Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üf bi kaçamak yaptık herkesden azar işittik

Tmm zaten ben 1100 1200 arası gidiyordum.Şunu 1000 yapayım.. Spor zaten yapıyorum normalde... Ama Ramazanda kaldı işte :26:
Kaçamak yokkkkkkkkkkkkk
Harikasın bitanem ya,ben Azerimin fotoğrafını gördüm gerçekten çocuk doğurmasına rağmen muhteşem sıkı ve estetik.İşte bu yavaş ve istikrarlı kilo vermesinin mucizesi

Canım dünyadaki bütün beslenme uzmanlarının ortak bulgusu 7000 kalori eksik almanın,1 kiloya denk geldiği.Şimdi benim günlük kalori ihtiyacımdan öte beni sabit kilomda tutan kalori 1600 diyetisyen hesabına göre.Ya da diyelim ki senin hesaba göre 2000 olsun.7000 kalori eksik almam lazım 1 kilo vermek için.7000/7=1000 yani benim günde 1000 kalori azaltmam gerekiyor ki haftada 1 kilo atıyım.Zaten senin yazdığın sistemde günlük kalor ihtiyacımız 2000 lerde gözüküyor,çık 1000'i,işte yine 1000 kalori çıkıyor ortalama kilo vermek için gereken kalori. Ha ben 1200 alırım,200 ünü sporla yakarım o bana kalmış.Ama 70-80 kilo aralığında birini mümkün değil 1500-1600 kalorilik bir beslenme planı zayıflatamaz.Ha zayıflatır nasıl,1 ayda 1 kilo attırır.Peki 1 kilo için 1 hafta beklemek sabrında mıdır kiloyla boğuşan kişi,ben değilim mesela.Yani size şöyle bi bağıntı veriyim:100-110 kilo biri günde 1900-2000 kalori alırsa düzenli zayıflar,90 kilo biri 1500-1700 kalori alırsa günde düzenli zayıflar.80 kilo biri günde 1200-1300 kalori alırsa zayıflar.Ama elbette spor ile desteklenirse.Durum şu yani,7000 kaloriyi ister 1 haftada almazsanız bir haftada bir kilo atarsınız,1 ayda almazsanız 1 ayda 1 kilo.Bu kalori sayımını tam 12 hafta yaptım ve kendi mantığıma yatan hesaplama ile tam 12 kilo verdim.105 kilo ile diyetime başladığım ilk hafta 1500 kalori aldım,zamanla ortalama 2 haftada bir indirerek miktarı 1400-1300-1200-1100 ve 1000 olarak devam ederek 12 kilomu verdim.Çünkü kalori sayımı yönteminin en büyük zaafı,vücut alınan kalori miktarına alışınca kilo vermenin durmasıdır,bu yüzden spor miktarını aşama aşama arttırıp,kalori miktarını 1000'in altına düşmemek kaydı ile aşama aşama azaltmak gerekir.
Kızlar o topik ya da bu topik,biz hiç ayrılmıycaz gibi geliyor bana hayat boyu Ayda bir cümle yazsak da kendi kurduğumuz topikte,yine de hep bağlantıda kalıcaz bence Ganfed'im sen afacan bir çıtırsın

selaam kizlar
dun yogundum fazla giremedim
2 saattirde nette gorunuyorum kizim sagolsun izin vermedi yazamadim birturlu :78:

nevcim diyet fena sayilmaz
sahurda musli yiyorum
iftarda ne varsa azar azar yiyorum
canim evde tek olsam dikkat edecegimde kalabalikta ister istemez fazla kacirdigim olabiliyor

ganfedim benimkide istem disimi isteyerekmi kestiremedim ama 4 kilo vermis

nevcim diyet fena sayilmaz
sahurda musli yiyorum
iftarda ne varsa azar azar yiyorum
canim evde tek olsam dikkat edecegimde kalabalikta ister istemez fazla kacirdigim olabiliyor
Haklısın canım,gerçekten ramazanda kiloyu korumak bile büyük bir nimet :13:

sen nasilsin canim
dukan zorluyormu seni
Dukanla aramız şu an iyi.4 litre su içtiğim için tuvaletten sık gördüğüm bir oda olmasa da Tartılmıyorum perşembeye kadar motivem modum değişmesin diye ama merak etmiyor da değilim Bu hafta 7'leri görebilecek miyim acaba

Son düzenleme:
Kaçamak yokkkkkkkkkkkkk
Harikasın bitanem ya,ben Azerimin fotoğrafını gördüm gerçekten çocuk doğurmasına rağmen muhteşem sıkı ve estetik.İşte bu yavaş ve istikrarlı kilo vermesinin mucizesi

ay canim benim yaaaaa.cok tesekkür ederim iltifatin icin.simarticaksin beni bak.
ama gercekten herseyi az ve SIK yiyerek verdim onca kilolari.bu hem psikolojimi bozmadi hemde verdigim kilolarin hemen bir kacamakta geri gelip yapismasini engelledi.

ay canim benim yaaaaa.cok tesekkür ederim iltifatin icin.simarticaksin beni bak.
ama gercekten herseyi az ve SIK yiyerek verdim onca kilolari.bu hem psikolojimi bozmadi hemde verdigim kilolarin hemen bir kacamakta geri gelip yapismasini engelledi.
İnan iltifat değil,gerçek bitanem.Ben 105 kilo ile diyete başladığımda,bu maratonu 1 yıla yayıp,sonra da 1 yıl korumak için kendime söz vermiştim.Önemli olan emeğimizin kalıcı olması,harikasın bu anlamda

İnan iltifat değil,gerçek bitanem.Ben 105 kilo ile diyete başladığımda,bu maratonu 1 yıla yayıp,sonra da 1 yıl korumak için kendime söz vermiştim.Önemli olan emeğimizin kalıcı olması,harikasın bu anlamda

afacan citir hecok hosum gitti ya
selaam kizlar
dun yogundum fazla giremedim
2 saattirde nette gorunuyorum kizim sagolsun izin vermedi yazamadim birturlu :78:

a.s balim . biciriklar izin vermez canim .benim pasada cogu zaman engel oluyor ya oyun istiyor ya mama yada uyutmami istiyor kereta
ganfedim benimkide istem disimi isteyerekmi kestiremedim ama 4 kilo vermis
kiz seninkide kesin benimki gibi gizli gizli diyet yapiyor baksana 4 kilo vermis

kiz tabiki gorursun oda laf misen yakin zamanda mezuniyet kokusu bile alacaksininaniyorum

afacan citir hecok hosum gitti yakiz tabiki gorursun oda laf misen yakin zamanda mezuniyet kokusu bile alacaksininaniyorum
Evetttt,sen benim afacan çıtırımsın İnşallah Ganfed'immmmm,7 leri sağlıkla bi görsem.O zaman da 6 lar için melerim demi

yok estagfurullah melemek demeyelimde .dukanla doslugunu ilerleteceksin diyelim:34.
kizlar sizlere iyi geceler ben cikiyorum yarinn gorusmek uzere herkese hayirli geceler
Allah rahatlık versin Ganfed'im,sahurdan sonra müsait olursan beklerim

Nev su kalori sayimi yaparken yediklerin mi 1100 kal olacak yoksa yaptigin sporda kaybettigin kal miktarini cikinca elinde 1100 kal mi kalacak.Ben su kalori sepetinde hesapliyorum yediklerimi.Almam gereken 1100 kal.Ama hesap yaparken yediklerimi topluyor,Sporla gidenleri cikariyor ve mesela 500 kal geriye kaliyorsa az kalori aldiniz diyor.Nedir bu isin dogrusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…