Kuzu benim bünye müsliye çok alışkın.Bugüne kadar 21 günlük 3 ayrı program uyguladım.Yine de bu kez 3 kg verdirdi 2 haftada ama bu dakikadan sonra bana yalnızca kilo aldırmaz,ama verdirmez de.Okulda çocuklarla diyet ayrı bir zor oluyor.Atak dönemini mümkün değil okul başlayınca yapamazdım,çok zorlardı.Benim yaz tatilini en maximum şekilde değerlendirmem gerekiyor.Hem Dukan'cım bana Dukan'ı seyir dönemimi şubat-1 e kadar sürdürmemi önermiş.Sen 2 ay sonra başlasan dahi denk geliyoruz yine yanigünaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburennevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn
O nedir ya,koptumToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.
ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin
Eylül gibi tutarsanız diyeti siz de başlarsınız canım.Zaten programa göre şubata kadar sürdürmem gereken bir seyir dönemi var 58 kiloya kadar inmek için.Herşey yolunda giderse 58 kilo ile şubattan sonra da koruma dönemi başlıyor 4 aylık.58 kilo hayal gibi ama bakalım neler olacakafiyet olsun nevcim
dukan geri dondu ha :81:
bende yarim musliye basladim sadece sahurda uygulayacagim
ramazan sonrasida dedigin gibi 21 gunluk duzenli yapabilirim
yada dukan i gozume kestirirsem senle devam ederiz
baksana dukana aday cok hulyada dusunuyor ee ansada uygulayacakti
takimca el ele verecegiz diyetlerimizde de
İnşallah bitanem.Seni bugün daha moralli gördüm Pabya'm,herşey yolunda mıhadi hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Şeyyyy,nasıl desem,evet :26:kızzzzzzı nerdesin sen yeni uyandın demiii...
Şeyyyy,nasıl desem,evet :26:
Sahurdan sonra sabah 9'a kadar ayaktaydım evet Gülçin'im,5 saat uyuyup kalktımtanımasammm. şuna da eminim sabaha kadar kitap okudun.dua ettin Allahım şu gülçin kulunu zayıflat diye demi bild,mmi?
valla eşlere ne yapsan yaranamazsın 50 olsanda gine bir kusur bulurlar.
galiba bu gidisle hedefimi dahada asagiya cekicem galiba canim.50-52 arasi falan.kiz valla esim hala beni zayif bulmuyor.sakayla karisik söylüyor valla.
Kuzu benim bünye müsliye çok alışkın.Bugüne kadar 21 günlük 3 ayrı program uyguladım.Yine de bu kez 3 kg verdirdi 2 haftada ama bu dakikadan sonra bana yalnızca kilo aldırmaz,ama verdirmez de.Okulda çocuklarla diyet ayrı bir zor oluyor.Atak dönemini mümkün değil okul başlayınca yapamazdım,çok zorlardı.Benim yaz tatilini en maximum şekilde değerlendirmem gerekiyor.Hem Dukan'cım bana Dukan'ı seyir dönemimi şubat-1 e kadar sürdürmemi önermiş.Sen 2 ay sonra başlasan dahi denk geliyoruz yine yani
O nedir ya,koptum
Eylül gibi tutarsanız diyeti siz de başlarsınız canım.Zaten programa göre şubata kadar sürdürmem gereken bir seyir dönemi var 58 kiloya kadar inmek için.Herşey yolunda giderse 58 kilo ile şubattan sonra da koruma dönemi başlıyor 4 aylık.58 kilo hayal gibi ama bakalım neler olacakİlla ki benim vermem gereken kilo fazlalığından dolayı dördümüz de denk gelicez,beraberce yaparız
İnşallah bitanem.Seni bugün daha moralli gördüm Pabya'm,herşey yolunda mı
Canlarım ben de ani bir kararla sahur itibariyle eylüle ertelediğim Dukan diyetime başladım.Aslında 5 eylülde başlayacaktım ama baktım yine özel günüme denk geliyor ve otomatikman sabote ediyor başlamak daha mantıklı geldi.Bir yandan da müsliye bünyem çok alıştı,artık önümüzdeki haftalarda bu kadar gitmez diye düşündüm.Ramazan başlayalı müsli ile 3 kg verdim,gitmeden sağlıkla 7'leri göreyim istiyorum kısmetse,o yüzden velhasıl başladım.Dua edin banaaaaa canlarımmmmmVe sahur menüm şöyleydi:
*2 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yulaf kepeği ile çırpılmış 3 kaşık light yoğurt
*Toplam iftarla sahur arası da 2.5 litre su
harikaymis gul gul karnim agridi yavBİR KADININ BUNALIM EVRESİ:
Bunalım...Bunualım...Bunu alııım...Bunu alayım...Bun...u da alayııım...Bunu da al bunu...bunu da...bunu da........:)))
BU DA BİR ERKEĞİN BUNALIM EVRESİ:
Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunlada çıkayım, onlada çıkayım, hepsiyle çıkayım..:)))
len isirma kocam yanlis anliyacaksüpersin güzelim sen zaten,tombis yanaklim benim.isiririm senin o yanaklariniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kiz Allah iyiligini versin
menun guzelmis canim oh o kusuturmadan sonra iyi gelmistirbende firsat buldukca aklima geldikce menümü yazacagim.ama KIZLAR ben size dedim,valla su an diyet miyet yapamam.cok stresim var.
