Yerim Onu bennnnnnnndemi ama baksana bir anda sohebt kizisti seviyom benya boyle sicak sohbeti
sende bizim canimizsin tatlim
ölsün tabi o pasa sevilmezmi hic bulmus fistik gibi gelinihem becerikli hem hos sohbet daha ne ister
amin canim amin dediklerini rabbim duysunda bize en hayirli esler nasip etsin hem bekarlara hem evlilere.yoldan cikanlarida islah etsin
Korkma kız evliliktenKorkacak bişi yok
Şaka bi yana, doğru insan olmadı mı, gerçekten kadınların işi çok çok zor.Sadece dini bilmekle olmuyor. En önemlisi Allah korkusu ve güzel bir ahlakı olmalı erkeğin... Evliliklerde aptal kadın çekilebilir ama asla aptal bir erkek çekilmez diye düşünüyorum. Allah saptırmasın, yoldan cıkarmasın kimseyi... Bu zamanda erkek olmakta zor aslında. Ben cinsel acıdan onlarada hak veriyorum. Biz kadınlar olarak onları anlayamayız. Erkeklerinde yapması gereken sey, her türlü ne ihtiyacı varsa eşiyle gidermesi..
Aslında 2 tarafada cok iş düşüyor. Benim eşim bile diyor ki; " Kadınların işi zor vallahi. Ben kadın olsaydım eşime hiç hizmet etmezdim.Kadınlar, dayakcı bi kocaya düştümü, anne evine gidemiyorlar cocgum var diyorlar. Şans işi evlilik kadınlar için... İyi çıkarsa erkek, kadın mutlu olur ama böyle dingil bi herif gelirse, Allah yardım etsin "
Allah, doğru zamanda, dosdoğru insanlarla karşılaştırsın bizleri...
Yerim Onu bennnnnnnnAmin canım,amin Kızlarrrrrrrrrr,yarın iftardan 5 dk önce tartılmayı unutmayınnnnnnnnnnnn
ilahi amin.ya kizlar oyle gaza geldim ki gidip su herifimi bi pataklayip geleyim .nasrettin hoca misali testi kirilmadan tedbirimi alayim
selam tatlı kızlar. naber? bende ödem çayı yapıyorum ama düdüklğde değill.olar mıı?
caniim gözün aydin.saglikla oturun.hayatinizda mutluluk huzur saglik eksik olmasin.ne güzel ya,insanin Allah'tan diledigi dualarinin kabul olmasi.Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
kiz sen yeterki gel basimla beraber agirlariz biz misafiri severim. allah diyetinde yardimcin olsun tatlimbasarisini artirsin insallahDukanistler çoğalıyorrrGanfed'im gerçekten zor olsa da etkisi kesin bir diyet.Zorlanıyorum ama inan etkisi belli olmaya başladı bile :13: Yarın atak dönemim bitiyor,sebzeler işin içine girince rahatlıycam inşallah,çok özledim sebzeyiiiiii
İnşallah bitanem,afacan çıtırım benim
Oyyyyyy,anlatma bak dayanamayıp Almanya'ya bilet alıcam bigün.Dayanamam ben onun emekleme egzersizlerineeeeeeeee
Bitanem biraz dışarı çıkmıştım :26: Özledin mi beniiiii
canlar çok temiz kalplisiniz hep güzel dileklerde bulunmuşsunuz ALLAH hepinizden arazı olsun.
1 ayı geçti annemlerdeyim hep bir şeyleri bahane edip avukata gitmiyordum,ama bu gün iyice düşündüm bitmiş bir şeyi umutla beklemeye gerek yok.
canlar eşimle sorunumu anlatamıyorum çünkü aldatma değil,şiddet değil benim sorunum özel şeylerdi .yarın artık avukata gidip mahkemeyi açacağım.
