Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nev yulaf kepeğim yeni geldi canım.şimdi akşma bununla beraber ne yicem ben şimdi69kiloyum 55 olmak istiyorum kaç gün atak yapacam atakta neler yicem hadi bakalım bekliyorum.
Hülya'cım geçmiş sayfalardan aradım buldum,bi oku canım,zaten kafanda oturacak.
*****Dukan diyetinin olmazsa olmazları:
*Günde en az 1.5 litre su
*Az tuz kullanımı(mümkünse hiç)
*Yiyecekleri kısık ateşte pişirmek
*Light içecek ve besinler tüketmek
*Yulaf kepeği(Hayat boyu günde en az 1.5
yemek kaşığı)
*Spor(en az yarım saat yürüyüş)
*4 evreyi de sonuna kadar tamamlamak(Atak-seyir-güçlendirme-koruma)
Canlarım
doktor Dukan kitabında sıkça kendi geliştirdiği bu diyet için YA HEP YA HİÇ diyor.4 evreyi de tamamlamayanın verdiği kiloyu katıyla alacağına kesin gözüyle bakıyor.Bu yüzden başlamadan önce çok iyi düşünülmesini istiyor.Canlarım dinleyerek,topiklerde izlenerek de uygulanabilmesine karşın,ben de elbette kitabı okumanızdan yanayım çünkü dr.Dukan etkileyici bir anlatımla sizi başarıya inandırıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=229127&d=1311371436
*Bende atak dönemi kiloma göre 6 gün çıktı.Testte kaç gün diyorsa o kadar gün yapmak ve aşmamak çok önemli imiş.
ATAK DÖNEMİNDE:

* SAF PROTEİN DENİLEN;Kaz hariç beyaz etlerin tümü,light sütlerin tümü,light yoğurtların ve light içeceklerin tümü kahve,çay,yumurta,balık ürünlerinin tümü sınırsız oranda serbest.Yağ ve şeker kesinlikle yasak,tatlandırıcılar serbest.
SEYİR DÖNEMİNDE:İşte bu dönemde sebzeler de işin içine giriyor yağsız pişirilmek kaydı ile.
* 1 gün SAF PROTEİN,1 gün SAF PROTEİN+nişastalı olmayan tüm sebzeler.(Bunu isteyen 5 gün saf protein,5 gün saf protein+sebze olarak da uygulayabilir;1+1'in ya da 5+5'in kilo vermede bi farklılığı yokmuş.Ben daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm ilk yöntemi uyguluycam canlarım)Seyir döneminin ne kadar sürdürülmesi gerektiğini yine Dukan test söylüyor.İşte dilediğimiz kiloya gelince de koruma ve güçlendirme dönemleri başlıyor ki Allah nasip eder de o kiloya inersek,kilo koruma topiğinde bol bol konuşuruz bunları canlarım.
*DİYETİN EN BÜYÜK AVANTAJI:
*Sınırsız tüketim(liste dahilinde)
*İzin verilen malzemelerle çok rahat yapılan kekler,krepler,pudingler...
*Light dondurma özgürlüğü.

DİYETİN EN ÖNEMLİ NOKTASI:
*Su.Yeteri kadar su tüketilmediğinde Dukan diyeti böbreklerde tahribat yapabiliyor.Evet güzel takımım,en anlaşılır ve kısa şekilde anlatmaya çalıştım.Dukan test'in size göre hazırladığı sonucu görmeden kafamıza göre atak ve seyir süresi belirlemememiz gerek.

heymasallah dukancilarimiz cogaliyor .bravvo kizlar ben cesaret edemem o dukan efendiye ben herseyden yemeliyim yoksa cildiririm .bende yasaklara karsi alerji var .yasak olunca dayanamam

nevim ellerine saglik tatlim cok guzel anlatmissin .hulyacim sanada kolay gelsin tatlim insallah insallah hedefinizi tutturur omur boyuda bidaha bu sorunu yasamazsiniz.fistiklarim benim

nev gelinim nasilsin .yaramazlik yapmiyon demi .bak bugun sözlünü bahceye cikardim .bi seviniyor ki yalin ayak bir suru oynadi bahcede cimenler ayaklarini gidikliyor ama parmaklarinin ucunda citlere tutunarak yurumeye calisiyor .cok sekerdi ya bide sortla tshirt giydirdim hava anca duzelmisti firsati kacirmadim yani

heymasallah dukancilarimiz cogaliyor .bravvo kizlar ben cesaret edemem o dukan efendiye ben herseyden yemeliyim yoksa cildiririm .bende yasaklara karsi alerji var .yasak olunca dayanamam
Dukanistler çoğalıyorrr Ganfed'im gerçekten zor olsa da etkisi kesin bir diyet.Zorlanıyorum ama inan etkisi belli olmaya başladı bile :13: Yarın atak dönemim bitiyor,sebzeler işin içine girince rahatlıycam inşallah,çok özledim sebzeyiiiiii

nevim ellerine saglik tatlim cok guzel anlatmissin .hulyacim sanada kolay gelsin tatlim insallah insallah hedefinizi tutturur omur boyuda bidaha bu sorunu yasamazsiniz.fistiklarim benim
İnşallah bitanem,afacan çıtırım benim

