Canımmmmmm,çok teşekkür ederimnevcim 7 li kilolarin hayirli olsun canim,cokl tebrik ederim darisi 6 larin basina ins
benCanımmmmmm,çok teşekkür ederimO kadar diyet yaptım,7'lere değmek Dukan'a kısmet oldu
Bitanem ben Karatay'ı inceledim ama çok kafama yatmadı bitanem ya,ara öğünsüz diyet mantığını kabul edemiyorum ben,Karatay'da ara öğün yok.Ama yine de inşallah memnun kalırsın canım,finale az kaldı senin maşallahben
de karatayin kitabini siparis ettim bakalim benim 5 ler neye kismet olcak yada olacakmi acaba? :)
caniBitanem ben Karatay'ı inceledim ama çok kafama yatmadı bitanem ya,ara öğünsüz diyet mantığını kabul edemiyorum ben,Karatay'da ara öğün yok.Ama yine de inşallah memnun kalırsın canım,finale az kaldı senin maşallah
Bilemiyorum canım ya,6 öğünün sürekli metabolizmayı canlı tuttuğu ve aşırı acıkıp saldırmayı engellediği bütün uzmanlarca kanıtlandı.Yerli yabancı bütün beslenme uzmanlarının içinde ara öğünsüz diyeti savunan tek kişi Karatay,açıkçası ben fikren desteklemiyorum bu diyet mantığını.Ara öğünsüz diyet düşünemiyorum.cani
m aksine banada mantikli geliyor :) ins memnun kalirmd edigin gibi,cok istedim dukani yapmayi ama olmuyo yapamiyorum,light ürünler özellikle yagsiz peynir bulmak cok zor burda,o yüzden bide karatayi deniycem bakalim ramazan bitene kadar 5 leri görsem ne güzel olur ya
Kuzummmm hoşgeldinben geldim bacımm. kzızz gözün aydın 79 olmuşsunn. tebriklerr canımmmm.bakalım sabah ben ne görecemm.inceldiğimi hissediyorum ama regl bitmedi halaa.
Kuzummmm hoşgeldinTeşekkür ederim çıtırım,ya Dukan gerçekten incelmeyi hemen belli ediyor,senin fotolarda bir çıtır görüyorum ben artıkkkkkkkkkkkk
Bitanem ilk 3 günlük atak ile birlikte 2.3 kg gitmiş oldu atakta ama dediğin gibi incelme gözle görülebiliyor,46 bedenler bol geliyor artık,bundan büyük mutluluk olur mu,52-54 giyiyordum bennnniyi geceler canım bne sahuru bekleyemeycem yarım saat spor sonra yatışş..bu arada atakta ne kadar vermiş oldun. 1.3 mü? önceki atakta fazla vermiştimdiye üzülmüyosun demi. ondan önce sen sları aymamıştın şimdi suları attın o yüzden böle gitti. bende de 1.2 gitmişti yanlış hatırlamıyosamm. artık kilon azaldıkça vermende azalabilir. ama sen zaten biliyosunn önemli olan incelmek. ve biz bunu dukan amcayla başaracookkk..
ben
de karatayin kitabini siparis ettim bakalim benim 5 ler neye kismet olcak yada olacakmi acaba? :)
Canımmmm,Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım,takım arkadaşlarım,hepinizdenNev gözün aydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gitti 8 ler geldi 7 ler .ohhhhhhhhhhhhh
Canın sağolsun bitanem,her hafta aynı olmaz.Benim de yaklaşıyor,şimdiden tasalanıyorumben kilomu yarin vericem nev cim.regl oldugum icin sabah tartilicam.ama ama ama cok korkuyorummmmm.asiri kacirdim yaaa.keske regl olmasaydim,ne güzel orucluyken kilo veriyordum.neyse mecbur yarin tartilicaz
Bitanem ilk 3 günlük atak ile birlikte 2.3 kg gitmiş oldu atakta ama dediğin gibi incelme gözle görülebiliyor,46 bedenler bol geliyor artık,bundan büyük mutluluk olur mu,52-54 giyiyordum bennnnÇıtırsın Gülommmm
Bitanem ilk 3 günlük atak ile birlikte 2.3 kg gitmiş oldu atakta ama dediğin gibi incelme gözle görülebiliyor,46 bedenler bol geliyor artık,bundan büyük mutluluk olur mu,52-54 giyiyordum bennnnÇıtırsın Gülommmm
Benim de 2 gün önce böyle bacağımın üst kısımları sızım sızım sızlıyordu bitanem,meğer magnezyum eksikliğindenmiş,düzenli almaya başlayınca geçti,ihmal etme olur mu :13:uyku tutmadı beniiii.yorgunluktan bacakalrım ağrıyor ama uyuyamıyorum..
İyi ki başlamış o aşk,iyi kihani olurya canım şöle eski pantolonu giyip ne kadar bol geldiğini gösteren fotoğraflar. giysilerini atmada ilerde çektir çektir zayıflama hikayeni ayzdığın bi kitap bas örnek olsun tüm tombiklere.. bizi de anlat olur mu?bi trip vardı kaçamkları yüzünden kızardım aşkımız öle başladıydı yazz.
Suda eriyeni tavsiye ediyorlar bebeğim,benimki de ondan.Canım eczaneye henüz gelmedi şampuan ama,benim saç dökülmelerim Dukan'a başlayalı yarı yarıya azaldı şükürler olsun.Demek her bünyede farklı etkiler yapıyor.10 eylülde de yine check-up a giricem,inşallah hayırlı sonuçlar alırım.Check-up sız içim rahat etmez,sen de yaptır olur mu bitanem :13:magnezyumumu aldım bugün. benimki ayakta durmaktan. suda eriyen magnezyuu gösterdim akşamki arkadaş eczacıydı uygun dedi.acaba hap mı daha iyidir diyodum ama suda eriyen için iyi dedi.çinko şampuanı aldın mı kzuu sen? zinko diye varmış ondan mı aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?