Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vah be neymiş bu dükkan böyle 1 ayda 10 kilo,aslında verilen paraya değer.
Kesinlikle Pabyam.Bir de bu diyetin en büyük avantajı nerende yağ varsa oradan götürmesi.Yani yüzü zayıf olanın yüzünden götürmeyen,baseni problemli olanın yalnızca baseninden götüren bir diyet.Çünkü direk yağ yakıyor,doğal olarak nerde yağ varsa orayı yakıyor

Bugünkü menümü yazıyım canlarım:
İFTAR:
*4 fırına sürülmüş tavuk baget
*1 bardak light ayran
*Yarım kase yulaf kepeği ile karıştırılmış light yoğurt
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 yemek kaşığı yağsız lor
SAHUR:
*1 adet light ton balığı
*1 adet haşlanmış yumurta
*1 bardak light süt
Ve toplamda 3.5 litre su,unutmadan son çektirdiğim fotoğrafımı da ekleyim cümlemin sonuna,pembe bluz yakışmış mı bana Eki Görüntüle 240457

Son düzenleme:
canim adim adim ilerle oyle her onune geleni deneme .bazi diyetlerde 1 verip iki geri aliyorsun bazende hic verdirmiyor o yuzden duzenli ve porsiyonlari kuculterek ye o zaman kesin gidiyor .nerden biliyorsun dersen eger (ki dedigini duyar gibiyim)ben 5 g 5 k diyetini yaptim mesela sadece aclik ve mide bulantisi yanima kar kaldi
papyam bende ayni duygular icerisindeyim bence eskisinden daha guclu bir beraberliginiz olacak .bir yuvanin oyle kolay yikilabilecegine inanmak istemiyorum .ki sen ilk basladiginda kocan sana bayagi destek olmustu ben oyle hatirliyorum yoksa yaniliyormuyum ilk dediyinde ayrilacaginizi acikcasi sasirmistim . daha bir hafta oncesinde beraber pikniye ve yuruyuse cikmistiniz bunlari hatirlayinca ayriligin oyle kolay olmayacagini dusunuyorum ayrica kaynanalar ne kadar kotu olursa olsun cocugunun yuvasinin dagilmasini istemez gibi geliyor bana.belki yaniliyorum ama ben boyle dusunuyorum.
1,2 haftaysa hic baslama hem kesene hem kendine yazik.sen boylede vereceksin tatlim yeterki sporunu artir o zaman ne kadar kolay gittigine sasacaksin oyle asiri bir kilonda yok bence hic baslama ama tabi sen daha iyisini bilirsin benimki sadece bir fikir
1.5 ayda 15 kilo veriliyor Dukanla,1.5 ay dişini sıkarsın bitanem,sonra keyfine bakarsın
oh oh oh nevimiz 1,5 aysonra citir olacak desene

menun guzel olmus canim .helede su son resmin bittim resmen .ay aman allahim o ne azametli kofteleri mideye indirmek yarabbi bu ne guzel pembe bluz hemen kendime bir tane almaliyim.yakinda dugme dusecek haberi yok hahahaha

Ganfed'immmmm,bugün hiç görüşemedik çok özlemişim seni Sizle konuşmadığım gün eksikmişim gibi geliyor öyle bağlanmışım canım ya :13: Ayyyy sağlıkla inşallah Rabbim o günleri nasip eylesin.Dukan şubatta 58 kilosun diyor,bakalım haklı çıkacak mı Yakışmış ama demi pembe

isircam iste banane bananeeeeeeee
kremali makarnayi nasil yapiyorsun,merak ettim.tarifi göndersene canim özekden.yapayim cocuklara
aynennnn,ben sizi birakmam.hep burdayim beeeeeenn
esimin kendiside cok zayifladi.benim zayifladigimi görünce bir diyete basladi,e tabi erkek oldugu icin cok hizli verdi.simdi zap zayif.S beden giyiyor simdi.gerci bende S giyiyorum ama benim aslinda SIKILASMAM lazim.bir iki kilo daHA vereyim pilatese basliycam.

Ne motive edici bir mesaj

Ben zaten kalori sayımında kaçamagım olmaıdıgı sürece 1 ayda 4 5 kilo veriyorum.Hergünde sauna eşofmanımla leslie 3 mil yapıyorum.Şimdi Ramazan malum,spor falan yapamıyorum pek.Hepis bir yana dengeli dogur beslenmeyi gerçekten öğrendim..Müsli çok işime yaradı.Ramazan bitimine kadar müsli + kalori sayımı yaparım. Dediğin gibi 1 2 hafta yapacaksam hiç yapmim değil mi :26: o zamanda kalori sayımına ve müsliye devam ederim madem :))

5 günde 5 kilo diyetini bende yaptım.İnanırmısın o hafta 3 kg verdim ama ertesi hafta hooop geri aldım.Aynı dedğin gibi açlık ve mide bulantısında başka bişi olmadı.Benim marta kadar 60 olmam lazım.Eşimle iddiaya girdik.Bu arayışlarım, çabalarım o yüzden yani