Oyyyyyy,anlatma bak dayanamayıp Almanya'ya bilet alıcam bigün.Dayanamam ben onun emekleme egzersizlerineeeeeeeee

nev nerde bugün yaa. kız nerdesiinnn?
Bitanem biraz dışarı çıkmıştım :26: Özledin mi beniiiii

1 yeşil elma,4 karanfil,2 kabuk tarçın,2 top karabiber ve limonla yaptığım ödem söktürücü çayım düdüklüde kaynıyorrrr Canlarım bugün ödem söktürücü çaylar içmeyi,elma varsa benim çaydan,yoksa birkaç maydonoz sapı limonla,yoksa biraz tarçın ve karanfili kaynatıp için olur mu.Veee yarın iftardan önce tartılmayı unutmayınnnnn

canlar çok temiz kalplisiniz hep güzel dileklerde bulunmuşsunuz ALLAH hepinizden arazı olsun.
1 ayı geçti annemlerdeyim hep bir şeyleri bahane edip avukata gitmiyordum,ama bu gün iyice düşündüm bitmiş bir şeyi umutla beklemeye gerek yok.
canlar eşimle sorunumu anlatamıyorum çünkü aldatma değil,şiddet değil benim sorunum özel şeylerdi .yarın artık avukata gidip mahkemeyi açacağım.

tartı bu hafta hiç yüzümü güldürmedi nevim.

Ne denir,ne söylenir bilmiyorum ki;özel de diyince sorulmuyor Pabya'm.Dönüşü olan bir hata mıdır,tedavisi olan bir yara mıdır en iyi sen bilirsin ciğerim.Hakkında hayırlısı ne ise,o olur inşallah.

tartı bu hafta hiç yüzümü güldürmedi nevim.
Canım sağolsun bitanem,hafta haftayı tutmaz.Yine de bu gece uyumadan maydonoz sapı kaynatıp içersen limonlu,regl dönemin yeni bittiği için ödemini arttırır canım.

Evlilik neden bu kadar zor,neden erkekler böyle,çok üzülüyorum ya

Son düzenleme:
Yanlışlıkla aynı mesajı 3 kere yazmışım

Son düzenleme:
genelleme yapma canım. ama evet problemlerde hep erkeklerden çıkıyor
Ya canım gerçekten biz bayanlar;içmeyen,başka kadına gitmeyen,dövmeyen bir erkeği nimet biliyoruz.Ama erkekler çok farklı ya.Ne diyim,Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Canim probleminizin cozulup cozulmeyecegini en iyi sen bilirsin.Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin.
Ya canım gerçekten biz bayanlar;içmeyen,başka kadına gitmeyen,dövmeyen bir erkeği nimet biliyoruz.Ama erkekler çok farklı ya.Ne diyim,Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Canim bu tek tarafli degil.Erkeginde kadininda iyisi kotusu var.Allah herkesi layigiyla karsilastirsin.En zor imtahandir herhalde esle imtahan olmak.Allah bu hayirli ayda pabya yada hayirli bir kapi acsin

caniim gözün aydin.saglikla oturun.hayatinizda mutluluk huzur saglik eksik olmasin.ne güzel ya,insanin Allah'tan diledigi dualarinin kabul olmasi.Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

canim artik zamane erkeklerine rahatlik batiyor.cevremde duydugum gördügüm tüm olaylarda hep erkek huzursuzluk cikaran taraf oluyor.rahatlik batiyor adamlara.birde artik kadinlarin sesi cikmaya basladi,kendilerini savunmaya basladilar ya,iste bu bizim Türk erkeklerine agir geliyor,kaldiramiyorlar.hic dikkatinizi cektimi,bosanmayi acan yada isteyen hep kadin oluyor.cünkü erkekler kafayi yemisler artik,yeni zamane kadinlarida Allah beni bunun eziyetini cekeyim diye yaratmadi deyip ayriliyor.Allah bu erkeklere akil fikir versin.bir an önce insan olmalari dilegiyle...

Haklısın canım,insanın hayırlısı değil mi.Rabbimiz evlilerin yuvalarına huzur versin,biz bekarları da hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

caniim gözün aydin.saglikla oturun.hayatinizda mutluluk huzur saglik eksik olmasin.ne güzel ya,insanin Allah'tan diledigi dualarinin kabul olmasi.Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Azerim sen nasılsın canım,biraz kendine geldin mi,en son sıkkındın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…