günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi degilim kaç gündür ekndime hakim olamadan kaçanak yapıyorum sonrada çok pişman oluorum napacam ben bilemedim.şu dukan kitabım bir gelseydiiiiiiii
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi degilim kaç gündür ekndime hakim olamadan kaçanak yapıyorum sonrada çok pişman oluorum napacam ben bilemedim.şu dukan kitabım bir gelseydiiiiiiii
günaydin canim.oluyor bazen kacamaklar.benim hep regl dönemlerimde oluyor.iki gündür regl oluyorum zaten.kacamak bendede had safhada.offff ne güzel oruc tutuyordum.tam süper alismistim derken nerden geldi bu regl.
Ben vereceğine inanıyorum,çünkü çok bilinçli bir şekilde doğumdan yakın zaman sonra başladın,Ebru çok güzel bir isimSen emziriyorsun ama,ablan dukan diyeti yapabilir İpek'cim,gerçekten çok hızlı ve etkili.
ellerine sağlık süper görünüyorr.KızlarrrrrrrrrrrrrrrrKendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm sahuraaaaa Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için
Eki Görüntüle 241480 Eki Görüntüle 241481
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
*Yarım çay kaşığı karbonat
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241482 Eki Görüntüle 241483 Veeeeee,bu bir tepsi böreği bir oturuşta yeme hakkımız var,muhteşem değil miiiiiiiii
Ben teşekkür ederim canım
MeyvemmmmTeşekkür ederim bitanem,bakışların güzel de ondan Daha cevapla demeden yanlış resmin linkini eklediğimi farkedip sildiğim halde resmi yayınladı,sinir oldum ama vardır bir hayır,demek merak eden birileri vardı bu Nev neye benziyor diye
Günaydın canım ablammmmm
Günaydın balım :13:
İyiyiz canımmmm,sen nasılsın,bomba gibi geliyor sesin
Aminnn,inşallah afacan çıtırım
Ben şimdi pampiş mi oldummmmm :84:
Nelerden konuşmuşuz,magnezyumdan Shrek'e kadarSağolsun,çok keyifli idi.Sütün kalsiyum değerinin az olması beni de çok şaşırttı,takviye şart o zaman senin de dediğin gibi canım
Canlarımmmm,sabahtan beri sürekli kk'da bakım var dedi foruma giremedim,sinir oldum.Bahar temizliği yapacaksanız herkes uyurken yapın gece demi,bugün ilk defa girebildik çoğumuz,çok can sıkıcı bu olay.Neyse kavuştuk nihayet geç olsa da:13::124:
İftar menümü de yazıyım ve kaçıyım,21:30 gibi gelirim tekrar canlarım.
*Közlenmiş tavuk göğsü
*1 kase light yoğurt
KızlarrrrrrrrrrrrrrrrKendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm sahuraaaaa Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241482 Eki Görüntüle 241483 Veeeeee,bu bir tepsi böreği bir oturuşta yeme hakkımız var,muhteşem değil miiiiiiiii
KızlarrrrrrrrrrrrrrrrKendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm sahuraaaaa Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
uzulmeyin canlarim
kacamak bendede oluyor
bir gun kacamak yapiyorum
iki gun frenlemeye calisiyorum
bu sekilde kilo almiyorum ama kiloda veremiyorum
zararin neresinden donulse kar arkadaslar
ramazani kilo almadan bir bitirebilirsek birbirimizin destegiyle yola devam edecegiz insallah
9 lardan kurtulmama az kaldı öfff sıkıldım artıkın gelsin 8 lerr
herkese benden selam olsun yine herkes uykuda sanırım bugun takipteyim ama fazla kimse uğramadı
oh oh gitsin gitsin 9 lar gelsin 8 ler sonra 7 ler .kizn biz bu motivaysonla mankenlere tas cikaracagiz .
ziyaretciler duymasında yarım kiloyu garantiledim şimdilik
safişşşş napıyorsunnn yerleştinmi
selam 7. takıııııııııııııımmmmm..................
ben geldim kızlaaaar...................
int. p tresi bağlandı ama sorun vardı bugün açıldı...ttnetin 2 ay denemesi bedava kamp. aldım neti tel siz çok iyi oldu 2 ay sonrada bakıcaz artık ne alcağımnıza.....
hala ev yerleştirmeye devam ediyorum o kadar eşya verdim bitmiyor döküntü ....sadece yatak odamla beyaz eşya getirdim eski evden gerisini hep dağıtıım ihtiyacı olanlarında duasını aldım....yeni salon takımları bugün yarın gelicek çocukların odası da gelince iyice yerleşmiş olurum....yeni evimin resimleride çekerim ..o kadar mutluyum nanlatamam allah herkesin gönlüne göre versiiin....
nasılsın doğaaa....yeniden gelin oldum nerdeyse herşeye merak ediyorum...mutfağaq birsürü alışveriş yaptım....yerleşmeme az kaldı işte....
kiloma gelince 124 leri gördüm çok şükür...biraz şişlik var şimdi inş..cumaya bildirim yaparım yeni kilomuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?