Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburen nevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn
Kuzu benim bünye müsliye çok alışkın.Bugüne kadar 21 günlük 3 ayrı program uyguladım.Yine de bu kez 3 kg verdirdi 2 haftada ama bu dakikadan sonra bana yalnızca kilo aldırmaz,ama verdirmez de.Okulda çocuklarla diyet ayrı bir zor oluyor.Atak dönemini mümkün değil okul başlayınca yapamazdım,çok zorlardı.Benim yaz tatilini en maximum şekilde değerlendirmem gerekiyor.Hem Dukan'cım bana Dukan'ı seyir dönemimi şubat-1 e kadar sürdürmemi önermiş.Sen 2 ay sonra başlasan dahi denk geliyoruz yine yani

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.

ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin
O nedir ya,koptum

Eylül gibi tutarsanız diyeti siz de başlarsınız canım.Zaten programa göre şubata kadar sürdürmem gereken bir seyir dönemi var 58 kiloya kadar inmek için.Herşey yolunda giderse 58 kilo ile şubattan sonra da koruma dönemi başlıyor 4 aylık.58 kilo hayal gibi ama bakalım neler olacak İlla ki benim vermem gereken kilo fazlalığından dolayı dördümüz de denk gelicez,beraberce yaparız

hadi hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.
İnşallah bitanem.Seni bugün daha moralli gördüm Pabya'm,herşey yolunda mı

tanımasammm. şuna da eminim sabaha kadar kitap okudun.dua ettin Allahım şu gülçin kulunu zayıflat diye demi bild,mmi?
Sahurdan sonra sabah 9'a kadar ayaktaydım evet Gülçin'im,5 saat uyuyup kalktım Sana dua etmez miyim ciğerimin köşesiiiiii,hep dualarımdasınn

galiba bu gidisle hedefimi dahada asagiya cekicem galiba canim.50-52 arasi falan.kiz valla esim hala beni zayif bulmuyor.sakayla karisik söylüyor valla.
valla eşlere ne yapsan yaranamazsın 50 olsanda gine bir kusur bulurlar.

canım tek sorunum oğlum onu çok özledim,ama sürekli ev sahibimi arıyorum iyi olduğunu söylüyorlar.babası sürekli ilgileniyormuş,gezmeye gidiyorlarmış.bu içimi rahatlatıyor.

menüne bakınca normal de yediklerimizden daha fazla,aslında şu yulaf kepeğini bula bilseydim bende yapardım.burda imkanlar biraz kısıtlı bulabilirmiyim bilmiyorum.

harikaymis gul gul karnim agridi yav
süpersin güzelim sen zaten,tombis yanaklim benim.isiririm senin o yanaklariniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kiz Allah iyiligini versin
len isirma kocam yanlis anliyacakhahahahahaha
menun guzelmis canim oh o kusuturmadan sonra iyi gelmistir
ben bugun sahura uyanamadim :2:ama iftarimi yazayim .bir tabak kremali makarna ve bol salata .mubarek makarna cok leziz olmustu.6 tanede hurma yedim 1600mlde su ictim bu kadar
rabbim kolaylik versin canim insallah basariyla tamamlarsin.dukanda senin gibi azimli birinden memnun kalirkesin.
günaydın 7. takımın gülleri.benim kız erkenden kaktı bende kalktım mecburen nevvvvvvvvvv hani beraber başlıcaktık dukana yaaaaaaaaaaaaaaa sattın beni aşk olsunnn
olurmu canim sende diger takim arkadaslarimizla nevin tecrubelerinden faydalanir daha etkili sonuc alirsiniz .nevcim sizin ypolunuzu aciyor daha ne istiyorsunuz canim .bu arada sanada gun aydin balim
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
RANA.ABLE.

ziyaretciler adinada herkeze kocaman guuuunaaaaydiiiiin
savulun huleyn .ranami tek gordunuz demi kacin burdan cabuk yaramaz misolar
takimin adini degisecegiz yakinda .dukan takimi diye kizlar acele etmeyin birbirimizden cabuk ayriliriz yoksa
azerim senin zaten hedefe 700 gram kalmis
cizelgen oyle diyor dogru mu :44:

onuda yavas yavas verki hep aramizda kal canimcim
kiz azerim mezun olsada gelir yine bizi yalniz birakmaz
hadi hayırlısı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.

güzelim yapacak olanlar var,sen onlarla başlarsın,ramazandan sonra.

benden de herkese günaydınlar...........
gunaydin papyam

galiba bu gidisle hedefimi dahada asagiya cekicem galiba canim.50-52 arasi falan.kiz valla esim hala beni zayif bulmuyor.sakayla karisik söylüyor valla.
hay bu kocalarin ne desem kendilerinin gobeciklari balkon gibi olmus gormezler bizim kuccuk gobegimizi sorun ederler

oglunun iyi olmasina sevindim tatlim insallah herseyde duzelir sende esinle ve oglunla mutlulugu yakalarsin canim

