Sağol canım benimBu arada sistemi harika oturtmuşsunuz,eşinle beraber yapıyor olman da çok güzel bir avantaj senin için,nerde birlik orda dirlik derler ya Canım ben cartedoor'un light dondurmasını tüketiyorum günde 2 kaşık kadar,zaten dukan diyetinde belli ölçülerde serbest light dondurma.Bir de yaşadığın yerde mado ya da özsüt varsa oradan da light dondurma temin edebilirsin.Onlar da yoksa,cartedorr bulmakta sıkıntı çekersen;light dondurma paketlerinden alıp Dr.Qitker'in ya da muadili markaların,evde kendin de yapabilirsin,bence kabızlık sorununu kayısı suyu ve dondurma çözecektir.Eczanede ellerinde kalmamış çinko içerikli şampuan,istedim getirecekler.Gelince adını mutlaka sana da veririm canım
Canım yaradılış öyle bir mucize ki,Allah'ın insanlara sunduğu çeşit çeşit besin kaynaklarından neyi almasak vücut alarm veriyor.Garip bir şekilde diğer gıdalarla alındığında kalsiyum deposu olan protein,tek başına alındığında kemiklerden kalsiyumu çekip,vücuttaki magnezyum depolarını boşaltıyormuş ne garip,dün İbrahim Saraçoğlu da dukan diyetini eleştirirken aynı cümleleri söyledi.Dr.Mehmet Öz,Ender Saraç ve Taylan Kümeli de,bilinçli yapıldığı 3-3.5 lite su tüketildiği ve vitamin takviye kullanıldığı sürece Dukan'ı desteklediklerini bildirdiler.Bence magnezyum tablet ve kalsiyum sandoz direk çözüme yöneiik bir tedbir olur.Ben iftardan sonra kalsium sandoz şu suda eriyenlerden turuncu,sahurda da magnezyum tablet aldım.O da suda eriyor ve tadı çok güzel.Bence tedbir alıp sık sık kontrole gittikten sonra,zaten süresi ve limiti olan bu diyetten en sağlıklı şekilde çıkarız inşallah.Diş etlerinin farklı bir sebebi de olabilir,direk olarak diş etleri ile alakalı.İhmal etme Sude'cim diş etlerinimagnezyum ve calsıyum kanusu kafamı karıştırdı.....
çunku süt,yogurt ,peynir tüketiyoruz bunalr calsıyum kaynagı...nasıl oluyo
bide eger calsıyumsuz kalıyosak benım agrımayan yenı kontrolden gectıgım dişlerım agrıyo..
1. buz yedıgım için..sakın yemeyın..dukan soguk kalorı verdırır desede...sızım sızım sızlıyo dişim...
2.eger dukan calsıyumu tuketıyosa onun içinde agrıyo olabılır ben bi dişçime göruneyım o zaman...
zaten diş köklerımde erime var...operayon geçirmem gerekıyodu...dun felan diş etımın ınceldıgını farkettım..
süte yogurda agırlık mı versem...bıde dıet aldıgım ıcın hep yagsız..yagsız olunca calsıyum degerı nasıl oluyo aceba?
Canım 3-3.5 litre suyu Mehmet Öz söylemişti,bu diyeti temize çeken sudur diye.Benim 4 litreyi buldu bugün ama,en az 3 lt içiyorum.Bizim Mehmet Öz ile Pieere Dukan buluşmuş,saatlerce süren görüşmeler sonunda Dukan'a ikna olmuş ve desteklemiş.Dukan da facebookuna koymuş bizim doktorumuzla resminieşim yapmasa benım için zor olurdu ona ayrı iftar sahur kendıme ayrı başedemezdım..
bıde maşş. benden azımlı ben kaçmak yapsamda o yapmamaya çalışıyo...
bakıyım bı yarın marketlere buyuk 1kğ luk kutulrda mı ?
sen neden 4 lıtre su içiyosun?
diyetısyen mı dedı..
tamam canım şamp. ismini alırım senden...
saol canım çok aydınlatıcı oldun benım için..Canım yaradılış öyle bir mucize ki,Allah'ın insanlara sunduğu çeşit çeşit besin kaynaklarından neyi almasak vücut alarm veriyor.Garip bir şekilde diğer gıdalarla alındığında kalsiyum deposu olan protein,tek başına alındığında kemiklerden kalsiyumu çekip,vücuttaki magnezyum depolarını boşaltıyormuş ne garip,dün İbrahim Saraçoğlu da dukan diyetini eleştirirken aynı cümleleri söyledi.Dr.Mehmet Öz,Ender Saraç ve Taylan Kümeli de,bilinçli yapıldığı 3-3.5 lite su tüketildiği ve vitamin takviye kullanıldığı sürece Dukan'ı desteklediklerini bildirdiler.Bence magnezyum tablet ve kalsiyum sandoz direk çözüme yöneiik bir tedbir olur.Ben iftardan sonra kalsium sandoz şu suda eriyenlerden turuncu,sahurda da magnezyum tablet aldım.O da suda eriyor ve tadı çok güzel.Bence tedbir alıp sık sık kontrole gittikten sonra,zaten süresi ve limiti olan bu diyetten en sağlıklı şekilde çıkarız inşallah.Diş etlerinin farklı bir sebebi de olabilir,direk olarak diş etleri ile alakalı.İhmal etme Sude'cim diş etleriniZaten hedefine çok az kalmış,hasarsız atlatacağına inanıyorum
Canım 3-3.5 litre suyu Mehmet Öz söylemişti,bu diyeti temize çeken sudur diye.Benim 4 litreyi buldu bugün ama,en az 3 lt içiyorum.Bizim Mehmet Öz ile Pieere Dukan buluşmuş,saatlerce süren görüşmeler sonunda Dukan'a ikna olmuş ve desteklemiş.Dukan da facebookuna koymuş bizim doktorumuzla resmini Eki Görüntüle 240665 Türk'ün simasına,yüzündeki ışığa bir bakar mısınız ya,insan gurur duyuyor doktorlarımıza Avrupa'da duyulan muhteşem itibarı ve başarılarını görünce
Rica ederim canım,ben teşekkür ederim.Avatarımsaol canım çok aydınlatıcı oldun benım için..