bugün iftar menüm:
1 kase pirinc corbasi
yarim kase pilav
yarim kase kuru fasülye
cok az tursu
6 tane cevizli hurma
sahurda sudan baska bisey girmiyor zaten mideye.yemekleri bugün cok bol yapmisim.yarin ayni seyleri yiycez bu yüzden.
rabbim kolaylik versin canim insallah basariyla tamamlarsin.dukanda senin gibi azimli birinden memnun kalirkesin.Canlarım ben de ani bir kararla sahur itibariyle eylüle ertelediğim Dukan diyetime başladım.Aslında 5 eylülde başlayacaktım ama baktım yine özel günüme denk geliyor ve otomatikman sabote ediyor başlamak daha mantıklı geldi.Bir yandan da müsliye bünyem çok alıştı,artık önümüzdeki haftalarda bu kadar gitmez diye düşündüm.Ramazan başlayalı müsli ile 3 kg verdim,gitmeden sağlıkla 7'leri göreyim istiyorum kısmetse,o yüzden velhasıl başladım.Dua edin banaaaaa canlarımmmmmVe sahur menüm şöyleydi:
*2 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yulaf kepeği ile çırpılmış 3 kaşık light yoğurt
*Toplam iftarla sahur arası da 2.5 litre su
olurmu canim sende diger takim arkadaslarimizla nevin tecrubelerinden faydalanir daha etkili sonuc alirsiniz .nevcim sizin ypolunuzu aciyor daha ne istiyorsunuz canim .bu arada sanada gun aydin balimgünaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburennevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn
savulun huleyn .ranami tek gordunuz demi kacin burdan cabuk yaramaz misolarToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.
ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin
takimin adini degisecegiz yakinda .dukan takimi diyeafiyet olsun nevcim
dukan geri dondu ha :81:
bende yarim musliye basladim sadece sahurda uygulayacagim
ramazan sonrasida dedigin gibi 21 gunluk duzenli yapabilirim
yada dukan i gozume kestirirsem senle devam ederiz
baksana dukana aday cok hulyada dusunuyor ee ansada uygulayacakti
takimca el ele verecegiz diyetlerimizde de
kiz azerim mezun olsada gelir yine bizi yalniz birakmazazerim senin zaten hedefe 700 gram kalmis
cizelgen oyle diyor dogru mu :44:
onuda yavas yavas verki hep aramizda kal canimcim
gunaydin papyamhadi hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.
güzelim yapacak olanlar var,sen onlarla başlarsın,ramazandan sonra.
benden de herkese günaydınlar...........
hay bu kocalarin ne desem kendilerinin gobeciklari balkon gibi olmus gormezler bizim kuccuk gobegimizi sorun ederler
galiba bu gidisle hedefimi dahada asagiya cekicem galiba canim.50-52 arasi falan.kiz valla esim hala beni zayif bulmuyor.sakayla karisik söylüyor valla.
valla eşlere ne yapsan yaranamazsın 50 olsanda gine bir kusur bulurlar.
canım tek sorunum oğlum onu çok özledim,ama sürekli ev sahibimi arıyorum iyi olduğunu söylüyorlar.babası sürekli ilgileniyormuş,gezmeye gidiyorlarmış.bu içimi rahatlatıyor.
Yine hissimi söyleyim mi,aslında her zaman hissetmem ama,hissettiğim zaman da söylemek taraftarı değilimdir şu an iftarıma 1 saatten az kala hissettim ve söylemek istiyorum.Histir,şaşabilir ama çok güçlü hissettiğim şey,eşinle tekrar birleşeceğiniz.Ve bu birleşmenin pimini çekecek kişi,o günahsız oğlun.Farkında olmadan sizin aslında kendinizin dışında ve beraberce neye sahip olduğunuzun en büyük kanıtı o,içimden gelen his bu Pabyam;eskisinden de güzel bir gelecek hissediyorum sizler içinvalla eşlere ne yapsan yaranamazsın 50 olsanda gine bir kusur bulurlar.
canım tek sorunum oğlum onu çok özledim,ama sürekli ev sahibimi arıyorum iyi olduğunu söylüyorlar.babası sürekli ilgileniyormuş,gezmeye gidiyorlarmış.bu içimi rahatlatıyor.
DOALSAN YULAF KEPE 400 GR Bu linki tılayıp,direk olarak sipariş verebilirsin canım.2 gün içinde elinde olur.Yulaf kepeğinin en lezzetli ve en makul fiyatlısı bu eklediğim ürün.menüne bakınca normal de yediklerimizden daha fazla,aslında şu yulaf kepeğini bula bilseydim bende yapardım.burda imkanlar biraz kısıtlı bulabilirmiyim bilmiyorum.
