- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
nev81
Şaka şakaGel,ne olursan ol yine gel
- Evettt canlarım
Dukan diyetim tam gaz devam ediyor.Yarın atak dönemimde 5. günüm,perşembe akşamı itibariyle atak bitiyor,seyir başlıyor.Şimdiden seyir dönemi için çok heyecanlıyım çünkü sebzeyi çok özledim.Ben tam bir otoburumdur Tartılmadım çünkü atağı yapmışlığım var 3 gün süreyle 15 gün kadar önce,o zaman da 1 kilo atmıştım.O yüzden bu kez o kadar hızlı atacağımı düşünmediğim için tartılmadım modum bozulmasın diye.Yine de inşallah 7'leri görmek nasip olur bu hafta - Bugünkü menümü de yazıyım:
İFTAR:
*Light yoğurt ve yulaf kepeği ile yapılmış ve 1 yumurta ile terbiye edilmiş Dukan yayla çorbası
*100 gr kavrulmuş yağsız kıyma
*1 bardak light yoğurtla yapılmış ayran
ARA ÖĞÜN:
*Bitki çayı
*Light sütlü şekersiz nescafe
*1 dilim Dukan börek
SAHUR:
*1 haşlanmış yumurta
*Yarım litre light süt
*40 gr light beyaz peynirVe toplamda 4 litre su :13:
İnşallah canım,dua et benim için7 leri göreceksin ben inanıyorum. Ya bu arada pirinç lapasını yaptım. ama yarısını bile yiyemedimiftardada kalan yarısını yicem :)) yanına light kola falan içebilirmiyim nev?
İnşallah canım,dua et benim içinSana demiştim ben demi balım,tıkıyor diye Bitanem çok çok canın çekmiyorsa içmemeni tavsiye ederim.Ben bol bol baharat eklediğim için,buz gibi su eşliğinde yerdim.Birkaç damla limon sıktın değil mi,benimki pilav gibi tel tel oluyor,o yüzden çok zevkle yerdim yaptığım günlerde,özledim tadını bak şimdi
İyi geceler bitanem,Allah rahatlık versin Eki Görüntüle 242110
selam 7. takıııııııııııııımmmmm..................
ben geldim kızlaaaar...................
int. p tresi bağlandı ama sorun vardı bugün açıldı...ttnetin 2 ay denemesi bedava kamp. aldım neti tel siz çok iyi oldu 2 ay sonrada bakıcaz artık ne alcağımnıza.....
hala ev yerleştirmeye devam ediyorum o kadar eşya verdim bitmiyor döküntü ....sadece yatak odamla beyaz eşya getirdim eski evden gerisini hep dağıtıım ihtiyacı olanlarında duasını aldım....yeni salon takımları bugün yarın gelicek çocukların odası da gelince iyice yerleşmiş olurum....yeni evimin resimleride çekerim ..o kadar mutluyum nanlatamam allah herkesin gönlüne göre versiiin....
malum gun iki gundur yiye yiye bi hal oldum yarindan sonra asilmam gerek yeniden yoksa duracagi yok
ayy bende canim yaaa.oruc tutarken ne güzeldi.kilo vermeye baslamistim.ama 3 gündür regl oluyorum diye fil gibi yiyorum yaaaaa.offfff kendime dur demem lazim artik.bugün bisey yapamam.dün misafirim vardi.cok yemek yapmistim.bugün onlari yememiz lazim.yoksa dökülüp kalicaklar.günah olucak.ama yarin pirinc lapasi yapicam.evde kepekli pirincimde var.hem regl sisligimi atmis olurum belki
Ayyyyy,inan içime sıcak sıcak birşeyler aktı,gözümün önüne geldi hınzır,salyaları aka akaaaaRabbim bana da Onun gibi bir evlat nasip eder inşallahhhh Eki Görüntüle 242104
Selam canım,canın sağolsun.İyisin değil mi,keyfin yerindedir inşallah
biz yazariz tatlim sen sadece oku oda yeter.sen esinle ilgilen esler evdeyken ozel ilgi bekliyorlar cocuktanda cocuk oluyorlar
slm kızlar oğlum dün babasından geldi,ama çocuğu hasta etmişler pazar gecesi yüksek ateşten acile götürmüşler.
bende bu gün hastaneye götürdüm gün boyu ordan oraya koşuşturdum,şükürler olsun ki şimdi iyi.bir görseniz çocuk bir haftada zayıflamış.şimdi gidip banyo yapmalıyım reğli bitti yarın oruç tutacam inşallah,tekrardan gelmeye çalışcam.
