bugun evimizdeyiz ne misafir geldi nede biz gittik biraz kafa dinledim valla.nevvvvv kitabım gelmedi yaaaaaa.neyse söz kitap gelene kadarda devam edecem diyetime söz yarın kaçamaklardan vaz geçecemmm :)
Kayısıyı akşamdan suda bekletip,kayısını yemeden için bitanem,kabızlığa birebir.canımm doktorlar kabız olan birinin kilo vermesi imkansız diyor. onun için çözümü bul biran önce inşallah..darısı bize şu 44 bedenden kurtulup 40 lara gitsem önceee sonra 38
Ayyyyyyyy,seni görünce kimbilir ne yapacak,ben bile heyecanladım o an için:) sende harikasin tatlim
ben evliyim ama kocam trde cnm, ben almanyadayim. ay sonunda yanina gidiyorum. sabirsizligim o yüzden bi 3-5 kilo daha verseydim, karsisina bomba gibi cikardim :)
zaten beni motive eden buydu yani...
kocam beni görünce gözlerine inanamasin istedim ondan hic pes etmedim...
insallah daha verebilirim ya gidesiye kadar.
ne yedin iftarda?
ne sorcaktim, magneziyum falan aliyoruz ya... bu tabletler, su icinde eriyen. onlarda seker varmidir ki ya? ben icmeye korkuyorum... tadi cok güzel ya acaba seker var midir icinde diye
Sen file dönmezsin çıtırım benim,senin harika bir azmin varya bende bende dikkat etmem gerek.yoksa file donecegim
Kayısıyı akşamdan suda bekletip,kayısını yemeden için bitanem,kabızlığa birebir.
Ayyyyyyyy,seni görünce kimbilir ne yapacak,ben bile heyecanladım o an içinİnan öyle hayranım ki evli olup da kendini bırakmayan insanlara.Harikasınnnnn :
Sen file dönmezsin çıtırım benim,senin harika bir azmin var
Elim erkek eline değmedi anne
Ben ramazan motivemizi takımca harika görüyorum.Kendi adıma da her ramazan kilo alırken,bu ramazanda ortalama 6 kilo atmış olucam ve bu benim için harika bir rakam.Senin de topralayacağından hiç şüphem yok Ganfed'im,azmini biliyorum.Korusak bile yeter kilomuzu,ramazandan sonra zaten sporumuz da düzene girermalum gun iki gundur yiye yiye bi hal oldum yarindan sonra asilmam gerek yeniden yoksa duracagi yok
Yerim onu bennnn,annesini dehe degmesin oglum kucuk anlamaz ama anasi var burda o goz kulak olur ha
Ben ramazan motivemizi takımca harika görüyorum.Kendi adıma da her ramazan kilo alırken,bu ramazanda ortalama 6 kilo atmış olucam ve bu benim için harika bir rakam.Senin de topralayacağından hiç şüphem yok Ganfed'im,azmini biliyorum.Korusak bile yeter kilomuzu,ramazandan sonra zaten sporumuz da düzene girer
Yerim onu bennnn,annesini de
Ayyyyy,inan içime sıcak sıcak birşeyler aktı,gözümün önüne geldi hınzır,salyaları aka akaaaabak bugun sözlün ne yapti biliyormusun gun be gun sana rapor edeyimben kaciyom oda emekleyerek beni yakalamaya calisiyor bir gorsen hemde nasil guluyor yakalayacam diye bicirik benide guldurdu
Selam canım,canın sağolsun.İyisin değil mi,keyfin yerindedir inşallahselam canlarim
ya ne guzel kalabaligiz
ama bugun benim kocis evde yazamiyorum
selam canlarim
ya ne guzel kalabaligiz
ama bugun benim kocis evde yazamiyorum
Ayyyyy,inan içime sıcak sıcak birşeyler aktı,gözümün önüne geldi hınzır,salyaları aka akaaaaRabbim bana da Onun gibi bir evlat nasip eder inşallahhhh Eki Görüntüle 242104
Selam canım,canın sağolsun.İyisin değil mi,keyfin yerindedir inşallah
slm kızlar oğlum dün babasından geldi,ama çocuğu hasta etmişler pazar gecesi yüksek ateşten acile götürmüşler.
bende bu gün hastaneye götürdüm gün boyu ordan oraya koşuşturdum,şükürler olsun ki şimdi iyi.bir görseniz çocuk bir haftada zayıflamış.şimdi gidip banyo yapmalıyım reğli bitti yarın oruç tutacam inşallah,tekrardan gelmeye çalışcam.
Adı gibi,ahlakı da Yusuf olsun inşallah tosunumuninsallah tatlim .rabbim en guzelini verir .gerci anasi guzel babasi yakisikli oda cok sirin olacaktir insallah.bak oglum cok yakisiklidir ha adida yusuf.
Kıyamam ya.Pabyam götürdüler de oldu diye düşünüp hırslanma bitanem,olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.Her şerde vardır bir hayır.Duaya sarıl,Rabbim alıp götürsün tün sıkıntılarını ciğerim.slm kızlar oğlum dün babasından geldi,ama çocuğu hasta etmişler pazar gecesi yüksek ateşten acile götürmüşler.
bende bu gün hastaneye götürdüm gün boyu ordan oraya koşuşturdum,şükürler olsun ki şimdi iyi.bir görseniz çocuk bir haftada zayıflamış.şimdi gidip banyo yapmalıyım reğli bitti yarın oruç tutacam inşallah,tekrardan gelmeye çalışcam.
Adı gibi,ahlakı da Yusuf olsun inşallah tosunumun
Kıyamam ya.Pabyam götürdüler de oldu diye düşünüp hırslanma bitanem,olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.Her şerde vardır bir hayır.Duaya sarıl,Rabbim alıp götürsün tün sıkıntılarını ciğerim.
Amin canım,inşallah.Ben Pabya'mızı çok güzel günlerin beklediğini hissediyorum.amin amin tatlim rabbim papyamada ic ferahligi versin butun sikintilarini bertaraf etsin
Amin canım,inşallah.Ben Pabya'mızı çok güzel günlerin beklediğini hissediyorum.
slm kızlar oğlum dün babasından geldi,ama çocuğu hasta etmişler pazar gecesi yüksek ateşten acile götürmüşler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?