Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7 leri göreceksin ben inanıyorum. Ya bu arada pirinç lapasını yaptım. ama yarısını bile yiyemedim iftardada kalan yarısını yicem :)) yanına light kola falan içebilirmiyim nev?

7 leri göreceksin ben inanıyorum. Ya bu arada pirinç lapasını yaptım. ama yarısını bile yiyemedim iftardada kalan yarısını yicem :)) yanına light kola falan içebilirmiyim nev?
İnşallah canım,dua et benim için Sana demiştim ben demi balım,tıkıyor diye Bitanem çok çok canın çekmiyorsa içmemeni tavsiye ederim.Ben bol bol baharat eklediğim için,buz gibi su eşliğinde yerdim.Birkaç damla limon sıktın değil mi,benimki pilav gibi tel tel oluyor,o yüzden çok zevkle yerdim yaptığım günlerde,özledim tadını bak şimdi

sahur oldugu için mi bilmem ama cnaım pek istemedi. iftarda yogurtla beraber yicem.. o zaman canım tatlı çekerse kola yerine meyve yerim azıcık... ben yatmaya gidiyorum canım.. görüşürüz

safis selam canim.gözün aydin,hayirli olsun yeni evin.ama sen yeni eve cikacagindan falan hic bahsetmemistin.yoksa birdenbiremi oldu.ne oldu,nasil gelisti.ay cok merak ettimbeni bir bilgilendir canim yyaaaa

malum gun iki gundur yiye yiye bi hal oldum yarindan sonra asilmam gerek yeniden yoksa duracagi yok

ayy bende canim yaaa.oruc tutarken ne güzeldi.kilo vermeye baslamistim.ama 3 gündür regl oluyorum diye fil gibi yiyorum yaaaaa.offfff kendime dur demem lazim artik.bugün bisey yapamam.dün misafirim vardi.cok yemek yapmistim.bugün onlari yememiz lazim.yoksa dökülüp kalicaklar.günah olucak.ama yarin pirinc lapasi yapicam.evde kepekli pirincimde var.hem regl sisligimi atmis olurum belki

Son düzenleme:

aynen bende öyle oldum malesef 6 gün önce regl oldum diyet felan kalmadı.bugun bitti şükürde toparlıcam kendimi inşalhhhh

tesekkur ederim nevcim iyiyim tatlim
yazip hemen cikmak zorunda kaldim
benimki hic istemiyor o varken bilgisayarda olmami :96:

biz yazariz tatlim sen sadece oku oda yeter.sen esinle ilgilen esler evdeyken ozel ilgi bekliyorlar cocuktanda cocuk oluyorlar

aynen canim ya
ya ilgi istiyor yada bulgisayari

cok gecmis olsun canimcim
oglunun simdi daha iyi olmasina sevindim

saferanim neti cabuk baglatmissin
ne guzel aramizdan fazla ayrilmadan bizimlesin tekrar

yeni evinde hayirli olsun tatlim
huzurla oturun ins.

evet ya cok gicik bisey olmasida dert olmamasida ne yapacagiz biz ya

sağol canım ..hep takımı düşündüm normal yememe rağmen o kadar koşturdum ki 126 çıkarken ramazan öncesi 124 lere düştüm...işgüç bitirdi beni..bi gün bayılcaktım nerdeyse eve gelince yatağa kendimi zor ttım iftara kadar...evde iyide dışarsı insanı bitiriyor..evimi dizim resimleer hemen hazır........

dur bi mezura buliimde yazarım...

geçmiiş olsun canım...herşeyde orta yolu bulmaya çalışiın arada yavrucak ziyan olmasın ..fedakarlık yine annelere düşüyor....
safis selam canim.gözün aydin,hayirli olsun yeni evin.ama sen yeni eve cikacagindan falan hic bahsetmemistin.yoksa birdenbiremi oldu.ne oldu,nasil gelisti.ay cok merak ettimbeni bir bilgilendir canim yyaaaa
azerii canım benim buluştuk nihayeeet.....ikimizinde gönlüne göre oldu bu ev işleri ne güzeeel.........ben zaten hep taşınmayı mdüşünüyordum kışlları soğuk oluyordu giriş olduğundan eşimde işleri düzeltince bi kaç bakmaya istediğimiz gibi çok güzel bi ev bulmuşken hemen taşındık kira aynı ama hem eski eve yakın hem sıfır ve geniş çevre buralarda zaten güzel kızmın kulunada yakın ..çıkmışken eşyalar iyice yıpranmıştı eşimin sözüde vardı salaon ,takımlarıyla kızların odasını da yeniledik gelicek eşyalar...bende bi alışverişe giriştim maşallah yemek takımlarından halılara kadar değiştirdim ..olmuşken tam olsun napim ya yıllardır bekliyordum zaten...işte böyle canım allah hepinize daha iyilerini versin inş...
saferanim neti cabuk baglatmissin
ne guzel aramizdan fazla ayrilmadan bizimlesin tekrar

yeni evinde hayirli olsun tatlim
huzurla oturun ins.

sağol canııım..net çok önemli eşimde işlerini yürütüyor ilk iş o oldu....

yok canım yulaf kepeğini ve dukan kitabımı bekliyorum başlıcam inşşş

evet ya cok gicik bisey olmasida dert olmamasida ne yapacagiz biz ya
selam kızlaaaar...................

İyiyim Hülya'm,oruçla da aramız iyi çok şükür.Canım ya işlerin yoğunlkaşmış,Allah sabrını versin.Sen altından kalkarsın şüphem yok...

nev yulaf kepeğim yeni geldi canım.şimdi akşma bununla beraber ne yicem ben şimdi69kiloyum 55 olmak istiyorum kaç gün atak yapacam atakta neler yicem hadi bakalım bekliyorum.
evet işlerim çok yogun bugun 7 tane yönetim kurulu aldım bittim valla

ay canim tsk ederim sabahin erken saatinde gul almak ne kadar hos bisey anlatamam
Canımsın

tesekkur ederim nevcim iyiyim tatlim
yazip hemen cikmak zorunda kaldim
benimki hic istemiyor o varken bilgisayarda olmami :96:
İstemezlerrrr,bilgisayarla bile paylaşamazlar güzel hanımlarını

Hoşgeldinnnnnnnn Saferan'ımmm Maşallah ya,ben aksi gibi hep koşuşturma aralarında kilolanırdım Sen maşallah çok güzel ayarladın kendini.Yeni evinde çok huzurlu ve mutlu olmanı dilerim canım
nevden başk dukan yapan varmı arkadaşlar
Yalnızca Nev yapıyormuş
Hadi hayırlı olsun.Evetttt canım,senin atağın 3 gün.Et,balık,yumurta,light süt,light yoğurt,tavuk dilediğin kadar ve dilediğin zaman tüketerek başla canım diyetine.Ben buraya ayrıntılı şekilde Dukan Diyeti'ni anlatmıştım,akşam bulur eklerim.

a.s tatlim seni tekrar aramizda gormekten mutluyuz .ayrica kilo kaybinada cok sevindim insallah hep boyle o pis kilolardan hizli bir sekiklde kurtulursun
hayirli olsun tatlim evin de yeni esyalarinda.insallah mutluluk icinde eskitirsinizesyalarinizi.ay bende yenileyecemde benim herif yanasmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…