Gunaydin hulya doga
iyiyim tatlim biraz bilgisayar keyfi yapayim dedim ama cok uykum vargüaydın şekerim hoşgeldin nasılsın bakalım
iyiyim tatlim biraz bilgisayar keyfi yapayim dedim ama cok uykum var
yatacagim birazdan
sen nasilsin dukana basladin mi
evet ya cok gicik bisey olmasida dert olmamasida ne yapacagiz biz yaayy bende canim yaaa.oruc tutarken ne güzeldi.kilo vermeye baslamistim.ama 3 gündür regl oluyorum diye fil gibi yiyorum yaaaaa.offfff kendime dur demem lazim artik.bugün bisey yapamam.dün misafirim vardi.cok yemek yapmistim.bugün onlari yememiz lazim.yoksa dökülüp kalicaklar.günah olucak.ama yarin pirinc lapasi yapicam.evde kepekli pirincimde var.hem regl sisligimi atmis olurum belki
sağol canım ..hep takımı düşündüm normal yememe rağmen o kadar koşturdum ki 126 çıkarken ramazan öncesi 124 lere düştüm...işgüç bitirdi beni..bi gün bayılcaktım nerdeyse eve gelince yatağa kendimi zor ttım iftara kadar...evde iyide dışarsı insanı bitiriyor..evimi dizim resimleer hemen hazır........Dukan gelecek diye öncesinde 3 gün dünyayı yemiştim ilk yaptığımda,sen de öyle olmayasın canımŞaka bir yana telafi edersin canım,ama kaçamak yaptım diye bırakıp bunu birkaç gün sürdürünce tehlike doğuyor diyet için.
Bayan için hayat nasıl zordur ya.Tam birşeye başlarsın,hoooppp regl.Ne yaptığın belli olur ne yapmadığın,stresi ağrısı apayrı.Bayanlar kesinlikle özel yaratılmış varlıklar ya
Günaydın canım
Evet işte diyet mantığını bütünüyle çözmüş bir kişinin mantığıdır bu,tebrik ederim canım.Gerçekten doğru olan bir gün kaçamak yaptıysan,vicdan azabı duymadan kararlılıkla yarın telafi etmeyi göze almaktır.Harikasın canım
Ebru Şura çok güzel bir isim,maşallah OnaAllah şifasını versin inşallah,diyetisyen kontrolünde olmasına sevindim.İnşallah kolaylıkla atar kilolarını
Sağol balımmmmmm,tadı da fena değildi canım ya,yulaf kepeği biraz acımtrak tat kattıysa da börek tadı vardı.En azından ekmek gibi birşeyler yemiş gibi oldum
Gel beraber olsun canım
Ablam,bir insanın içine bu his düştü mü,haftasına görüyor inan bana.Bence bayramdan önce 8 leri göreceksin canım ablam,ben eminim
Gündüz sen,gece ben nöbetteyiz
Ooooooo,mezun çıtırımızİyiyiz Juliiiii,sen nasılsın,keyifler nasıl :13:
Gel beraber olsun afacan çıtırım
Ramazana göre harikayız bence.Ben ramazanı -6 kg ile bitireceğim sanıyorum
Ablam çarşamba perşembe pirinç lapası yaparsan,ki tadı muhteşemdir,8 leri göreceğine eminim;ya da sağlam ödem söktüren bir çay ne dersin
HoşgeldinnnnnnnnnnnFotoları isterizzzzzz,canım mutlu olmana çok sevindim
Tamam canım,bence harika gidiyorsun,ramazanda kilo almamız bile harikayken verdik takımcaFotoğraflarımızı unutma eklemeyiiiii
Ayyyy canım ablam,çok güldüm okuyuncaCanımsın.Abla'cım beraberce yapamayacağımız hiçbirşey yok diye düşünüyorum,benim mucizem sizlersiniz Bence bu yıl,hepimizin hedeflerini sağlıkla kucakladığı bir yıl olacak inşallahhhh
Oyyyy,hoşgelmiş afacan çıtırım benim Eki Görüntüle 242082 Ne olsun bitanem,dukanla çarpışıp duruyorum Eki Görüntüle 242083 Amaaaaa,el bileğim 16 cm ye düşmüşşşşşKız sizin bilekleriniz kaç,sordum kimse yazmadı
geçmiiş olsun canım...herşeyde orta yolu bulmaya çalışiın arada yavrucak ziyan olmasın ..fedakarlık yine annelere düşüyor....slm kızlar oğlum dün babasından geldi,ama çocuğu hasta etmişler pazar gecesi yüksek ateşten acile götürmüşler.
bende bu gün hastaneye götürdüm gün boyu ordan oraya koşuşturdum,şükürler olsun ki şimdi iyi.bir görseniz çocuk bir haftada zayıflamış.şimdi gidip banyo yapmalıyım reğli bitti yarın oruç tutacam inşallah,tekrardan gelmeye çalışcam.
