- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
**7.TAKIM ** 220. ETAP**
Saferan(125/)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5)
nev81 (81/79.7/1.3/%1.60)
ipekyol51(222.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
RANA.ABLE(66.5)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
hulyaeyup(69.4)
Doga3(91.9/91.1/0.8/%0.87)
Azerikızı(54.7)
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Canımmmmm,teşekkür ederizzzzselam arkadaslar
iftara 10 dakika kaldi burada
soframi hazirlayip kactim kilomu bildirmek icin
66.3
memnun olmasamda o kadar kacamaklara ragmen gram gram eksiliyor
nev doga papya tebrik ediyorum canlarim
herhalde tatlim bizim gibi agir toplari gorunce uslaniyorlar demihemen çıkmak zorunda kaldım ganfedim o genç kız ya takmıyorlar heralde ee biz evli barklı 3 uşaklı gacılarız
benim oğlan seneye ünversteye gidecek inşallah nasıl gönderecem napacam güvenemiyorum daha çocuk küçük benim gözümde iyilerle karşılastırsın rabbim maşallah kızınada bahtları açık olsun evletlarımızın[/QUOTE masallah o kadar buyuk oglun varmi senin kiz tü tü tü masallah nazar degmesin
harikasin nevim super gidiyor dukan efendiyle insalah tez zamanda hedefine ulasacaksin**7.TAKIM ** 220. ETAP**
ganfed(52.5)
ipekyol51(222.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
rana able(66.5)
PABYA(78.5)
hulyaeyup(69.4)
Azerikızı(54.7)
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
harikasiniz kizlar cok guzel gitmis kilolariniztebrik ederimCanımsın,canım ablam benim.Hep dua ediyorum sana bennn,o ilaçlar uyku ve kilo yaptığı halde sen dimdik ayaktasın.Bir anneye ve bir Türk kadınına da bu duruş yakışır,helal olsun sana.Seni seviyorum
Evet bitanem,Türk hukuk sisteminde direk sorgusuz sualsiz boşanma sebebidir bahsettiğin şey.Allahtan korkmayan kulundan utanır mı ciğerim.
Harikasınnnnnnnn ablacımmmm,açılışı sen yapmışsın.Helal olsun sana2 haftaya kadar 8'leri göreceksin,sonra 7'lerde beraber ter dökücez bütün kalbimle hissediyorummmmm
Sen çok azimlisin afacan çıtırım,dur dedin mi durur kaçamaklar,benim senden hiç şüphem yok
Hoşbulduk canım ablammmmm,tebrik ederim bitanem.Açılışı toplam 2.1 kg ile yaptıkBen de 8'leri az da olsa kırdım şükürler olsun
Ablammmmmmm,sağol bitanemmmm7'lerde karşılaşıcaz seninle hissediyorum,ben de seni yürekten tebrik ediyorummmmmmmm
hay allam ya adamlar diyecek kk nebenide listeye ekleyiiiiin..............:84::84::84:
eşyalar geldi adamlar eşya taşıyor ben kk derdindeyiiim....
canlar benim kilomda 78
devam papyam cok guzel gidiyorsun .insallah sorunlarinda kilolarinla beraber gider tatlim mutlu vede huzurlu olursun
ben
de karatayin kitabini siparis ettim bakalim benim 5 ler neye kismet olcak yada olacakmi acaba? :)
kizlar ya ne cok diet kitabi varmis sizler sayesinde hepsinin adini ezberledim .ben hicbirini bilmiyordum .ne cok diet yontemi varmis ben hepsini buraya basladiktan sonra ogrendim demekki ihtiyac olmasa ilgide olmuyormus ben ilk defe diet yapiyorum ama sayenizde hepsini ogrenmis oldumBitanem ben Karatay'ı inceledim ama çok kafama yatmadı bitanem ya,ara öğünsüz diyet mantığını kabul edemiyorum ben,Karatay'da ara öğün yok.Ama yine de inşallah memnun kalırsın canım,finale az kaldı senin maşallah
fazla yolun yok tatlim en kisa surede ulasacaksin o 5 lerecani
m aksine banada mantikli geliyor :) ins memnun kalirmd edigin gibi,cok istedim dukani yapmayi ama olmuyo yapamiyorum,light ürünler özellikle yagsiz peynir bulmak cok zor burda,o yüzden bide karatayi deniycem bakalim ramazan bitene kadar 5 leri görsem ne güzel olur ya
nevcim guya bende 6 ogun yapiyorum ama ben hic ara ogun tukletemiyom normaldede oyleyim uc ogun yetiyor bana ara ogunler bir turlu aklima gelmiyor:18:Bilemiyorum canım ya,6 öğünün sürekli metabolizmayı canlı tuttuğu ve aşırı acıkıp saldırmayı engellediği bütün uzmanlarca kanıtlandı.Yerli yabancı bütün beslenme uzmanlarının içinde ara öğünsüz diyeti savunan tek kişi Karatay,açıkçası ben fikren desteklemiyorum bu diyet mantığını.Ara öğünsüz diyet düşünemiyorum.
