Hakikaten öyle canım ya.Geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk.Ablasının gayet iyi düzenli giden bir evliliği vardı.Adam da gerçekten dinini yaşayan mülayim bir adamdı.Son 1 aydır sapıtmış adam,garip garip şeyler istiyormuş kadından mahrem olarak.Kızcağız ağlıyormuş,yapsam Allah'ı,yapmasam kocamı kaybedicem diye.Gerçekten ben bir bekar olarak çok korkuyorum evliliktencanim artik zamane erkeklerine rahatlik batiyor.cevremde duydugum gördügüm tüm olaylarda hep erkek huzursuzluk cikaran taraf oluyor.rahatlik batiyor adamlara.birde artik kadinlarin sesi cikmaya basladi,kendilerini savunmaya basladilar ya,iste bu bizim Türk erkeklerine agir geliyor,kaldiramiyorlar.hic dikkatinizi cektimi,bosanmayi acan yada isteyen hep kadin oluyor.cünkü erkekler kafayi yemisler artik,yeni zamane kadinlarida Allah beni bunun eziyetini cekeyim diye yaratmadi deyip ayriliyor.Allah bu erkeklere akil fikir versin.bir an önce insan olmalari dilegiyle...
Estağfurullah bitanem,ne zaman istersen gel,başımızın üzerinde yerin vars.a nev81 nasilsin senle yazistiktan sonra buradan kopamadim buara gelip okuyorum sohbetinize dahil olamiyorum çunki kimseyi tanimiyorum konulariniza yabanci kaliyorum oyuzden sadece okumakla yetiniyorum ve seni tebrik ediyorum dukan diyetin iyi gidiyo gibi maasallah diyorum bende yapmak istiyorum gerçekten hemen incelme oluyomu okadar etkilimi yani oruçken yapmayi isterim ama ben atak evresini kaç gun seyir evresini kaç gun yapicagim bilmiyorum 6kilo için kaç gun yapmam gerek test nasil yapiliyo yardimci olurmusun(seninde kafani agritmak istemem ama bilmiyorum)cevaplarsann sevinirim simdilik buralardayim
opuyorum
Hakikaten öyle canım ya.Geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk.Ablasının gayet iyi düzenli giden bir evliliği vardı.Adam da gerçekten dinini yaşayan mülayim bir adamdı.Son 1 aydır sapıtmış adam,garip garip şeyler istiyormuş kadından mahrem olarak.Kızcağız ağlıyormuş,yapsam Allah'ı,yapmasam kocamı kaybedicem diye.Gerçekten ben bir bekar olarak çok korkuyorum evlilikten
Amin canım amin,Rabbimiz bizleri de saptırmasın;şu an varolan ve olacak eşlerimizi de.Hayırlı yazgılar nasip eylesin.Bu bahsettiğim olayda arkadaşımın ablasının eşi itibar gören,son derece düzgün ve bayanın da çok sevdiği mutlu olduğu bir eşti.10 yıl cennet gibiymiş yuvaları,adam 10 yıl sonra cinsi anlamda sapmış.Duaya sarılmaktan başka çaremiz yok,ne olduğumuz ne olacağımızın göstergesi değil ne yazık ki.Allah sevdiği kulunu sevdirsin.Korkma kız evliliktenKorkacak bişi yok
Şaka bi yana, doğru insan olmadı mı, gerçekten kadınların işi çok çok zor.Sadece dini bilmekle olmuyor. En önemlisi Allah korkusu ve güzel bir ahlakı olmalı erkeğin... Evliliklerde aptal kadın çekilebilir ama asla aptal bir erkek çekilmez diye düşünüyorum. Allah saptırmasın, yoldan cıkarmasın kimseyi... Bu zamanda erkek olmakta zor aslında. Ben cinsel acıdan onlarada hak veriyorum. Biz kadınlar olarak onları anlayamayız. Erkeklerinde yapması gereken sey, her türlü ne ihtiyacı varsa eşiyle gidermesi..
Aslında 2 tarafada cok iş düşüyor. Benim eşim bile diyor ki; " Kadınların işi zor vallahi. Ben kadın olsaydım eşime hiç hizmet etmezdim.Kadınlar, dayakcı bi kocaya düştümü, anne evine gidemiyorlar cocgum var diyorlar. Şans işi evlilik kadınlar için... İyi çıkarsa erkek, kadın mutlu olur ama böyle dingil bi herif gelirse, Allah yardım etsin "
Allah, doğru zamanda, dosdoğru insanlarla karşılaştırsın bizleri...
