Bitanem yüksek ihtimalle yolda patladı,Gürme.net'ten böyle bir şikayet duymadım daha önce ama sanmıyorum canım ya,kargoda patlama olasılığı yüksek eğer markası Doğalsan olanı aldıysan.Benimki ruşeymi markaydı,kutu içinde poşeti,bu yüzden bi patlama yoktu ama Doğalsan'ın poşeti ince,ondan patlamış olabilir.Evet tadı hoş değil ama,kek ve böreklerin içinde belli olmuyor tadı canım :13:
Canım müsli gerçekten çok doğru bir seçim ramazan için,etkisini göreceğine eminim Saferan'ım
Oleyyyyyyyyy,Ganfed'im duyuyorsun demi,Saferan'ım kız tarafı oldu :124:
75 yaşı devirenler topiği harika fikirrrrrrrrrrrr;hergün romatizmalarımızdan ve buruşan cildimizden konuşuruz:118:
Durum vahimBirbirimizi topikte yalnız bırakmayalım,2'şerli eşleşelim Ben 3-5 nöbetini alırım
tesekkur ederim bende 3çocuk annesiyim masallah seninkiler buyukmus, benim buyuk oglum 8, kuçuk oglum 4, kizimda 8buçuk aylik ben fransada yasiyorum sen nerde?
alemsin vallabence genelleme yapmamak lazim hepsi oyle degildir insanin iyisi kotusu vardir(ALLAH im iyi insanlarla karsilastirsin)kadin erkek diye ayirmamak lazim ben kiziyorum bide ençok yapilan ayrim ayyy erkek çocugu yaramaz olur kiz çocuk herzaman iyidir diyen kisilere ayrica kiziyorum ve katilmiyorum çocugunda akillisi var yaramazi var cinslere maletmiyelim
katil uşak canımnörüyon kızzz hiç görüşemiyoruz ramazan biterse normale döner ancak heralde
katil uşak canımnörüyon kızzz hiç görüşemiyoruz ramazan biterse normale döner ancak heralde
nerdesin kiz bir selam verdin kayboldun .misolar nevden korkmuyorlar ama benden tirsiyorlar herhal.su anda bir in bir cin birde ganfed var
zaman oyle geciyorki anlamiyorsun bile kizim artik genc kiz olmus icime korku dusmeye basladi kizim evlenirse ne yapacam diye .oyle bir tirsiyom ki.masallah kizimda cok guzel talipleri simdiden cikmaya basladi ne yapacam bilmem.allahtan daha aklinda oyle seyler yok bu sebeple rahatim simdilik ama trde gozunu acarlat bu sene kizin .gitmesemmi ne .evet bende karsiyim kiz erkek ayrimina .rabbbim hicbirinin eksikligini vermesin ama dedigin dogru o ayrim mutlaka yapiliyor canimben almanyadayim tatlim .bende gurbetciyim yani sen gibi
**7.TAKIM ** 220. ETAP**
ganfed(52.5)
nev81 (81/79.7/1.3/%1.60)
ipekyol51(222.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
rana able(66.5)
PABYA(78.5)
hulyaeyup(69.4)
Doga3(91.9/91.1/0.8/%0.87)
Azerikızı(54.7)
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Canımsın,canım ablam benim.Hep dua ediyorum sana bennn,o ilaçlar uyku ve kilo yaptığı halde sen dimdik ayaktasın.Bir anneye ve bir Türk kadınına da bu duruş yakışır,helal olsun sana.Seni seviyorumçok uykum varrrrr gözümü bi kapatsam uyurum göz kapaklarımla mücadele içindeyim
Evet bitanem,Türk hukuk sisteminde direk sorgusuz sualsiz boşanma sebebidir bahsettiğin şey.Allahtan korkmayan kulundan utanır mı ciğerim.canim adam o yasak olan yer varya,onumu istiyormus?bildigim kadariyla buna zorlamak bosanma sebebiymis Türkiye'de.yanlöismi biliyorum bilmiyorum
Harikasınnnnnnnn ablacımmmm,açılışı sen yapmışsın.Helal olsun sananevvvvv şimdi tartıldım hedefim 90,9 du tutturamadım ama olsun91,1 im 800 gram vermişim dayanamadım hemen yazıym dedim
Sen çok azimlisin afacan çıtırım,dur dedin mi durur kaçamaklar,benim senden hiç şüphem yokbenimde kacamak yapmamam lazim ama nedense dayanamiyom belki bu obur bogazimi tutabilsem iki haftada hedefime ulasacam ama dayanamiyom kizlar ya.ustelik tatile gitmeme 12 hafta kaldi .gidene kadar atmam lazim .yoksa pis bir sisko olarak gidecegim
tamam tatlim bende sana es olurum o saatlerde uyanik olurum 3-5 nobeti bizim.nevcim sen bakma ona bakma istiyorki sen evlenmeyesin bak citir oglan veriyom kanma kiz ona .baktik gene olmadi cuvala koyar kaciririz bizdemacera olsun diye.
o yasta pc ye bakam icinde kavanoz dipli gozlukler kullaniriz.yazilari anca seceriz
Hoşbulduk canım ablammmmm,tebrik ederim bitanem.Açılışı toplam 2.1 kg ile yaptıknev fıstığım hoş geldinnn
Ablammmmmmm,sağol bitanemmmmnevv 7 lere indin 1,3 süperrrrrrrrrrrrrrr
Tamam güzel ablamkızım alarm veriyorçıkmam lazım sonra görüşürüz
Canımsın sennnnnnn,hemen ekliyorum bitanem,en son kaçla bildirim yaptın,şimdi kaç ciğerim?benide listeye ekleyiiiiin..............:84::84::84:
eşyalar geldi adamlar eşya taşıyor ben kk derdindeyiiim....
Hey maşallahcanlar benim kilomda 78
Bitanem tebrik ederim,bu da yeni tickerin.Alıntı ile cevapla dedikten sonra kopyala olur mu,başı http sonu png olacakcanlar benim kilomda 78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?