1. suyu eşimle 3lıtreye çıkarıyoruz.
2. calsıyum ve magnezyum için bi çözüm üretiyoruz...
bişey sorcam avatarın senin için özel bi anlamı var mı?
uzun zamandır aynı avtarı kullanıyosun da merak ettım..
samimi olmayınca soramadım da....ayy çok meraklıyım yaaaa...
Rica ederim canım,ben teşekkür ederim.AvatarımCanım ben Shrek'i defalarca izledim.Her seferinde Fiona'nın Shrek için insan oluşundan bile vazgeçişini,Shrek'in aşkı ve Fiona'nın güzelliği karşısındaki ezikliğini içim cız ederek izledim.Bu animasyon benim için çok özeldir,bana hissettiği yumuşacık hisler açısından.Bir anlamı bu.Diğeri ise şuydu Biliyorsun ben kiloluyum,eş olarak da her zaman kapı gibi bir eşim olsun istemişimdir,3 de çocuk istemişimdir her zaman Diğer anlamı da buydu benim için Gülesim geldi yazınca
Babaları yeşil olursa mümkünkız çok isteme yeşil yeşil bebeler olur haha...
bu arada anımasyon sevıyosan yenı izledım ''ölü gelin'' çok güzel....
hem müzikli hem duygusal değişik bişey....hem komık...
resimdeki hatun kim siyah saçlı olan?
Babaları yeşil olursa mümkünÖğrencilerimle haftada bir gün film izleme günümüz var,oradan alıştım animasyona.Tamam canım tavsiye ettiğin animasyona bakarım.Ben de en son ''YUKARI BAK'' isminde bir animasyon izlemiştim çocuklarla,gerçekten herkese tavsiye ederim,insanın kalbi sıcacık oluyor izlerken Sorma canım ya,o resimdeki benim.Yalnışlıkla o linke tıklamışım dr özü ekleyim derken,sildiğim halde silinmedi.Editöre bildirdim,sanıyorum yarın hallederler.Yayınlamadan sildiğim halde düzelmedi ya,bu olay çok can sıkıcı gerçekten Sude'cim ben yavaş yavaş yatıyorum,muhabbetin için çok teşekkür ederim,görüşürüz yine olur mu
nev cim senin güzel yüzünü görme serefine ulastımm
haha kacırmamısımmmm
günaydın canımm
gunaydin arkadaslar
günaydın dostlarrrr nasılsınız bugun
aynen öylebenim durum malum gunumu bitirip yatacagim birazdan
sen nasilsin canim
yeni bir hafta, yine isyeri
canlarim guzel bir gun diliyorum hepinize
Babaları yeşil olursa mümkünÖğrencilerimle haftada bir gün film izleme günümüz var,oradan alıştım animasyona.Tamam canım tavsiye ettiğin animasyona bakarım.Ben de en son ''YUKARI BAK'' isminde bir animasyon izlemiştim çocuklarla,gerçekten herkese tavsiye ederim,insanın kalbi sıcacık oluyor izlerken Sorma canım ya,o resimdeki benim.Yalnışlıkla o linke tıklamışım dr özü ekleyim derken,sildiğim halde silinmedi.Editöre bildirdim,sanıyorum yarın hallederler.Yayınlamadan sildiğim halde düzelmedi ya,bu olay çok can sıkıcı gerçekten Sude'cim ben yavaş yavaş yatıyorum,muhabbetin için çok teşekkür ederim,görüşürüz yine olur mu
bu sayede senıde görmuş oldum...
''up ''ı bende izletmiştim öğrencilerime...
asıl ben teşekkür ederim hoşsohbetin için..
iyi uykular...
Meyvemmmmnev cim senin güzel yüzünü görme serefine ulastımm
haha kacırmamısımmmm
Günaydın canım ablammmmmgünaydın canımm
Günaydın balım :13:gunaydin arkadaslar
İyiyiz canımmmm,sen nasılsın,bomba gibi geliyor sesingünaydın dostlarrrr nasılsınız bugun
canlarim guzel bir gun diliyorum hepinize
Aminnn,inşallah afacan çıtırımgunaydin canlarim .herkesin gunu guzel gecsin insalah .
Ben şimdi pampiş mi oldummmmm :84:hadi hadi sende hilal cebeci gibi yatmadan önceki fotolarını yüklüyon demiii.. seni gidi panpiş seni..silme dursun yaa gözelliğini neden saklıyon. hemennn sağ tıklayımda kopyala yapıştır yapayımm.
Nelerden konuşmuşuz,magnezyumdan Shrek'e kadarnev, sudem iyice kaynatmisiniz sabah valla. sohbetiniz aydinlaticiydi. cok tskler
bide sudemcim bi arkadas yazmisti bi diyet tpogine, sütün kalsiyum degeri sandigimiz kadar yüksek degilmis... bi yanilgiymis
yani takviye kullanmak en mantiklisi bu durumda.
bende alayim bari yarin, magneziyum zaten kullaniyorum. kullanmazsam olmuyor hemen hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?