Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hakikaten öyle canım ya.Geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk.Ablasının gayet iyi düzenli giden bir evliliği vardı.Adam da gerçekten dinini yaşayan mülayim bir adamdı.Son 1 aydır sapıtmış adam,garip garip şeyler istiyormuş kadından mahrem olarak.Kızcağız ağlıyormuş,yapsam Allah'ı,yapmasam kocamı kaybedicem diye.Gerçekten ben bir bekar olarak çok korkuyorum evlilikten

s.a nev81 nasilsin senle yazistiktan sonra buradan kopamadim buara gelip okuyorum sohbetinize dahil olamiyorum çunki kimseyi tanimiyorum konulariniza yabanci kaliyorum oyuzden sadece okumakla yetiniyorum ve seni tebrik ediyorum dukan diyetin iyi gidiyo gibi maasallah diyorum bende yapmak istiyorum gerçekten hemen incelme oluyomu okadar etkilimi yani oruçken yapmayi isterim ama ben atak evresini kaç gun seyir evresini kaç gun yapicagim bilmiyorum 6kilo için kaç gun yapmam gerek test nasil yapiliyo yardimci olurmusun(seninde kafani agritmak istemem ama bilmiyorum)cevaplarsann sevinirim simdilik buralardayim
opuyorum

Estağfurullah bitanem,ne zaman istersen gel,başımızın üzerinde yerin var Canım 6 kg için 2-3 gün atak dönemi,6 kiloyu verene kadar seyir dönemi,60 gün güçlendirme dönemi yapmalısın.Ben oruçluyken yapıyorum,bol su içtiğin sürece problem yok.Bi incele istersen Dukan topiğini de,kafana yatarsa her zaman yardımcı olurum

Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım:
İFTAR:
*Sahte işkembe çorbası (tavuk ile yapıp sarımsak ve sirke sosu ile tükettim)
*2 kaşık light yoğurtla karıştırılmış 2 kaşık yulaf kepeği(HÜLYA'CIM günlük 1.5 kaşık yulaf kepeği yeme zorunluluğu ve hakkını ister benim gibi yoğurtla karıştırarak,ister geçen gün yaptığım gibi böreğe çevirerek tüketebilirsin canım.Yani yulaf kepeğini unmuş mantığıyla çorba,börek,galeta,kek ya da ekmek yapımında kullanabiliyoruz).
ARA ÖĞÜN:
*1 fincan light sütle yapılmış şekersiz nescafe
*1 büyük bardak light süt
SAHUR:
*Tavuklu omlet
*30 gr light peynir
*1 bardak light süt
******3 lt su ve 2 bardak elma çayımı da içerek günü tamamladım canlarım Yarın tartıdaki sonuç umarım güzel olur;daha önce de 3 gün atak yapmışlığım ve regl ile birlikte geri dönenler harici 1 kilo vermişliğim var,o yüzden minimum 1 maksimum 2 kilo diye düşünüyorum ama bakalım yarın tartı ne düşünecek

Korkma kız evlilikten Korkacak bişi yok

Şaka bi yana, doğru insan olmadı mı, gerçekten kadınların işi çok çok zor.Sadece dini bilmekle olmuyor. En önemlisi Allah korkusu ve güzel bir ahlakı olmalı erkeğin... Evliliklerde aptal kadın çekilebilir ama asla aptal bir erkek çekilmez diye düşünüyorum. Allah saptırmasın, yoldan cıkarmasın kimseyi... Bu zamanda erkek olmakta zor aslında. Ben cinsel acıdan onlarada hak veriyorum. Biz kadınlar olarak onları anlayamayız. Erkeklerinde yapması gereken sey, her türlü ne ihtiyacı varsa eşiyle gidermesi..