Yine hissimi söyleyim mi,aslında her zaman hissetmem ama,hissettiğim zaman da söylemek taraftarı değilimdir şu an iftarıma 1 saatten az kala hissettim ve söylemek istiyorum.Histir,şaşabilir ama çok güçlü hissettiğim şey,eşinle tekrar birleşeceğiniz.Ve bu birleşmenin pimini çekecek kişi,o günahsız oğlun.Farkında olmadan sizin aslında kendinizin dışında ve beraberce neye sahip olduğunuzun en büyük kanıtı o,içimden gelen his bu Pabyam;eskisinden de güzel bir gelecek hissediyorum sizler için

menüne bakınca normal de yediklerimizden daha fazla,aslında şu yulaf kepeğini bula bilseydim bende yapardım.burda imkanlar biraz kısıtlı bulabilirmiyim bilmiyorum.
DOALSAN YULAF KEPE 400 GR Bu linki tılayıp,direk olarak sipariş verebilirsin canım.2 gün içinde elinde olur.Yulaf kepeğinin en lezzetli ve en makul fiyatlısı bu eklediğim ürün.

Yani değil mi Ganfed'im.Ben çok isterdim benden önce biri başlasa,bana yol gösterse.Zaten ben kiloma göre 6 ay sürdürmek zorundayım bu diyeti,bekleseydim bile herkes benden aylar önce bitirmiş olacaktı,birşey değişmiyor yani.Her olasılıkta denk geliyoruz zaten Dukan bana vermiş 200 gün seyir süresi,Hülya'ya verecek 60-70 gün ideal kilosuna gelmesi için.3 ay önce de başlasam,yine denk gelecektik

Son düzenleme:
Çıkmadan iftar menümü de yazıyım canlarım:
*Üzerine 1 yumurta ve 1 kaşık light yoğurt çırpılarak fırına verilmiş tavuk baget.(Doyana kadar serbest
*Light ayran
Sonra light ürünlerimi depolamak için markete gidicem,gelince girerim canlarım 22:00 gibi,öpüyorum kocamannnnn

Son düzenleme:
Çok dakik bir insanım

bakalım dukan sende işe yarayacak mı :)) olursa bende yaparım. Ya bu dukan bana çok pahalı geldi sanki.. yani sürekli olarak yapılırsa bütçeyi sarsar gibi düşünüyorum.Çalısan insanlar için belki değil ama benim gibi ev hanımları için zor :26:

Bitanem kesinlikle haklısın,bütçesi oldukça yüksek bir diyet.En basitinden az önce 5 kutu light süt,2 kutu light yoğurt,1 light dondurma,2 kutu light peynir,2 kutu tavuk göğsü aldım ve ödediğim ücret 55 tl.Ki bu saydıklarım insana 1 hafta zor yeter bu diyette,gerçekten bütçeli bitanem.

nev niye bilmiyorum ama senin hisselerine güveniyorum,bende istemem yuvamın yıkılmasını ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum.
ona kırgın değilim bu sefer ki hisler daha farklı

evet ya fazla maliyetli bir diyetmiş,özellikle benim için.

Çok pahalı ya.. Ben çocugun sütü,bezi derken zor yetiriyorum parayı,birde bu dukan

Neyse Bende yaz kursundan alacagım parayı dukana yatırayım bari bir haftada olsa denemk istiyorum.Ya su kilolara takıtığımdan beri denemediğim diyet, denemediğim koca karı ilacı kalmadı Allahım yardım et bize !!!

Son düzenleme:
nev niye bilmiyorum ama senin hisselerine güveniyorum,bende istemem yuvamın yıkılmasını ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum.
ona kırgın değilim bu sefer ki hisler daha farklı
Neden bilmiyorum çok güçlü hissediyorum.Gerçekten çok güçlü.Bu bir ayrılık değil,yalnızca beraberliğinizin kıymetini anlayıp birbirinizi özleyeceğiniz bir imtihan.Gerçekten neredeyse eminim,normalde pek söylemem ama bu kez durum farklı.Allah bilir şüphesiz Pabyam

evet ya fazla maliyetli bir diyetmiş,özellikle benim için.
Etkisi kesin ama maliyeti yüksek gerçekten de.
Ben de bugün şöyle düşündüm.Yıllardır sırf büyük beden diye en kıytırık kıyafetlere,bir parçaya 100 lira vermek zorunda kaldığımı biliyorum.Öyle düşününce,zayıflamak için değer gibi geliyor bitanem

Valla ben şu 2 senedir kendime hiçbirşey almadım desem inanır mısın? Çünkü bu kiloyla kendime kıyafet almak israf gibi geliyordu.Gecenlerde sadece 1 etek ve penye aldım o kadar.. Ama yavas yavas indiğime göre , alısverişede cıkabilirim.Ramazanda sonra 1 2 hafta dukan yapıcam inş.

1.5 ayda 15 kilo veriliyor Dukanla,1.5 ay dişini sıkarsın bitanem,sonra keyfine bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…