Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yerim Onu bennnnnnnn Amin canım,amin Kızlarrrrrrrrrr,yarın iftardan 5 dk önce tartılmayı unutmayınnnnnnnnnnnn

ilahi amin.ya kizlar oyle gaza geldim ki gidip su herifimi bi pataklayip geleyim .nasrettin hoca misali testi kirilmadan tedbirimi alayim

selam tatlı kızlar. naber? bende ödem çayı yapıyorum ama düdüklğde değill.olar mıı?

a.s tatlim. olur tabi neden olmasin yeterki yap
caniim gözün aydin.saglikla oturun.hayatinizda mutluluk huzur saglik eksik olmasin.ne güzel ya,insanin Allah'tan diledigi dualarinin kabul olmasi.Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

amin azerim kizlar rabbim hepinizin guzel dileklerini kabul eylesin.
azerim acik gorunuyorsun ama nerdesin sesin solugun cikmiyor

kiz sen yeterki gel basimla beraber agirlariz biz misafiri severim. allah diyetinde yardimcin olsun tatlimbasarisini artirsin insallah

papyam biz takimca arkandayiz .sen en iyisini bilirsin .biz burdan ne desek bos .dedigin gibi bitmis biseyse zorlamanin anlami yok ama istersen bi daha konus esinle cunku arada cocugunuz var.yok diyorsan biz boyle kalirsak cocuk daha cok yipranacak o zaman bosanman en iyisi tabi

heymasallah dukancilarimiz cogaliyor .bravvo kizlar ben cesaret edemem o dukan efendiye ben herseyden yemeliyim yoksa cildiririm .bende yasaklara karsi alerji var .yasak olunca dayanamam
bende yaaa yemem yemem yasak deyince canım çeker deli gibi :)
aaaa keşke dün görseydim bunu yaaa bu gün mü tartılıcaaz yoksa yarın öğlenmi ikisinin arasında fark oluyor kğ olarak
ne desek boşş bir hayırlı çıkar yol versin rabbim
iyi uykular tatlim tamam bende cikip biraz kuran okuyum sonrada namazimi kilip yatacagim

allah kabul etsin canım benide dualarınızda unutmayın çok ihtiyacım var

günaydın sabahcı kızlarrr rana ve hülya uykucular uyurken sohbet edelim bizde

ya valla oyle yasak dendimi canim bi ceker ki durdurabilene ask olsun .benim dualarimda varsin tatlim.butun takim butun ihtiyac sahipleri var.allah herkesin dualarini kabul eylesin

Korkmana gerek yok canım bende evliyim ama çok mutluyum çok şükürrr inş senden senin gi temiz kalpli iyi bir insanla evlenirsin birtanemm

Allah razı olsun canım.Bu takım da,içtenlikle ve iyi niyetle kendilerine yakın olan siz gibi insanları çok seviyor emin ol Ben de çok seviyorum

bizde seni seviyoruz

aaaa keşke dün görseydim bunu yaaa bu gün mü tartılıcaaz yoksa yarın öğlenmi ikisinin arasında fark oluyor kğ olarak
Günaydın ablacımmmmmmmmmm Ablam ramazandan ve sahurdan dolayı,cuma öğlen tartılmak,gerçek kilodan en az +500 daha az olacaktır.Vücut topladığı suyu akşma kadar attığı için en gerçek kilomuz perşembe iftardan önce olan ablacım

ya valla oyle yasak dendimi canim bi ceker ki durdurabilene ask olsun .benim dualarimda varsin tatlim.butun takim butun ihtiyac sahipleri var.allah herkesin dualarini kabul eylesin
Amin canım benim

Korkmana gerek yok canım bende evliyim ama çok mutluyum çok şükürrr inş senden senin gi temiz kalpli iyi bir insanla evlenirsin birtanemm
bizde seni seviyoruz
İnşallah bitanemmmmm;ben merhametli ve lütufkar Rabbime güveniyorum Mutluğunuzu Yüce Mevla bozmasın canlarım.Allah Pabya'mıza da çıkar yol nasip eylesin.Dukan'a başladın mı Hüliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
gunaydin kizlar
sahurda baya kaynatilmis
suanda gecmiside okuyamiyacagim
gozlerim kapaniyor gun icinde okurum artik
sabahcilara bakayim dedim ama kimse yok

esimin bilgisayarda yapmasi gereken veri duzenlemesi isi vardi
beyfendi ohh yatti ben bu saate kadar ugrastim
halada bitmedi

nevcim seninle karsilasmak ne kadar guzel canim benim
tam aklimdan geciyordun
kendin icin ugrastigin kadar bizler icinde ugrasiyorsun
yardim etmeye calisiyorsun hep
karisim cayini bu aksam yapabilecegim
tesekkurler canimcim

ganfedim Allahim ibadetlerimizi kabul etsin canim

kiz sen ne komik biseysin
bazen yazdiklarina cok guluyorum :90:

nevcim seninle karsilasmak ne kadar guzel canim benim
tam aklimdan geciyordun
kendin icin ugrastigin kadar bizler icinde ugrasiyorsun
yardim etmeye calisiyorsun hep
karisim cayini bu aksam yapabilecegim
tesekkurler canimcim
Canımmmm,ben de aynı duygular içindeyim Sırf akşamları göremediğim seni,Hülya'yı ve Doğa ablamı görmek için kalktım yataktan,üstelik sabah 8 de yatmıştım Gerçekten özlüyorum ben de görmediğim zaman,ama kalplerimiz bir değil mi Canım çaydan gerçekten çok memnun kalacaksın,o çay aynı zamanda karaciğer temizleyen karışımdır.Yani inan çaydanlığın içini bile pırıl pırıl yapıyor kaynadığında Öyle etkili,umarım memnun kalırsın canım benim

canım benim hoşgeldin nevim.bende özledim valla senle sohbet etmeyi bir başlasa su okulun kalkacan erkenden gelecen yanımıza :)
canım birde ben şu dukanı yine ramazandan sonraya bırakacam herhalde suan cesaret edemedim.hergün davetimiz var.bugun eşimin iş arkadaşı yarın komsum öbürgün benim iş arkadaşım davet etti.pazarda benim misafirim var.ben nasıl yapacam dukan diyetini bu şekilde

aynen degin gibi nevim
cok tesekkur ediyorum guzel kalpli arkadasim

simdi cikmam gerek
doga ve hulya buralarda olur
gun icinde gorusmek uzere canimcim
bol muhabbetli bir gun olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…