Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bitanem zaten verilecek kilon çok az maşallah,ramazandan sonra yapsan da olur;hem de çok güzel olur,bölünmez.Bitanem inşallah okul açılınca diycem ama sabah 8'de evden çıkıyorum,dönüşüm 5'i buluyor.Sen de akşamları giremiyorsun prenses sebebiyle.Ama biz senle böyle birbirimize girdikçe notlar bırakarak devam edicez heralde özleyerek

aynen degin gibi nevim
cok tesekkur ediyorum guzel kalpli arkadasim

simdi cikmam gerek
doga ve hulya buralarda olur
gun icinde gorusmek uzere canimcim
bol muhabbetli bir gun olsun ins.
Canımmmmm,görüşürüz bitanem İyi bak kendineeeeee :13:

Son düzenleme:

ne azı canım ya 11 kilo vermem gerek çok büyüdü gözümde benim nev okulda nete giremiyormusun canım

Son düzenleme:
nev okulda nete giremiyormusun canım
Bitanem netbookum hep yanımda oluyor ama,ancak boş derslerimde veya öğle arasında girebiliyorum.O da haftada 5 ders saati,yine de birbirimize not bırakarak devam ederiz böyle,genelde okul başlayınca da akşam 6-10 arası burda oluyorum Dukan 2 ayda 10 kiloyu garanti ediyor Hülyam,başlayanların tümü de 2 ayda 10'ar kilolarından kurtulmuşlar.2 ay hiçbişey,başarıcaz

Son düzenleme:

hep seni özlemekle gececek günlerim desene :)
ayy hadi bakalım inş. 10 kilo versemmmm :) hayli bile güüzel
işte dediğim gibi ramazanda korktum ben başaramam diye birde bayramda 2 hafta memelekete gelde yeme yapılan yemeklerden ömüğüme çökerler valla.
en iyisi tatil dönüşü.kitabıda o ara iyice okurum

Hülyaaaaaaaaaaaaaaa,ben çift mi görüyorum,sen de aynı şeyi görüyor musun
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 11 ziyaretçi)
nev81 hulyaeyup

Birbirimize bıraktığımız notları girdikçe cevaplarız,ayyy çok gizemli ve heyecanlı pc:seni seviyorum gibi Bitanem ramazandan sonra olması isabetli bence de.Çünkü gerçekten 2 ayda yüzde yüz 10 kilo attıracak kadar etkili olsa da,2 gr lık kaçamağı bile kabul etmeyen ve diyeti sabote eden bir diyet.6 gündür ataktayım,gerçekten öyle çok zorlandım kimi zaman ama kaçamak yapmadım.İnsan emeğine kıyamıyor ya,inan light dondurmamdan bile yemedim,atak bitmeye,yarına sakladım İşte bu kadar zorluğun bir güzel yanı var ki,etkisi kesin.Zayıflamaktan öte inanılmaz bir incelme yapıyor dukancı diğer arkadaşlarla da konuşuyoruz Dukan topiğinde arada,herkesin düşüncesi aynı.Şimdi ben 6 gündür atakta olmama rağmen,göbekte ve baldırda gözle görülür bir incelme var.Yani bu kadar eziyete değiyor çok şükür Hülyam ama,sıfır hata istiyor işte.Onu da bayramdan sonra çok daha rahat uygulayacağına eminim canım
Canlarım şimdi biraz işlerim var mutfakta,uğramaya çalışırım ama uğrayamazsan akşam gelirim 9 gibi ,öpüyorum kocamannn hepiniziiii

Son düzenleme:
nev canım ben dün yoğurda yulaf kepeğini karıştırdım yedim ama midem bulan dı yaa.
birde gurme.netten aldğım yulaf kepeklerinin poşetleri patlak çıktı acaba yoldamı ptladı yoksa önceden açıkmıydı.

saferanım yeni evinde güle güle otur canım

sağol tatlıım......

o kadar koşturdum ki ilk 10 gün oruçluydum iftarda yememe rağmen verdim.. 5 gündür tutmuyorum ama dikkat ediyorum..sabahları senin ballı müsliden bol light sütle domates peynir zeytin...öğlen yine müsli..akşamda ekmeksiz yemeklerden...biraz daha veririm inş.. ben bildirimi yarın sabah yaparım oruç değilim nasıl olsa....
sağol canııım....eylülde sporada başlıyorum herşey daha güzel olacak.......ısrar etmeye devam et kafasına yerleşirse bi süre sonra kabul eder görürsüün....

kız ne alıp vermesiii.. ben nevimi kimselere vermem kolay kolaay..çok zordur bizden kız alşmasıı...gördün fıstık gibi kızı kerttin hemen oğlana demi............

hakkında hayırlısı olsun canıım...yaa ıslah etsin ya yeni bir yol göstersin rabbim...

canım sen 90 topiğinede geliyorsun ordan hatırladım bende oraya da buraya da takılırım ilkj göz ağrım 90 topikdaşlarım onları unuturmuyuum...

