Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi degilim kaç gündür ekndime hakim olamadan kaçanak yapıyorum sonrada çok pişman oluorum napacam ben bilemedim.şu dukan kitabım bir gelseydiiiiiiii

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi degilim kaç gündür ekndime hakim olamadan kaçanak yapıyorum sonrada çok pişman oluorum napacam ben bilemedim.şu dukan kitabım bir gelseydiiiiiiii

günaydin canim.oluyor bazen kacamaklar.benim hep regl dönemlerimde oluyor.iki gündür regl oluyorum zaten.kacamak bendede had safhada.offff ne güzel oruc tutuyordum.tam süper alismistim derken nerden geldi bu regl.

günaydin canim.oluyor bazen kacamaklar.benim hep regl dönemlerimde oluyor.iki gündür regl oluyorum zaten.kacamak bendede had safhada.offff ne güzel oruc tutuyordum.tam süper alismistim derken nerden geldi bu regl.

uzulmeyin canlarim
kacamak bendede oluyor
bir gun kacamak yapiyorum
iki gun frenlemeye calisiyorum
bu sekilde kilo almiyorum ama kiloda veremiyorum
zararin neresinden donulse kar arkadaslar
ramazani kilo almadan bir bitirebilirsek birbirimizin destegiyle yola devam edecegiz insallah

Tesekkuur ederim dusuncelerin icin.Kizimin asil ismi Ebru Sura cok seviyorum ismini Ablama gelince:tedavi sonrasinda kilo aldi ve normal bir sekilde veremiyor.Diyetisyen kontrolunde simdi.Ilac kullandiriyor diyetisyen ama ramazanda kullanamiyor.Bayramdan sonra baslayacak.Kilo vermesi duzene girince dukan yapabilir.Burda yazilanlarin hepsini okuttum ona

ellerine sağlık süper görünüyorr.

Allaaaah çok güzel gözüküyor.. hımmmm ellerine sağlık

9 lardan kurtulmama az kaldı öfff sıkıldım artıkın gelsin 8 lerr

muhtesem olmus tatlim ellerine saglik.dukan yapmayanlar icinde mukemmel bir borek bence

ayni fikirdeyim ranacim insallah kilo almadan cikariz ramazandan .kizlar regl doneminde kacamak cok normal uzulmeyin gececektir hasarsizinsallah

ziyaretciler duymasında yarım kiloyu garantiledim şimdilik

safişşşş napıyorsunnn yerleştinmi

selam 7. takıııııııııııııımmmmm..................

ben geldim kızlaaaar...................
int. p tresi bağlandı ama sorun vardı bugün açıldı...ttnetin 2 ay denemesi bedava kamp. aldım neti tel siz çok iyi oldu 2 ay sonrada bakıcaz artık ne alcağımnıza.....

hala ev yerleştirmeye devam ediyorum o kadar eşya verdim bitmiyor döküntü ....sadece yatak odamla beyaz eşya getirdim eski evden gerisini hep dağıtıım ihtiyacı olanlarında duasını aldım....yeni salon takımları bugün yarın gelicek çocukların odası da gelince iyice yerleşmiş olurum....yeni evimin resimleride çekerim ..o kadar mutluyum nanlatamam allah herkesin gönlüne göre versiiin....

ziyaretciler duymasında yarım kiloyu garantiledim şimdilik

safişşşş napıyorsunnn yerleştinmi

nasılsın doğaaa....yeniden gelin oldum nerdeyse herşeye merak ediyorum...mutfağaq birsürü alışveriş yaptım....yerleşmeme az kaldı işte....

kiloma gelince 124 leri gördüm çok şükür...biraz şişlik var şimdi inş..cumaya bildirim yaparım yeni kilomuu....

yeni eve yeni eşya ne güzel hem taşınmada daha kolay olur güle güle kullanmayı nasip etsin allah

iyiyim canım senden bunları duyunca daha iyi oldum güle güle otur 1.7 kilo ha vayyyy kız arap atı gibi sonradan mı açıldık ne ikimiz inş devamı gelirde kurtuluruz fazlalıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…