yeni eve yeni eşya ne güzel hem taşınmada daha kolay olur güle güle kullanmayı nasip etsin allah
iyiyim canım senden bunları duyunca daha iyi oldum güle güle otur 1.7 kilo ha vayyyykız arap atı gibi sonradan mı açıldık ne ikimiz inş devamı gelirde kurtuluruz fazlalıklardan
Dukan gelecek diye öncesinde 3 gün dünyayı yemiştim ilk yaptığımda,sen de öyle olmayasın canımgünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi degilim kaç gündür ekndime hakim olamadan kaçanak yapıyorum sonrada çok pişman oluorum napacam ben bilemedim.şu dukan kitabım bir gelseydiiiiiiii
Bayan için hayat nasıl zordur ya.Tam birşeye başlarsın,hoooppp regl.Ne yaptığın belli olur ne yapmadığın,stresi ağrısı apayrı.Bayanlar kesinlikle özel yaratılmış varlıklar yagünaydin canim.oluyor bazen kacamaklar.benim hep regl dönemlerimde oluyor.iki gündür regl oluyorum zaten.kacamak bendede had safhada.offff ne güzel oruc tutuyordum.tam süper alismistim derken nerden geldi bu regl.
Günaydın canımgunaydiiiiin kizlar
Evet işte diyet mantığını bütünüyle çözmüş bir kişinin mantığıdır bu,tebrik ederim canım.Gerçekten doğru olan bir gün kaçamak yaptıysan,vicdan azabı duymadan kararlılıkla yarın telafi etmeyi göze almaktır.Harikasın canımuzulmeyin canlarim
kacamak bendede oluyor
bir gun kacamak yapiyorum
iki gun frenlemeye calisiyorum
bu sekilde kilo almiyorum ama kiloda veremiyorum
zararin neresinden donulse kar arkadaslar
ramazani kilo almadan bir bitirebilirsek birbirimizin destegiyle yola devam edecegiz insallah
Ebru Şura çok güzel bir isim,maşallah OnaTesekkuur ederim dusuncelerin icin.Kizimin asil ismi Ebru Sura cok seviyorum isminiAblama gelince:tedavi sonrasinda kilo aldi ve normal bir sekilde veremiyor.Diyetisyen kontrolunde simdi.Ilac kullandiriyor diyetisyen ama ramazanda kullanamiyor.Bayramdan sonra baslayacak.Kilo vermesi duzene girince dukan yapabilir.Burda yazilanlarin hepsini okuttum ona
Sağol balımmmmmm,tadı da fena değildi canım ya,yulaf kepeği biraz acımtrak tat kattıysa da börek tadı vardı.En azından ekmek gibi birşeyler yemiş gibi oldumellerine sağlık süper görünüyorr.
Gel beraber olsun canım
Ablam,bir insanın içine bu his düştü mü,haftasına görüyor inan bana.Bence bayramdan önce 8 leri göreceksin canım ablam,ben eminim9 lardan kurtulmama az kaldı öfff sıkıldım artıkın gelsin 8 lerr
Gündüz sen,gece ben nöbetteyizherkese benden selam olsun yine herkes uykuda sanırım bugun takipteyim ama fazla kimse uğramadı
Ooooooo,mezun çıtırımızselam kızlar ne var ne yok
Gel beraber olsun afacan çıtırımmuhtesem olmus tatlim ellerine saglik.dukan yapmayanlar icinde mukemmel bir borek bence
Ramazana göre harikayız bence.Ben ramazanı -6 kg ile bitireceğim sanıyorumayni fikirdeyim ranacim insallah kilo almadan cikariz ramazandan .kizlar regl doneminde kacamak cok normal uzulmeyin gececektir hasarsizinsallah
Ablam çarşamba perşembe pirinç lapası yaparsan,ki tadı muhteşemdir,8 leri göreceğine eminim;ya da sağlam ödem söktüren bir çay ne dersinbu haftada 1 kilo versem 90.9 yapar yani bayramda inş 89 u 89.9 da olsa görürüm
Hoşgeldinnnnnnnnnnnselam 7. takıııııııııııııımmmmm..................
ben geldim kızlaaaar...................
int. p tresi bağlandı ama sorun vardı bugün açıldı...ttnetin 2 ay denemesi bedava kamp. aldım neti tel siz çok iyi oldu 2 ay sonrada bakıcaz artık ne alcağımnıza.....
hala ev yerleştirmeye devam ediyorum o kadar eşya verdim bitmiyor döküntü ....sadece yatak odamla beyaz eşya getirdim eski evden gerisini hep dağıtıım ihtiyacı olanlarında duasını aldım....yeni salon takımları bugün yarın gelicek çocukların odası da gelince iyice yerleşmiş olurum....yeni evimin resimleride çekerim ..o kadar mutluyum nanlatamam allah herkesin gönlüne göre versiiin....