Ganfedddddimmmm,Allah iyiliğini versin
Ganfed'immm,Nev kaçar kuzumSeviyorum seni
bende yaaa yemem yemem yasak deyince canım çeker deli gibi :)heymasallah dukancilarimiz cogaliyor .bravvo kizlar ben cesaret edemem o dukan efendiye ben herseyden yemeliyim yoksa cildiririm .bende yasaklara karsi alerji var .yasak olunca dayanamam
aaaa keşke dün görseydim bunu yaaa bu gün mü tartılıcaaz yoksa yarın öğlenmi ikisinin arasında fark oluyor kğ olarak1 yeşil elma,4 karanfil,2 kabuk tarçın,2 top karabiber ve limonla yaptığım ödem söktürücü çayım düdüklüde kaynıyorrrrCanlarım bugün ödem söktürücü çaylar içmeyi,elma varsa benim çaydan,yoksa birkaç maydonoz sapı limonla,yoksa biraz tarçın ve karanfili kaynatıp için olur mu.Veee yarın iftardan önce tartılmayı unutmayınnnnn
ne desek boşş bir hayırlı çıkar yol versin rabbimcanlar çok temiz kalplisiniz hep güzel dileklerde bulunmuşsunuz ALLAH hepinizden arazı olsun.
1 ayı geçti annemlerdeyim hep bir şeyleri bahane edip avukata gitmiyordum,ama bu gün iyice düşündüm bitmiş bir şeyi umutla beklemeye gerek yok.
canlar eşimle sorunumu anlatamıyorum çünkü aldatma değil,şiddet değil benim sorunum özel şeylerdi .yarın artık avukata gidip mahkemeyi açacağım.
iyi uykular tatlim tamam bende cikip biraz kuran okuyum sonrada namazimi kilip yatacagim
bende yaaa yemem yemem yasak deyince canım çeker deli gibi :)
aaaa keşke dün görseydim bunu yaaa bu gün mü tartılıcaaz yoksa yarın öğlenmi ikisinin arasında fark oluyor kğ olarak
ne desek boşş bir hayırlı çıkar yol versin rabbim
allah kabul etsin canım benide dualarınızda unutmayın çok ihtiyacım var
günaydın sabahcı kızlarrr rana ve hülya uykucular uyurken sohbet edelim bizde
Hakikaten öyle canım ya.Geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk.Ablasının gayet iyi düzenli giden bir evliliği vardı.Adam da gerçekten dinini yaşayan mülayim bir adamdı.Son 1 aydır sapıtmış adam,garip garip şeyler istiyormuş kadından mahrem olarak.Kızcağız ağlıyormuş,yapsam Allah'ı,yapmasam kocamı kaybedicem diye.Gerçekten ben bir bekar olarak çok korkuyorum evlilikten
Allah razı olsun canım.Bu takım da,içtenlikle ve iyi niyetle kendilerine yakın olan siz gibi insanları çok seviyor emin olBen de çok seviyorum
Günaydın ablacımmmmmmmmmmaaaa keşke dün görseydim bunu yaaa bu gün mü tartılıcaaz yoksa yarın öğlenmi ikisinin arasında fark oluyor kğ olarak
Amin canım benimya valla oyle yasak dendimi canim bi ceker ki durdurabilene ask olsun .benim dualarimda varsin tatlim.butun takim butun ihtiyac sahipleri var.allah herkesin dualarini kabul eylesin
Korkmana gerek yok canım bende evliyim ama çok mutluyum çok şükürrr inş senden senin gi temiz kalpli iyi bir insanla evlenirsin birtanemm
bizde seni seviyoruz
Canımmmm,ben de aynı duygular içindeyimnevcim seninle karsilasmak ne kadar guzel canim benim
tam aklimdan geciyordun
kendin icin ugrastigin kadar bizler icinde ugrasiyorsun
yardim etmeye calisiyorsun hep
karisim cayini bu aksam yapabilecegim
tesekkurler canimcim
Canımmmm,ben de aynı duygular içindeyimSırf akşamları göremediğim seni,Hülya'yı ve Doğa ablamı görmek için kalktım yataktan,üstelik sabah 8 de yatmıştım Gerçekten özlüyorum ben de görmediğim zaman,ama kalplerimiz bir değil mi Canım çaydan gerçekten çok memnun kalacaksın,o çay aynı zamanda karaciğer temizleyen karışımdır.Yani inan çaydanlığın içini bile pırıl pırıl yapıyor kaynadığında Öyle etkili,umarım memnun kalırsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?