Son düzenleme:
evet haklisin tatlim sahurda karsilasiriz sanmistim ama karsilasamadik malum hafta sonu oldugu icin esim evde oluyor o yuzden fazla gelemiyorum.evet hemde cok yakismis pembe
valla bende biraktim pilatesi ramazan dolayisiyla oglumda oldugu icin hastalanabilirim diye korktum malum bakima ve ilgiye daha cok muhtaco yuzden ramazandan sonra tam gaz tekrar basliyacam.benimkide caktirmadan hala diyete devam ediyor .dun tartilip bir kilo daha vermisim diyor
Nev canim subati dört gözle bekleyelim o zaman.bence sen 58 degil en fazla 55 olursun subatta.
hayirlisi bakalim dukan ne yapacak nevimizi insallah hemen verip citir olup bizi birakmaz alistik ona

eger 4 5 kilom verebiliyorsan harika buda haftada en az 1 kilo demektir .baslayip yarim birakmaktansa boylesi daha iyi bence baktin eger kilo atisin durdu o zaman denersin dukani simdi hic rahatsiz etme baslayip birakmakla .dedigin gibi bak 3 kiloyu geri almissin cok kisa surede.gerci ben vermedimde almadim da o diyetle .:)).marta daha cok var verirsin bu istikrarla sen endiselenme tatlim

canim ben renkli makarna kullaniyom 3 renkli olan varya onu hasliyorum birazsik diri olacak sekilde sonra baska tavada az biraz siviyag aliyom uzerine bir kutu schlag sahne dokuyom ikisini biraz fokurdatiyorum sahne koyulasinca icine biraz kiyilmis dere otu atiyorum tadida kokusuda goruntusude guzel oluyor sonra biraz daha ateste tutup suyunu suzdurdugum makarnalari icine alip .karistirarak kremayi emmesini sagliyom .tadi cok guzel oluyor .ama sen istersen hazir soslarda var onlardanda kullanabilirsin dereotu yerine ama krema mutlaka kullan cok leziz oluyor lidilde aldi de var 250 ml schlag sanelardan birtanesi bir paket makarnaya yetiyor.pesto sose diye satiliyor o soslardaben kendim yapmayi tercih ediyorum ondan .afiyet bal seker olsun arkadasim
canim ozel mesaj yerini bosaltman gerek yazamadim bende buraya koydum tarifi insallah gorursun .eminim cocuklar sevecektir .benimkiler bayilarak yiyorlar

Evet dikkat et edersem veriyorum.Bende öyle düşünüyordum, direnç olursa vücudumda başlarım o zaman dukana :))

Nev canim subati dört gözle bekleyelim o zaman.bence sen 58 degil en fazla 55 olursun subatta.
İnşallah bitanemmmmmmmmmmm Ne kadar ulaşılmaz geliyor o kilolar şimdi bana ama,sizler ulaşmışsınız ne mutlu

Marta kadar 60 değil,havada karada 50 ye bile düşersin :13: Daha 7 ay var ve ben 7 ayda kalori sayımı ve müsli diyetleri ile toplam 24 kilo verdim biliyorsun.Yaparsınnnnnnnnnnnn

hayirlisi bakalim dukan ne yapacak nevimizi insallah hemen verip citir olup bizi birakmaz alistik ona
Ayrılmıycazzzzzzzzzzzzzzzzzz,mezunların buluşması için yeni bir topik planım varrrr Bu arada eşine çok güldüm Ganfed'im,erkeklerin hanımları zayıflayınca zayıflama telaşına düşmesi çok güldürüyor beni

Canım çekti amaaaaaaaaaa,bu tarifi Dukan diyetinde tam 208 gün ağzına makarna değdiremeyecek birinin gözüyle okuyun

Kaç kalorilik diyet yaptın canım
Müte'cim işte o çok kritik bir nokta.Şimdi hiç spor yapmadığını farzettiğimiz bir durumda;insan her kilosu için 20 kalori alırsa,ne kilo alıyor ne veriyormuş.Yani senin kilona göre 77.20=1540 kal.Şimdi sen günde 1540 kal alırsan ne verirsin ne alırsın.7000 kalori=1 kg vermek olduğundan;günde 1000-1100 kalori alırsan haftada 500 gr verirsin ortalama.Ama buna spor da eklersen,haftada 1 kg kaçınılmaz.Yalnız asla 1000 kalorinin altına düşme.Kilo vermen durduğunda kalorini düşürmek değil,spor süreni yükseltemek yoluna gidersen takır rakır gider kilolar.Ben şubat 1 de başladığım kalori sayımı diyetine 20 nisana kadar hiç zorlanmadan 12 haftada 12 kiloyu atmıştım.Bir de çok önemli olan nokta,o 1100 kalorilik diyetin içine zaten öğünlerde kullandığın ekmek dışında karbonhidrat katmaman.Browni gibi mesela Müte'cim gerçekten bunun ortası olmuyor.Ya hep ya hiç olayına ben çok inanıyorum.İnan benim kadar kakao bağımlısı yoktur,o derece hastalık gibidir kakao benim için.Ama 210 gündür ağzıma bile değmedi.Canım istemiyor mu,evet çok istiyor.Ama artık tadını hatırlamıyorum ve bu ona karşı durmanı daha da güçlendiriyor.Yani gözden uzak olan,gönülden de uzak oluyor

