Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

super ya 4. olduk demek biraz daha zorlasak birincilik bizimdi gene desene .ay bende fena alistim birincilige ha aliskanlik yapti zaar
Beğenmediğimiz halimiz bile 4. oldu ya ona koptum ben Harikasınız siz canlarım ya
hemen aliyorum canim sen dur biben salyangozumu cimene salayim
Harika olmuşşşşşşşş,çok tatlıııı.Ama sen o yaramaz salyangozdan etkilenip de hedefe doğru bizi bırakıp gitme.50 gr 50 gr ver ki,senden mümkün olduğunca geç ayrılalım

takimimiza masallah ya 4. olmusuz
ayrica dogacim senide tebrik ediyorum
Gerçekten maşallah Başka birşey söylenmiyor bu muhteşem hedefe kilitlenişe ve takımsal bilince Ramazan herkes için kilo alma ayı iken,kiloyu korumak bile muhteşem bir istikrar iken,üstelik bir önceki hafta 11.5 kilo atmış bir takım bu hafta da 4.lük alıyor,harikasınız sizzzzzzzzzzzzzzzz

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
RANA.ABLE.

herkezler iftar keyfinde sanirim
ama sagolsun ziyaretcilerimiz beni yalniz birakmamis :82:
Biz özellikle çıkıyoruz Rana'cım,rahat etsinler diye

nevcim musliyi buldum
ama ramazanda duzenli olarak sadece sahurda kullanabilirim
acaba ramazanin bitmesini mi beklesem musli diyeti icin :97:
Bitanem ramazan boyu yalnızca sahurda yiyerek mideni müsliye alıştırır,ramazandan sonra eksiksiz 21 günlük programını uygularsın olmaz mı

Canlarım 9. takımdan sevgili arkadaşım Mütedeyyin'den gördüğüm bir uygulama çok hoşuma gitti,takımımızda da uygulamak istedim.Takım içi bireysel dereceler çizelgesi yaptım.Buna göre 219. etap 7. takım takım içi dereceleri şöyle:
Birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiii-
DOĞA3-%1.07
İkinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-AZERİKIZI-%0.80
Üçüncüüüüüüüüü-NEV81-İPEKYOL51-%0.37
Bu arada son 15 hafta bireysel ve takım olarak ne kadar vedik açtığım bir dosyaya kaydettim.Son 15 haftanın yani son
3 ayın takım olarak dereceleri şöyle:
15 HAFTANIN:
%20'SİNDE
1.LİK
%13'ÜNDE
2.LİK
%20 SİNDE 3'LÜK
%6.6'SINDA 4'LÜK
%13'ÜNDE 7'LİK
%6.6'SINDA 8'LİK
%6.6'SINDA 9.LUK
%13'ÜNDE 11.'LİK
EĞERRRR,sıralama ölçütü ilk 3 kabul edersek;7. takım 3 ayın %53'ünde ilk 3 derecesi almışşşşşş Azim ve istikrarımızın sayısal veri cinsinden de açıklaması budur,harikasınız 7. takımmmmmmmmmmmm,harikasın bu hafta 1. miz Doğaaaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 239992 Eki Görüntüle 239993

Son düzenleme:
BİR KADININ BUNALIM EVRESİ:

Bunalım...Bunualım...Bunu alııım...Bunu alayım...Bun...u da alayııım...Bunu da al bunu...bunu da...bunu da........:)))

BU DA BİR ERKEĞİN BUNALIM EVRESİ:

Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunlada çıkayım, onlada çıkayım, hepsiyle çıkayım..:)))

Tespitler çok doğru

iyi geceler arkadaşlar buugniftara davetliydik yarın ve pazarda bizimm isafirimiz var ramazan yogun vesselam.hepinize hayırlı geceler hadi ben kaçtım

bende firsat buldukca aklima geldikce menümü yazacagim.ama KIZLAR ben size dedim,valla su an diyet miyet yapamam.cok stresim var.
bugün iftar menüm:
1 kase pirinc corbasi
yarim kase pilav
yarim kase kuru fasülye
cok az tursu
6 tane cevizli hurma

sahurda sudan baska bisey girmiyor zaten mideye.yemekleri bugün cok bol yapmisim.yarin ayni seyleri yiycez bu yüzden.

Afiyet olsun canım,sıkma canını,insanın günü gününü tutmuyor,moralini düşürmemeye çalış bitanem

Canlarım ben de ani bir kararla sahur itibariyle eylüle ertelediğim Dukan diyetime başladım.Aslında 5 eylülde başlayacaktım ama baktım yine özel günüme denk geliyor ve otomatikman sabote ediyor başlamak daha mantıklı geldi.Bir yandan da müsliye bünyem çok alıştı,artık önümüzdeki haftalarda bu kadar gitmez diye düşündüm.Ramazan başlayalı müsli ile 3 kg verdim,gitmeden sağlıkla 7'leri göreyim istiyorum kısmetse,o yüzden velhasıl başladım.Dua edin banaaaaa canlarımmmmm Ve sahur menüm şöyleydi:
*2 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yulaf kepeği ile çırpılmış 3 kaşık light yoğurt
*Toplam iftarla sahur arası da 2.5 litre su

günaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburen nevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn

gectimi bas agrin canim iyimisin
sagol ganfedim daha iyiyim
uyku duzeni ramazanda acayip sasti
buna bagliyorum

günaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburen nevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn

gunaydin canim
ah bucurler yokmu canlari sagolsun ne yapalim

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.

ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin

afiyet olsun nevcim
dukan geri dondu ha :81:
bende yarim musliye basladim sadece sahurda uygulayacagim
ramazan sonrasida dedigin gibi 21 gunluk duzenli yapabilirim
yada dukan i gozume kestirirsem senle devam ederiz
baksana dukana aday cok hulyada dusunuyor ee ansada uygulayacakti
takimca el ele verecegiz diyetlerimizde de

azerim senin zaten hedefe 700 gram kalmis
cizelgen oyle diyor dogru mu :44:

onuda yavas yavas verki hep aramizda kal canimcim

hadi hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.
güzelim yapacak olanlar var,sen onlarla başlarsın,ramazandan sonra.
RANA.ABLE.

benden de herkese günaydınlar...........

RANA.ABLE.

azerim senin zaten hedefe 700 gram kalmis
cizelgen oyle diyor dogru mu :44:

onuda yavas yavas verki hep aramizda kal canimcim
galiba bu gidisle hedefimi dahada asagiya cekicem galiba canim.50-52 arasi falan.kiz valla esim hala beni zayif bulmuyor.sakayla karisik söylüyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…