Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam tatlim bende sana es olurum o saatlerde uyanik olurum 3-5 nobeti bizim.nevcim sen bakma ona bakma istiyorki sen evlenmeyesin bak citir oglan veriyom kanma kiz ona .baktik gene olmadi cuvala koyar kaciririz bizdemacera olsun diye.
o yasta pc ye bakam icinde kavanoz dipli gozlukler kullaniriz.yazilari anca seceriz

zaman oyle geciyorki anlamiyorsun bile kizim artik genc kiz olmus icime korku dusmeye basladi kizim evlenirse ne yapacam diye .oyle bir tirsiyom ki.masallah kizimda cok guzel talipleri simdiden cikmaya basladi ne yapacam bilmem.allahtan daha aklinda oyle seyler yok bu sebeple rahatim simdilik ama trde gozunu acarlat bu sene kizin .gitmesemmi ne .evet bende karsiyim kiz erkek ayrimina .rabbbim hicbirinin eksikligini vermesin ama dedigin dogru o ayrim mutlaka yapiliyor canimben almanyadayim tatlim .bende gurbetciyim yani sen gibi

katil uşak canımnörüyon kızzz hiç görüşemiyoruz ramazan biterse normale döner ancak heralde

len bu usak öldürmekten yorulmadimi izin versinde bu seferde katil soför olsun demi artik ezberledik hemen buluyoruz onu.ne yapayim canim ya bildigin gibi ev , alisveris ,cocuk ucgeninde donup duruyom.ay buda bermuda seytan ucgenine benzedi

nerdesin kiz bir selam verdin kayboldun .misolar nevden korkmuyorlar ama benden tirsiyorlar herhal.su anda bir in bir cin birde ganfed var

hemen çıkmak zorunda kaldım ganfedim o genç kız ya takmıyorlar heralde ee biz evli barklı 3 uşaklı gacılarız

benim oğlan seneye ünversteye gidecek inşallah nasıl gönderecem napacam güvenemiyorum daha çocuk küçük benim gözümde iyilerle karşılastırsın rabbim maşallah kızınada bahtları açık olsun evletlarımızın

**7.TAKIM ** 220. ETAP**

ganfed(52.5/
nev81 (81/
ipekyol51(79.7/
rana able(66.5/
PABYA(78.5/
hulyaeyup(69.4/
Doga3(91.9/
Azerikızı(54.7/

listemizide ekliim barim

**7.TAKIM ** 220. ETAP**

ganfed(52.5)
nev81 (81/79.7/1.3/%1.60)
ipekyol51(222.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
rana able(66.5)
PABYA(78.5)
hulyaeyup(69.4)
Doga3(91.9/91.1/0.8/%0.87)

Azerikızı(54.7)

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

nevv 7 lere indin1,3süperrrrrrrrrrrrrrr

çok uykum varrrrr gözümü bi kapatsam uyurum göz kapaklarımla mücadele içindeyim
Canımsın,canım ablam benim.Hep dua ediyorum sana bennn,o ilaçlar uyku ve kilo yaptığı halde sen dimdik ayaktasın.Bir anneye ve bir Türk kadınına da bu duruş yakışır,helal olsun sana.Seni seviyorum

canim adam o yasak olan yer varya,onumu istiyormus?bildigim kadariyla buna zorlamak bosanma sebebiymis Türkiye'de.yanlöismi biliyorum bilmiyorum
Evet bitanem,Türk hukuk sisteminde direk sorgusuz sualsiz boşanma sebebidir bahsettiğin şey.Allahtan korkmayan kulundan utanır mı ciğerim.
nevvvvv şimdi tartıldım hedefim 90,9 du tutturamadım ama olsun91,1 im 800 gram vermişim dayanamadım hemen yazıym dedim
Harikasınnnnnnnn ablacımmmm,açılışı sen yapmışsın.Helal olsun sana 2 haftaya kadar 8'leri göreceksin,sonra 7'lerde beraber ter dökücez bütün kalbimle hissediyorummmmm

benimde kacamak yapmamam lazim ama nedense dayanamiyom belki bu obur bogazimi tutabilsem iki haftada hedefime ulasacam ama dayanamiyom kizlar ya.ustelik tatile gitmeme 12 hafta kaldi .gidene kadar atmam lazim .yoksa pis bir sisko olarak gidecegim
Sen çok azimlisin afacan çıtırım,dur dedin mi durur kaçamaklar,benim senden hiç şüphem yok

nev fıstığım hoş geldinnn
Hoşbulduk canım ablammmmm,tebrik ederim bitanem.Açılışı toplam 2.1 kg ile yaptık Ben de 8'leri az da olsa kırdım şükürler olsun

nevv 7 lere indin
1,3
süperrrrrrrrrrrrrrr
Ablammmmmmm,sağol bitanemmmm 7'lerde karşılaşıcaz seninle hissediyorum,ben de seni yürekten tebrik ediyorummmmmmmm

Son düzenleme:
benide listeye ekleyiiiiin..............:84::84::84:

eşyalar geldi adamlar eşya taşıyor ben kk derdindeyiiim....

**7.TAKIM ** 220. ETAP**

Saferan(125/)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5)
rana able(66.5)
PABYA(78.5)
hulyaeyup(69.4)

Azerikızı(54.7)

Son düzenleme:
**7.TAKIM ** 220. ETAP**

Saferan(125/)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5)
RANA.ABLE(66.5)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
hulyaeyup(69.4)

Azerikızı(54.7)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…