Son düzenleme:

Üf bi kaçamak yaptık herkesden azar işittik

Tmm zaten ben 1100 1200 arası gidiyordum.Şunu 1000 yapayım.. Spor zaten yapıyorum normalde... Ama Ramazanda kaldı işte :26:

azeri kızı sen 19 kiloyu kaç ayda nasıl verdn biraz bahsedermisin canımm bende suan 69 kiloyum ve 55 e kadar düşmek istyorum nasıl olcek :) boy kaç bu arada

canim sen bana hic bakma.ben troid hastasiyi..hic calismiyor benim troidim.bu yüzden cok yavas veriyorum.aslinda ben hayatimda bir kac ayligina gördüm 70 li kilolari.migren tedavisinden olmustu.bu yüzden hizli gitmesi gerekirdi ama ben cok yavas verdim.5-6 ögün saglikli diyet yaptim.8 ayda verdim bu kiloyu ben.ama normal bir insan en fazla 4 ayda verir.ama ben cok memnunum.neden biliyormusun.cünkü 1 aydir homini girtlak yiyorum ama kilo almadim hic.hatta dahada verdim.iste bu saglikli kilo yavas vermemin eseri.

cok sagol canim.yapicam en kisa zamanda.

nevcim bu yazini okuduktan sonra kendi kalori ihtiyacimi hesapladim ve 1220 cikti bu bana cok az geldigi icn nette bir arastirma yaptim ve bunu buldum ve bilginize sunuyorum :)

[h=2]Günlük Kalori İhtiyacı Nasıl Saptanır?[/h] Ekleyen admin • 25 Nisan 2008

Kişilerin günlük kalori ihtiyacı konusunda, A.B.D., ingiltere ve Birleşmiş Milletler’in ortaklaşa hazırladıkla.rı bir form’Ül vardır. Kuşkusuz, yukarıda açıklamaya ça.lıştığımız etkileyici faktörlerden dolayı bu formül ile elde edilecek kalori sayısı ortalama bir sayıdır. Bu formül ideal kiloya göredir ve belirli bir sayı ile çarpılarak gerekli kalori miktarı bulunur. Bu sayı ise, 100 ile 25 arasında değişmektedir:
Bebekler ve çocuklar için sayı 100′dür.
25-30 yaşından sonra olgun kişiler için sayı 30′dur.
Daha ileri yaşlılar için ise sayı 25′dir.
Çocukların büyümeleri ve gelişmeleri için daha çok kaloriye ihtiyaçları vardır. Ayrıca, bu yaşta olanlar de.vamlı hareket halinde bulundukları için, çok enerji har.camaktadırlar, işte bu nedenle bunların kalori ihtiyaç.ları, kiloları 100 sayısı ile çarpılarak bulunur, örneğin;
15 kilo ağırlığında bir çocuk için X 100 = 1500 kalori 18 kilo ağırlığında bir çocuk için X 100 = 1800 kalori 20 kilo ağırlığında biri için X 100 = 2000 kalori
25 — 30 yaşından yukarı yaştakiler için çarpılacak sayı 30′dur. Daha ileri yaşlıların kiloları ise, 25 sayısı ile çarpılacaktır, örneğin;
70 kilo ağırlığında ise 75 kilo ağırlığında ise 80 kilo ağırlığında ise ileri yaşta ve 60 kilo olan birisinin X 30 = X 30 = X 30 = 2100 kalori 2250 kalori 2400 kalori
X 25 = 1500
Şu halde, sizin kalori ihtiyacınızın ne kadar oldu.ğunu saptamak için 12′nci bölümde yaşınıza, boyunuza ve cinsiyetinize göre ideal kilonuzun ne kadar olduğu.nu Öğrenin, onu yukarıdaki formüle ve yaşınıza göre uygun sayı ile çarptığınızda sizin ortalama günlük kalori ihtiyacınız bulunmuş olur.

oy canim kiyamma ya .olsun o gungelsin. bolbol tarif veririm yapip yersin hincini alirsin o pis kilolar yuzunden cektiklerinin.canim ya bilsem yazmazdim .
sorma ya cok telasli .acaip hirs yaptiinnaki sadece aksam iftar ediyor sahura bisey yemiyor .zayiflayacam diye canim kocacim cokda kilosu yok aslinda ama neyse denesin ben cita gibi koca isterim
evet su potigi mutlaka yapmaliyizyoksa herkes dagilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…