Tamam canım,bence harika gidiyorsun,ramazanda kilo almamız bile harikayken verdik takımcanasılsın doğaaa....yeniden gelin oldum nerdeyse herşeye merak ediyorum...mutfağaq birsürü alışveriş yaptım....yerleşmeme az kaldı işte....
kiloma gelince 124 leri gördüm çok şükür...biraz şişlik var şimdi inş..cumaya bildirim yaparım yeni kilomuu....
Ayyyy canım ablam,çok güldüm okuyuncaiyiyim canım senden bunları duyunca daha iyi oldum güle güle otur 1.7 kilo ha vayyyykız arap atı gibi sonradan mı açıldık ne ikimiz inş devamı gelirde kurtuluruz fazlalıklardan
Oyyyy,hoşgelmiş afacan çıtırım benim Eki Görüntüle 242082 Ne olsun bitanem,dukanla çarpışıp duruyorumnevim afacan citirin geldi .hu nasilsin
Oyyyy,hoşgelmiş afacan çıtırım benim Eki Görüntüle 242082 Ne olsun bitanem,dukanla çarpışıp duruyorum Eki Görüntüle 242083 Amaaaaa,el bileğim 16 cm ye düşmüşşşşşKız sizin bilekleriniz kaç,sordum kimse yazmadı
Sağol bitanemmmmBenim kemiklerim çok ince gerçekten,sanırım zayıflayınca minyon bi çıtır olucam inşallah Eki Görüntüle 242092
Ganfed'immmmmmmmmmsen cok guzelsin zaten zayiflayincada artik dunya guzeli olacaksin kesin.bayiliyom yuzunun guzelligine
Hoşgeldin bitanemnevcim nasil gidiyor dukan? alisabildin mi?
Ganfed'immmmmmmmmmGüzel baktığın için canım çıtırım,Allah razı olsun.O zaman halihazırda bekar olduğuma göre,evlenmeyip yakışıklı oğlunu bekliyorum anlaştık mı Madem beğendin beni,sözü keselim,kertme
Bitanem siparişini vermeden önce haberim olsaydı,ben benimkini kargo ile gönderiridim sana ya,sağlık olsun.Gelir bitanem,gelmezse de panik yapma,sana dukan test yapmıştım sanıyorum,atak süreni de biliyoruz.Ben zaten kitabı ezberledim,cuma sahurla birlikte start verelim sana ne dersinbugun evimizdeyiz ne misafir geldi nede biz gittik biraz kafa dinledim valla.nevvvvv kitabım gelmedi yaaaaaa.neyse söz kitap gelene kadarda devam edecem diyetime söz yarın kaçamaklardan vaz geçecemmm :)
Hoşgeldin bitanemAlıştım çok şükür,incelme de başladı anladığım kadarıyla az çok görünüşümden.Ölçülerime baktım bugün,net 1'er cm incelme olmuş,sevindim az da olsa Seyire geçicem cuma günü inşallah canım.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?
Elim erkek eline değmedi annetamam aldim giiti ogluma baskasina yan gozle bile baksan bacaklarini kirarim ben cadi kaynanayim akilli uslu otur oglumu bekle bende iyi bakayim istedigin gibi baba yigit olsun oglum demi ama:98:
Sağol bitanemHosbulduk canim, saolasin...
evet cok incelten bi diyet gercekten. bende dün tüm büyük gelen giyisilerimi kaldirdim dolaptan cuvala tiktim, mutluluk kelebegi gibi ucuyordum sevincten
özlemisim bu duyguyu...
benim durakladi biraz bu hafta. 1 kilo kadar verdim, ama baska veremiyorum. gitmiyor bi türlü... kabizimda, oda etkiliyor galiba....
alistigina sevindim....
Bitanem siparişini vermeden önce haberim olsaydı,ben benimkini kargo ile gönderiridim sana ya,sağlık olsun.Gelir bitanem,gelmezse de panik yapma,sana dukan test yapmıştım sanıyorum,atak süreni de biliyoruz.Ben zaten kitabı ezberledim,cuma sahurla birlikte start verelim sana ne dersin
Hosbulduk canim, saolasin...
evet cok incelten bi diyet gercekten. bende dün tüm büyük gelen giyisilerimi kaldirdim dolaptan cuvala tiktim, mutluluk kelebegi gibi ucuyordum sevincten
özlemisim bu duyguyu...
benim durakladi biraz bu hafta. 1 kilo kadar verdim, ama baska veremiyorum. gitmiyor bi türlü... kabizimda, oda etkiliyor galiba....
alistigina sevindim....
Sağol bitanemCanım 1 kilo az mı,hem de seyirdeeee,harikasın sen O ne büyük mutluluktur ya,emeğin karşılığını almak kadar güzel birşey var mı,maşallah sana canım benim
Hiç merak etme,cuma sana start verelim o zaman inşallahbelki takıldığın yerler olur ya ikimizdede olsun kitap.yulaf kepeğide sipariş ettim o gelsin kitap gelmeden başlıcam zaten örtmenim.senden fikir alarak tabi ben dukan hakkında bişe bilmiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?