırpılmış 3 kaşık light yoğurt
*Toplam iftarla sahur arası da 2.5 litre su
bende firsat buldukca aklima geldikce menümü yazacagim.ama KIZLAR ben size dedim,valla su an diyet miyet yapamam.cok stresim var.
bugün iftar menüm:
1 kase pirinc corbasi
yarim kase pilav
yarim kase kuru fasülye
cok az tursu
6 tane cevizli hurma
sahurda sudan baska bisey girmiyor zaten mideye.yemekleri bugün cok bol yapmisim.yarin ayni seyleri yiycez bu yüzden.
hadi hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.Canlarım ben de ani bir kararla sahur itibariyle eylüle ertelediğim Dukan diyetime başladım.Aslında 5 eylülde başlayacaktım ama baktım yine özel günüme denk geliyor ve otomatikman sabote ediyor başlamak daha mantıklı geldi.Bir yandan da müsliye bünyem çok alıştı,artık önümüzdeki haftalarda bu kadar gitmez diye düşündüm.Ramazan başlayalı müsli ile 3 kg verdim,gitmeden sağlıkla 7'leri göreyim istiyorum kısmetse,o yüzden velhasıl başladım.Dua edin banaaaaa canlarımmmmmVe sahur menüm şöyleydi:
*2 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yulaf kepeği ile çırpılmış 3 kaşık light yoğurt
*Toplam iftarla sahur arası da 2.5 litre su
güzelim yapacak olanlar var,sen onlarla başlarsın,ramazandan sonra.günaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburennevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.
ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.
ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin
galiba bu gidisle hedefimi dahada asagiya cekicem galiba canim.50-52 arasi falan.kiz valla esim hala beni zayif bulmuyor.sakayla karisik söylüyor valla.azerim senin zaten hedefe 700 gram kalmis
cizelgen oyle diyor dogru mu :44:
onuda yavas yavas verki hep aramizda kal canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?