Aslında 2 tarafada cok iş düşüyor. Benim eşim bile diyor ki; " Kadınların işi zor vallahi. Ben kadın olsaydım eşime hiç hizmet etmezdim. Kadınlar, dayakcı bi kocaya düştümü, anne evine gidemiyorlar cocgum var diyorlar. Şans işi evlilik kadınlar için... İyi çıkarsa erkek, kadın mutlu olur ama böyle dingil bi herif gelirse, Allah yardım etsin "

Allah, doğru zamanda, dosdoğru insanlarla karşılaştırsın bizleri...

Amin canım amin,Rabbimiz bizleri de saptırmasın;şu an varolan ve olacak eşlerimizi de.Hayırlı yazgılar nasip eylesin.Bu bahsettiğim olayda arkadaşımın ablasının eşi itibar gören,son derece düzgün ve bayanın da çok sevdiği mutlu olduğu bir eşti.10 yıl cennet gibiymiş yuvaları,adam 10 yıl sonra cinsi anlamda sapmış.Duaya sarılmaktan başka çaremiz yok,ne olduğumuz ne olacağımızın göstergesi değil ne yazık ki.Allah sevdiği kulunu sevdirsin.

Amin inş. canım

Ben kaçtım hayırlı sabahlar hepinize arkadaşlar Seviyorum bu takımı ya

hayirli sahurlar herkese. buda geleneksellesti sahur bulusmalari.bende bensiz sohbet olmaz deyip geldim
Sensiz olur muuuuu afacan çıtırım Ya ben Anşaa'mı da,Esra'mı da,Gülüm'ü de,Saferan'ımı da çooookkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmm

Son düzenleme:

kizlar ya tesbitleriniz ne kadar dogru ya bayildim demekki iyi gozlemliyoruz..dinliside dinsizide ayni allah islah etsin bu kocalari.daha ne deyim

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 5 ziyaretçi)
nev81 Ganfed+ mutedeyyin+ sudem34+
:26: Zehir hafiye yine iş başında,bi de doğru anlama konusunda enerji harcasa buraya harcadığı kadar

Sude'cimmmmmm Nasılsın canım benim Dukan nasıl gidiyor bitanem,inşallah benim atak yarın sahur itibari ile bitiyor

Son düzenleme:

tatlim cekinmene gerek yok ki istedigin zaman sohbetimize dahil olabilirsin tanismaya gelince .biz takimca sevecen insanlariz sen yeterki tanismak iste ben ganfed.3 cocuk annesiyim .oglum var daha 11 aylikdiger ikisi kiz ama onlar buyuk .biri 14 digeri12 yasindalar.yurt disinda yasiyorum.benden bukadar .

kizlar ya tesbitleriniz ne kadar dogru ya bayildim demekki iyi gozlemliyoruz..dinliside dinsizide ayni allah islah etsin bu kocalari.daha ne deyim
Dua et güzel kalbinle Ganfed'im.Allah bizlere kendinden korkan,kulundan utanan eşler;eşi olanlara da helal haram ayrımında istikamet nasip eylesin.Hepimizi sapmaktan muhafaza eylesin.Hepimiz nefs taşıyoruz,yarın ne olacağımızı kadın-erkek hiçbirimiz bilmiyoruz.Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor,şeytan alimmiş.Onu yenmenin tek yolu imanımızı kuvvetlendirmek.Rabbimiz hepimize doğru yollar,nefsine hakim imanlar nasip eylesin

Sensiz olur muuuuu afacan çıtırım Ya ben Anşaa'mı da,Esra'mı da,Gülüm'ü de,Saferan'ımı da çooookkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmm
demi ama baksana bir anda sohebt kizisti seviyom benya boyle sicak sohbeti
sende bizim canimizsin tatlim
:26: Onu sevmeyen ölsün,Ondan başkasına bakan gözlerim şehla olsun Genel konuştum prensimin annesi
ölsün tabi o pasa sevilmezmi hic bulmus fistik gibi gelinihem becerikli hem hos sohbet daha ne ister

amin canim amin dediklerini rabbim duysunda bize en hayirli esler nasip etsin hem bekarlara hem evlilere.yoldan cikanlarida islah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…