Amin canım amin,Rabbimiz bizleri de saptırmasın;şu an varolan ve olacak eşlerimizi de.Hayırlı yazgılar nasip eylesin.Bu bahsettiğim olayda arkadaşımın ablasının eşi itibar gören,son derece düzgün ve bayanın da çok sevdiği mutlu olduğu bir eşti.10 yıl cennet gibiymiş yuvaları,adam 10 yıl sonra cinsi anlamda sapmış.Duaya sarılmaktan başka çaremiz yok,ne olduğumuz ne olacağımızın göstergesi değil ne yazık ki.Allah sevdiği kulunu sevdirsin.
Allah razı olsun canım.Bu takım da,içtenlikle ve iyi niyetle kendilerine yakın olan siz gibi insanları çok seviyor emin olAmin inş. canım
Ben kaçtım hayırlı sabahlar hepinize arkadaşlarSeviyorum bu takımı ya
Amin inş. canım
Ben kaçtım hayırlı sabahlar hepinize arkadaşlarSeviyorum bu takımı ya
Allah razı olsun canım.Bu takım da,içtenlikle ve iyi niyetle kendilerine yakın olan siz gibi insanları çok seviyor emin olBen de çok seviyorum
Sensiz olur muuuuu afacan çıtırımhayirli sahurlar herkese. buda geleneksellesti sahur bulusmalari.bende bensiz sohbet olmaz deyip geldim
sanada tatlim iyi uykular .bizde seni seviyoruz .herzaman bekleirz
Allah razı olsun canım.Bu takım da,içtenlikle ve iyi niyetle kendilerine yakın olan siz gibi insanları çok seviyor emin olBen de çok seviyorum
:26: Onu sevmeyen ölsün,Ondan başkasına bakan gözlerim şehla olsunnev gelin sen benim tosundan baskasini sevemezsin gordum yazdiklarini.seni ogluma sikayet edecegim
Hakikaten öyle canım ya.Geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk.Ablasının gayet iyi düzenli giden bir evliliği vardı.Adam da gerçekten dinini yaşayan mülayim bir adamdı.Son 1 aydır sapıtmış adam,garip garip şeyler istiyormuş kadından mahrem olarak.Kızcağız ağlıyormuş,yapsam Allah'ı,yapmasam kocamı kaybedicem diye.Gerçekten ben bir bekar olarak çok korkuyorum evlilikten
s.a nev81 nasilsin senle yazistiktan sonra buradan kopamadim buara gelip okuyorum sohbetinize dahil olamiyorum çunki kimseyi tanimiyorum konulariniza yabanci kaliyorum oyuzden sadece okumakla yetiniyorum ve seni tebrik ediyorum dukan diyetin iyi gidiyo gibi maasallah diyorum bende yapmak istiyorum gerçekten hemen incelme oluyomu okadar etkilimi yani oruçken yapmayi isterim ama ben atak evresini kaç gun seyir evresini kaç gun yapicagim bilmiyorum 6kilo için kaç gun yapmam gerek test nasil yapiliyo yardimci olurmusun(seninde kafani agritmak istemem ama bilmiyorum)cevaplarsann sevinirim simdilik buralardayim
opuyorum
Dua et güzel kalbinle Ganfed'im.Allah bizlere kendinden korkan,kulundan utanan eşler;eşi olanlara da helal haram ayrımında istikamet nasip eylesin.Hepimizi sapmaktan muhafaza eylesin.Hepimiz nefs taşıyoruz,yarın ne olacağımızı kadın-erkek hiçbirimiz bilmiyoruz.Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor,şeytan alimmiş.Onu yenmenin tek yolu imanımızı kuvvetlendirmek.Rabbimiz hepimize doğru yollar,nefsine hakim imanlar nasip eylesinkizlar ya tesbitleriniz ne kadar dogru ya bayildim demekki iyi gozlemliyoruz..dinliside dinsizide ayni allah islah etsin bu kocalari.daha ne deyim
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 5 ziyaretçi)
nev81 Ganfed+ mutedeyyin+ sudem34+
:26:Zehir hafiye yine iş başında
Sude'cimmmmmmNasılsın canım benim
demi ama baksana bir anda sohebt kizisti seviyom benya boyle sicak sohbetiSensiz olur muuuuu afacan çıtırımYa ben Anşaa'mı da,Esra'mı da,Gülüm'ü de,Saferan'ımı da çooookkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmm
sende bizim canimizsin tatlim
:26: Onu sevmeyen ölsün,Ondan başkasına bakan gözlerim şehla olsunGenel konuştum prensimin annesi
Dua et güzel kalbinle Ganfed'im.Allah bizlere kendinden korkan,kulundan utanan eşler;eşi olanlara da helal haram ayrımında istikamet nasip eylesin.Hepimizi sapmaktan muhafaza eylesin.Hepimiz nefs taşıyoruz,yarın ne olacağımızı kadın-erkek hiçbirimiz bilmiyoruz.Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor,şeytan alimmiş.Onu yenmenin tek yolu imanımızı kuvvetlendirmek.Rabbimiz hepimize doğru yollar,nefsine hakim imanlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?