tabiki basaracaksiniz bu azmin onunde kilomu dayanir .en kisa surede herkes hedefine kesin ulasacakiyi geceler canım bne sahuru bekleyemeycem yarım saat spor sonra yatışş..bu arada atakta ne kadar vermiş oldun. 1.3 mü? önceki atakta fazla vermiştimdiye üzülmüyosun demi. ondan önce sen sları aymamıştın şimdi suları attın o yüzden böle gitti. bende de 1.2 gitmişti yanlış hatırlamıyosamm. artık kilon azaldıkça vermende azalabilir. ama sen zaten biliyosunn önemli olan incelmek. ve biz bunu dukan amcayla başaracookkk..
harikasin tatlim 7 leride asacaksin sen eylule kadar bencedevam devam durmak yokBitanem ilk 3 günlük atak ile birlikte 2.3 kg gitmiş oldu atakta ama dediğin gibi incelme gözle görülebiliyor,46 bedenler bol geliyor artık,bundan büyük mutluluk olur mu,52-54 giyiyordum bennnnÇıtırsın Gülommmm
kiz azeri kilo mu aldin yoksa .ben aldim iki gunde ama frenleyince kendimi yine ayni kiloma dondum ya sukur yoksa bu hafta kesin artidaydimben kilomu yarin vericem nev cim.regl oldugum icin sabah tartilicam.ama ama ama cok korkuyorummmmm.asiri kacirdim yaaa.keske regl olmasaydim,ne güzel orucluyken kilo veriyordum.neyse mecbur yarin tartilicaz
kiz uyuma uykun yoksa sohbet ederiz ne guzeluyku tutmadı beniiii.yorgunluktan bacakalrım ağrıyor ama uyuyamıyorum..
cok iyi fikir bence .yapmalisin nevcigim nasilsa diet gunlugude tutmussun .resimlerle guclendirirsin kitabinihani olurya canım şöle eski pantolonu giyip ne kadar bol geldiğini gösteren fotoğraflar. giysilerini atmada ilerde çektir çektir zayıflama hikayeni ayzdığın bi kitap bas örnek olsun tüm tombiklere.. bizi de anlat olur mu?bi trip vardı kaçamkları yüzünden kızardım aşkımız öle başladıydı yazz.
gecmis olsun tatlim fark etmen iyi olmus.tedbirini almissin ne guzelBenim de 2 gün önce böyle bacağımın üst kısımları sızım sızım sızlıyordu bitanem,meğer magnezyum eksikliğindenmiş,düzenli almaya başlayınca geçti,ihmal etme olur mu :13:
İyi ki başlamış o aşk,iyi kiUmarım kk ve sizler,bana olduğu gibi tüm hayatı kiloları yüzünden zehir olan insanlara da mucize olur.Kk,püsküüt,sen,Anşaa,Esra ve tüm 7. takım;hikayemin en güzel ve özel yerinde olacaksınızzzzz
oh oh kilolar saglikla gitsin . bilincli bayanölarla beraberlik ne guzelmis yamagnezyumumu aldım bugün. benimki ayakta durmaktan. suda eriyen magnezyuu gösterdim akşamki arkadaş eczacıydı uygun dedi.acaba hap mı daha iyidir diyodum ama suda eriyen için iyi dedi.çinko şampuanı aldın mı kzuu sen? zinko diye varmış ondan mı aldın.
