Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeni eve yeni eşya ne güzel hem taşınmada daha kolay olur güle güle kullanmayı nasip etsin allah

sağol canım allah size daha iyilerini nasip etsin....

iyiyim canım senden bunları duyunca daha iyi oldum güle güle otur 1.7 kilo ha vayyyy kız arap atı gibi sonradan mı açıldık ne ikimiz inş devamı gelirde kurtuluruz fazlalıklardan

tam 124 değildea accıık küsürat var işte olsun biz sona değil başa bakalım dimi canııım....arap atımı alllah iyiliğini versin emi...

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi degilim kaç gündür ekndime hakim olamadan kaçanak yapıyorum sonrada çok pişman oluorum napacam ben bilemedim.şu dukan kitabım bir gelseydiiiiiiii
Dukan gelecek diye öncesinde 3 gün dünyayı yemiştim ilk yaptığımda,sen de öyle olmayasın canım Şaka bir yana telafi edersin canım,ama kaçamak yaptım diye bırakıp bunu birkaç gün sürdürünce tehlike doğuyor diyet için.

günaydin canim.oluyor bazen kacamaklar.benim hep regl dönemlerimde oluyor.iki gündür regl oluyorum zaten.kacamak bendede had safhada.offff ne güzel oruc tutuyordum.tam süper alismistim derken nerden geldi bu regl.
Bayan için hayat nasıl zordur ya.Tam birşeye başlarsın,hoooppp regl.Ne yaptığın belli olur ne yapmadığın,stresi ağrısı apayrı.Bayanlar kesinlikle özel yaratılmış varlıklar ya

gunaydiiiiin kizlar
Günaydın canım

Evet işte diyet mantığını bütünüyle çözmüş bir kişinin mantığıdır bu,tebrik ederim canım.Gerçekten doğru olan bir gün kaçamak yaptıysan,vicdan azabı duymadan kararlılıkla yarın telafi etmeyi göze almaktır.Harikasın canım

Ebru Şura çok güzel bir isim,maşallah Ona Allah şifasını versin inşallah,diyetisyen kontrolünde olmasına sevindim.İnşallah kolaylıkla atar kilolarını

ellerine sağlık süper görünüyorr.
Sağol balımmmmmm,tadı da fena değildi canım ya,yulaf kepeği biraz acımtrak tat kattıysa da börek tadı vardı.En azından ekmek gibi birşeyler yemiş gibi oldum

Allaaaah çok güzel gözüküyor.. hımmmm ellerine sağlık
Eki Görüntüle 241678
Gel beraber olsun canım

9 lardan kurtulmama az kaldı öfff sıkıldım artıkın gelsin 8 lerr
Ablam,bir insanın içine bu his düştü mü,haftasına görüyor inan bana.Bence bayramdan önce 8 leri göreceksin canım ablam,ben eminim

herkese benden selam olsun yine herkes uykuda sanırım bugun takipteyim ama fazla kimse uğramadı
Gündüz sen,gece ben nöbetteyiz

selam kızlar ne var ne yok
Ooooooo,mezun çıtırımız İyiyiz Juliiiii,sen nasılsın,keyifler nasıl :13:

muhtesem olmus tatlim ellerine saglik.dukan yapmayanlar icinde mukemmel bir borek bence
Gel beraber olsun afacan çıtırım

ayni fikirdeyim ranacim insallah kilo almadan cikariz ramazandan .kizlar regl doneminde kacamak cok normal uzulmeyin gececektir hasarsizinsallah
Ramazana göre harikayız bence.Ben ramazanı -6 kg ile bitireceğim sanıyorum

bu haftada 1 kilo versem 90.9 yapar yani bayramda inş 89 u 89.9 da olsa görürüm
Ablam çarşamba perşembe pirinç lapası yaparsan,ki tadı muhteşemdir,8 leri göreceğine eminim;ya da sağlam ödem söktüren bir çay ne dersin

Hoşgeldinnnnnnnnnnn Fotoları isterizzzzzz,canım mutlu olmana çok sevindim

Tamam canım,bence harika gidiyorsun,ramazanda kilo almamız bile harikayken verdik takımca Fotoğraflarımızı unutma eklemeyiiiii

iyiyim canım senden bunları duyunca daha iyi oldum güle güle otur 1.7 kilo ha vayyyy kız arap atı gibi sonradan mı açıldık ne ikimiz inş devamı gelirde kurtuluruz fazlalıklardan
Ayyyy canım ablam,çok güldüm okuyunca Canımsın.Abla'cım beraberce yapamayacağımız hiçbirşey yok diye düşünüyorum,benim mucizem sizlersiniz Bence bu yıl,hepimizin hedeflerini sağlıkla kucakladığı bir yıl olacak inşallahhhh