Yani değil mi Ganfed'im.Ben çok isterdim benden önce biri başlasa,bana yol gösterse.Zaten ben kiloma göre 6 ay sürdürmek zorundayım bu diyeti,bekleseydim bile herkes benden aylar önce bitirmiş olacaktı,birşey değişmiyor yani.Her olasılıkta denk geliyoruz zatenRabbim kolaylik versin canim insallah basariyla tamamlarsin.dukanda senin gibi azimli birinden memnun kalirkesin.
olurmu canim sende diger takim arkadaslarimizla nevin tecrubelerinden faydalanir daha etkili sonuc alirsiniz .nevcim sizin ypolunuzu aciyor daha ne istiyorsunuz canim .bu arada sanada gun aydin balim
Çok dakik bir insanımgelince girerim canlarım 22:00 gibi
Çok dakik bir insanım
Bitanem kesinlikle haklısın,bütçesi oldukça yüksek bir diyet.En basitinden az önce 5 kutu light süt,2 kutu light yoğurt,1 light dondurma,2 kutu light peynir,2 kutu tavuk göğsü aldım ve ödediğim ücret 55 tl.Ki bu saydıklarım insana 1 hafta zor yeter bu diyette,gerçekten bütçeli bitanem.bakalım dukan sende işe yarayacak mı :)) olursa bende yaparım. Ya bu dukan bana çok pahalı geldi sanki.. yani sürekli olarak yapılırsa bütçeyi sarsar gibi düşünüyorum.Çalısan insanlar için belki değil ama benim gibi ev hanımları için zor :26:
Bitanem kesinlikle haklısın,bütçesi oldukça yüksek bir diyet.En basitinden az önce 5 kutu light süt,2 kutu light yoğurt,1 light dondurma,2 kutu light peynir,2 kutu tavuk göğsü aldım ve ödediğim ücret 55 tl.Ki bu saydıklarım insana 1 hafta zor yeter bu diyette,gerçekten bütçeli bitanem.
Bitanem kesinlikle haklısın,bütçesi oldukça yüksek bir diyet.En basitinden az önce 5 kutu light süt,2 kutu light yoğurt,1 light dondurma,2 kutu light peynir,2 kutu tavuk göğsü aldım ve ödediğim ücret 55 tl.Ki bu saydıklarım insana 1 hafta zor yeter bu diyette,gerçekten bütçeli bitanem.
Neden bilmiyorum çok güçlü hissediyorum.Gerçekten çok güçlü.Bu bir ayrılık değil,yalnızca beraberliğinizin kıymetini anlayıp birbirinizi özleyeceğiniz bir imtihan.Gerçekten neredeyse eminim,normalde pek söylemem ama bu kez durum farklı.Allah bilir şüphesiz Pabyamnev niye bilmiyorum ama senin hisselerine güveniyorum,bende istemem yuvamın yıkılmasını ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum.
ona kırgın değilim bu sefer ki hisler daha farklı
Etkisi kesin ama maliyeti yüksek gerçekten de.evet ya fazla maliyetli bir diyetmiş,özellikle benim için.
Ben de bugün şöyle düşündüm.Yıllardır sırf büyük beden diye en kıytırık kıyafetlere,bir parçaya 100 lira vermek zorunda kaldığımı biliyorum.Öyle düşününce,zayıflamak için değer gibi geliyor bitanemBende yaz kursundan alacagım parayı dukana yatırayım baribir haftada olsa denemk istiyorum.Ya su kilolara takıtığımdan beri denemediğim diyet, denemediğim koca karı ilacı kalmadı Allahım yardım et bize !!!
Etkisi kesin ama maliyeti yüksek gerçekten de.
Ben de bugün şöyle düşündüm.Yıllardır sırf büyük beden diye en kıytırık kıyafetlere,bir parçaya 100 lira vermek zorunda kaldığımı biliyorum.Öyle düşününce,zayıflamak için değer gibi geliyor bitanem
1.5 ayda 15 kilo veriliyor Dukanla,1.5 ay dişini sıkarsın bitanem,sonra keyfine bakarsınValla ben şu 2 senedir kendime hiçbirşey almadım desem inanır mısın? Çünkü bu kiloyla kendime kıyafet almak israf gibi geliyordu.Gecenlerde sadece 1 etek ve penye aldım o kadar.. Ama yavas yavas indiğime göre , alısverişede cıkabilirim.Ramazanda sonra 1 2 hafta dukan yapıcam inş.
1.5 ayda 15 kilo veriliyor Dukanla,1.5 ay dişini sıkarsın bitanem,sonra keyfine bakarsın
Ayyy inşallah hepimiz veririz sağlıklaevet benim halamın kızı 1 ayda 10 kilo vermiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?