Sensiz olur muuuuu afacan çıtırım Ya ben Anşaa'mı da,Esra'mı da,Gülüm'ü de,Saferan'ımı da çooookkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmm

ben de seni de herkeside çook özledim ..benim vazgeçilmezimsiinizzz.....yaşlanınca da 75 i devirenler topiği açar yine bırakmayız birbirimizi....

nev81 hulyaeyup

casuslar aramızdaaaaaaaaaa..............:82::82::82::82:

::

aynen degin gibi nevim
cok tesekkur ediyorum guzel kalpli arkadasim

simdi cikmam gerek
doga ve hulya buralarda olur
gun icinde gorusmek uzere canimcim
bol muhabbetli bir gun olsun ins.

nev81 hulyaeyup
aboovvvv

Bitanem yüksek ihtimalle yolda patladı,Gürme.net'ten böyle bir şikayet duymadım daha önce ama sanmıyorum canım ya,kargoda patlama olasılığı yüksek eğer markası Doğalsan olanı aldıysan.Benimki ruşeymi markaydı,kutu içinde poşeti,bu yüzden bi patlama yoktu ama Doğalsan'ın poşeti ince,ondan patlamış olabilir.Evet tadı hoş değil ama,kek ve böreklerin içinde belli olmuyor tadı canım :13:
Canım müsli gerçekten çok doğru bir seçim ramazan için,etkisini göreceğine eminim Saferan'ım
Oleyyyyyyyyy,Ganfed'im duyuyorsun demi,Saferan'ım kız tarafı oldu :124:
75 yaşı devirenler topiği harika fikirrrrrrrrrrrr;hergün romatizmalarımızdan ve buruşan cildimizden konuşuruz :118:

Durum vahim Birbirimizi topikte yalnız bırakmayalım,2'şerli eşleşelim Ben 3-5 nöbetini alırım

çok uykum varrrrr gözümü bi kapatsam uyurum göz kapaklarımla mücadele içindeyim

canim adam o yasak olan yer varya,onumu istiyormus?bildigim kadariyla buna zorlamak bosanma sebebiymis Türkiye'de.yanlöismi biliyorum bilmiyorum

nevvvvv şimdi tartıldım hedefim 90,9 du tutturamadım ama olsun91,1 im 800 gram vermişim dayanamadım hemen yazıym dedim

tesekkur ederim bende 3çocuk annesiyim masallah seninkiler buyukmus, benim buyuk oglum 8, kuçuk oglum 4, kizimda 8buçuk aylik ben fransada yasiyorum sen nerde?

ilahi amin.ya kizlar oyle gaza geldim ki gidip su herifimi bi pataklayip geleyim .nasrettin hoca misali testi kirilmadan tedbirimi alayim
alemsin valla bence genelleme yapmamak lazim hepsi oyle degildir insanin iyisi kotusu vardir(ALLAH im iyi insanlarla karsilastirsin)kadin erkek diye ayirmamak lazim ben kiziyorum bide ençok yapilan ayrim ayyy erkek çocugu yaramaz olur kiz çocuk herzaman iyidir diyen kisilere ayrica kiziyorum ve katilmiyorum çocugunda akillisi var yaramazi var cinslere maletmiyelim

benimde kacamak yapmamam lazim ama nedense dayanamiyom belki bu obur bogazimi tutabilsem iki haftada hedefime ulasacam ama dayanamiyom kizlar ya.ustelik tatile gitmeme 12 hafta kaldi .gidene kadar atmam lazim .yoksa pis bir sisko olarak gidecegim

evet canim bende eylulde pilatese devam edecegim yoksa benim gobek oldugu gibi kalacak .dogumdan sonra cok sarkti toparlanmasi lazim.kiz daha nasil edeyim sabah gunaydinim esyalari yenileyelim aksam iyi uykularim ne zaman gidiyoruz mobilyaciya oluyor.adamcagaz eve bile ugramayacak artik
ne basligi bir yasinda citir oglan veriyom daha ne olsun kiziniz guzelse bizim oglumuzda yakisikli hem anaya sormak tarih oldu oglan memnun kiz memnun sen uyandirma bakiim kizi.aldik verdik bittinevcim benim gelinim artik.kimse heveslenmesin kaptirmayiz artik ay benide ozleyin ya
püsküte sikayet edecem bana uvey evlat muamelesi yapiliyor .kimse beni özlemiyor
ya misolar kendimi sherlokholmsun hikayelerindeki gibi takipte hissediyom .katil kim acaba

katil uşak canımnörüyon kızzz hiç görüşemiyoruz ramazan biterse normale döner ancak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…