Son düzenleme:
sen cok guzelsin zaten zayiflayincada artik dunya guzeli olacaksin kesin.bayiliyom yuzunun guzelligine
Ganfed'immmmmmmmmm Güzel baktığın için canım çıtırım,Allah razı olsun.O zaman halihazırda bekar olduğuma göre,evlenmeyip yakışıklı oğlunu bekliyorum anlaştık mı Madem beğendin beni,sözü keselim,kertme

nevcim nasil gidiyor dukan? alisabildin mi?
Hoşgeldin bitanem Alıştım çok şükür,incelme de başladı anladığım kadarıyla az çok görünüşümden.Ölçülerime baktım bugün,net 1'er cm incelme olmuş,sevindim az da olsa Seyire geçicem cuma günü inşallah canım.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?

bugun evimizdeyiz ne misafir geldi nede biz gittik biraz kafa dinledim valla.nevvvvv kitabım gelmedi yaaaaaa.neyse söz kitap gelene kadarda devam edecem diyetime söz yarın kaçamaklardan vaz geçecemmm :)

tamam aldim giiti ogluma baskasina yan gozle bile baksan bacaklarini kirarim ben cadi kaynanayim akilli uslu otur oglumu bekle bende iyi bakayim istedigin gibi baba yigit olsun oglum demi ama:98:

bugun evimizdeyiz ne misafir geldi nede biz gittik biraz kafa dinledim valla.nevvvvv kitabım gelmedi yaaaaaa.neyse söz kitap gelene kadarda devam edecem diyetime söz yarın kaçamaklardan vaz geçecemmm :)
Bitanem siparişini vermeden önce haberim olsaydı,ben benimkini kargo ile gönderiridim sana ya,sağlık olsun.Gelir bitanem,gelmezse de panik yapma,sana dukan test yapmıştım sanıyorum,atak süreni de biliyoruz.Ben zaten kitabı ezberledim,cuma sahurla birlikte start verelim sana ne dersin

Hosbulduk canim, saolasin...
evet cok incelten bi diyet gercekten. bende dün tüm büyük gelen giyisilerimi kaldirdim dolaptan cuvala tiktim, mutluluk kelebegi gibi ucuyordum sevincten
özlemisim bu duyguyu...
benim durakladi biraz bu hafta. 1 kilo kadar verdim, ama baska veremiyorum. gitmiyor bi türlü... kabizimda, oda etkiliyor galiba....
alistigina sevindim....

Sağol bitanem Canım 1 kilo az mı,hem de seyirdeeee,harikasın sen O ne büyük mutluluktur ya,emeğin karşılığını almak kadar güzel birşey var mı,maşallah sana canım benim

belki takıldığın yerler olur ya ikimizdede olsun kitap.yulaf kepeğide sipariş ettim o gelsin kitap gelmeden başlıcam zaten örtmenim.senden fikir alarak tabi ben dukan hakkında bişe bilmiyorum çünkü.

canımm doktorlar kabız olan birinin kilo vermesi imkansız diyor. onun için çözümü bul biran önce inşallah..darısı bize şu 44 bedenden kurtulup 40 lara gitsem önceee sonra 38

Sağol bitanem Canım 1 kilo az mı,hem de seyirdeeee,harikasın sen O ne büyük mutluluktur ya,emeğin karşılığını almak kadar güzel birşey var mı,maşallah sana canım benim

:) sende harikasin tatlim
ben evliyim ama kocam trde cnm, ben almanyadayim. ay sonunda yanina gidiyorum. sabirsizligim o yüzden bi 3-5 kilo daha verseydim, karsisina bomba gibi cikardim :)
zaten beni motive eden buydu yani...
kocam beni görünce gözlerine inanamasin istedim ondan hic pes etmedim...
insallah daha verebilirim ya gidesiye kadar.
ne yedin iftarda?

ne sorcaktim, magneziyum falan aliyoruz ya... bu tabletler, su icinde eriyen. onlarda seker varmidir ki ya? ben icmeye korkuyorum... tadi cok güzel ya acaba seker var midir icinde diye

belki takıldığın yerler olur ya ikimizdede olsun kitap.yulaf kepeğide sipariş ettim o gelsin kitap gelmeden başlıcam zaten örtmenim.senden fikir alarak tabi ben dukan hakkında bişe bilmiyorum çünkü.
Hiç merak etme,cuma sana start verelim o zaman inşallah Canımın içi,kitapta 4 evre de anlatılmakla birlikte,kitap Dukan'ın muhteşem gaz verişi açısından önemli bence,yoksa Dukan da öyle demiş kitapta.Kitabı ben yazdım ama uygulayanların bilgisi ve tecrübesi beni solladı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…