Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımm doktorlar kabız olan birinin kilo vermesi imkansız diyor. onun için çözümü bul biran önce inşallah..darısı bize şu 44 bedenden kurtulup 40 lara gitsem önceee sonra 38
Kayısıyı akşamdan suda bekletip,kayısını yemeden için bitanem,kabızlığa birebir.

Ayyyyyyyy,seni görünce kimbilir ne yapacak,ben bile heyecanladım o an için İnan öyle hayranım ki evli olup da kendini bırakmayan insanlara.Harikasınnnnn :Bitanem vitamin takviyelerinin kiloya olan etkisi çok az,gönül rahatlığı ile kullan canım.Ben iftardan sonra c vitamini,sahurdan sonra magnezyum içiyorum.İçim daha rahat ediyor :13:

ya bende bende dikkat etmem gerek.yoksa file donecegim
Sen file dönmezsin çıtırım benim,senin harika bir azmin var

Son düzenleme:

malum gun iki gundur yiye yiye bi hal oldum yarindan sonra asilmam gerek yeniden yoksa duracagi yok

malum gun iki gundur yiye yiye bi hal oldum yarindan sonra asilmam gerek yeniden yoksa duracagi yok
Ben ramazan motivemizi takımca harika görüyorum.Kendi adıma da her ramazan kilo alırken,bu ramazanda ortalama 6 kilo atmış olucam ve bu benim için harika bir rakam.Senin de topralayacağından hiç şüphem yok Ganfed'im,azmini biliyorum.Korusak bile yeter kilomuzu,ramazandan sonra zaten sporumuz da düzene girer

he degmesin oglum kucuk anlamaz ama anasi var burda o goz kulak olur ha
Yerim onu bennnn,annesini de

bak bugun sözlün ne yapti biliyormusun gun be gun sana rapor edeyimben kaciyom oda emekleyerek beni yakalamaya calisiyor bir gorsen hemde nasil guluyor yakalayacam diye bicirik benide guldurdu

bak bugun sözlün ne yapti biliyormusun gun be gun sana rapor edeyimben kaciyom oda emekleyerek beni yakalamaya calisiyor bir gorsen hemde nasil guluyor yakalayacam diye bicirik benide guldurdu
Ayyyyy,inan içime sıcak sıcak birşeyler aktı,gözümün önüne geldi hınzır,salyaları aka akaaaa Rabbim bana da Onun gibi bir evlat nasip eder inşallahhhh Eki Görüntüle 242104

selam canlarim
ya ne guzel kalabaligiz
ama bugun benim kocis evde yazamiyorum
Selam canım,canın sağolsun.İyisin değil mi,keyfin yerindedir inşallah

insallah tatlim .rabbim en guzelini verir .gerci anasi guzel babasi yakisikli oda cok sirin olacaktir insallah.bak oglum cok yakisiklidir ha adida yusuf.

slm kızlar oğlum dün babasından geldi,ama çocuğu hasta etmişler pazar gecesi yüksek ateşten acile götürmüşler.
bende bu gün hastaneye götürdüm gün boyu ordan oraya koşuşturdum,şükürler olsun ki şimdi iyi.bir görseniz çocuk bir haftada zayıflamış.şimdi gidip banyo yapmalıyım reğli bitti yarın oruç tutacam inşallah,tekrardan gelmeye çalışcam.

gecmis olsun canim uzuldum.allah acil sifa versin ogluna.iyi olmasina sevindim canim sizde bir gelisme varmi .esin barismak falann istemiyormu.kiz hadi bize guzel haber ver.sevinelim

insallah tatlim .rabbim en guzelini verir .gerci anasi guzel babasi yakisikli oda cok sirin olacaktir insallah.bak oglum cok yakisiklidir ha adida yusuf.
Adı gibi,ahlakı da Yusuf olsun inşallah tosunumun

Kıyamam ya.Pabyam götürdüler de oldu diye düşünüp hırslanma bitanem,olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.Her şerde vardır bir hayır.Duaya sarıl,Rabbim alıp götürsün tün sıkıntılarını ciğerim.

amin amin tatlim rabbim papyamada ic ferahligi versin butun sikintilarini bertaraf etsin

Rabbim acil sifa versin canim yavruna.Aranizdaki sikintinin sebebini tam bilmemekle beraber ins tez zamanda hayirli bir sonuc alirsiniz esinle.Hayirli bir aydayiz dua edelim ins

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
nev81
Şaka şaka Gel,ne olursan ol yine gel

• Evettt canlarım Dukan diyetim tam gaz devam ediyor.Yarın atak dönemimde 5. günüm,perşembe akşamı itibariyle atak bitiyor,seyir başlıyor.Şimdiden seyir dönemi için çok heyecanlıyım çünkü sebzeyi çok özledim.Ben tam bir otoburumdur Tartılmadım çünkü atağı yapmışlığım var 3 gün süreyle 15 gün kadar önce,o zaman da 1 kilo atmıştım.O yüzden bu kez o kadar hızlı atacağımı düşünmediğim için tartılmadım modum bozulmasın diye.Yine de inşallah 7'leri görmek nasip olur bu hafta
  • Bugünkü menümü de yazıyım:
    İFTAR:
    *Light yoğurt ve yulaf kepeği ile yapılmış ve 1 yumurta ile terbiye edilmiş Dukan yayla çorbası
    *100 gr kavrulmuş yağsız kıyma
    *1 bardak light yoğurtla yapılmış ayran
    ARA ÖĞÜN:
    *Bitki çayı
    *Light sütlü şekersiz nescafe
    *1 dilim Dukan börek
    SAHUR:
    *1 haşlanmış yumurta
    *Yarım litre light süt
    *40 gr light beyaz peynir Ve toplamda 4 litre su :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…