ne guzel tarifmis afiyet bal seker olsun tatlim..aman kizlar dr. kontrollerinizi sakin aksatmayin .zayiflayacam diye sagliginizdan olmayinSuda eriyeni tavsiye ediyorlar bebeğim,benimki de ondan.Canım eczaneye henüz gelmedi şampuan ama,benim saç dökülmelerim Dukan'a başlayalı yarı yarıya azaldı şükürler olsun.Demek her bünyede farklı etkiler yapıyor.10 eylülde de yine check-up a giricem,inşallah hayırlı sonuçlar alırım.Check-up sız içim rahat etmez,sen de yaptır olur mu bitanem :13:
Kendime sahur için Dukan börek,aileme de bayatlamış pideleri süt ve yumurta ile ıslatıp;üzerine kaşar,sucuk,zeytin,biber,domates doğrayarak pide-pizza yaptım,adını da pidezza koydum
selam arkadaslar
iftara 10 dakika kaldi burada
soframi hazirlayip kactim kilomu bildirmek icin
66.3
memnun olmasamda o kadar kacamaklara ragmen gram gram eksiliyor
nev doga papya tebrik ediyorum canlarim
Sağol bitanemmmm,check-up da yaptırdıktan sonra içim iyice rahat edecek,spor da başlayınca,Allahhhhhhhhhhhhhhharikasin nevim super gidiyor dukan efendiyle insalah tez zamanda hedefine ulasacaksin
harikasiniz kizlar cok guzel gitmis kilolariniztebrik ederim
Ganfed'im daha ne diyetler varmış bilmediğimiz,geceleri boş kaldıkça okuyorum da çok şaşırıyorum deneyim ve yöntemlerekizlar ya ne cok diet kitabi varmis sizler sayesinde hepsinin adini ezberledim .ben hicbirini bilmiyordum .ne cok diet yontemi varmis ben hepsini buraya basladiktan sonra ogrendim demekki ihtiyac olmasa ilgide olmuyormus ben ilk defe diet yapiyorum ama sayenizde hepsini ogrenmis oldum
nevcim guya bende 6 ogun yapiyorum ama ben hic ara ogun tukletemiyom normaldede oyleyim uc ogun yetiyor bana ara ogunler bir turlu aklima gelmiyor:18:
tabiki basaracaksiniz bu azmin onunde kilomu dayanir .en kisa surede herkes hedefine kesin ulasacak
harikasin tatlim 7 leride asacaksin sen eylule kadar bencedevam devam durmak yok
Bitanem tebrik ederim,bu da yeni tickerin.Alıntı ile cevapla dedikten sonra kopyala olur mu,başı http sonu png olacak
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlfAnqP/weight.png
Bitanem toplam yüzdeyi hesaplamayı bilmiyorum ama kişisel yüzdeleri hesspladım doğru canım.1 eksiğimiz var ama daha sen de bizimkine bi bakar mısın ciğerim,genel yüzde nasıl hesaplanır henüz öğrenemedimonay alabilrimiyz kizceler
*4.TAKIM 220.ETAP**
hasretim34(61.6/61.5/0.1/%0.16)
nidah(57.8/58.2/-0.4/%-0.69 )
nazkaa(63.7/63.7/0/%0)
capri (57.7/57.4/0.3/%0.52)
betussssss(68.3/68.3/0/%0)
berry31(/61.8/62/-0.1/%-0.16)Gecen hafta bildirimde bulunmadigindan kilosu 2 ye bölündü
deniz1984(/86.4/86.8/-0.4/%-0.46)
iremögze(74.2/75.3/-0.55/%-0.74)Gecen hafta bildirimde bulunmadiginan kilosu 2 ye bölündü
Meyvenull (62.5/62.7/-0.2/%-0.32)
bijoux(71./72.4/-1.40/%-1.97)
4.Takim toplam yüzdesi ( _%0.37)
**7.TAKIM ** 220. ETAP**
Saferan(125/124.5/0.5/0.2%)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(220.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
RANA.ABLE(66.5/66.3/0.2/%0.30)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
hulyaeyup(69.4/69.0/0,4/%0,58)
Azerikızı(54.7/54.7/0/%0)Kilo bildiriminde bulunmadi
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.52 )
canim azeri bildirimde bulunmadiysa yanina bu notu düsüyosun
%0.52 buldum bitanem ben,acaba doğru mu?nevcim benim klavye gidip geliyo arada hemen bakiyrum lsitenize..toplam yüzde cok kolay yüzdeleri toplayip kisi sayisina bölüyosun canim,eger yüzde eksiyse toplarken basina eksi koyuyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?