azerii canım benim buluştuk nihayeeet.....ikimizinde gönlüne göre oldu bu ev işleri ne güzeeel.........ben zaten hep taşınmayı mdüşünüyordum kışlları soğuk oluyordu giriş olduğundan eşimde işleri düzeltince bi kaç bakmaya istediğimiz gibi çok güzel bi ev bulmuşken hemen taşındık kira aynı ama hem eski eve yakın hem sıfır ve geniş çevre buralarda zaten güzel kızmın kulunada yakın ..çıkmışken eşyalar iyice yıpranmıştı eşimin sözüde vardı salaon ,takımlarıyla kızların odasını da yeniledik gelicek eşyalar...bende bi alışverişe giriştim maşallah yemek takımlarından halılara kadar değiştirdim ..olmuşken tam olsun napim ya yıllardır bekliyordum zaten...işte böyle canım allah hepinize daha iyilerini versin inş...safis selam canim.gözün aydin,hayirli olsun yeni evin.ama sen yeni eve cikacagindan falan hic bahsetmemistin.yoksa birdenbiremi oldu.ne oldu,nasil gelisti.ay cok merak ettimbeni bir bilgilendir canim yyaaaa
saferanim neti cabuk baglatmissin
ne guzel aramizdan fazla ayrilmadan bizimlesin tekrar
yeni evinde hayirli olsun tatlim
huzurla oturun ins.
yok canım yulaf kepeğini ve dukan kitabımı bekliyorum başlıcam inşşş
selam kızlaaaar...................evet ya cok gicik bisey olmasida dert olmamasida ne yapacagiz biz ya
İyiyim Hülya'm,oruçla da aramız iyi çok şükür.Canım ya işlerin yoğunlkaşmış,Allah sabrını versin.Sen altından kalkarsın şüphem yok...
Canımsınay canim tsk ederim sabahin erken saatinde gul almak ne kadar hos bisey anlatamam
İstemezlerrrr,bilgisayarla bile paylaşamazlar güzel hanımlarınıtesekkur ederim nevcim iyiyim tatlim
yazip hemen cikmak zorunda kaldim
benimki hic istemiyor o varken bilgisayarda olmami :96:
Hoşgeldinnnnnnnn Saferan'ımmmsağol canım ..hep takımı düşündüm normal yememe rağmen o kadar koşturdum ki 126 çıkarken ramazan öncesi 124 lere düştüm...işgüç bitirdi beni..bi gün bayılcaktım nerdeyse eve gelince yatağa kendimi zor ttım iftara kadar...evde iyide dışarsı insanı bitiriyor..evimi dizim resimleer hemen hazır........
dur bi mezura buliimde yazarım...
selam kızlaaaar...................
Yalnızca Nev yapıyormuşnevden başk dukan yapan varmı arkadaşlar
Hadi hayırlı olsun.Evetttt canım,senin atağın 3 gün.Et,balık,yumurta,light süt,light yoğurt,tavuk dilediğin kadar ve dilediğin zaman tüketerek başla canım diyetine.Ben buraya ayrıntılı şekilde Dukan Diyeti'ni anlatmıştım,akşam bulur eklerim.nev yulaf kepeğim yeni geldi canım.şimdi akşma bununla beraber ne yicem ben şimdi69kiloyum 55 olmak istiyorum kaç gün atak yapacam atakta neler yicem hadi bakalım bekliyorum.
evet işlerim çok yogun bugun 7 tane yönetim kurulu aldım bittim valla
sağol canım ..hep takımı düşündüm normal yememe rağmen o kadar koşturdum ki 126 çıkarken ramazan öncesi 124 lere düştüm...işgüç bitirdi beni..bi gün bayılcaktım nerdeyse eve gelince yatağa kendimi zor ttım iftara kadar...evde iyide dışarsı insanı bitiriyor..evimi dizim resimleer hemen hazır........
dur bi mezura buliimde yazarım...
geçmiiş olsun canım...herşeyde orta yolu bulmaya çalışiın arada yavrucak ziyan olmasın ..fedakarlık yine annelere düşüyor....
azerii canım benim buluştuk nihayeeet.....ikimizinde gönlüne göre oldu bu ev işleri ne güzeeel.........ben zaten hep taşınmayı mdüşünüyordum kışlları soğuk oluyordu giriş olduğundan eşimde işleri düzeltince bi kaç bakmaya istediğimiz gibi çok güzel bi ev bulmuşken hemen taşındık kira aynı ama hem eski eve yakın hem sıfır ve geniş çevre buralarda zaten güzel kızmın kulunada yakın ..çıkmışken eşyalar iyice yıpranmıştı eşimin sözüde vardı salaon ,takımlarıyla kızların odasını da yeniledik gelicek eşyalar...bende bi alışverişe giriştim maşallah yemek takımlarından halılara kadar değiştirdim ..olmuşken tam olsun napim ya yıllardır bekliyordum zaten...işte böyle canım allah hepinize daha iyilerini versin inş...
sağol canııım..net çok önemli eşimde işlerini yürütüyor ilk iş o oldu....
selam kızlaaaar...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?